+36-20-333-6475 info@omniverzum.hu
Oldal kiválasztása

SEGÍTŐ hivatású Emberek

Sokan végeznek az Omniverzum Szabadegyetemen, azonban kevesen választják hivatásuknak ezt a felelősségteljes és állandó fejlődésre ösztönző segítő munkát.

Akikről itt olvasol azok a SEGÍTŐK szívvel-lélekkel ezt az utat választották, és napi szinten nyújtanak segítő kezet a hozzájuk forduló emberek számára.

Omniverzum Szabadegyetem

Nálunk végzett és működő Tanácsadók

Magera Klára

Magera Klára

Lélekgyógyász ~ NYÍREGYHÁZA

„Ismerd meg tenmagad, a meg nem ismert életet nem érdemes élni” ~ Szókratész

Amiben hiszek…

Azért születtünk, hogy teljesítsük élettervünket, azért hogy beteljesítsük azt a feladatot, amiért a Föld nevű bolygóra születtünk. Ez a vágy egész életünkben elkísér, ez tart minket életben és ez húz be helyzeteinkbe, kapcsolatainkba, tapasztalásainkba; az ÉLETBE. Ez a vágy tartja lelkünket a fizikai testünkben. Azért születtünk a földre, hogy fejlődjünk, hogy lelki lényekként ebben a duális világban a kiteljesedés által beteljesítsük „teljességünket”. Azok legyünk, AKIK VAGYUNK, valódi önmagunk.

Életünk válságai a Sors szükségszerű lépései. A válságot semmi sem jelzi erőteljesebben, mint betegségeink és félelmeink. A betegség vészcsengő; rossz úton jársz! A félelem az irány; amerre beszűkültünk, arra kell mennünk. A félelem ellentéte a szeretet. A SZERETET pedig az UNIVERZUM arca és teste, nélküle nem létezik valódi élet.

honlap: lelekgyogyaszat.wordpress.com

Klára Nyíregyházán dolgozik.

Elérhetőség: 06-20/489-7417

Fitos-György Éva

Fitos-György Éva

Spirituális Lélekgyógyász * BUDAPEST

A kiteljesedett élethez a kulcs a tudatosság, a kulcs pedig benned van, melyhez az önismereti út vezet el.

Fitos-György Évának hívnak, és Budapesten tevékenykedem.
Hogy ki is vagyok én? Egy lélek, aki járja a tapasztalás útját, itt a földi iskolában, ahogyan mások is.

Utam 2019-ben az Omniverzum Szabadegyetemhez vezetett, ahol egy 3 éves képzéssel Spirituális Lélekgyógyász végzettséget szereztem. A tanulmányaim során gyakorolt önismereti munkával, rátaláltam életfeladatomra, melyért őszintén hálás vagyok. Mára már tudom, hogy segítő és hírnők vagyok azok számára, akik bizalmat adnak nekem. Hiszem, hogy a nehézségek valójában a segítőink, melyek rávezethetnek az önismereti útra, annak érdekében, hogy az életünk kiteljesedhessen, jobban megértsük önnön működésünket, kapcsolatainkat.

Véleményem szerint spirituálisnak lenni, azt jelenti, hogy holisztikusan, összefüggéseiben szemléljük a világot és benne az embert, ismerjük és elfogadjuk az univerzum törvényeit, az ok-okozati összefüggéseket. A szellem-lélek-test hármasságába vetett hit, a segítői szándék, az ítéletmentesség és a fejlődésre való igény, valamint képesség az alapja egy spirituális lélekgyógyász tevékenységének.

Tanulmányokat folytattam továbbá önismeret, lélekébredés és tudatosság témakörében, a Kristályfény Elysium Központ konzulens és mentor képzésén, valamint metamorf masszázs tanfolyamot végeztem a Medicenter Egészség Centrumnál.

Keress bátran önismereti igény, átmeneti krízishelyzet, életközépválság, kapcsolati  – párkapcsolati nehézség, betegség, veszteség, megrekedt élethelyzet, egzisztenciális válság esetén, valamint ha változtatni szeretnél, csak nem tudod, hogyan kezdj neki, vagy ha épp arra van szükséged, hogy valaki értő figyelemmel, ítéletmentesen, biztonságos teret nyújtva meghallgasson.

Én pedig elkísérlek egy csodálatos utazásra önmagad felé, ahol végig fogom a kezed, azonban fontos, hogy a lépéseket neked szükséges megtenned.

Szolgáltatásaim: egyéni és kis csoportos beszélgetések, foglalkozások különböző eszközök és módszerek alkalmazásával. Például segítő beszélgetések vers és dalszövegekkel, saját verseimmel, rajzterápiás illetve művészetterápiás módszerek, Tarot kártya, Csillagmag kártya, családenergetikai vagy párkapcsolati Egymás kártya, Bach-virág kártya használata, számmisztika. Az eszközöket intuitív ráhangolódással, belső sugallat alapján választom ki.

Spirituális Lélekgyógyászként az írásaim és a csoportos programjaim a Facebookon, a CsillagMag Lélekkuckó – Évivel oldalamon olvashatóak.

