+36-20-333-6475 info@omniverzum.hu
Oldal kiválasztása

Spirituális Válogatás * Omniverzum Esszencia

Válogatás, Esszencia az Omniverzum Szabadegyetem legkedveltebb képzéseiből, kiemelt akciós áron.

3 leckés emailban elüldött anyag

A tanfolyam válogatásunk célja, hogy betekintést és ízelítőt adjunk módszertanainkba, tágítsuk nézőpontodat, és utat mutassunk mélyebb és átfogóbb önismereted felé.

Olyan témákat választottunk, melyek többeket érdekelnek és gyakorlati haszna is van a mindennapokban.

Lélekként itt a Földön fontos beteljesíteni egyéleti feladatunkat és fejlődésünket. Ehhez azonban ismerni kell azon nézőpontokat és módszereket, amelyekkel rá tuduk nézni Önmagunkra magasabb szempontokból. A tudat tágítása és új ismeretek elsajátítása segít közelebb jutni Lélekfeladatunkhoz és Lélekcélunkhoz. Ezen minitanfolyam is ez irányba segít godnolkodni.

A Spirituális Válogatás tanfolyam 3 leckéből áll:

1) Számmisztika lecke: ebben a leckében kiszámoljuk személyes év energiádat, mely támogatja haladásodat és megmutatja az év kihívásait is.

2) Omnipszichológia lecke a Vízontő-kori tudásért, tágabb nézőpontért, átfogóbb tudásért és a tudati fejlődésért. Mert FEJLŐDNI KÖTELEZŐ!

3) Spirituális Lélekgyógyász módszertan lecke: Karma kabbalisztika. Megvizsgáljuk neved üzenetét, energiáját és feladatát. Általa egy magasabb nézőpontból tekinthetsz magadra, Lélekminőségedre és Lélekcélodra.

Tanfolyamunk ára: csupán 7.000.- Ft

 

A Spirituális Válogatás tanfolyam ára azért ilyen kedvező, mert szeretnénk Neked betekintést adni az Omniverzum Szabadegyetem módszereibe.

Szeretnénk, ha úgy ismerkedhetnél meg a legkedveltebb spirituális részterületekkel és velünk, hogy nem vállalsz komolyabb anyagi kockázatot.

Több évtizedes spirituális oktatási tapasztalatunk legkedveltebb és gyakorlatban is azonnal használható tudását ismerheted meg Spirituális Válogatás tanfolyamunkon, melynek végén egy online találkozó keretében személyesen is átbeszéljük élményeidet, kérdéseket tehetsz fel, és egyeztethetünk, hogy melyik részterület tetszett a legjobban.

Tanító: Steinmüller Csilla Magdolna * Szellemi Úton Járó Tanítvány, Omnipszichológus

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, ismerkedj meg az Omniverzum Szabadegyetem legkedveltebb témáival extra kedvezményes áron.

 

Itt tudod igényelni Spirituális Válogatás programunkat >>

Online bankkártyás fizetésnek köszönhetően azonnal Tiéd lehet:

+36-20-333-6475

info@omniverzum.hu

Steinmüller Csilla Magdolna

Omnipszichológus, Szellemi Úton Járó Tanítvány

Lépj velünk kapcsolatba

4 + 6 =

Telefon

+36-20/333-6475

Marelin-Domokos Erzsébet

Cím

Omniverzum Szabadegyetem
Budapest XIII. kerület, Váci út 4.
2 emelet 5.
82-es kapucsengő

mini-spiri-trening

Köszönjük, hogy igényelted Spiri-mini-tréningünket