+36-20-333-6475 info@omniverzum.hu
Oldal kiválasztása

Online tanfolyamok

 

Az Omniverzum Szabadegyetem küldetése, hogy segítsen azoknak, akik a valódi értékeket keresik az életben.

Ezek a valódi értékek évezredek óta velünk vannak, csak az anyagi világ hajszolása közben megfeledkezünk róluk.
Ha szeretnél a spirituális önismeret útján fejlődni, magas szintű tudásra szert tenni és a Lélek-matricádba Tudás magot ültetni, választhatsz online tanfolyamaink közül is …

ONLINE TANFOLYAMOK

Azonnal kezdheted tanfolyamainkat!

Színenergetika, Színterápia online tanfolyam

2 hónapos, 8 leckés tanfolyam

A tanfolyam során megismerkedsz egy komplett módszerrel, és rajta keresztül az itt használt 14 szín sokrétű üzenetével. Rátekinthetsz a színek pozitív és negatív aspektusaira…

Kreativitás és Önismeret online tanfolyam

6 hónapos, 24 leckés tanfolyam

Az online tanfolyam abban segít, hogy közelebb kerülj önmagadhoz, felszabadíthasd a benned szunnyadó erőket és színesebben éld meg hétköznapjaidat..

Számmisztika online tanfolyam

6 + 3 hónapos, 24 + 12 leckés tanfolyam

Születési számaink, nevünk számértékei, a telefonszámunk, az utca és a házszám, ahol lakunk, mind-mind “árulkodó” energiák, melyet ha tudunk olvasni sokat elárulhatnak egy-egy témakörben rólunk…

Maja Naptár online tanfolyam

6 hetes tanfolyam

A Maja Naptár, Asztrológia egy lehetőség, hogy megismerhesd, és összehangolódj az Univerzum lüktetésével. Segít kapcsolódni a Nap, a Galaxis és az Univerzum energiáihoz, hogy általuk elfoglalhasd valódi helyedet a Mindenségben…

Kristályok jelentése és használata online tanfolyam

6 hónapos, 24 leckés tanfolyam

A kristályok ismeretével és használatával saját fejlődésünket és energetizálásunkat tudjuk megtámogatni. Társaink lehetnek tudatos fejlődési utunkon is.
A gyerekek imádják a kristályokat. Tudásunkkal őket is meg tudjuk támogatni.

Omnipszichológia online tanfolyam

6 hónapos, 24 leckés tanfolyam

Ahhoz, hogy megtaláljuk és megéljük önmagunk teljességét az új minőség felé kell lépkednünk. És ehhez a pszichológia nézőpontjának is változni kell. Az első kapaszkodók már megvannak, melyeket azoknak kívánok megmutatni akik nyitottak rá…

Szellemi filozófia online tanfolyam

6 hónapos, 24 leckés tanfolyam

Vízöntő-kori Új Tudás, Új Törvények és Törvényszerűségek, Új Látásmód. Szükséges tudnunk ezekről az Új Minőségkről.

Átfogó Szellemi Tudás azok számára, akik tudatosan ezt választják.

Új évezred Pszichológiája online tanfolyam

6 hónapos, 24 leckés tanfolyam

Átfogó, összeszedett tudást kapsz, miközben dolgozol önmagadon. Ahhoz, hogy megtaláljuk és megéljük önmagunk teljességét az új minőség felé kell lépkednünk. És ehhez a pszichológia nézőpontjának is változni kell.

Bach-virágterápia online tanfolyam

6 hónapos, 24 leckés átfogó ismeret

A Bach-virágok a Lélek gyógyírjai. Dr Edward Bach elképzelése 100 évvel ezelőtt az volt, hogy minden családban legyen legalább egy ember, aki érti és használni tudja a Bach-esszenciákat. Legyél Te az a ti családotokban.

Betekintő az Új Kor Tudásába * AKCIÓS

3 leckét tartalmazó tanfolyam

Beléptünk a Vízöntő-korba, az emberiség következő fejlődési szakaszába.
A régi tudás már nem támogatja Lélek-fejlődésünket. Új Tudásra és szemléletmódra van szükségünk a Progresszív Fejlődéshez.

Szükséges, hogy tudatunkat kitárjuk az Új Tudás előtt. Lelkünk fejlődése a következő fejlődési ívre lép, amihez szükségünk van az Új Tudás megismerésére és megélésére.

Ezzel a tudással támogatjuk az emeberi lelkek és a Kozmosz fejlődését.

