+36-20-333-6475 info@omniverzum.hu
Oldal kiválasztása

Omnipszichológia tanfolyam

 

6 hónapos online tanfolyam az Omniverzum Szabadegyetemtől, mely során a leckéket hetente küldjük emailben.

A Lélek spirituális, halhatatlan részem. Nem az agyi folyamataim, nem a gondolataim, nem az érzéseim, nem a viselkedésem és nem is a tudattalanom, mint azt a mai pszichológia gondolja….

 

MIÉRT?

Miért hasznos a Omnipszichológia online tanfolyam?

A tanfolyamot már ma kezdheted!

Omnipszichológia tanfolyam

A Világmindenségben Rend van. Ennek a Rendnek az alaptulajdonsága, hogy folyamatosan mozog és tágul. A Mindenség (Isten) egy meghatározott Rend és Trend szerint fejlődik, melyet mi emberek rövid, egyéleti életünkben nem látunk át. A mi fizikai létezésünk egy röpke nanoszekundum (Kozmikus pillanat) a Mindenség időintervallumában, és ez alatt 70-80 év alatt számunkra egyáltalán nem átlátható a Teljesség működése. Egyenes vonalú, a múltból a jövőbe mutató utat látunk, pedig ez az út körkörös, spirális és állandóan emelkedő.
Azonban, ha nyitottak vagyunk és merünk kilépni megszokott gondolkodásunkból, meghalljuk elődeink tudását és tapasztalatait, és nyitottak vagyun az Új, Vízöntő-kori Tudásra, és saját belső Fényünk (Lelkünk) segítségével megértjük a Mindenség Rendjét és Trendjét, ráláthatunk az előttünk álló következő fejlődési lépcsőfokokra. Kitárulhat előttünk egy Új Világ!

Eljött az idő, hogy túllépjünk személyiségünkön vagyis egyéleti létezésünkön és elinduljunk Szellemi Lényünk, Lelkünk felé.

A hagyományos pszichológiát nyugodtan hívhatnánk perszonológiának, hiszen az az egyéleti személyiségben, annak történetében, megélt tapasztalataiban, érzéseiben, múltjában és vágyaiban gondolkodik és helyezi terápiájának középpontjába.

Perszóna = álarc, maszk, személyiség; ebben az értelemben a Való, az Igaz, a halhatatlan Lélekre rárakódott álarc. S ma szinte csak az álarccal azonosítjuk magunkat, azt csinosítjuk, festjük ki, tartjuk fiatalon, frissen és egészségesen, és közben teljesen elfelejtünk az álarc mögé nézni. Az Omnipszichológia és a Spirituális Lélekgyógyászat az álarc alá néz és kutatja a halhatatlan Lélek milyenségét, útját, célját, fejlődési irányát, és törekszik segíteni kiépíteni a kapcsolatot Igazi Lényünkkel.

Az Ember multidimenzionális Lény, akinek nem csak személyisége, hanem szellemi, lelki esszenciája is van, és a Vízöntő-kor magasabb tudatosságában ennek a tudásnak és tapasztalásnak a kapuja megnyílik számára. Elfogadjuk és megéljük a Szellem valóságát, ezért kijelenthetjük, hogy az Omnipszichológia hittel és tudással teli út.

Ahhoz, hogy megtaláljuk és megéljük önmagunk Teljességét az új minőség felé kell lépkednünk. És ehhez a pszichológia nézőpontjának is változni kell. Az első kapaszkodók már megvannak, melyeket azoknak kívánok megmutatni akik nyitottak rá …

Milyen témakörökből áll a tanfolyam?

Témakörök

 • a Négy Út, a Negyedik Út;
 • Lényem részei: személyiség, Lélek, Szellem; fizikai, éter, asztrális, mentális, spirituális testeim;
 • Kabbala, Szefirotok;
 • Hármasság és Hetesség Törvénye;
 • ember, Ember, EMBER → fejlődési utunk;
 • a mechanikus ember (a mai személyiség);
 • az Ember Központjai, működése, okkult anatómia;
 • Emberiség eredete, fejlődése;
 • az emberiség fejlődésének Isteni Terve;
 • Tudat Forradalma;
 • Szellemi Törvények;
 • Hangok és csakrák;
 • Visszatérés Törvénye, Karma, Reinkarnáció;
 • Vízöntő-kor;
 • Spirituális fejlődéslélektan;
 • Mikrokozmosz, Makrokozmosz, Kozmosz;
 • Gyakorlati Élet: munka, feladat a hétköznapokban.

