+36-20-333-6475 info@omniverzum.hu
Oldal kiválasztása

Kronobiológiai Pszichogenetika online tanfolyam

 

6 leckés online oktató program az Omniverzum Szabadegyetemtől.

MIÉRT?

Miért hasznos a Kronobiológiai Pszichogenetika tanfolyamunk?

Kezd el most!

Kronobiológiai Pszichogenetika online tanfolyam

6 leckés, 6 héten át tartó tanfolyam, melynek leckéit emailban kapod meg keddenként. 

A kronobiológia megmutatja, hogy ketyeg a belső óránk.

A módszer statisztikai analízisen alapul, és sok szakember (orvosok, pszichológusok, gyógyítók, tanárok, filozófusok és pszichoterapeuták) tapasztalatait sűríti magába. A kronobiológia “szülei” Dr. Artur Vlagyimirovics Zsazskov pszichológus professzor és Dr. Szmirnova Tatjana Ivanovna.

A kronobiológiai elemzés során feltárulhat előttünk a saját illetve a másik ember személyisége, karakterisztikája, jellemzői.

Mélyebben és kifinomultabban megértjük saját magunkat és a kapcsolatainkat embertársainkkal. A kronobiológia alapjainak elsajátítása során képesek leszünk tisztábban látni az emberek egymáshoz való viszonyát is.

A kronobiológia-pszichogenetika azon alapszik, hogy a születési idő hat az élő szervezetre, az emberre. Azt mutatja meg milyen pszichológiai tulajdonságokat biztosít a személyiség számára a születésének ideje.

(Születésünk pillanatában illetve első lélegzetvételünkkor a légtérben lévő elektromos, mágneses és bolygó sugárzások “beleég” DNS-ünk mágneses terébe és “önbeteljesítő sorsként” hat ránk egész életünkben. Ez alól kibújni NEM tudunk!)

A számmisztika a számokból indul ki, az asztrológiai a bolygókból, azonban a kronobiológia az emberi tulajdonságok megfigyeléséből indult ki.

A módszertan három életritmusra épül:

  1. fizikai;
  2. érzelmi;
  3. intellektuális.

A születés napjától indított fizikai ciklus 23 napos, az érzelmi ciklus 28 napos és az értelmi ciklus 33 napos. A kronobiológiai-pszichogenetika modul során mélyen megismerkedünk ezen ritmusokkal, és megállapítjuk, hogy bennünk ezen ritmusok hogy működnek. Ezáltal közelebb kerülhetünk önmagunk megértéséhez és megoldási kulcsokat is kapunk önmagunkhoz. Mindezek után már másoknak is meg tudjuk mutatni a működési módjukat.

Mire használható a módszer?

» Meghatározhatjuk az egyes emberek gyenge és erős pontjait.

» Felismerhetjük gyermekeink képességeit, ami segíthet a pályaválasztásban is.

» Segít hosszú távon egy megbízható harmonikus párkapcsolat kialakításában.

» Megfigyelhetjük, hogy mekkora az egyes emberek teherbírása.

» Stressz esetén egyénre szabott módszert kapunk arra vonatkozóan, hogyan hozzuk ki magunkat a nehéz helyzetekből.

» Segít a konstruktív konfliktuskezelésben pl. a munkahelyen vagy otthon.

A bioritmus segítségével kiszámíthatjuk, milyen szinten állnak az emberek fizikai, érzelmi és intellektuális energiái az adott napon.

Az energetikai súlypont kiszámításával meghatározható az alapvető életfeladat, amelyet a születési dátumunk alapján kapunk, és amelyet ajánlatos figyelemmel kísérni egész életünk során.

A kronobiológia megmutatja, hogy minden embernek megvan a saját életcélja, mely tulajdonképpen azt kívánja tőlünk, hogy minél jobban ismerjük meg önmagunkat, és amikor ez sikerül, akkor mélyebben megismerhetjük a többi embert és a körülöttünk lévő világot is.

JELENTKEZÉS

Jelentkezés a tanfolyamra

A tanfolyam ára

6 lecke, 6 héten át. 
Ára: 18.000.-Ft

Időbeosztás

Mivel online tanfolyamról van szó, Te osztod be a haladásod ütemét. Hetente küldjük a leckéket, összesen 6 héten át. 

Érdeklődés

Hoffmann Gabriella
Omniverzum Szabadegyetem iskolatitkár
+36-30/624-5924
omniverzumtavoktatas@gmail.com

ITT jelentkezhetsz a Kronobiológiai Pszichogenetika online tanfolyam programunkra >>

RÓLUNK

Rólunk mondták

Korábbi tanítványaink visszajelzései

"Sok új dolgot tanultam már eddig is, elég összetett de egymásra épülő a tananyag. Ha valami egyből nem is egyértelmű idővel az is szépen letisztul. Van 1-2 gyakorlati rész amit nem mindig tudok a gyakorlatba beépíteni, de próbálkozok vele. Viszont észre vettem, hogy sokszor a tanultak szemszögéből figyelem az embereket és észre veszek olyan dolgokat amiket eddig nem. A szammisztikával akadnak problémáim a kiszámolás az megy viszont az elemzésnél mindig elakadok arra valahogy nem akarok ráérezni. Láttam, hogy a mai lecke az utolsó így elkezdem újra átvenni az egészet, hogy még jobban letisztuljanak a dolgok. Most a Maya asztrológia lett az új tantárgy az még elég ködös, de türelmes vagyok mert az is biztos szépen a helyére kerül majd. Mindenesetre nagyon örülök, hogy belekezdtem ebbe az iskolába, érzem magamon a változást.

Üdv.: Timi"

Kiss Tímea

"Köszönet a tanáraimnak és annak a sok jó módszernek, amivel megismertetett, amit a kezembe adott. Köszönet a diáktársaimnak, az itt tanulóknak, mert a feladatokat csoportokban végeztük, ahol mindenki más, másképpen látja a dolgokat. Köszönet az őszinte szavaiknak, mert ezek mind segítettek az önismereti úton.

A szakdolgozatom megírása, a téma kitalálása, a megírása nagy kihívás volt az életemben, 65 éves koromban, de sikerült. Sokat tanultam belőle. Köszönöm!

Gabriella"

Gabriella

"Szeretném tiszta szívemből megköszönni ezt az értékes tudást, amit ennek a képzésnek a keretein belül kaptam.
Nem igazán tudom elég kifejezően szavakba önteni, mit is érzek minden egyes alkalommal, amikor az aktuális lecke sorait olvasom, de az biztos, hogy magányt egy percig sem. Sőt..!
Kérdezheted, hogy jön ide a magány.
Nos, amit a képzés során Csilla is sokszor kiemel, és utamon magam is folyamatosan ezzel szembesülök, hogy a tudatos úton járás, a Lélek, a Szellem útja bizony elszántságot és bátorságot, változtatni akarást kívánhat meg Tőlünk.
A hétről hétre érkező leckéket mindig nagy izgalommal várom, mert olyan Tudás van bennük, ami a legminőségibb táplálék a tudatosságra éhezőknek.
Egy szó, mint száz, ennél a képzésnél jobb dolog, aligha történhetett volna Velem. Köszönet!
Hoffmann Gabriella (24)"

Hoffmann Gabriella

Lépj velünk kapcsolatba

7 + 13 =

Telefon

+36-20/333-6475

Marelin-Domokos Erzsébet

Cím

Omniverzum Szabadegyetem
Budapest XIII. kerület, Váci út 4.
2 emelet 5.
82-es kapucsengő

mini-spiri-trening

Köszönjük, hogy igényelted Spiri-mini-tréningünket