Spirituális Válogatás online tanfolyam * AKCIÓS

3 leckét tartalmazó tanfolyam

Válogatás, esszencia az Omniverzum Szabadegyetem legkedveltebb képzéseiből, kiemelt akciós áron.
Tanfolyam válogatásunk célja, hogy betekintést és ízelítőt adjunk módszertanainkba, tágítsuk nézőpontodat, és utat mutassunk mélyebb és átfogóbb önismereted felé.

Kronobiológiai Pszichogenetika online tanfoly

A kronobiológia megmutatja, hogy ketyeg a belső óránk.

A kronobiológia-pszichogenetika azon alapszik, hogy a születési idő hat az élő szervezetre, az emberre. Azt mutatja meg milyen pszichológiai tulajdonságokat biztosít a személyiség számára a születésének ideje.

Tanfolyami tudnivalók

A leckéket hetente küldjük emailben. A tanfolyami anyagok egy-egy témakörben mélyebb tudást adnak át.

A tanfolyam végén nincs semmilyen számonkérés, annak elvégzéséről a Felnőttképzési Nyilvántartási Rendszeren keresztül tanúsítvány tudunk kiadni, azonban ezt az igényt képzés elején jelezni kell.

Mélyítsd tudásosat és önismeretedet a tudatosabb életért.

A tanfolyamok azonnnal kezdhetők.

Távoktatásban tanuló diák beszámolója:

Mindig éreztem, hogy valamilyen erő húz a számok iránt, de magában a számolásban sosem találtam meg magam.

Az Omniverzum online Számmisztika tanfolyamára véletlen bukkantam rá, és éreztem ez az amit egy ideje keresek.

Az alap tanfolyam önmagammal kapcsolatban sok újdonságot hozott, de igazán a haladó rész volt az, ami új szintre emelte az eddig tudásom önmagamról.

Önfejelesztésnek, a családi rendszer feltérképezésére, és később akár lehetőségként a munkánkhoz is kiváló a tanfolyam.

Hálás vagyok érte.”

Éva

Természetes élet- és gyógymódok tanácsadó

SZOLGÁLTATÁSAINK

További szolgáltatásaink

Személyes képzéseink

Minőségi elméleti és gyakorlati tudás.

Távoktatás képzéseink

Otthonról is elvégezhető képzések

Online tanfolyamok

Ha egy-egy speciális téma érdekel

Tanácsadás, segítség

Fordulj szakértő tanácsadóinkhoz 

Ismerni kell Világunkat.

Lélek vagy, s létezésed spirituális.

Lélek vagy Te is,

aki most, emberi testben, lehetőséget kaptál a Fejlődésre, Nemesedésre és a Tudatosságod emelésére. Felelős vagy az Életedért, a Fejlődésedért! 

Lelki fejlődés = Spirituális Út

A Spiritualitás Útja a Lélek fejlődésének az útja!
"A Spirituális Út egyszerűen a Természetes Evolúció felgyorsítása, több százezer évvel történő lerövidítse." * Vallyon Imre

Hiteles Önismeret

Lélekként kell önmagunkra ismernünk. Hol tartunk a Lélek fejlődésben? Mi az ezéleti Program Lelkünk fejlődése szempontjából? Miben kell mélyíteni a tudásunkat? Milyen erényeket kell összegyűjtenünk? Mi tehetek, hogy halhatatlanná váljak? S ezek a kérdések MINDENKINEK kérdések, melyeket az életünkkel válaszolunk meg.

Szellemi Törvények ismerete és megélése

A Kozmikus Törvények ismerete és betartása felgyorsítja Lelkünk fejlődését. A Vízöntő-kori ember 136 Törvényt kapott, melyet itt az idő megismerni. S aki nyitott az Új Tudás felé, annak kitárulnak a Tudás Kapui.

Céltudatos Élet

Mindannyian, születésünkkel Életprogramot is hoztunk magunkkal. Ezen Program beteljesítése Lélekfeladat. Mi az én Programom? Erre a kérdésre választ találhatunk az asztrológiából, a számmisztikából, a nevünkből, a Maja Asztrológiánkból, a Sorsfeladatainkból, a visszatérő élethelyzetekből is. 

Értékes Emberi kapcsolatok

Útonjáró Társak vagyunk, akik járják az egyéni fejlődési Útjukat is, és rendszeresen kapcsolódunk, hogy egyrészt támogassuk egymást az Úton, másrészt türkök legyünk egymás számára. 

