+36-20-333-6475 info@omniverzum.hu
Oldal kiválasztása

Bejáros képzések havonta, egy szombat és vasárnap Budapesten.

 

Az Omniverzum Szabadegyetem küldetése, hogy segítsen azoknak, akik a VALÓDI TUDÁST és ÉRTÉKET keresik az életben.

Jelenleg a Vízöntő-kor elindulásának és a 6. emberi faj megjelenésének kezdetén vagyunk. Roppant fontos, hogy képesek legyünk Új Tudás befogadására, megismerni a számunkra Új Szellemi Törvényeket és a Lélekcélnak megfelelő életet élni.
Ehhez tanulni, fejlődni, tudni és az önismeretben fejlődni szükéges.

Ha kész vagy az evolúció következő spiráljára lépni velünk, akkor várunk személyes vagy távoktatásos képzéseinkben.

 

KÉPZÉSEINK

Személyes képzéseink
2024. szeptember 28-án indulnak:

Spirituális Lélekgyógyász képzés

36 hónapos képzés

A Spirituális Lélekgyógyász képzés azoknak az Embereknek kíván utat mutatni, akik aktívan kívánnak részt venni a Tudatosodás és a Változás folyamatában.

ÉletÚt és LélekÚt tanácsadó képzés

24 hónapos képzés

Minden változik, mozgásban van. Az Omniverzum Szabadegyetem Tudásiskolában a folyamatos fejlődést tartjuk szem előtt. És ez igaz a diákokra és a tanárokra is egyaránt.

új kezdet, önismereti tréning

Önismereti tanácsadó képzés

18 hónapos képzés

Az Önismereti Tanácsadó nem csak a személyiséget látja, hanem a Lelket is, és abban tud segíteni, hogy a tanácsért hozzá forduló önmaga Lelkéhez és Szelleméhez kerüljön közelebb.

Önismereti céllal való részvétel a képzésekben:

Iskolánkban fontosnak tartjuk a tudás alapú önismeretet.
Tudjuk, hogy nem szeretne mindenki tanácsadó lenni, de azt is tudjuk, hogy az általunk tanított módszereken keresztül nagyon mély és széleskörű önismereti utat lehet bejárni. Az átadott tudás és ismeretek tükrében mélyebb rálátást kaphatunk működésünkről, hozott születési feladatainkról és lélekcélunkról, ami által a hétköznapkban is kiegyensúlyozottabb, önazonosabb életet élhetünk.
Képzéseinkben lehetőséget biztosítunk tanulni azoknak is, akik nem szeretnének tanácsadók lenni, de szeretnék önmagukat mélyebben megismerni.
.
Annak, aki önismereti céllal szeretne a képzéseinken részt venni, nem szükséges a képzés során szervezett gyakorlati (tanácsadó) vizsgákon részt venni.
Azonban az írásbeli dolgozatokat el kell készítenie, illetve a félévek végén megszervezett szóbeli vizsgákra, mint egyfajta haladási elbeszélgetésre el kell jönniük.
Az írásbeli munkák otthoni önismereti gyakorlatok, melyek segítik, hogy nyomon kövessük mindenkinek a fejlődését, önismereti útját, és tudjuk támogatni a folyamatát.
A folyamatos tanulásra ösztönzéssel azt szeretnénk elérni, hogy biztosított legyen a tudás alapú önismeret és az az informális anyag is, aminek a segítségével egyre mélyebb rálátást kaphatunk önmagunkra.
Mert a tudás és a tanulás az, ami az önmagunkra való rálátáson túl azt is megmutatja, hogy hova tudjuk fejleszteni önmagunkat és megváltoztatni működésünket.

Havonta a diákok online Könyvismertetőt tartanak

Gyere és vegyél részt a könyvismertetőn. Új ismeretekre tehetsz szert és megláthatod milyen is előadni egy könyv témáját. 

Lehetőség a diákoknak:

~ Havonta egyszer online Módszertani Gyakorló óra;

~ Iskolánkban KÖNYVTÁR működik;

~  DIÁKOLDAL a sikerest tanulásért: diak.omniverzum.hu;

~ Iskolatitkár segíti a Diákok haladását;

~ s ha szükséges személyes Mentort is kaphat a Diák.

