+36-20-333-6475 info@omniverzum.hu
Oldal kiválasztása

Kronobiológiai Pszichogenetika online tanfolyam

 

6 leckés online oktató program az Omniverzum Szabadegyetemtől.

MIÉRT?

Miért hasznos a Kronobiológiai Pszichogenetika tanfolyamunk?

Kezd el most!

Kronobiológiai Pszichogenetika online tanfolyam

6 leckés, 6 héten át tartó tanfolyam, melynek leckéit emailban kapod meg keddenként. 

A kronobiológia megmutatja, hogy ketyeg a belső óránk.

A módszer statisztikai analízisen alapul, és sok szakember (orvosok, pszichológusok, gyógyítók, tanárok, filozófusok és pszichoterapeuták) tapasztalatait sűríti magába. A kronobiológia “szülei” Dr. Artur Vlagyimirovics Zsazskov pszichológus professzor és Dr. Szmirnova Tatjana Ivanovna.

A kronobiológiai elemzés során feltárulhat előttünk a saját illetve a másik ember személyisége, karakterisztikája, jellemzői.

Mélyebben és kifinomultabban megértjük saját magunkat és a kapcsolatainkat embertársainkkal. A kronobiológia alapjainak elsajátítása során képesek leszünk tisztábban látni az emberek egymáshoz való viszonyát is.

A kronobiológia-pszichogenetika azon alapszik, hogy a születési idő hat az élő szervezetre, az emberre. Azt mutatja meg milyen pszichológiai tulajdonságokat biztosít a személyiség számára a születésének ideje.

(Születésünk pillanatában illetve első lélegzetvételünkkor a légtérben lévő elektromos, mágneses és bolygó sugárzások “beleég” DNS-ünk mágneses terébe és “önbeteljesítő sorsként” hat ránk egész életünkben. Ez alól kibújni NEM tudunk!)

A számmisztika a számokból indul ki, az asztrológiai a bolygókból, azonban a kronobiológia az emberi tulajdonságok megfigyeléséből indult ki.

A módszertan három életritmusra épül:

  1. fizikai;
  2. érzelmi;
  3. intellektuális.

A születés napjától indított fizikai ciklus 23 napos, az érzelmi ciklus 28 napos és az értelmi ciklus 33 napos. A kronobiológiai-pszichogenetika modul során mélyen megismerkedünk ezen ritmusokkal, és megállapítjuk, hogy bennünk ezen ritmusok hogy működnek. Ezáltal közelebb kerülhetünk önmagunk megértéséhez és megoldási kulcsokat is kapunk önmagunkhoz. Mindezek után már másoknak is meg tudjuk mutatni a működési módjukat.

Mire használható a módszer?

» Meghatározhatjuk az egyes emberek gyenge és erős pontjait.

» Felismerhetjük gyermekeink képességeit, ami segíthet a pályaválasztásban is.

» Segít hosszú távon egy megbízható harmonikus párkapcsolat kialakításában.

» Megfigyelhetjük, hogy mekkora az egyes emberek teherbírása.

» Stressz esetén egyénre szabott módszert kapunk arra vonatkozóan, hogyan hozzuk ki magunkat a nehéz helyzetekből.

» Segít a konstruktív konfliktuskezelésben pl. a munkahelyen vagy otthon.

A bioritmus segítségével kiszámíthatjuk, milyen szinten állnak az emberek fizikai, érzelmi és intellektuális energiái az adott napon.

Az energetikai súlypont kiszámításával meghatározható az alapvető életfeladat, amelyet a születési dátumunk alapján kapunk, és amelyet ajánlatos figyelemmel kísérni egész életünk során.

A kronobiológia megmutatja, hogy minden embernek megvan a saját életcélja, mely tulajdonképpen azt kívánja tőlünk, hogy minél jobban ismerjük meg önmagunkat, és amikor ez sikerül, akkor mélyebben megismerhetjük a többi embert és a körülöttünk lévő világot is.

JELENTKEZÉS

Jelentkezés a tanfolyamra

A tanfolyam ára

6 lecke, 6 héten át. 
Ára: 28.000.-Ft

Időbeosztás

Mivel online tanfolyamról van szó, Te osztod be a haladásod ütemét. Hetente küldjük a leckéket, összesen 6 héten át. 

