+36-20-333-6475 info@omniverzum.hu
Oldal kiválasztása

Számmisztikai és Spirituális Konzulens képzés

1 éves, hétvégi elméleti és gyakorlati képzési program az Omniverzum Szabadegyetemen, mely képzés keretében a Számmisztika, Kronobiológia és Bach-virág ismeretek tudását is elsajátítják a hallgatók.

Ezen képzésünk során törekszünk az önismeret mélyítésére, továbbá a módszerek segítségével közelebb kerülünk életünkhöz, sorsunkhoz, fejlődési lehetőségeinkhez, majd ezen ismeretek bírtokában másoknak is meg tudjuk mutatni ezt az utat.

A képzés 2023. február 25-én indul.

 

MIÉRT?

Miért hasznos a Számmisztikai és Spirituális Konzulens képzésünk?

 2023. február 25-én indul a képzés.

Számmisztikai és Spirituális Konzulens képzés

Születési számaink energiák, mintázatok. Megmutatják hozott működésünket, Sorsunkat, Karmánkat, kihivásainkat és Lelkünk fejlődési útját is.

Születési számaink, nevünk számértékei, a telefonszámunk, az utca és a házszám, ahol lakunk, mind-mind “árulkodó” energiák, melyet ha tudunk olvasni sokat elárulhatnak egy-egy témakörben rólunk.

A kiegyensúlyozottabb és boldogabb élet feltétele, hogy összekapcsolódjunk Lelkünkkel és meghalljuk üzenetét. Rátaláljunk azon lépésekre melyek a Lélek Útjára visznek és segítenek beteljesíteni Sorsfeladatunkat.

Az egy éves képzés során tanulunk Bach-virágterápiát is és feltérképezzük, hogy születési számaink alapján milyen karakternövényekkel tudunk dolgozni, közelebb kerülni Lelkünk céljához.

Fontos tudnunk, hogy a képzés, képzéseink biztos tudást és alapot adnak a Lélekhez való közeledésben, és az élet kiteljesedett élésében, azonban ezek “csak” alapok. Az állandó fejlődés, tanulás, tapasztalás ami újra és újra hozzáad a konzulenshez. A “terapeuta az életben megtanulja a szakmát, majd később képződik”.

A tanult témakörök komplex rálátást adnak egy személy életútjának, energetikai csomagjának feltérképezésére, és annak vizsgálatára, hogy az adott életszakaszban hogyan kapcsolódik mindehhez.

Sokan keresik ma életük célját és értelmét, és teszik fel a kérdéseket: “Miért is vagyok itt?”, “Mit kellene tennem?”, “Hogyan tudok belsőleg elégedettebb lenni?”, “Mi a Lelkem célja?”, stb.
Ha megismered a számok világát betekintést kaphatsz Sorsodba, bejárandó utadba – Sorsfeladatodba, kihívásaidba, Karmádba és többek között a lehetőségeidbe is. 

A számmisztika (numerologia) őstudomány. Mindig foglalkoztak vele azok, akik nyitottak voltak a láthatatlan világokra, keresték a Kozmosz ritmusát és működési rendjét. Igyekeztek a látható világ mögött húzódó láthatatlan erőket és törvényeket megismerni és azokat figyelembe véve alakítani életüket.

Képzéseink sikeres elvégzése után hallgatóink tanúsítványt kapnak, mellyel pszichésen egészséges embereknek segítő tanácsadást tarthatnak.

A képzést végzett hallgatók – a jelenlegi jogszabályok alapján – a 9609 szakmai szám alatt, „M.n.s. egyéb személyi szolgáltatás” megnevezéssel folytathat tanácsadói tevékenységet, illetve vállalkozói igazolványt válthat ki.

