+36-20-333-6475 info@omniverzum.hu
Oldal kiválasztása

ÉletÚt és LélekÚt tanácsadó képzés

 

2 éves, 4 szemeszteres, 320 órás képzési program az Omniverzum Szabadegyetemen.

Az ÉletÚt és LélekÚt tanácsadó képzésünkben elindulunk a személyiség szintjéről és bejárva a lépcsőfokokat, segítünk fellépni a fejlődés következő lépcsőfokára, mely a Lélekkel teli élet.

Felfedezzük a Lélek minőségét, fejlődési szintjét, irányát, célját, mely szoros kapcsolatban van az ember életcéljával és irányával.

 A képzés 2024. szeptember 28-án indul.

Jelentkezési határidő: 2024. szeptember 20.

MIÉRT HASZNOS?

Miért hasznos az ÉletÚt és LélekÚt tanácsadó képzés?

nlp lélek

A képzés februárban és szeptemberben indul.

ÉletÚt és LélekÚt tanácsadó képzés

Fontosnak tartjuk, hogy aki segítő foglalkozást választ magának, lássa maga előtt a hozzá forduló ember Életútját, Sorsát, Karmáját. Mert, ma már nem csak az aktuális problémákban kell segíteni (hiszen ezek oka MINDIG magasabb szinten van, mint ahol a probléma felmerül), hanem mindezek mögött a személyes életfeladat meglátásában és a Lélekhez való közeledésben is.
A problémáink, megéléseink gyökere sokszor a születésünkkel hozott, felvállalt feladatainkban rejlik. Ez az az út, aminek bejárását felvállalta Lelkünk születésünk előtt, és e köré szerveződik életünk tapasztalatainak köre.

A Vízöntő-kor emberiségének – akik mi vagyunk – új utakat kell megtalálni és bejárni. NEM a régi rendszerekbe kapaszkodva tud előre haladni – mert az nem fejlődés -, hanem a múlt tudásának és bölcsességének alapjaira a következő fejlődési ív tudását és tapasztalását kell magáévá tenni.
Az már egyértelműen látszik, hogy a hagyományos, régi (Halak-kori) pszichológia módszerei nagyon bezárják az embert személyisége rendszerébe, egójába. Benne tartják a személyiség zárt dobozában, és nem engedik igazi létezésének útjára lépni, a Lélekkel teli létezés felé.

Mert bizony azért vagyunk itt a Földön, élünk egyéleti életünkben, hogy “ruhát” biztosítsunk a Lélek számára és halhatatlanokká váljunk.

Az ÉletÚt és LélekÚt tanácsadó képzésünkben elindulunk a személyiség szintjéből és bejárva a lépcsőfokokat segítünk fellépni a fejlődés következő lépcsőfokára, a Lélekkel teli létezés felé.

Azonban azt mindenképpen szeretnénk elmondani, hogy ez az út nem csak elméleti, hanem gyakorlati út is. Vagyis először önmagunknak kell elsajátítani a Tudást és aztán Létezésünkbe, mindennapjainkba beépíteni azt. Mert az igazi változásnak az életünkben, a létezésünkben is tükröződnie kell.

Majd ezek után van jogom megmutatni másoknak is a „Hazavezető” út lépéseit.

A képzés során nagy hangsúlyt fektetünk az elméleti tudás átadása mellett a személyes, önismereti munkára és a gyakorlati elmélyülésre. A csoport pedig mindehhez tökéletes teret biztosít, ahol minden csoporttagban megláthatom önmagam, együtt fejlődhetünk, támogathatjuk egymást.

A két év tapasztalata és tudása teszi lehetővé a hallgatók számára, hogy megtanulják feltérképezni a hozzájuk fordulók Életútját, és segítsenek bejárni azt.

A képzés megkezdésének feltétele: középfokú végzettség.

Képzéseink sikeres elvégzése után hallgatóink tanúsítványt kapnak, mellyel pszichésen egészséges embereknek segítő tanácsadást tarthatnak.