Diákjaink visszajelzései

Mindig nagy örök látni a diákok haladását és lélekszintű fejlődését, mely létezésünk egyik célja. 
Öröm, mikor átmegy az üzenet, hogy fejlődni, tudatosodni és minőségileg új tudást és tapasztalatokat kell felgyűjteni lélekmatricánkba. Képzéseinknek ez a célja. 
Itt olvashatod diákajaink visszajelzéseit >>> 

SZOLGÁLTATÁSAINK

További szolgáltatásaink

Személyes képzéseink

Minőségi elméleti és gyakorlati tudás.

Távoktatás képzéseink

Otthonról is elvégezhető képzések

Online tanfolyamok

Ha egy-egy speciális téma érdekel…

Tanácsadás, segítség

Kérd tanácsadó szakértőink segítségét…

Ismerni kell Világunkat.

Lélek vagy, s létezésed spirituális.

Lélek vagy Te is,

aki most, emberi testben, lehetőséget kaptál a Fejlődésre, Nemesedésre és a Tudatosságod emelésére. Felelős vagy az Életedért, a Fejlődésedért! 

Lelki fejlődés = Spirituális Út

A Spiritualitás Útja a Lélek fejlődésének az útja!
"A Spirituális Út egyszerűen a Természetes Evolúció felgyorsítása, több százezer évvel történő lerövidítse." * Vallyon Imre

Hiteles Önismeret

Lélekként kell önmagunkra ismernünk. Hol tartunk a Lélek fejlődésben? Mi az ezéleti Program Lelkünk fejlődése szempontjából? Miben kell mélyíteni a tudásunkat? Milyen erényeket kell összegyűjtenünk? Mi tehetek, hogy halhatatlanná váljak? S ezek a kérdések MINDENKINEK kérdések, melyeket az életünkkel válaszolunk meg.

Szellemi Törvények ismerete és megélése

A Kozmikus Törvények ismerete és betartása felgyorsítja Lelkünk fejlődését. A Vízöntő-kori ember 136 Törvényt kapott, melyet itt az idő megismerni. S aki nyitott az Új Tudás felé, annak kitárulnak a Tudás Kapui.

Céltudatos Élet

Mindannyian, születésünkkel Életprogramot is hoztunk magunkkal. Ezen Program beteljesítése Lélekfeladat. Mi az én Programom? Erre a kérdésre választ találhatunk az asztrológiából, a számmisztikából, a nevünkből, a Maja Asztrológiánkból, a Sorsfeladatainkból, a visszatérő élethelyzetekből is. 

Értékes Emberi kapcsolatok

Útonjáró Társak vagyunk, akik járják az egyéni fejlődési Útjukat is, és rendszeresen kapcsolódunk, hogy egyrészt támogassuk egymást az Úton, másrészt türkök legyünk egymás számára. 

Ingyenes Spirituális Mini Tréning

Ahhoz, hogy Te ennek a változásnak és tudatossági szint emelkedésnek aktív részese legyél TUDATOS változtatások szükségesek.

Le kell lépnünk a több tízezer éve taposott, jól bejáratott utunkról, és egy totálisan Új Úton kell elindulni.

Kérd INGYENES email programunkat és bemutatjuk az ÚT első néhány lépését >>>

VÁLASSZ

Miért minket válassz?

Z

Több mint 17 éves tapasztalat

Tanáraink egyéni fejlődése és Útonjárása garancia arra, hogy olyan ismeretet és tudást szerezhetsz nálunk, amely valóban segít fejlődni a spirituális önismeret útján.

Z

Több mint 330 végzett diák

Az elmúlt években rengeteg diákkal ismertettük meg az élet új, kicsit más, hitünk szerint mélyebb és értékesebb megélésének lehetőségeit.

Z

Személyes és online képzések

Akár van lehetőséged személyesen részt venni kurzusainkon, akár nincs és ezért az online tréningjeinket választod, nálunk megtalálod az élethelyzetedhez illeszkedő oktatási formát.

Z

Segítő közösség

Tanárainkhoz és diákjainkhoz bármikor fordulhatsz őszinte tanácsokért és iránymutatásért.