Kinek ajánlott a képzés:

  • Mindenkinek, aki nyitott, szeretne tanulni, fejlődni, és az életének minőséget adni.
  • Aki szeretné saját életét, hozott energetikai “csomagját” és önmagát mélyebben megismerni.
  • Annak, aki sokat beszélget másokkal, és szeretne valóban hasznos tanácsokat adni számukra.
  • Azok számára, akik szeretnének segítő foglalkozásban elhelyezkedni, és olyan alaptudás birtokába kerülni, mely minden más módszer használatakor is érték.
  • És természetesen bárkinek, aki szeretne új nézőpontok, ismeretek elsajátításával tölteni, miközben önmagát is mélyebben megismeri.

A képzés célja:

  • Olyan ismeretek átadása, melyek tágítják a hagyományos nézőpontokat, és nagyobb rálátást adnak a világ, és benne az ember működésére, feladatára.
  • Egy komplex tudáscsomag átadása, mely segítségével több szinten vizsgálhatjuk egy-egy személy születési energiáit, életútját, és az élet során felmerülő nehézségeket, feladatokat.
  • Rálátunk a Lélek fejlődési szintjére, minőségére, feladatára és céljára is. 
  • Olyan segítők képzése, akik valóban hasznos módszerekkel tudják támogatni a hozzájuk fordulók fejlődését, önismereti munkáját.
  • Az ember, a Lélek és a Szellem megismerése, hármójuk közeledése egymáshoz, és Lélekkel teli életet élni.

VÁLASZTHATÓ

A képzés több módon is választható

Személyes képzés keretében

A Számmisztika személyes képzés esetén hagyományos módon, személyes találkozókon adjuk át a tudást, kiegészítve írott tananyaggal.
A havi egy hétvégi elfoglaltságot jelentő képzés szombatonként 10-17:30-ig, míg vasárnaponként 9-16:30-ig kerül megszervezésre.

Részletekért, jelentkezési lehetőségért KATTINTS IDE >>>

Távoktatás képzés keretében

A Számmisztika távoktatás képzés esetén otthonról, is tanulhatsz. A 6 hónapos, 24 leckés képzés távoktatásban is elvégezhető.
A képzés anyagait heti rendszerességgel emailon küldjük, és Te osztod be az idődet, hogyan haladsz.

Részletekért, jelentkezési lehetőségért KATTINTS IDE >>>

Online tanfolyam keretében

A Számmisztika képzés online tanfolyam esetén otthonról is tanulhatsz. A 2×24 leckés alap és haladó tanfolyam 6 hónapos.
A képzés anyagait heti rendszerességgel emailon küldjük és szabadon dolgozhatod fel az anyagokat.

Részletekért, jelentkezési lehetőségért KATTINTS IDE >>>

RÉSZLETEK

Részletek a képzésről

A képzés ára

A képzés ára: 150.000.- Ft/szemeszter.
Egyösszegű fizetés esetén 10.000.- Ft a kedvezményt adunk.
Havi részletfizetés lehetséges: 30.000.- Ft/hó, minden hónap 15-ig.

Időbeosztás

A Számmisztikai és Spirituális Konzulens képzés 2 szemeszteres képzés, szemeszterenként 5 hétvége (szombat 10-17.30, vasárnap 9-16.30). Időtartam 10 hónap.

A képzés 2023. február 25-én indul.

A képzés helyszíne

Omniverzum Szabadegyetem
Budapest XIII. kerület, Váci út 4. 2/5.
82-es kapucsengő
Vidéki diákoknak a Központban alvás megoldható, hálózsákban a földön. Egy éjszaka ára: 1.500.- Ft.

Kedvezmények Omniverzum diákoknak

– Iskolánkban KÖNYVTÁR működik, mely diákjainknak ingyenesen igénybe vehető;
– Művészetterápiás Önismereti program kedvezménnyel;
– Vipassana Meditációs elvonulás kedvezménnyel;
és minden, az iskolánk oktatói által szervezett programon való részvétel kedvezményes.

JELENTKEZÉS

Jelentkezés a képzésre

Érdeklődés

Marelin-Domokos Erzsébet
Oktatási vezető, Művészeti Terapeuta
06-20/333-64-75
info@omniverzum.hu

A képzés ára

A képzés ára: 150.000.- Ft/szemeszter.
Egyösszegű fizetés esetén 10.000.- Ft a kedvezményt adunk.
Havi részletfizetés lehetséges: 30.000.- Ft/hó, minden hónap 15-ig.