Elérhetőségeim:

Email: evi750310@gmail.com

Telefon: +36-30-5421544

Facebook csoport

Éliás Niki

Éliás Niki

Spirituális Lélekgyógyász * DUNAÚJVÁROS

Magera Ildikó

Magera Ildikó

Lélekgyógyász * NYÍREGYHÁZA

“Hogy békére lelj, tanuld a békét tanítás által. Amikor tanító és tanítvány találkozik, kialakul egy tanító – tanuló helyzet. Ha két ember összegyűlik a tanulás céljával, e cél megszenteli a helyzetet. Hogy békére lelj, tanuld a békét tanítás által.”

Magera Ildikónak hívnak. Nyíregyházán élek és dolgozom. Végzettségemet tekintve lélekgyógyász, mediátor, család és szervezetállító terapeuta vagyok.
A munkám során mégis inkább tanítok, legyen szó akár egyéni, párkapcsolati, vagy csoportos alkalmakról, mert hitem szerint valamennyien képesek vagyunk arra, hogy problémáinkra, nehézségeinkre, elakadásainkra, betegségeinkre megoldást találjunk egy szeretetteljesebb életet illetően, olyan mértékben, amennyire képesek vagyunk nyitottá válni új ismeretek befogadására, új nézőpontok megismerésére és azoknak a mindennapjainkban való helyes alkalmazására.
Manapság rengeteg az új információ, különböző módokon könnyen hozzá is lehet jutni, vagyis mondhatjuk mindenkinek van lehetősége önmagán segíteni. És valóban a lehetőségek adottak, ugyanakkor mégis azt tapasztalom, hogy a túl sok és nem megfelelően használt információ, sokszor további nehézségek, összezavarodások alapjaivá válnak.Tehát van amikor szabad és rendjén való, sőt szükséges, hogy személyes segítséget kérjünk egy tisztább látáshoz azt illetően, hogy – hol tartunk az életünkkel, merre és hogyan érdemes tovább menni a folytonos változásokban.

“Hogy békére lelj, tanuld a békét tanítás által.
Amikor tanító és tanítvány találkozik, kialakul egy tanító – tanuló helyzet.
Ha két ember összegyűlik a tanulás céljával, e cél megszenteli a helyzetet.
Hogy békére lelj, tanuld a békét tanítás által”

honlap: mageraildiko.hu

email cím: ildikomagera@gmail.com

telefon: +36-30/96-31-777

helyszín: Park Hotel, Nyíregyháza Sóstói út  70/a 

Cserta Zsófia

Cserta Zsófia

Mentálhigiénés szakember, Spirituális Lélekgyógyász * BUDAPEST

"A boldogságnak nincs köze ranghoz és vagyonhoz: egyszerűen csak harmónia dolga." ~ Lao-Ce

Cserta Zsófia vagyok, mentálhigiénés szakemberként dolgozom.

Tanulmányaimat többek között a Szegedi Tudományegyetemen és az Omniverzum Szabadegyetemen végeztem.

Egyéni, és pár- tanácsadásokat tartok segítő beszélgetések keretében.

honlap: sophiamental.hu

Cerny Ildikó

Cerny Ildikó

Sprirituális Lélekgyógyász * BUDAPEST

„Ahogy egyre idősebb leszel, megtanulod, hogy két kezed van: az egyik azért, hogy magadon segíts; a másik pedig azért, hogy másokon.” Audrey Hepburn

A munkám lényege az emberközpontúság, ahol az EMBER-t, nem véletlenül írtam csupa nagybetűvel.

A testi, lelki problémák megoldását sokféleképpen meg lehet találni. Úgy gondolom azonban, nem mindegy a  „hogyan”. 

A figyelem iránya, a feltétel nélküliség, az empatikus hozzáállás és a ráfordított idő sokat jelent azoknak, akiknek segítségre van szükségük.

A lélek megmutatja a test szükségleteit, míg a betegségek elvezetnek a lélekből induló okokhoz.

Tanulmányaimat az Omniverzum Szabadegyetem Spirituális Lélekgyógyász képzésén, Baktay Ervin Asztrológia Egyesületnél, Prana Energiagyógyász Egyesületnél és a Kristályakadémián folytattam.

Munkám az Egzisztenciális és Transzperszonális Pszichológia jegyében, Asztrológiai alapokra épül.

Számomra a hivatásom a szeretet hivatása.

Segítek elérni a tesi-lelki-szellemi egészséget, az elégedett és kiteljesedett éltért.

honlap: asztrolelekgyogyaszat.hu

email cím: asztolelekgyogyaszat@gmail.com

telefon: +36 30 9628 269

helyszín: Budapest, V. kerület, Kossuth Lajos utca 2/b. 2/6

KÉPZÉSEK

Tanácsadó képzéseink

Hiteles tanácsadó az lehet, aki maga is állandóan doglozik önmagán, fejlődik és tudását is állandóan bővíti, tökéletesíti.

Személyes képzéseink

Ismerd meg az Omniverzum Szabadegyetem képzéseit, válassz különböző személyes képzéseink közül.

Távoktatás képzéseink

Otthonodból, saját időbeosztásod szerint is elvégezheted az Omniverzum Szabadegyetem képzéseit.

Online tanfolyamok

Rövidebb, online kurzusainkon egy-egy spirituális részterületet sajátíthatsz el, kényelmesen, otthonodból.

Lépj velünk kapcsolatba

6 + 3 =

Telefon

+36-20/333-6475

Marelin-Domokos Erzsébet

Cím

Omniverzum Szabadegyetem
Budapest XIII. kerület, Váci út 4.
2 emelet 5.
82-es kapucsengő

Köszönjük, hogy igényelted Önismereti program tájékoztatónkat