+36-20-333-6475 info@omniverzum.hu
Oldal kiválasztása

Tanácsadás

 

Ha úgy érzed, hogy itt az ideje a szembenézésnek, ha egy nehéz helyzetet, vagy fájdalmas veszteséget szeretnél esélyként megélni, ha a korlátok és hiányok helyett a lehetőségek megragadásáról, az elfogadásról és önmagad megvalósításáról szeretnél beszélni, ha az egyedüllét és az elszigeteltség helyett a kapcsolatot és a találkozást választod…

 

TANÁCSADÁS

Alábbi tanácsadási lehetőségek közül választhatsz

Egyéni Pszichológiai konzultáció

személyes tanácsadás

H. Nagy Krisztina vagyok, pszichológus, csaladáterapeuta, Szellemi Utat járó Ember.

Segíthetek Neked nagyobb nézőpontból rálátni magadra és világodra, felfedezni a benned lakozó Erőt, mely képes támogatni és tovább vinni Életutadon.

Egyeztessünk időpontot, Várlak!

Személyes rezgés alapú tanácsadás * Hangvilla kezelés

Hoffmann Gabriellával

Hangvilla kezelés. * Finom Rezgések, mely támogatás testnek, elmének és léleknek.

A Rezgésterápiában bizonyos speciális, az emberi szervezetre gyógyító hatással levő frekvenciákra hangolt terápiás eszközöket és hangszereket használva igyekszünk minél jobb körülményeket és alapot teremteni egy tiszta, önismeret alapú és folyamatosan a fejlődést szem előtt tartó élményhez és élethez.

Illóolaj konzultáció

Személyes Aromaterápiás tanácsadás

Szántó Adrienn vagyok, Spirituális Lélekgyógyász, Bach-virág tanácsadó, Aromaterapeuta.

Ismerd meg az Illóolajok világát és találd meg a téged felemlő és támogató illóolajokat.

A konzultáció része az iTOVi testelemzés! 

Maja Asztrológiai személyes elemzés

Írásbeli vagy Szóbeli személyes elemzés

A Maja Rendszer egy magas Tudás és Nézőpont.
Egy személyes elemzés mindig lehetőség arra, hogy ismeretlen részeinkre világítsunk rá. Egy jól megírt elemzéssel megláthatjuk önmagunk mélyebb és magasabb dimenziót, ráláthatunk életünk feladatára.
Parcsami Mónika vagyok, és várom érdeklődésedet.

Diapozítiv stresszoldás

Szeretettel várlak érintések általi születésélmény feldolgozáson.

Pataki Martina

A diapozitív stresszoldás egy érintésterápia, melynek fókuszában a magzati időszak áll.

A belső talpél (gerincvonal) érintésén keresztül, segít kioldani a testből, és ezáltal a lélekből az eltárolt energetikai és érzelmi blokkokat, mind ezt egy relaxált állapotban. Így segítve minket a változás útján.

Várlak szeretettel!

Metamorf masszázs * Lelki blokkok oldása

Málits Flóra

A metamorf kezelések során három idősíkot érintünk:

1.) előző életekből hozott blokkok,

2.) magzati korszakból hozott blokkok,

3.) a születéstől a jelenig létrejött blokkok kezelése/oldása történik.

A kezelések során a felgyűjtött tartalmak feldolgozása által élet-energiaáramlásunk helyre áll és javulás állhat be életünkben.

SZOLGÁLTATÁSAINK

További szolgáltatásaink

Személyes képzéseink

Minőségi elméleti és gyakorlati tudás.

Távoktatás képzéseink

Otthonról is elvégezhető képzések

Online tanfolyamok

Ha egy-egy speciális téma érdekel

Tanácsadás, segítség

Fordulj szakértő tanácsadóinkhoz 

Ismerni kell Világunkat.

Lélek vagy, s létezésed spirituális.

Lélek vagy Te is,

aki most, emberi testben, lehetőséget kaptál a Fejlődésre, Nemesedésre és a Tudatosságod emelésére. Felelős vagy az Életedért, a Fejlődésedért! 

Lelki fejlődés = Spirituális Út

A Spiritualitás Útja a Lélek fejlődésének az útja!
"A Spirituális Út egyszerűen a Természetes Evolúció felgyorsítása, több százezer évvel történő lerövidítse." * Vallyon Imre

Hiteles Önismeret

Lélekként kell önmagunkra ismernünk. Hol tartunk a Lélek fejlődésben? Mi az ezéleti Program Lelkünk fejlődése szempontjából? Miben kell mélyíteni a tudásunkat? Milyen erényeket kell összegyűjtenünk? Mi tehetek, hogy halhatatlanná váljak? S ezek a kérdések MINDENKINEK kérdések, melyeket az életünkkel válaszolunk meg.

Szellemi Törvények ismerete és megélése

A Kozmikus Törvények ismerete és betartása felgyorsítja Lelkünk fejlődését. A Vízöntő-kori ember 136 Törvényt kapott, melyet itt az idő megismerni. S aki nyitott az Új Tudás felé, annak kitárulnak a Tudás Kapui.

