+36-20-333-6475 info@omniverzum.hu
Oldal kiválasztása

Illóolaj konzultáció és kezelés Szántó Adriennel

Szívesen kipróbálnád a terápiás minőségű esszenciális olajokat, de nem tudod, hogyan kezdjél neki?

KONZULTÁCIÓ

Illatélmény, Finom hangolás, Egészség

Személyes Aromaterápiás tanácsadás Szántó Adriennel

Ismerd meg az Illóolajok világát!

Az aromaterápia bárki számára biztonsággal használható, azonban ahhoz, hogy a saját személyes preferenciáinknak megfelelőlen a lehető legnagyobb hatékonysággal tudjuk alkalmazni, mindenképpen odafigyelést, és megfelelő hozzáértést kíván.

A doTERRA elhivatott wellness tanácsadójaként feladatomnak érzem megtanítani ezen kis csodaszerek helyes alkalmazásának elsajátítását. Folyamatosan fejlesztem a tudásomat, nem csak a saját személyes tapasztalataim, hanem olyan szakemberek által is, akik évtizedek óta ennek a csodálatos, természetes gyógymódnak a képviselői.

Az aromaterápiás ismeretek mellett rendkívül fontosnak tartom a holisztikus szemléletmódot és a megfelelő önismeret gyakorlását is. Minél tudatosabb vagyok magamra és a környezetemre, annál szélesebb körű lehetőségem van megoldani egy adott helyzetet, ami esetleg kihívást jelent az életemben. Hiszem, hogy semmi sem ok nélkül történik, minden amit problémának vélünk, lehetőséget nyújt a fejlődésünkre, egy új nézőpont kialakítására.

Segítségemmel ki tudjuk választani a számodra legmegfelelőbb olajokat, illetve azt is, hogyan tudsz a legköltséghatékonyabban hozzájutni a termékekhez.

A konzultáció része az iTOVi testelemzés!

Időtartama: kb. 45 perc
Ára: 6.000 Ft, Omniverzum Szabadegyetem diákoknak: 4.500.- Ft.

Testi és Érezelmi szintű felmérés

iTOVi testelemzés

A segítői hivatásom részeként tekintek az illóolajos élet tanítására. Ebből az elhatározásból született meg bennem a döntés, hogy támogató eszközként használjam az iTOV készülékét, ami segít még pontosabb rálátást adni az egyéni szükségletekre.

Mi is ez pontosan?

Az iTOVi egy új generációs, kis méretű high-tech készülék, amely lehetőséget kínál arra, hogy feltérképezze aktuális érzelmi és fizikai állapotodat és összeállítsa számodra az adott pillanatban optimális illóolajok vagy akár egyéb termékek (pl. táplálék kiegészítők) listáját.
Az iTOVi készüléke alkalmas arra, hogy biorezonanciás mérési eljárással megállapítsa, hogy a vizsgált személy számára mely doTERRA termékek lennének a legalkalmasabbak egészségügyi , érzelmi problémái támogatására.

Tehát a készülék azt fogja megmutatni, mely területeken van szüksége a szervezetednek támogatásra!

Hogyan működik?

Az iTOVi Scanner kombinálja a galvanikus bőrreakciót (GSR), a nyomásérzékelőt, a hőmérsékletet és a Bluetooth technológiákat a bőr elektromos vezetőképességének kis mértékű változásainak mérésére. A kis kompakt készülék kijelzőjeként és kiértékelő komputereként a telefon vagy tablet szolgál, amellyel bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikál.

A szkennelés során az iTOVi szkenner több száz különböző frekvenciát bocsát ki és méri a test ezekre adott válaszreakcióit, majd egy komplex algoritmus segítségével dolgozza fel a beérkezett válaszokat. A begyűjtött információkra alapozva fogja javasolni azokat a készítményeket, melyeknek napi használatával tested frekvenciáit ismét optimális állapotba hozhatod.

A mérés eredményét az általad megadott e-mail címre fogja elküldeni, illetve az okostelefonra letölthető ingyenes alkalmazás segítségével lehetőséged van a részletes elemzés megtekintésére is bármikor saját telefonodon.