Időbeosztás

A Számmisztikai és Spirituális Konzulens képzés 2 szemeszteres képzés, szemeszterenként 5 hétvége (szombat 10-17.30, vasárnap 9-16.30). Időtartam 10 hónap.

A képzés 2023. február 25-én indul.

ITT jelentkezhetsz a Számmisztikai és Spirituális Konzulens képzés programunkra >>

Felnőttképző nyilvántartási számok:

Steinmüller Csilla Magdolna e.v.
Nyilvántartái szám: B/2020/000593
2020. 08. 22.

Felnőttképző nyilvántartási számok:

Marelin-Domokos Erzsébet e.v.
B/2020/000592
2020. 08. 22.

RÓLUNK

Rólunk mondták

Korábbi tanítványaink visszajelzései

"Sok új dolgot tanultam már eddig is, elég összetett de egymásra épülő a tananyag. Ha valami egyből nem is egyértelmű idővel az is szépen letisztul. Van 1-2 gyakorlati rész amit nem mindig tudok a gyakorlatba beépíteni, de próbálkozok vele. Viszont észre vettem, hogy sokszor a tanultak szemszögéből figyelem az embereket és észre veszek olyan dolgokat amiket eddig nem. A szammisztikával akadnak problémáim a kiszámolás az megy viszont az elemzésnél mindig elakadok arra valahogy nem akarok ráérezni. Láttam, hogy a mai lecke az utolsó így elkezdem újra átvenni az egészet, hogy még jobban letisztuljanak a dolgok. Most a Maya asztrológia lett az új tantárgy az még elég ködös, de türelmes vagyok mert az is biztos szépen a helyére kerül majd. Mindenesetre nagyon örülök, hogy belekezdtem ebbe az iskolába, érzem magamon a változást.

Üdv.: Timi"

Kiss Tímea

"Köszönet a tanáraimnak és annak a sok jó módszernek, amivel megismertetett, amit a kezembe adott. Köszönet a diáktársaimnak, az itt tanulóknak, mert a feladatokat csoportokban végeztük, ahol mindenki más, másképpen látja a dolgokat. Köszönet az őszinte szavaiknak, mert ezek mind segítettek az önismereti úton.

A szakdolgozatom megírása, a téma kitalálása, a megírása nagy kihívás volt az életemben, 65 éves koromban, de sikerült. Sokat tanultam belőle. Köszönöm!

Gabriella"

Gabriella

"Szeretném tiszta szívemből megköszönni ezt az értékes tudást, amit ennek a képzésnek a keretein belül kaptam.
Nem igazán tudom elég kifejezően szavakba önteni, mit is érzek minden egyes alkalommal, amikor az aktuális lecke sorait olvasom, de az biztos, hogy magányt egy percig sem. Sőt..!
Kérdezheted, hogy jön ide a magány.
Nos, amit a képzés során Csilla is sokszor kiemel, és utamon magam is folyamatosan ezzel szembesülök, hogy a tudatos úton járás, a Lélek, a Szellem útja bizony elszántságot és bátorságot, változtatni akarást kívánhat meg Tőlünk.
A hétről hétre érkező leckéket mindig nagy izgalommal várom, mert olyan Tudás van bennük, ami a legminőségibb táplálék a tudatosságra éhezőknek.
Egy szó, mint száz, ennél a képzésnél jobb dolog, aligha történhetett volna Velem. Köszönet!
Hoffmann Gabriella (24)"

Hoffmann Gabriella

Lépj velünk kapcsolatba

15 + 6 =

Telefon

+36-20/333-6475

Marelin-Domokos Erzsébet

Cím

Omniverzum Szabadegyetem
Budapest XIII. kerület, Váci út 4.
2 emelet 5.
82-es kapucsengő

mini-spiri-trening

Köszönjük, hogy igényelted Spiri-mini-tréningünket