Céltudatos Élet

Mindannyian, születésünkkel Életprogramot is hoztunk magunkkal. Ezen Program beteljesítése Lélekfeladat. Mi az én Programom? Erre a kérdésre választ találhatunk az asztrológiából, a számmisztikából, a nevünkből, a Maja Asztrológiánkból, a Sorsfeladatainkból, a visszatérő élethelyzetekből is. 

Értékes Emberi kapcsolatok

Útonjáró Társak vagyunk, akik járják az egyéni fejlődési Útjukat is, és rendszeresen kapcsolódunk, hogy egyrészt támogassuk egymást az Úton, másrészt türkök legyünk egymás számára. 

Ingyenes Spirituális Mini Tréning

Ahhoz, hogy Te ennek a változásnak és tudatossági szint emelkedésnek aktív részese legyél TUDATOS változtatások szükségesek.

Le kell lépnünk a több tízezer éve taposott, jól bejáratott utunkról, és egy totálisan Új Úton kell elindulni.

Kérd INGYENES email programunkat és bemutatjuk az ÚT első néhány lépését >>>

VÁLASSZ

Miért minket válassz?

Z

Több mint 14 éves tapasztalat

Sok éves tapasztalatunk garancia arra, hogy olyan ismeretek és tudást szerezhetsz nálunk, amely valóban segít fejlődni a spirituális önismeret útján.

Z

Több mint 300 végzett diák

Az elmúlt években rengeteg diákkal ismertettük meg az élet új, kicsit más, hitünk szerint mélyebb és értékesebb megélésének lehetőségeit.

Z

Személyes és online képzések

Akár van lehetőséged személyesen részt venni kurzusainkon, akár nincs és ezért az online tréningjeinket választod, nálunk megtalálod az élethelyzetedhez illeszkedő oktatási formát.

Z

Segítő közösség

Tanárainkhoz és diákjainkhoz bármikor fordulhatsz őszinte tanácsokért és iránymutatásért.

RÓLUNK

Rólunk mondták

Korábbi tanítványaink visszajelzései

"Sok új dolgot tanultam már eddig is, elég összetett de egymásra épülő a tananyag. Ha valami egyből nem is egyértelmű idővel az is szépen letisztul. Van 1-2 gyakorlati rész amit nem mindig tudok a gyakorlatba beépíteni, de próbálkozok vele. Viszont észre vettem, hogy sokszor a tanultak szemszögéből figyelem az embereket és észre veszek olyan dolgokat amiket eddig nem. A szammisztikával akadnak problémáim a kiszámolás az megy viszont az elemzésnél mindig elakadok arra valahogy nem akarok ráérezni. Láttam, hogy a mai lecke az utolsó így elkezdem újra átvenni az egészet, hogy még jobban letisztuljanak a dolgok. Most a Maya asztrológia lett az új tantárgy az még elég ködös, de türelmes vagyok mert az is biztos szépen a helyére kerül majd. Mindenesetre nagyon örülök, hogy belekezdtem ebbe az iskolába, érzem magamon a változást.

Üdv.: Timi"

Kiss Tímea

"Köszönet a tanáraimnak és annak a sok jó módszernek, amivel megismertetett, amit a kezembe adott. Köszönet a diáktársaimnak, az itt tanulóknak, mert a feladatokat csoportokban végeztük, ahol mindenki más, másképpen látja a dolgokat. Köszönet az őszinte szavaiknak, mert ezek mind segítettek az önismereti úton.

A szakdolgozatom megírása, a téma kitalálása, a megírása nagy kihívás volt az életemben, 65 éves koromban, de sikerült. Sokat tanultam belőle. Köszönöm!

Gabriella"

Gabriella

"Szeretném tiszta szívemből megköszönni ezt az értékes tudást, amit ennek a képzésnek a keretein belül kaptam.
Nem igazán tudom elég kifejezően szavakba önteni, mit is érzek minden egyes alkalommal, amikor az aktuális lecke sorait olvasom, de az biztos, hogy magányt egy percig sem. Sőt..!
Kérdezheted, hogy jön ide a magány.
Nos, amit a képzés során Csilla is sokszor kiemel, és utamon magam is folyamatosan ezzel szembesülök, hogy a tudatos úton járás, a Lélek, a Szellem útja bizony elszántságot és bátorságot, változtatni akarást kívánhat meg Tőlünk.
A hétről hétre érkező leckéket mindig nagy izgalommal várom, mert olyan Tudás van bennük, ami a legminőségibb táplálék a tudatosságra éhezőknek.
Egy szó, mint száz, ennél a képzésnél jobb dolog, aligha történhetett volna Velem. Köszönet!
Hoffmann Gabriella (24)"

Hoffmann Gabriella

Lépj velünk kapcsolatba

2 + 15 =

Telefon

+36-20/333-6475

Domokos Erzsébet

Cím

Omniverzum Szabadegyetem
Budapest XIII. kerület, Váci út 4.
2 emelet 5.
82-es kapucsengő

mini-spiri-trening

Köszönjük, hogy igényelted Spiri-mini-tréningünket