Érdeklődés

Mihalecz-Domokos Rita
Iskolatitkár * Omniverzum Szabadegyetem 
omniverzumtavoktatas@gmail.com

ITT jelentkezhetsz a Kronobiológiai Pszichogenetika online tanfolyam programunkra >>

RÓLUNK

Rólunk mondták tanítványaink

Régóta foglalkoztat, hogy miért úgy történik minden körülöttem, ahogy történik? Miért vagyok olyan, amilyen???
Az elmúlt több, mint tíz évben számos képzésen, tanfolyamon, előadáson vettem már részt, hogy válaszokat kapjak.
Interneten láttam meg az Omniverzum ÉletÚt és LélekÚt tanácsadó személyes jelenlétű képzést. Egyből megszólított a gyakorlatorientált tartalom, a jól felépített
képzési rendszer. Részt vettem a nyílt napon, ahol Steinmüller Csilla – az iskola alapítója – bemutató előadása közben éreztem, hogy itt egy rendszerszintű
szemléletet, tudást kaphatok, és megismerhetek nagyon sok gyakorlati eszközt, melyek segítenek a tudatosabb önismeret elérésében. Minden előadón/oktatón
érezhető volt az elhivatottság, a lelkesedés, a pozitív attitűd. A nyílt nap után már csak egy kérdés volt, anyagilag „megéri-e” nekem? Arra jutottam, hogyha segítő
szakemberhez fordulnék, havonta ennél több pénzt kellene kifizetnem a szolgáltatásokért, valamint így tudást/végzettséget szerezhetek mások segítéséhez
is.
Túl vagyok az első féléven. Nem mindig értettem, pontosan miről is volt szó, de próbáltam nyitottan állni a helyzetekhez. A sok kötelező/ajánlott olvasmány, az idő,
az egymáshoz kapcsolódó tantárgyak/tananyag/feladatok megismerése segített több dolog megértésében. Ebben a félévben, a tudatosabb működés, a néha fájó
felismerés mellett, azt tanultam meg, hogy a világban REND van. Semmi sem történik véletlenül, mindennek meg van a helye, ideje, szerepe, célja. Ez a felismerés
elkezdett bennem is „RENDET” rakni.
Hálás vagyok az iránymutatásért, azt gondolom, most pont erre volt/van szükségem.
Köszönöm! * 2024. 06. hó

Kővesi Ágota

"Sziasztok leendő Jelentkezők!"
Szeretnék megosztani Veletek egy érzést és gondolatot!
Idén kezdtem el az Omniverzum Spirituális Lélekgyógyász képzést,és lassan vége az első szemeszternek. Sokáig halogattam a döntést,hogy belevágjak-e a képzésbe..merthogy 3 év,és a manapság egyébként sem egyszerű mindennapok anomáliai,es persze az életkor..:
De kijelenthetem hogy az egyik legjobb döntést hoztam az életemben hogy megembereltem magam,és jelentkeztem,majd elkezdhettem a tanulmányokat!
Már most nagyon sok mindent gyakorlatban használhatok a tanultakból a munkám során! Fantasztikus a tanári kar,és a szivből átadott tananyag!
Az egész szervezés és rendszer profi! Az összes segitség a tanulok felé,az iskola részéről maximális!
A csoporttársaim fantasztikusak,és már most összekovácsolodott a csapat! Csak ajánlani tudom az iskola bármely képzését!
Ne halogassátok az időt a tanulásra! Köszönök szépen ezúton is minden segitségeteket Omniverzum!!
Szeretettel!"

2023. május

Lapos Enikő

"Az első félévemen vagyok túl az Omniverzum Szabadegyetemen, és nem lehetek elég Hálás az Égieknek, hogy ide vezettek engem. 1 éves képzésre jelentkeztem, de már az első hétvége után tudtam, hogy 3 évre itt ragadok, és remélem, ennek a 3 évnek sosem lesz vége!!!
Amióta itt tanulhatok, az életem nem csak múlik, hanem telik!!!!
Rengeteget tanultam magamról, és változtam már 5 hónap alatt, máshogy szemlélem a világot és a körülöttem élő embereket. Szeretem az iskola sokszínűségét, a végtelenül lelkes és segítőkész tanárainkat, az online órákat, a könyvtárat, ahol választani sem tudok a rengeteg könyv közül!
És nem utolsó sorban csodás, önzetlen, támaszt adó Barátokra leltem a csoportunkban!!!!
Alig várom a szeptembert, hogy folytassuk.

Szívből ajánlom mindenkinek, hogy kezdje el az Omniverzum csodás útját járni!!!!"

2023. június

Vereczkey Dorottya

Lépj velünk kapcsolatba

9 + 6 =

Telefon

+36-20/333-6475

Marelin-Domokos Erzsébet

Cím

Omniverzum Szabadegyetem
Budapest XIII. kerület, Váci út 4.
2 emelet 5.
82-es kapucsengő

Köszönjük, hogy igényelted Önismereti program tájékoztatónkat