Részlet az első leckéből:

Pszichológia * Omnipszichológia

A pszichológia mindig volt és mindig létezett. Az idők folyamán hívták vallásnak, filozófiának, és kb. száznegyven éve hívják pszichológiának.

Azonban az, ahogy ezt ma általánosságban értelmezzük, az TÉVEDÉS! A „psziché” szó fordítása Lélek és Pillangó. A mai pszichológia azonban nagyon messze áll a Lélektől és a Pillangótól is.

Mert mi is a Lélek?

Az attól függ, kit kérdezünk. Nekem a Lélek a Szellemiségem spirituális része. Nem az agyi folyamataim, nem a gondolataim, nem az érzéseim, nem a viselkedésem és nem is a tudattalanom, mint azt a mai pszichológia gondolja.
A Lélek nem anyagi valóság. És ahogy minden, a Lélek megértése is változáson, fejlődésen megy keresztül. Lassan eljön az idő, hogy ha engedem, áthathatja személyiségemet, része lehet teljes mértékben életemnek, döntéseimnek, gondolatimnak és érzéseimnek, de megmérni és racionális bizonyítékokkal alátámasztani jelenleg nem lehet.

Eddigi földi léteink során (és ha számodra a reinkarnáció fogalma messze van, akkor ezt a gondolatot most még hagyd figyelmen kívül) a Lélek a szellemi, az angyali dimenziókban „lakozó” esszenciám volt, melyhez, ha közelebb tudtunk kerülni életünk során, akkor teljesebb, boldogabb és beteljesítőbb életet tudtunk élni. (Azonban ez nem volt könnyű, hiszen a padlás, a fátyol elválasztott ettől a tapasztalástól. Hogy miért? Ezt az Új Energia modulban részletesen átbeszéljük.) De ez most változóban van! Nagyon sok változás történt a Mindenségben is, és a Lelkem (és a Szellemi Esszenciám is) szeretne fizikai életem részese és tapasztalója lenni. És ennek itt az ideje…

RÉSZLETEK

Részletek a tanfolyamról

Időbeosztás

A tanfolyam során az anyagokat 6 hónapon keresztül heti rendszerességgel küldjük e-mailben.
Összesen 24 leckét küldünk.

Az online tanfolyam díja

A tanfolyam díja: 16.000.- Ft/hó, hat hónapon keresztül.

Egyösszegű fizetés esetén: 84.000.- Ft

A tanfolyam helyszíne

Online tanfolyam, tehát saját időbeosztásod szerint, saját ütemezésedben tudsz haladni otthonodban.

Miért tanuljak Omnipszichológiát?

Ez a tudás tudati kapukat nyit meg bennünk. Az új gondolatok és új impulzusok kimozdítják gondolati folyamatunkat a megszokott kerékvágásból. Új nézőpontokat kapunk általa, mely tágítja látásmódunkat és ezáltal tapasztalatainkat is.

Ha változtatni szeretnénk életünkön tudni és merni kell másként gondolkodni, mert ez a feltétele, hogy kilépjünk megszokott élettapasztalatainkból és új spirálíven kezdjünk lépkedni.

Azonban azt tudni kell, hogy az új impulzusok új voltázásokat hoznak az életünkbe, és ezeket adott pillanatban nem mindig látjuk pozitívnak. Azonban visszanézve az időben meglátjuk, hogy minden értünk és a fejlődésünkért volt és van.

Várlak a képzésben: Csilla

JELENTKEZÉS

Jelentkezés a tanfolyamra

Érdeklődés

Steinmüller Csilla Magdolna
Omniverzum Szabadegyetem oktatási vezető
+36-20/397-3930
omniverzumtavoktatas@gmail.com

Az online tanfolyam díja

A tanfolyam díja: 16.000.- Ft/hó, hat hónapon keresztül.

