+36-20-333-6475 info@omniverzum.hu
Oldal kiválasztása

Gyógyító számkódok

Ezen gondolatok Nonna Marakhovskaya, Valeria Ruzieva: GYÓGYÍTÁS KÓDOKKAL című könyve alapján született meg.

A Grabovoj-számsorok kb. 10 éve váltak nálunk is elérhetővé, és mind a mai napig „hódítanak”. És ez rendben is van így.

Grigorij Petrovics Grabovoj egy olyan Új Világra nyitotta rá az emberek szemét, amit addig nem is láttunk. Rezgések, Rend, Tudati munka, biorezonancia, információ, egyensúly.

Azonban ma még három dolgot kell figyelembe vennünk és tudatosítani magunkban:

1) Az Idő előre felé halad. Minden nappal újabb és újabb energiák érik el Világunkat az Isteni Tervnek megfelelően, minket is arra sarkallva, hogy lépegessünk és haladjunk a Tudati fejlődés Útján.

Merjünk új gondolatokat befogadni és megnyitni tudatunkat addig még ismeretlen gondolatok és világok előtt.

Felelősségvállalás

2) Ezen Új Világ küszöbén egyre erősebb a FELELŐSSÉGVÁLLALÁS kérdése.

A Vízöntő-kor (melybe belépett az emberiség, a Föld és a Naprendszer is az Isteni Terv szerint) egy új fejlődési ciklust nyit meg számunkra. És ez Időszerű és Törvényszerű!
Az eddigi világunknak és annak működésének – melyet oly régóta megszoktunk és ismerünk – lejárt az ideje. Az emberiség, a Föld és a Naprendszer is Új Fejlődési Ívre lépett, melyet itt a Földön mi Vízöntő-kornak hívunk.
A Vízöntő-kor uralkodó bolygói: az Uránusz és a Szaturnusz.

A Szaturnusz az egyéni Felelősségvállalásra szólít fel bennünket. Nincs csordaszellem. Nincs hibáztatás (kormány, főnök, házastárs, gyerekek, stb..). Itt az idő Felelősséget vállalnunk. Ehhez azonban fejlődés szükséges. Új Tudás tudása szükséges, mert a TUDÁS kell hogy az alapja legyen a Felelősségvállalásnak.

Az Uránusz pedig a forradalom bolygója. Ez pedig első lépésként Önforradalom, Önlegyőzés.  Kitörni régi mintáinkből. Kitörni berögzött, mechanikus működésünkből. Kitörni a tudati „rabságból”. Kitörni a tudatlanságból. Erre „szólít” fel minket az Uránuszi Erő.

A harmadik pont pedig:
3) Elfoglalni a helyünket a Mindenség Rendjében. Felismerni és megismerni magunkat, mint progresszíven fejlődő lelkek, kiknek fizikai megnyilvánulása a valóság csupán 5%-a. Megtanulni együttműködni egy Új Szinten Istennel, az Égi Tanítókkal, az Isteni Hierarchikus Lényekkel és a Kozmikus Renddel.

Nem különálló és egyedüli lény az ember. Az Isteni Terv és Rend része. Élete egy hosszú gyöngysor egyetlen gyöngyöcskéje.

Szükséges felismerni, hogy létezésünk NEM öncélú. És minket Kozmikus Erők alkotnak és hatnak át.

Ezen Új Alapokon állva használni a Gyógyító Kódokat, szükségesek összekapcsolni azokat Imákkal és Rituálékkal. (És itt nem a régi rituálékra gondolok, hanem megtalálni az ÚJ Tudás Rituáléit, melyek Új Szellemi Alapon állnak.)

S ebben a szemléletben használva a Grabovoj-kódokat, még tovább emelhetjük annak erejét és hatásosságát.

Az Imák oldalon el tudod olvasni az Új Kor Imáit, és beépítheted azokat mindennapi gyakorlatodba. Ilyen például: a Mi atyánk ima és a 90. zsoltár * A Fölséges oltalmában.

Használd ezen Tudást gyógyulásodra és az emberiség tudatosodására.

Itt pedig az Új Tudásról olvashatsz >>>

Továbbá állítottunk össze egy 3+1 leckés tanfolyamot Betekintő az Új Kor Tudásába címmel. Itt tudod megnézni: omniverzum.hu/betekinto-az-uj-kor-tudasaba/

Ha nyitott vagy és van kérdésed írj. 

Üdv:
Steinmüller Csilla Magdolna
spirituális tanító
2022. október 20.
omniverzum@gmail.com

Ha tetszett fenti összefoglalónk, itt kérheted 3 részes ingyenes „Spiri-mini-tréningünket” amiben bemutatjuk az Omniverzum Szabadegyetem módszereit, majd rendszeresen küldünk léleképítő, önismeret fejlesztő tartalmakat.

ITT Kérheted INGYENES mini tréningünket >>>

KÉPZÉSEK

Szolgáltatásaink

Személyes képzéseink

Ismerd meg az Omniverzum Szabadegyetem képzéseit, válassz személyes képzéseink közül.

Távoktatás képzéseink

Otthonodból, saját időbeosztásod szerint is elvégezheted az Omniverzum Szabadegyetem képzéseit.

Online tanfolyamok

Rövidebb, online kurzusainkon egy-egy spirituális részterületet sajátíthatsz el, akár otthonodból.

Köszönjük, hogy igényelted Önismereti program tájékoztatónkat