A képzést végzett hallgatók egészséges embereknek – a jelenlegi jogszabályok alapján – a 9609 szakmai szám alatt, „M.n.s. egyéb személyi szolgáltatás” megnevezéssel folytathat tanácsadói tevékenységet, illetve vállalkozói igazolványt válthat ki.

Kinek ajánlott a képzés:

 • Mindenkinek, aki nyitott, szeretne tanulni, fejlődni, és az életének minőséget adni.
 • Aki szeretné saját életét, hozott energetikai „csomagját” és önmagát mélyebben megismerni.
 • Annak, aki sokat beszélget másokkal, és szeretne valóban hasznos tanácsokat adni számukra.
 • Azok számára, akik szeretnének segítő foglalkozásban elhelyezkedni, és olyan alaptudás birtokába kerülni, mely minden más módszer használatakor is érték.
 • Annak, aki szeretné megismerni a spirituális dimenziókat és azokhoz tudatosan kapcsolódni.
 • Aki fontosnak tartja a Szellemi Törvények tudását és élését.
 • És természetesen bárkinek, aki szeretne új nézőpontok, ismeretek elsajátításával tölteni az idejét, miközben önmagát is mélyebben megismeri.

A képzés célja:

 • A diák fejlődése önismerete, önfeltárása, önmeghaladása terén.
 • Olyan ismeretek átadása, melyek tágítják a hagyományos nézőpontokat, és nagyobb rálátást adnak a világ, és benne az ember működésére, feladatára.
 • A különböző módszerek komplex rendszerben történő átadása, mely segítségével több szinten vizsgálhatjuk egy-egy személy születési energiáit, életútját, és az élet során felmerülő nehézségeket, feladatokat. (Számmisztika, Kronobiológia, Asztrológia-Symbolon, Színterápia, Sugár minőségek, stb.)
 • Olyan segítők képzése, akik valóban hasznos módszerekkel tudják támogatni a hozzájuk fordulók fejlődését, önismereti munkáját,
 • továbbá képesek megmutatni a Lélek felé vezető ösvényt is.

VÁLASZTHATÓ

A képzés több módon is választható

Személyes képzés keretében

Az Életút és Lélekút Tanácsadó személyes képzés esetén hagyományos módon, személyes találkozókon adjuk át a tudást, kiegészítve írott tananyaggal.
A havi egy hétvégi elfoglaltságot jelentő képzés szombatonként 10-17:30-ig, míg vasárnaponként 9-16:30-ig kerül megszervezésre.

Részletekért, jelentkezési lehetőségért KATTINTS IDE >>>

Távoktatás képzés keretében

Az Életút és Lélekút Tanácsadó távoktatás képzés esetén otthonról is tanulhatsz. A 24 hónapos képzés, összesen 96 heti leckéből áll.
A képzés anyagait heti rendszerességgel e-mailen küldjük, és Te osztod be ezen belül az idődet, hogy mikor dolgozod fel a megküldött anyagokat.

Részletekért, jelentkezési lehetőségért KATTINTS IDE >>>

Önismereti céllal való részvétel a képzésekben:

Iskolánkban fontosnak tartjuk a tudás alapú önismeretet.
Tudjuk, hogy nem szeretne mindenki tanácsadó lenni, de azt is tudjuk, hogy az általunk tanított módszereken keresztül nagyon mély és széleskörű önismereti utat lehet bejárni. Az átadott tudás és ismeretek tükrében mélyebb rálátást kaphatunk működésünkről, hozott születési feladatainkról és lélekcélunkról, ami által a hétköznapkban is kiegyensúlyozottabb, önazonosabb életet élhetünk.
Képzéseinkben lehetőséget biztosítunk tanulni azoknak is, akik nem szeretnének tanácsadók lenni, de szeretnék önmagukat mélyebben megismerni.
.
Annak, aki önismereti céllal szeretne a képzéseinken részt venni, nem szükséges a képzés során szervezett gyakorlati (tanácsadó) vizsgákon részt venni.
Azonban az írásbeli dolgozatokat el kell készítenie, illetve a félévek végén megszervezett szóbeli vizsgákra, mint egyfajta haladási elbeszélgetésre el kell jönniük.
Az írásbeli munkák otthoni önismereti gyakorlatok, melyek segítik, hogy nyomon kövessük mindenkinek a fejlődését, önismereti útját, és tudjuk támogatni a folyamatát.
A folyamatos tanulásra ösztönzéssel azt szeretnénk elérni, hogy biztosított legyen a tudás alapú önismeret és az az informális anyag is, aminek a segítségével egyre mélyebb rálátást kaphatunk önmagunkra.
Mert a tudás és a tanulás az, ami az önmagunkra való rálátáson túl azt is megmutatja, hogy hova tudjuk fejleszteni önmagunkat és megváltoztatni működésünket.