Egyösszegű fizetés esetén: 84.000.- Ft

Időbeosztás

A tanfolyam során az anyagokat 6 hónapon keresztül heti rendszerességgel küldjük e-mailben.
Összesen 24 leckét küldünk.

ITT jelentkezhetsz az Omnipszichológia online tanfolyam programunkra:

RÓLUNK

Rólunk mondták tanítványaink

"Sok új dolgot tanultam már eddig is, elég összetett, de egymásra épülő a tananyag.

Ha valami egyből nem is egyértelmű, idővel az is szépen letisztul. Van 1-2 gyakorlati rész, amit nem mindig tudok a gyakorlatba beépíteni, de próbálkozok vele. Viszont észrevettem, hogy sokszor a tanultak szemszögéből figyelem az embereket, és észreveszek olyan dolgokat, amiket eddig nem. A számmisztikával akadnak problémáim, a kiszámolás az megy, viszont az elemzésnél mindig elakadok, arra valahogy nem akarok ráérezni.

Láttam, hogy a mai lecke az utolsó, így elkezdem újra átvenni az egészet, hogy még jobban letisztuljanak a dolgok. Most, a Maya Asztrológia lett az új tantárgy, az még elég ködös, de türelmes vagyok, mert az is biztos szépen a helyére kerül majd.

Mindenesetre nagyon örülök, hogy belekezdtem ebbe az iskolába, érzem magamon a változást.

Üdv.: Timi"

2020. június

Kiss Tímea

"Sziasztok leendő Jelentkezők!"
Szeretnék megosztani Veletek egy érzést és gondolatot!
Idén kezdtem el az Omniverzum Spirituális Lélekgyógyász képzést,és lassan vége az első szemeszternek. Sokáig halogattam a döntést,hogy belevágjak-e a képzésbe..merthogy 3 év,és a manapság egyébként sem egyszerű mindennapok anomáliai,es persze az életkor..:
De kijelenthetem hogy az egyik legjobb döntést hoztam az életemben hogy megembereltem magam,és jelentkeztem,majd elkezdhettem a tanulmányokat!
Már most nagyon sok mindent gyakorlatban használhatok a tanultakból a munkám során! Fantasztikus a tanári kar,és a szivből átadott tananyag!
Az egész szervezés és rendszer profi! Az összes segitség a tanulok felé,az iskola részéről maximális!
A csoporttársaim fantasztikusak,és már most összekovácsolodott a csapat! Csak ajánlani tudom az iskola bármely képzését!
Ne halogassátok az időt a tanulásra! Köszönök szépen ezúton is minden segitségeteket Omniverzum!!
Szeretettel!"

2023. május

Lapos Enikő

"Az első félévemen vagyok túl az Omniverzum Szabadegyetemen, és nem lehetek elég Hálás az Égieknek, hogy ide vezettek engem. 1 éves képzésre jelentkeztem, de már az első hétvége után tudtam, hogy 3 évre itt ragadok, és remélem, ennek a 3 évnek sosem lesz vége!!!
Amióta itt tanulhatok, az életem nem csak múlik, hanem telik!!!!
Rengeteget tanultam magamról, és változtam már 5 hónap alatt, máshogy szemlélem a világot és a körülöttem élő embereket. Szeretem az iskola sokszínűségét, a végtelenül lelkes és segítőkész tanárainkat, az online órákat, a könyvtárat, ahol választani sem tudok a rengeteg könyv közül!
És nem utolsó sorban csodás, önzetlen, támaszt adó Barátokra leltem a csoportunkban!!!!
Alig várom a szeptembert, hogy folytassuk.

Szívből ajánlom mindenkinek, hogy kezdje el az Omniverzum csodás útját járni!!!!"

2023. június

Vereczkey Dorottya

Lépj velünk kapcsolatba

11 + 5 =

Telefon

+36-20/333-6475

Marelin-Domokos Erzsébet

Cím

Omniverzum Szabadegyetem
Budapest XIII. kerület, Váci út 4.
2 emelet 5.
82-es kapucsengő

Köszönjük, hogy igényelted Önismereti program tájékoztatónkat