A mérés a konzultáció részét képezi.

Tapasztald meg az Illóolajok testre és lélekre ható csodálatos hatását

AromaTouch illóolajos támogatás testnek, elmének és léleknek

A doTERRA hitvallása a magas minőségi színvonalú esszenciális olajok tudatos felhasználása az emberek mindennapos egészségügyi gondjainak megoldására. “Minden családban legyen egy gyógyító!”

Ezen a filozófián alapul az  AROMATOUCH TECHNIQUE, melynek alkalmazásával az olajok jótékony hatása maximálisan kiteljesedik. A kezelés egyszerre felemelő, energiaszint-növelő, ugyanakkor nyugtató, egyensúlyteremtő hatása, testünk és lelkünk számára egyaránt. A technikát Dr. David K. Hill (az egészségre előnyös esszenciális olajok használatának vezető szakértője) fejlesztette ki CPTG minőségű, azaz 100%-os tiszta terápiás illóolajokkal.

Ennek a technikának a hatékonysága a megfelelően felhasznált doterra illóolajok és olajkeverékekben, és az alkalmazott mozdulatokban rejlik, miközben az olajok egyfajta szinergiát alakítanak ki testünkben.

Az AromaTouch Technique gyengéd érintés, amely korosztálytól függetlenül alkalmazható az esszenciális olajok előnyeinek kiaknázására anélkül, hogy az a szervezetet terhelné!

A kezelés során az olajokat lágy érintéses technikával visszük fel a hátra, a fej hátsó részére, a fülekre, kézre és talpakra. Az 45-60 perces kezelés során érintjük a test meridiánjait és energiaközpontjait, ezzel egyensúlyba hozzuk a szervezet működését, felfrissítjük a testet és a lelket.

A kezelés ajánlott:

Harmonizálásra, lelki feltöltődésre
Mélyrelaxáció eléréséreStresszes életmód esetén
Idegrendszer kiegyensúlyozására
Méregtelenítési funkció fokozásához
Az öngyógyító folyamatok beindításához
Alvási problémák esetén
Izom vagy izületi fájdalom csillapítására
Immunrendszer erősítéséhez

Az AromaTouch Technique során alkalmazott illóolajok és a kezelés felépítése:

 • STRESSZOLDÁS
  Az első két olaj ellazítja a testet. A Balance hozzájárul a test általános jóllétéhez, fokozza a nyugalom érzését, csillapítja a felfokozott érzelmi állapotot. A Levendula megnyugtatja a testet és az elmét, áthangolja a kedélyállapotot, enyhíti az idegrendszer okozta stresszt
 • IMMUNRENDSZER-ERŐSÍTÉS
  A harmadik és a negyedik olaj támogatja a test energetikus működését. A Teafa nyugtatja a szöveteket, tisztítja a testet. Az OnGuard természetes helyreállító képességgel bír, támogatja az immunrendszer egészséges működését.
 • KERINGÉS-JAVÍTÁS
  Az ötödik és hatodik olaj enyhíti az izmok feszülését. Az AromaTouch nyugtatja és oldja a feszültségérzetet a szövetekben. A Deep Blue hűsíti és megnyugtatja a szöveteket, enyhíti az izomfájdalmakat.
 • HOMEOSZTÁZIS
  a testi-lelki egyensúly helyreállítása.
  A hetedik és a nyolcadik illóolaj pezsdítő hatású. A Vadnarancs javítja a kedélyállapotot, csillapítja az idegességet, fizikai és érzelmi egyensúlyt teremt. A Borsmenta elősegíti a szellemi éberséget, élénkítő, üdítő hatást gyakorol, feltölti energiával a testet.

A kezelés időtartama kb 60 perc.

A kezelés ára: 14.000 Ft

Helyszín: Omnivezrum Szabadegyetem
1137 Budapest, Váci út 4. 2/5.

Kinek érdemes jelentkezni?