RÉSZLETEK

Részletek a képzésről

A képzés ára

180.000.- Ft/szemeszter,
Egyösszegű fizetés esetén 15.000.- Ft kedvezményt adunk, mely összeget a képzés második hétvégéjéig szükséges megfizetni.
Havi részletfizetés lehetséges: 36.000.- Ft/öt hónap alatt (szeptembertől januárig, illetve februártól júniusig) minden hónap 15-ig.

A képzés teljes díja: 745.000.- Ft
720.000.- Ft (320 óra, 2 év ) + 25.000.- Ft (a képzés során szervezett vizsgák és a Záróvizsga díja)

A képzésban való részvétel feltétele

Középfokú végzettség

Időbeosztás

Az ÉletÚt és LélekÚt Tanácsadó képzés 4 szemeszteres, összesen 2 éves, 320 órás hétvégi felnőttképzés. 1 szemeszter (fél év) összesen 5 hétvége, (10 nap).
A képzés szombatonként 10-17:30-ig, míg vasárnaponként 9-16:30-ig kerül megszervezés

A képzés 2024. szeptember 28-án indul.

Képzés ideje: 2024.09.28 – 2026.06.30.

A képzés helyszíne

Omniverzum Szabadegyetem
Budapest XIII. kerület, Váci út 4. 2/5.
(Nyugati pályaudvarnál)
82-es kapucsengő
Vidéki diákoknak a Központban alvás megoldható, hálózsákban a földön. Egy éjszaka ára: 1.500.- Ft.

Extra lehetőségek Omniverzum diákoknak

– Iskolánkban KÖNYVTÁR működik, mely diákjainknak ingyenesen igénybe vehető;
– Művészetterápiás Önismereti program kedvezménnyel;
– Vipassana Meditációs elvonulás kedvezménnyel;
és minden, az iskolánk oktatói által szervezett programon való részvétel kedvezményes.

JELENTKEZÉS

Jelentkezés a képzésre

Érdeklődés

Marelin-Domokos Erzsébet
Oktatási vezető, Komplex Művészeti Terapeuta
06-20/333-64-75
info@omniverzum.hu

A képzés ára

180.000.- Ft/szemeszter,
Egyösszegű fizetés esetén 15.000.- Ft kedvezményt adunk, mely összeget a képzés második hétvégéjéig szükséges megfizetni.
Havi részletfizetés lehetséges: 36.000.- Ft/öt hónap alatt (szeptembertől januárig, illetve februártól júniusig) minden hónap 15-ig.

A képzés teljes díja: 745.000.- Ft
720.000.- Ft (320 óra, 2 év ) + 25.000.- Ft (a képzés során szervezett vizsgák és a Záróvizsga díja)

Időbeosztás

Az ÉletÚt és LélekÚt Tanácsadó képzés 4 szemeszteres, összesen 2 éves, 320 órás hétvégi felnőttképzés. 1 szemeszter (fél év) összesen 5 hétvége, (10 nap).

A képzés 2024. szeptember 28-án indul.

Képzés ideje: 2024. 09. 28. – 2026. 06. 30.

ITT jelentkezhetsz az ÉletÚt és LélekÚt Tanácsadó képzési programunkra >>

Felnőttképző nyilvántartási számok:

Steinmüller Csilla Magdolna e.v.
Nyilvántartái szám: B/2020/000593
2020. 08. 22.

