+36-20-333-6475 info@omniverzum.hu
Oldal kiválasztása

Legfontosabb feladataink

Annyi gondolat van bennem. Pár naponta újra és újra leülök a gép elé, hogy írni szeretnék. Elkezdem és aztán az írás a vázlat mappába kerül, és soha nem lesz befejezve.

Annyira szeretnék írni! Annyira szeretném ébreszteni az emberi tudatokat! Oly nagy vágy van bennem, hogy ÉBREDJÜNK!

És valahogy mégsem megy az írás. Azt érzem, hogy megint csak azt tudom leírni, amit már évtizedek óta írok és tanítok, hogy ébredni, változni, tanulni, erényesedni és tudatosodni kell. Hogy tudnám ezt másként megfogalmazni?

Kapaszkodókat keresek – és nagyon sokszor találok is – mégsem tudom kibontani. Mert én tudom és élem ezt a minőséget. És időnként már én is “unom” magam. Hogy megint azt írjam/mondjam, amit már vagy százszor ….

Na, ma ismét megpróbálom. Úgy szeretném átadni azt az Üzenetet, amiért mindannyian itt vagyunk! Fejlődni, tanulni, nemesedni, erényesedni, tudatosodni kell!

És mi LELKEK vagyunk, akik a földön élve gyűjtik minőségeiket, hogy az Isteni Rendben tovább fejlődhessünk.

A mai Új Kor nem épülhet a régi Tudásra. Új Tudást kell elsajátítanunk, ahogy az egyetemista sem az általános iskolai tankönyvből tanul. Új Tankönyv adatott az emberi-lelkeknek, hogy célirányosabb és ütemesebb legyen a fejlődésük

Merjük megnyitni a tudatunkat, elismerni a Szellemi Világ (Isten, Isteni Rend, Magasabb Hierarchiák, Isteni Törvények, halhatatlanság, Égi Tanítók, életprogram, stb…) VALÓSÁGÁT és befogadni az Új Tudást!

“A legmagasabb posztulátumok, amelyeket a Mennyei Tanítók adtak nekünk rövid aforizmák segítségével. … Ezért felidézzük azokat a Nagy Igazságokat, amelyekből a Legfelsőbb Tanítók elkezdték átadni nekünk Nagy Tudásukat:

  • „A fejlődés önmagunk legyőzése”;
  • „Legyetek méltók arra a nagy célra, amelyre mindannyian teremtettek, és emelkedjetek gondolataikban a fejlődés Legmagasabb céljainak megértéséhez”;
  • „Az emberi élet célja magasabbra jutni, mint korábban volt”;
  • „A gonosz sok fátyolos finomságot rejt, amelyek hálót szőnek, amelybe buta, gyáva és magabiztos beleesik”;
  • “A tudatlanság az ördöghöz vezető út egyike”;
  • „A fejlődés megállása már degradáció”;
  • „Mindenkinek az a célja, hogy megértse életét és tetteit”;
  • “Még egy apróság is nagy jelentőséggel bír a felemelkedés útján: felemelheti a lelket, vagy le is süllyesztheti.”

A szerzők azt kívánják, hogy az Új Tudás terjesztésében minden Segítőnk méltó legyen a Nagy Igazságokra és Isten Szeretetére.

Őszinte tisztelettel a Spirituális Központ dolgozói Larisa Alexandrovna Szeklitova és Ludmila Leonovna Strelnikova felé.”

Ez egy részlet az “Arany Faj” Spirituális Központ elnöki alapító beszédéből, https://gold-race.org/events/o-sozdanii-duhovnogo-centra-zolotaja-rasa

Kívánom, hogy egyre több lélek=ember nyíljon meg az Új Tudásra, ezzel is segítve és támogatva mind önmaga, mind Isten fejlődését.

Üdv:
Steinmüller Csilla Magdolna
2022. 08. 08.

Az Új Kor Imáit itt olvashatod: https://omniverzum.hu/imak/

Ha megérintett ez a kis történet olvass tovább. Itt kérheted 3 részes ingyenes „Spiri-mini-tréningünket” amiben bemutatjuk az Omniverzum Szabadegyetem módszereit, majd rendszeresen küldünk léleképítő, önismeret fejlesztő tartalmakat.

ITT Kérheted INGYENES mini tréningünket >>>

KÉPZÉSEK

Szolgáltatásaink

Személyes képzéseink

Ismerd meg az Omniverzum Szabadegyetem képzéseit, válassz személyes képzéseink közül.

Távoktatás képzéseink

Otthonodból, saját időbeosztásod szerint is elvégezheted az Omniverzum Szabadegyetem képzéseit.

Online tanfolyamok

Rövidebb, online kurzusainkon egy-egy spirituális részterületet sajátíthatsz el, akár otthonodból.

Köszönjük, hogy igényelted Önismereti program tájékoztatónkat