Z

Felnőttképző nyilvántartási számok:

Steinmüller Csilla Magdolna e.v.
Nyilvántartái szám: B/2020/593

Marelin-Domokos Erzsébet e.v.
B/2020/592

Domokos Csilla Erzsébet e.v.
B/2021/1786

omnipszichológia

RÓLUNK

Rólunk mondták tanítványaink

"Sok új dolgot tanultam már eddig is, elég összetett, de egymásra épülő a tananyag.

Ha valami egyből nem is egyértelmű, idővel az is szépen letisztul. Van 1-2 gyakorlati rész, amit nem mindig tudok a gyakorlatba beépíteni, de próbálkozok vele. Viszont észrevettem, hogy sokszor a tanultak szemszögéből figyelem az embereket, és észreveszek olyan dolgokat, amiket eddig nem. A számmisztikával akadnak problémáim, a kiszámolás az megy, viszont az elemzésnél mindig elakadok, arra valahogy nem akarok ráérezni.

Láttam, hogy a mai lecke az utolsó, így elkezdem újra átvenni az egészet, hogy még jobban letisztuljanak a dolgok. Most, a Maya Asztrológia lett az új tantárgy, az még elég ködös, de türelmes vagyok, mert az is biztos szépen a helyére kerül majd.

Mindenesetre nagyon örülök, hogy belekezdtem ebbe az iskolába, érzem magamon a változást.

Üdv.: Timi"

2020. június

Kiss Tímea

"Sziasztok leendő Jelentkezők!"
Szeretnék megosztani Veletek egy érzést és gondolatot!
Idén kezdtem el az Omniverzum Spirituális Lélekgyógyász képzést,és lassan vége az első szemeszternek. Sokáig halogattam a döntést,hogy belevágjak-e a képzésbe..merthogy 3 év,és a manapság egyébként sem egyszerű mindennapok anomáliai,es persze az életkor..:
De kijelenthetem hogy az egyik legjobb döntést hoztam az életemben hogy megembereltem magam,és jelentkeztem,majd elkezdhettem a tanulmányokat!
Már most nagyon sok mindent gyakorlatban használhatok a tanultakból a munkám során! Fantasztikus a tanári kar,és a szivből átadott tananyag!
Az egész szervezés és rendszer profi! Az összes segitség a tanulok felé,az iskola részéről maximális!
A csoporttársaim fantasztikusak,és már most összekovácsolodott a csapat! Csak ajánlani tudom az iskola bármely képzését!
Ne halogassátok az időt a tanulásra! Köszönök szépen ezúton is minden segitségeteket Omniverzum!!
Szeretettel!"

2023. május

Lapos Enikő

"Az első félévemen vagyok túl az Omniverzum Szabadegyetemen, és nem lehetek elég Hálás az Égieknek, hogy ide vezettek engem. 1 éves képzésre jelentkeztem, de már az első hétvége után tudtam, hogy 3 évre itt ragadok, és remélem, ennek a 3 évnek sosem lesz vége!!!
Amióta itt tanulhatok, az életem nem csak múlik, hanem telik!!!!
Rengeteget tanultam magamról, és változtam már 5 hónap alatt, máshogy szemlélem a világot és a körülöttem élő embereket. Szeretem az iskola sokszínűségét, a végtelenül lelkes és segítőkész tanárainkat, az online órákat, a könyvtárat, ahol választani sem tudok a rengeteg könyv közül!
És nem utolsó sorban csodás, önzetlen, támaszt adó Barátokra leltem a csoportunkban!!!!
Alig várom a szeptembert, hogy folytassuk.

Szívből ajánlom mindenkinek, hogy kezdje el az Omniverzum csodás útját járni!!!!"

2023. június

Vereczkey Dorottya

Lépj velünk kapcsolatba

9 + 8 =

Telefon

+36-20/333-6475

Marelin-Domokos Erzsébet

Cím

Omniverzum Szabadegyetem
Budapest XIII. kerület, Váci út 4.
2 emelet 5.
82-es kapucsengő

Köszönjük, hogy igényelted Önismereti program tájékoztatónkat