Felnőttképző nyilvántartási számok:

Marelin-Domokos Erzsébet e.v.
B/2020/000592
2020. 08. 22.

RÓLUNK

Rólunk mondták tanítványaink

"Sok új dolgot tanultam már eddig is, elég összetett, de egymásra épülő a tananyag.

Ha valami egyből nem is egyértelmű, idővel az is szépen letisztul. Van 1-2 gyakorlati rész, amit nem mindig tudok a gyakorlatba beépíteni, de próbálkozok vele. Viszont észrevettem, hogy sokszor a tanultak szemszögéből figyelem az embereket, és észreveszek olyan dolgokat, amiket eddig nem. A számmisztikával akadnak problémáim, a kiszámolás az megy, viszont az elemzésnél mindig elakadok, arra valahogy nem akarok ráérezni.

Láttam, hogy a mai lecke az utolsó, így elkezdem újra átvenni az egészet, hogy még jobban letisztuljanak a dolgok. Most, a Maya Asztrológia lett az új tantárgy, az még elég ködös, de türelmes vagyok, mert az is biztos szépen a helyére kerül majd.

Mindenesetre nagyon örülök, hogy belekezdtem ebbe az iskolába, érzem magamon a változást.

Üdv.: Timi"

2020. június

Kiss Tímea

"Sziasztok leendő Jelentkezők!"
Szeretnék megosztani Veletek egy érzést és gondolatot!
Idén kezdtem el az Omniverzum Spirituális Lélekgyógyász képzést,és lassan vége az első szemeszternek. Sokáig halogattam a döntést,hogy belevágjak-e a képzésbe..merthogy 3 év,és a manapság egyébként sem egyszerű mindennapok anomáliai,es persze az életkor..:
De kijelenthetem hogy az egyik legjobb döntést hoztam az életemben hogy megembereltem magam,és jelentkeztem,majd elkezdhettem a tanulmányokat!
Már most nagyon sok mindent gyakorlatban használhatok a tanultakból a munkám során! Fantasztikus a tanári kar,és a szivből átadott tananyag!
Az egész szervezés és rendszer profi! Az összes segitség a tanulok felé,az iskola részéről maximális!
A csoporttársaim fantasztikusak,és már most összekovácsolodott a csapat! Csak ajánlani tudom az iskola bármely képzését!
Ne halogassátok az időt a tanulásra! Köszönök szépen ezúton is minden segitségeteket Omniverzum!!
Szeretettel!"

2023. május

Lapos Enikő

"Az első félévemen vagyok túl az Omniverzum Szabadegyetemen, és nem lehetek elég Hálás az Égieknek, hogy ide vezettek engem. 1 éves képzésre jelentkeztem, de már az első hétvége után tudtam, hogy 3 évre itt ragadok, és remélem, ennek a 3 évnek sosem lesz vége!!!
Amióta itt tanulhatok, az életem nem csak múlik, hanem telik!!!!
Rengeteget tanultam magamról, és változtam már 5 hónap alatt, máshogy szemlélem a világot és a körülöttem élő embereket. Szeretem az iskola sokszínűségét, a végtelenül lelkes és segítőkész tanárainkat, az online órákat, a könyvtárat, ahol választani sem tudok a rengeteg könyv közül!
És nem utolsó sorban csodás, önzetlen, támaszt adó Barátokra leltem a csoportunkban!!!!
Alig várom a szeptembert, hogy folytassuk.

Szívből ajánlom mindenkinek, hogy kezdje el az Omniverzum csodás útját járni!!!!"

2023. június

Vereczkey Dorottya

Lépj velünk kapcsolatba

1 + 2 =

Telefon

+36-20/333-6475

Marelin-Domokos Erzsébet

Cím

Omniverzum Szabadegyetem
Budapest XIII. kerület, Váci út 4.
2 emelet 5.
82-es kapucsengő

Köszönjük, hogy igényelted Önismereti program tájékoztatónkat