+36-20-333-6475 info@omniverzum.hu
Oldal kiválasztása

Szellemi Törvények

A ma embere bizony nehezen fogadja el, hogy életét és sorsát Törvények irányítják. És itt most nem a társadalmi törvényekről beszélünk (de még azok is írányítják!), hanem a Szellemi Törvényekről.

A társadalmi törvények, a bíróságok és a bírák is bizony kijátszhatók, lefizethetők, megvesztegethetők, megvehetők. A Szellemi Bírák azonban NEM! S ezen a poszton első helyet foglal el Anubisz, a Karma Ura és a munkáját segítő 42 Bíró.

Ezen igen Tiszteletreméltó és Fenséges Lények két fontos minőséggel vizsgálnak minket, és ez az IGAZSÁGOSSÁG és a KEGYELEM.
Mert az Igazságosság Kegyelem nélkül zord és kegyetlen, míg a Kegyelem Igazságosság nélkül elnéző és lágy.

A Szellemi Törvények mindenre és mindenkire érvényesek! (És NEM csak az emberre, hanem a Kozmoszt betöltő minden Lényre.)

A Föld a Fejlődés és a Karma bolygója. Mindannyian azért vagyunk itt, hogy változzunk, fejlődjünk, tanuljunk hibáinkból és emberibb emberekké váljunk.

A Szellemi Törvényszék előtt rendszeresen “megjelenünk” és megmérettetünk életünkben és halálunkban is. Ez alól a Törvényszék alól nincs kibúvó, nincs lehetőség nem megmérettetni.

Igazságosság és Kegyelem

Azonban rengeteg Kegyelemben is részesülhetünk. És a jelenlegi Vízöntő-kor lehetőséget ad nekünk, hogy tudatosan dolgozzunk a karmával! Ez nagyon-nagy lehetőség! Azonban munkát és munkát kíván. Önfeláldozást, önfejlődést, lemondást, szolgálatot, alázatot, önmeghaladást, szigort és még sorolhatnánk.

Csak munkánk által tudjuk elnyerni a Karma Urainak bocsánatát.

A Vízöntő-kor a TUDÁS kora. Meg kell ismernünk a Szellemi Törvényeket és azokat ÉLŐVÉ kell tenni életünkben. Jelenleg 48 Törvény alatt áll az emberiség, de viselkedésünkkel és gondolkodásunkkal süllyedünk a 96 Törvény alá. (A 96 Törvény az állatvilág Törvénye. Ezen érdemes elgondolkodnunk!)

A Hylozoika megkülönböztet Élettörvényeket és Természeti Törvényeket. Az utóbbi alól nem tudunk kibújni, mert emberként részei vagyunk ezeknek. (Ilyen Természeti Törvény például az éjszaka és nappal ritmusa, az évszakok váltakozása, de a mágnesesség és az elektromosság működése is ezen Törvény szerint működik.)

Az Élettörvények azok, melyeket elsősorban meg kell ismernünk és melyeken tudatosan tudunk dolgozni életünkben.

Mind a 48 Törvényt felsorolni nem tudjuk, mert ahogy haladunk a fejlődésben az fokozatosan mutatkozik meg majd számunkra. Azonban vannak Élettörvények melyek már most is ismertek számunkra és tudatosan vállalt életünkkel dolgozhatunk rajtuk.

2023. júliusi kiegészítés:

Én – Steinmüller Csilla Magdolna – napi szinten járom a Szellemi Utat. Dolgozok önmagamon, igyekszem nemesedni és erényesedni, és olyan új tudás, viselkedés és érzelmi működés elsajátítására, mellyel még nem rendelkezem. Mindeközben tovább nőtt a látószögem és a tudásom a Szellemi Úton.

Tudjuk, hogy az emberiség és a Föld is egy új fejlődési ciklusba lépett. Igaz, még csak az átmenei időket éljük, de nagyon fontos, hogy egyénenként mit gondolunk, tudunk és cselekszünk! Isten csak rajtunk keresztül tudja felépíteni a magasabb tudatosságú világát itt a Földön.

