+36-20-333-6475 info@omniverzum.hu
Oldal kiválasztása

ÉletÚt és LélekÚt Tanácsadó képzés

 

2 éves, 4 szemeszteres képzési program az Omniverzum Szabadegyetemen.

Az ÉletÚt és LélekÚt tanácsadó képzésünkben elindulunk a személyiség szintjéről és bejárva a lépcsőfokokat, segítünk fellépni a fejlődés következő lépcsőfokára, mely a Lélekkel teli élet.

Felfedezzük a Lélek minőségét, fejlődési szintjét, irányát, célját, mely szoros kapcsolatban van az ember életcéljával és irányával.

 A képzés 2023. február 25-én indul.

MIÉRT HASZNOS?

Miért hasznos az ÉletÚt és LélekÚt Tanácsadó képzés?

nlp lélek

 2023. február 25-én indul a képzés.

ÉletÚt és LélekÚt Tanácsadó képzés

Fontosnak tartjuk, hogy aki segítő foglalkozást választ magának, lássa maga előtt a hozzá forduló ember Életútját, Sorsát, Karmáját. Mert, ma már nem csak az aktuális problémákban kell segíteni (hiszen ezek oka MINDIG magasabb szinten van, mint ahol a probléma felmerül), hanem mindezek mögött a személyes életfeladat meglátásában és a Lélekhez való közeledésben is.
A problémáink, megéléseink gyökere sokszor a születésünkkel hozott, felvállalt feladatainkban rejlik. Ez az az út, aminek bejárását felvállalta Lelkünk születésünk előtt, és e köré szerveződik életünk tapasztalatainak köre.

A Vízöntő-kor emberiségének – akik mi vagyunk – új utakat kell megtalálni és bejárni. NEM a régi rendszerekbe kapaszkodva tud előre haladni – mert az nem fejlődés -, hanem a múlt tudásának és bölcsességének alapjaira a következő fejlődési ív tudását és tapasztalását kell magáévá tenni.
Az már egyértelműen látszik, hogy a hagyományos, régi (Halak-kori) pszichológia módszerei nagyon bezárják az ember személyisége rendszerébe, egójába. Benne tartják a személyiség zárt dobozában, és nem engedik igazi létezésének útjára lépni, a Lélekkel teli létezés felé.

Mert bizony azért vagyunk itt a Földön, éljük egyéleti életünkben, hogy “ruhát” biztosítani a Lélek számára és halhatatlanokká váljunk.

Az ÉletÚt és LélekÚt tanácsadó képzésünkben elindulunk a személyiség szintjéből és bejárva a lépcsőfokokat segítünk fellépni a fejlődés következő lépcsőfokára, a Lélekkel teli létezés felé.

Azonban azt mindenképpen szeretnénk elmondani, hogy ez az út nem csak elméleti, hanem gyakorlati út is. Vagyis először önmagunknak kell elsajátítani a Tudást és aztán Létezésünkbe, mindennapjainkba beépíteni azt. Mert az igazi változásnak az életünkbe, a létezésünkbe is tükröződni kell.

Majd ezek után van jogom megmutatni másoknak is a „Hazavezető” út lépéseit.

A képzés során nagy hangsúlyt fektetünk az elméleti tudás átadása mellett a személyes, önismereti munkára és a gyakorlati elmélyülésre. A csoport pedig mindehhez tökéletes teret biztosít, ahol minden csoporttagban megláthatom önmagam, együtt fejlődhetünk, támogathatjuk egymást.

A két év tapasztalata és tudása teszi lehetővé a hallgatók számára, hogy megtanulják feltérképezni a hozzájuk fordulók Életútját, és segítsenek bejárni azt.

Aki önmagáért, a fejlődéséért, az önismeretéért, a Lelkéért kíván tanulni azt is szívesen látjuk. Ezen diákoknak nem kötelező vizsgázni.

Képzéseink sikeres elvégzése után hallgatóink tanúsítványt kapnak, mellyel pszichésen egészséges embereknek segítő tanácsadást tarthatnak.

A képzést végzett hallgatók egészséges embereknek – a jelenlegi jogszabályok alapján – a 9609 szakmai szám alatt, „M.n.s. egyéb személyi szolgáltatás” megnevezéssel folytathat tanácsadói tevékenységet, illetve vállalkozói igazolványt válthat ki.

