+36-20-333-6475 info@omniverzum.hu
Oldal kiválasztása

„A betegség nem kegyetlenség, nem is büntetés, hanem egyfajta korrekció. A Lélek eszköze, amellyel rámutat hibáinkra, hogy visszatartson a nagyobb tévedések elkövetésétől, megakadályozza, hogy további kárt okozzunk, és visszavezessen az igazság és fény útjára, amelyről soha nem kellett volna letérnünk.„

                                                                                                          Dr. Edward Bach

 

Mi az Egész-ség?

Mint már a szóban is benne van, Egész-ségnek azt az állapotot nevezzük, mikor a Test-Lélek-Szellem harmóniában van. Ekkor vagyunk EGÉSZek. Az az állapot, mikor az Egy-ség tudatunkat megőrizve, Lelkünk Útját járjuk.
Minden olyan esetben, mikor a személyiség nincs összehangban a Lélekkel és a Kozmikus Energiatérrel, (tehát mikor ez az állapot megszakad, torzul) diszharmonikus állapotról beszélünk. Eleinte ez negatív lelkiállapotként, majd betegségre való hajlamként, végül a fizikai test megbetegedéseként mutatkozik meg.
Dr. Edward Bach ezekre a negatív lelkiállapotokra figyelve talált rá 38 gyógynövényre, melyek segítenek visszatérni az Egy-ségbe és követni Lelkünk akaratát.

Röviden a Bach Virágterápiáról

A Bach-virágterápia az 1900-as években, Dr. Edward Bach által kidolgozott hatékony és szelíd módszer, mely önmagában, vagy bármilyen más kezelés kiegészítéseként is kiválóan alkalmazható.

A rendszerbe tartozó 38 növény mindegyike egy lelki princípumot testesít meg, melyek magas rezgése megfelel egy bizonyos lelki frekvenciának az emberi energiamezőben.

Ha ezen lelki erények valamelyikében megbomlik a harmónia, az negatív reakciómintákban mutatkozik meg és fizikai tünetekhez vezet.
Ezen viselkedésmintákat vizsgálta dr. Bach, kinek célja az volt, hogy esszenciái segítségével visszaálljon az egyensúly és a kapcsolódás a Test, Szellem és a Lélek közt.

Mondhatjuk, hogy Bach-virágterápia a jelenleg legmagasabb rezgésszintű terápiás eljárás, hiszen a növények magas rezgésszintjének köszönhetően a folyamat a Lélek szintjén kezd hatni, mely öngyógyító impulzusokat küld a Test felé.

Egyedülállósága abban is rejlik, hogy bármely más gyógymódokkal, kezelésekkel is alkalmazható, mellékhatásoktól mentes. Szelíd, önszabályozó hatású módszer.

Mindannyiunk életében vannak olyan élethelyzetek, viselkedésminták, melyek megnehezítik napjainkat. Ezeket felismerve, elfogadva, a tudatos változás elhatározásával, gyakorlásával és a megfelelő esszenciák beszedésével orvosolhatjuk.

  Kiknek ajánlott ez a módszer?

  A cseppek szedése csecsemőkortól alkalmazható, alkalmas növények kezelésére, állatok viselkedésének kiegyensúlyozására. Ajánlott azokra az esetekre, mikor úgy érezzük, (karakterükből adódóan, vagy egy adott élethelyetben), hogy: önbizalomhiányosak, magányosak, bizonytalanok vagyunk, félünk,  nehezen tartózkodunk a jelenben,  túlzottan érzékenyek vagyunk a külső behatásokra, sokat aggódunk mások jólétéért.

  Segítő önismereti beszélgetésre várom jelentkezésed, ha úgy érzed, a fenn leírtakban magadra ismertél és szeretnél tudatos léptekkel haladni Utadon.

  JELENTKEZÉS

  Jelentkezés a Bach-virág beszélgetésre

  Bach-virág beszélgetés - Egyéni konzultáció díja

  9 000 Ft – 60 perc
  6 000 Ft Diákoknak – 60 perc

  Érdeklődés, időpont egyeztetés:

  Dudás Kitti
  e-mail: dkitti92@gmail.com

  Helyszín:

  Online vagy személyesen Zala megyében, Galambokon

  Töltsd ki alábbi űrlapot és küldjük a jelentkezéshez szükséges információkat.

  Lépj velünk kapcsolatba

  Telefon

  +36-20/333-6475

  Marelin-Domokos Erzsébet

  Cím

  Omniverzum Szabadegyetem
  Budapest XIII. kerület, Váci út 4.
  2 emelet 5.
  82-es kapucsengő

  Köszönjük, hogy igényelted Önismereti program tájékoztatónkat