Konzultáció ajánlott:

~ Egészségmegőrzésre;

~ Illatélmény megtapasztalására;

~ Stresszoldásra;

~ Egyensúly felállítására a muindennapokban;

ILLATÉLMÉNY

Jelentkezés a konzultációra:

Érdeklődés * Kérj időpotot:

Szántó Adrienn

06- 30/503-3460

Egyéni konzultáció (mely történhet személyesen vagy online formában is):

Konzultáció és kezelés díja:

Időtartama: 45 perc
Konzultáció ára: 6.000.- Ft, Omniverzum Szabadegyetem diákoknak: 4.500.- Ft
Ezen összeg iTovi testbemérést és a kapott eremény

AromaTouch testkezelés:

Időtartama: 60 perc
Testkezelés ára: 14.000.- Ft, Omniverzum Szabadegyetem diákoknak: 12.000.- Ft

Konzultáció és Testkezelés helyszíne:

Omniverzum Szabadegyetem és Központ
Budapest, XIII. kerület, Váci út 4. 2/5.

Töltsd ki alábbi űrlapot és küldjük a jelentkezéshez szükséges információkat.

RÓLUNK

Rólunk mondták

Korábbi tanítványaink visszajelzései

"Sok új dolgot tanultam már eddig is, elég összetett de egymásra épülő a tananyag. Ha valami egyből nem is egyértelmű idővel az is szépen letisztul. Van 1-2 gyakorlati rész amit nem mindig tudok a gyakorlatba beépíteni, de próbálkozok vele. Viszont észre vettem, hogy sokszor a tanultak szemszögéből figyelem az embereket és észre veszek olyan dolgokat amiket eddig nem. A szammisztikával akadnak problémáim a kiszámolás az megy viszont az elemzésnél mindig elakadok arra valahogy nem akarok ráérezni. Láttam, hogy a mai lecke az utolsó így elkezdem újra átvenni az egészet, hogy még jobban letisztuljanak a dolgok. Most a Maya asztrológia lett az új tantárgy az még elég ködös, de türelmes vagyok mert az is biztos szépen a helyére kerül majd. Mindenesetre nagyon örülök, hogy belekezdtem ebbe az iskolába, érzem magamon a változást.

Üdv.: Timi"

Kiss Tímea

"Köszönet a tanáraimnak és annak a sok jó módszernek, amivel megismertetett, amit a kezembe adott. Köszönet a diáktársaimnak, az itt tanulóknak, mert a feladatokat csoportokban végeztük, ahol mindenki más, másképpen látja a dolgokat. Köszönet az őszinte szavaiknak, mert ezek mind segítettek az önismereti úton.

A szakdolgozatom megírása, a téma kitalálása, a megírása nagy kihívás volt az életemben, 65 éves koromban, de sikerült. Sokat tanultam belőle. Köszönöm!

Gabriella"

Gabriella

"Szeretném tiszta szívemből megköszönni ezt az értékes tudást, amit ennek a képzésnek a keretein belül kaptam.
Nem igazán tudom elég kifejezően szavakba önteni, mit is érzek minden egyes alkalommal, amikor az aktuális lecke sorait olvasom, de az biztos, hogy magányt egy percig sem. Sőt..!
Kérdezheted, hogy jön ide a magány.
Nos, amit a képzés során Csilla is sokszor kiemel, és utamon magam is folyamatosan ezzel szembesülök, hogy a tudatos úton járás, a Lélek, a Szellem útja bizony elszántságot és bátorságot, változtatni akarást kívánhat meg Tőlünk.
A hétről hétre érkező leckéket mindig nagy izgalommal várom, mert olyan Tudás van bennük, ami a legminőségibb táplálék a tudatosságra éhezőknek.
Egy szó, mint száz, ennél a képzésnél jobb dolog, aligha történhetett volna Velem. Köszönet!
Hoffmann Gabriella (24)"

Hoffmann Gabriella

Lépj velünk kapcsolatba

9 + 15 =

Telefon

+36-20/333-6475

Domokos Erzsébet

Cím

Omniverzum Szabadegyetem
Budapest XIII. kerület, Váci út 4.
2 emelet 5.
82-es kapucsengő

mini-spiri-trening

Köszönjük, hogy igényelted Spiri-mini-tréningünket