Kinek ajánlott a képzés:

 • Mindenkinek, aki nyitott, szeretne tanulni, fejlődni, és az életének minőséget adni.
 • Aki szeretné saját életét, hozott energetikai “csomagját” és önmagát mélyebben megismerni.
 • Annak, aki sokat beszélget másokkal, és szeretne valóban hasznos tanácsokat adni számukra.
 • Azok számára, akik szeretnének segítő foglalkozásban elhelyezkedni, és olyan alaptudás birtokába kerülni, mely minden más módszer használatakor is érték.
 • Annak, aki szeretné megismerni a spirituális dimenziókat és azokhoz tudatosan kapcsolódni.
 • Aki fontosnak tartja a Szellemi Törvények tudását és élését.
 • És természetesen bárkinek, aki szeretne új nézőpontok, ismeretek elsajátításával tölteni, miközben önmagát is mélyebben megismeri.

A képzés célja:

 • A diák fejlődése önismeret, önfeltárása, önmeghaladása terén.
 • Olyan ismeretek átadása, melyek tágítják a hagyományos nézőpontokat, és nagyobb rálátást adnak a világ, és benne az ember működésére, feladatára.
 • A különböző módszerek komplex rendszerben történő átadása, mely segítségével több szinten vizsgálhatjuk egy-egy személy születési energiáit, életútját, és az élet során felmerülő nehézségeket, feladatokat. (Számmisztika, Kronobiológia, Asztrológia-Symbolon, Színterápia, Sugár minőségek, stb.)
 • Olyan segítők képzése, akik valóban hasznos módszerekkel tudják támogatni a hozzájuk fordulók fejlődését, önismereti munkáját,
 • továbbá képesek megmutatni a Lélek felé vezető ösvényt is.

VÁLASZTHATÓ

A képzés több módon is választható

Személyes képzés keretében

Az Életút és Lélekút Tanácsadó személyes képzés esetén hagyományos módon, személyes találkozókon adjuk át a tudást, kiegészítve írott tananyaggal.
A havi egy hétvégi elfoglaltságot jelentő képzés szombatonként 10-17:30-ig, míg vasárnaponként 9-16:30-ig kerül megszervezésre.

Részletekért, jelentkezési lehetőségért KATTINTS IDE >>>

Távoktatás képzés keretében

Az Életút és Lélekút Tanácsadó távoktatás képzés esetén otthonról, is tanulhatsz. A 24 hónapos képzés, összesen 96 heti leckéből áll.
A képzés anyagait heti rendszerességgel emailon küldjük, és Te osztod be ezen belül az idődet, hogy mikor dolgozod fel a megküldött anyagokat.

Részletekért, jelentkezési lehetőségért KATTINTS IDE >>>

RÉSZLETEK

Részletek a képzésről

A képzés ára

150.000.- Ft/szemeszter,
Egyösszegű fizetés esetén 10.000.- Ft kedvezményt adunk, mely összeget a képzés második hétvégéjééig szükséges megfizetni.
Havi részletfizetés lehetséges: 30.000.- Ft/ öt hónap alatt (szeptembertől januárig, illetve februártól júniusig) minden hónap 15-ig.

Időbeosztás

Az ÉletÚt és LélekÚt Tanácsadó képzés 4 szemeszteres, összesen 2 éves hétvégi felnőttképzés. 1 szemeszter (fél év) összesen 5 hétvége, (10 nap).
A képzés szombatonként 10-17:30-ig, míg vasárnaponként 9-16:30-ig kerül megszervezés

A képzés 2023. február 25-én indul.

A képzés helyszíne

Omniverzum Szabadegyetem
Budapest XIII. kerület, Váci út 4. 2/5.
82-es kapucsengő
Vidéki diákoknak a Központba alvás megoldható, hálózsákban a földön. Egy éjszaka ára: 1.500.- Ft.

Extra lehetőségek Omniverzum diákoknak

– Iskolánkban KÖNYVTÁR működik, mely diákjainknak ingyenesen igénybe vehető;
– Művészetterápiás Önismereti program kedvezménnyel;
– Vipassana Meditációs elvonulás kedvezménnyel;
és minden, az iskolánk oktatói által szervezett programon való részvétel kedvezményes.