Ingyenes Spirituális Mini Tréning

Ahhoz, hogy Te ennek a változásnak és tudatossági szint emelkedésnek aktív részese legyél TUDATOS változtatások szükségesek.

Le kell lépnünk a több tízezer éve taposott, jól bejáratott utunkról, és egy totálisan Új Úton kell elindulni.

Kérd INGYENES email programunkat és bemutatjuk az ÚT első néhány lépését >>>

VÁLASSZ

Miért minket válassz?

Z

Több mint 16 éves tapasztalat

Tanáraink egyéni fejlődése és Útonjárása garancia arra, hogy olyan ismeretet és tudást szerezhetsz nálunk, amely valóban segít fejlődni a spirituális önismeret útján.

Z

Több mint 330 végzett diák

Az elmúlt években rengeteg diákkal ismertettük meg az élet új, kicsit más, hitünk szerint mélyebb és értékesebb megélésének lehetőségeit.

Z

Személyes és Online képzések, tanfolyamok

Akár van lehetőséged személyesen részt venni kurzusainkon, akár nincs és ezért az online tréningjeinket választod, nálunk megtalálod az élethelyzetedhez illeszkedő oktatási formát.

Z

Segítő közösség

Tanárainkhoz és diákjainkhoz bármikor fordulhatsz őszinte tanácsokért és iránymutatásért.

RÓLUNK

Rólunk mondták

Korábbi tanítványaink visszajelzései

"Sok új dolgot tanultam már eddig is, elég összetett de egymásra épülő a tananyag. Ha valami egyből nem is egyértelmű idővel az is szépen letisztul. Van 1-2 gyakorlati rész amit nem mindig tudok a gyakorlatba beépíteni, de próbálkozok vele. Viszont észre vettem, hogy sokszor a tanultak szemszögéből figyelem az embereket és észre veszek olyan dolgokat amiket eddig nem. A szammisztikával akadnak problémáim a kiszámolás az megy viszont az elemzésnél mindig elakadok arra valahogy nem akarok ráérezni. Láttam, hogy a mai lecke az utolsó így elkezdem újra átvenni az egészet, hogy még jobban letisztuljanak a dolgok. Most a Maya asztrológia lett az új tantárgy az még elég ködös, de türelmes vagyok mert az is biztos szépen a helyére kerül majd. Mindenesetre nagyon örülök, hogy belekezdtem ebbe az iskolába, érzem magamon a változást.

Üdv.: Timi"

Kiss Tímea

"Köszönet a tanáraimnak és annak a sok jó módszernek, amivel megismertetett, amit a kezembe adott. Köszönet a diáktársaimnak, az itt tanulóknak, mert a feladatokat csoportokban végeztük, ahol mindenki más, másképpen látja a dolgokat. Köszönet az őszinte szavaiknak, mert ezek mind segítettek az önismereti úton.

A szakdolgozatom megírása, a téma kitalálása, a megírása nagy kihívás volt az életemben, 65 éves koromban, de sikerült. Sokat tanultam belőle. Köszönöm!

Gabriella"

Gabriella

"Szeretném tiszta szívemből megköszönni ezt az értékes tudást, amit ennek a képzésnek a keretein belül kaptam.
Nem igazán tudom elég kifejezően szavakba önteni, mit is érzek minden egyes alkalommal, amikor az aktuális lecke sorait olvasom, de az biztos, hogy magányt egy percig sem. Sőt..!
Kérdezheted, hogy jön ide a magány.
Nos, amit a képzés során Csilla is sokszor kiemel, és utamon magam is folyamatosan ezzel szembesülök, hogy a tudatos úton járás, a Lélek, a Szellem útja bizony elszántságot és bátorságot, változtatni akarást kívánhat meg Tőlünk.
A hétről hétre érkező leckéket mindig nagy izgalommal várom, mert olyan Tudás van bennük, ami a legminőségibb táplálék a tudatosságra éhezőknek.
Egy szó, mint száz, ennél a képzésnél jobb dolog, aligha történhetett volna Velem. Köszönet!
Hoffmann Gabriella (24)"

Hoffmann Gabriella

Lépj velünk kapcsolatba

11 + 15 =

Telefon

+36-20/333-6475

Marelin-Domokos Erzsébet

Cím

Omniverzum Szabadegyetem
Budapest XIII. kerület, Váci út 4.
2 emelet 5.
82-es kapucsengő

mini-spiri-trening

Köszönjük, hogy igényelted Spiri-mini-tréningünket