Ma már a Szellemi Törvények ismerete is bővült számomra, és nagyon hálás vagyok, hogy ezt a tudást még ebben az életemben megkaphattam.
Az Új Tudásról itt olvashatsz >>>  

Hét Élettörvény

A Hylozoika Hét Élettörvényt fogalmaz meg, melyek az ember életét és fejlődését irányítják.
Ha akarjuk, ha nem; ha elfogadjuk, ha nem; akkor is ezek az útjelzőink a fejlődésben:

1.) SZABADSÁG Törvénye

2.) EGYSÉG Törvénye

3.) ÉN vagy ÖNMEGVALÓSÍTÁS Törvénye

4.) AKTIVÁLÁS Törvénye

5.) SORS Törvénye

6.) ARATÁS Törvénye

7.) FEJLŐDÉS Törvénye

A Törvények felett ember NINCS hatalmunk!

Azonban vannak, melyeken TUDATOS FEJLŐDÉSSEL és MUNKÁVAL dolgozhatunk és dolgoznunk is KELL!
S célunk ezzel az írással segíteni a Tudatos Fejlődést!

“Drága Anubisz! Segítsd lépéseinket, támogasd munkánkat és fejlődésünket. Add meg számunkra – ha a Törvény is megengedi -, hogy dolgozzunk a karmánkkal. Adj kegyelmet munkánkhoz, adj kitartást és türelmet, adj erőt és bölcsességet, hogy minden nap a Szellem Törvényei szerint éljünk és munkálkodjunk.”

Steinmüller Csilla Magdolna
spirituális tanító

Drága Ember!

A Te Változásod is roppant fontos a Változáshoz!

Ha Te, a tudatos fejlődés mellett döntesz (s másként ma nem is lehet fejlődés csak TUDATOSEN!) ITT AZ IDŐ, hogy napi szinten kezd el figyelni a gondolataidat, érzéseidet és belső pszichológiádat.
Ne engedd tovább, hogy a berögzött, fájó múlt és kollektív minta vezessen mechanikusan!

Ha mindenki egy kicsit odafigyel gondolati és érzelmi reakcióira, s nem hagyja, hogy azok irányítsák, – ha hiszed, ha nem – képes változni a világ, a kormány, az emberiség. (Mert MI Egyek Vagyunk.)

Mit is tegyél?

Meg kell tanulni irányítani a tudatosságod.

Ha jön egy negatív érzés vagy gondolat (pl. félelem, szomorúság, aggódás, lehangoltság, bánat, bosszúvágy, stb.), ne engedd bele magad. Maradj kívül a történésen, és figyeld meg. Figyeld meg hol jelentkezik a testedben a gondolat és/vagy az érzés. A fejedben, a mellkasodban, az alhasadban?

Majd kezd el figyeli a légzésedet. … Belégzés – Kilégzés.

Ne változtass a légzés ritmusán, csak figyeld. … Belégzés – Kilégzés.

S a 4-5. légzés után a kilégzésbe tedd bele a negatív érzést vagy gondolatot, majd engedd, hogy arcodtól 20 cm-re a kilélegzett minta semmivé váljon. A belégzéssel pedig lélegezd be a Kozmosz Energiáját, Tisztaságát és Rendjét.

Ma legalább ennyit tegyél meg. Meg fogod látni, hogy könnyebb lesz a napod.

Holnap pedig már tovább léphetsz…..

Steinmüller Csilla Magdolna
spirituális tanító

számok jelentése, karma

Ha tetszett fenti összefoglalónk, itt kérheted 3 részes ingyenes „Spiri-mini-tréningünket” amiben bemutatjuk az Omniverzum Szabadegyetem módszereit, majd rendszeresen küldünk léleképítő, önismeret fejlesztő tartalmakat.

ITT Kérheted INGYENES mini tréningünket >>>

KÉPZÉSEK

Szolgáltatásaink

Személyes képzéseink

Ismerd meg az Omniverzum Szabadegyetem képzéseit, válassz személyes képzéseink közül.

Távoktatás képzéseink

Otthonodból, saját időbeosztásod szerint is elvégezheted az Omniverzum Szabadegyetem képzéseit.

Online tanfolyamok

Rövidebb, online kurzusainkon egy-egy spirituális részterületet sajátíthatsz el, akár otthonodból.

Köszönjük, hogy igényelted Önismereti program tájékoztatónkat