JELENTKEZÉS

Jelentkezés a képzésre

Érdeklődés

Marelin-Domokos Erzsébet
Oktatási vezető, Komplex Művészeti Terapeuta
06-20/333-64-75
info@omniverzum.hu

A képzés ára

150.000.- Ft/szemeszter,
Egyösszegű fizetés esetén 10.000.- Ft kedvezményt adunk, mely összeget a képzés második hétvégéjééig szükséges megfizetni.
Havi részletfizetés lehetséges: 30.000.- Ft/ öt hónap alatt (szeptembertől januárig, illetve februártól júniusig) minden hónap 15-ig.

Időbeosztás

Az ÉletÚt és LélekÚt Tanácsadó képzés 4 szemeszteres, összesen 2 éves hétvégi felnőttképzés. 1 szemeszter (fél év) összesen 5 hétvége, (10 nap).

A képzés 2023. február 25-én indul.

ITT jelentkezhetsz az ÉletÚt és LélekÚt Tanácsadó képzés programunkra >>

Felnőttképző nyilvántartási számok:

Steinmüller Csilla Magdolna e.v.
Nyilvántartái szám: B/2020/000593
2020. 08. 22.

Felnőttképző nyilvántartási számok:

Marelin-Domokos Erzsébet e.v.
B/2020/000592
2020. 08. 22.

RÓLUNK

Rólunk mondták

Korábbi tanítványaink visszajelzései

"Sok új dolgot tanultam már eddig is, elég összetett de egymásra épülő a tananyag. Ha valami egyből nem is egyértelmű idővel az is szépen letisztul. Van 1-2 gyakorlati rész amit nem mindig tudok a gyakorlatba beépíteni, de próbálkozok vele. Viszont észre vettem, hogy sokszor a tanultak szemszögéből figyelem az embereket és észre veszek olyan dolgokat amiket eddig nem. A szammisztikával akadnak problémáim a kiszámolás az megy viszont az elemzésnél mindig elakadok arra valahogy nem akarok ráérezni. Láttam, hogy a mai lecke az utolsó így elkezdem újra átvenni az egészet, hogy még jobban letisztuljanak a dolgok. Most a Maya asztrológia lett az új tantárgy az még elég ködös, de türelmes vagyok mert az is biztos szépen a helyére kerül majd. Mindenesetre nagyon örülök, hogy belekezdtem ebbe az iskolába, érzem magamon a változást.

Üdv.: Timi"

Kiss Tímea

"Köszönet a tanáraimnak és annak a sok jó módszernek, amivel megismertetett, amit a kezembe adott. Köszönet a diáktársaimnak, az itt tanulóknak, mert a feladatokat csoportokban végeztük, ahol mindenki más, másképpen látja a dolgokat. Köszönet az őszinte szavaiknak, mert ezek mind segítettek az önismereti úton.

A szakdolgozatom megírása, a téma kitalálása, a megírása nagy kihívás volt az életemben, 65 éves koromban, de sikerült. Sokat tanultam belőle. Köszönöm!

Gabriella"

Gabriella

"Szeretném tiszta szívemből megköszönni ezt az értékes tudást, amit ennek a képzésnek a keretein belül kaptam.
Nem igazán tudom elég kifejezően szavakba önteni, mit is érzek minden egyes alkalommal, amikor az aktuális lecke sorait olvasom, de az biztos, hogy magányt egy percig sem. Sőt..!
Kérdezheted, hogy jön ide a magány.
Nos, amit a képzés során Csilla is sokszor kiemel, és utamon magam is folyamatosan ezzel szembesülök, hogy a tudatos úton járás, a Lélek, a Szellem útja bizony elszántságot és bátorságot, változtatni akarást kívánhat meg Tőlünk.
A hétről hétre érkező leckéket mindig nagy izgalommal várom, mert olyan Tudás van bennük, ami a legminőségibb táplálék a tudatosságra éhezőknek.
Egy szó, mint száz, ennél a képzésnél jobb dolog, aligha történhetett volna Velem. Köszönet!
Hoffmann Gabriella (24)"

Hoffmann Gabriella

Lépj velünk kapcsolatba

12 + 15 =

Telefon

+36-20/333-6475

Marelin-Domokos Erzsébet

Cím

Omniverzum Szabadegyetem
Budapest XIII. kerület, Váci út 4.
2 emelet 5.
82-es kapucsengő

mini-spiri-trening

Köszönjük, hogy igényelted Spiri-mini-tréningünket