+36-20-333-6475 info@omniverzum.hu
Oldal kiválasztása

Tegnap este egy ismeretlentől kaptam egy Messenger Facebook üzenetet. Minden ilyen esetben megjelenik bennem egy kis feszültség, hogy vajon miről is fogok olvasni. (Nem jók a tapasztalatiam az ilyen üzenetekkel, telefonokkal kapcsolatban.)

Az üzenet:

Lezajlott a levelezés, elbúcsúztunk, és aztán az utolsó mondat is odakerült: “nagyon elkeseredtem hogy ezt csak így lehet”. (Vajon mit jelent ez? Gondolom a pénzt, a képzés árát, hiszen más fel sem merült kérdésként.)

Mit is tudnék erre egy ismeretlen embernek válaszolni este 20.30-kor? Mit kellene elmagyaráznom? És azt hogyan is tehetném?
Kérdések sokasága, és oly szívesen elmondanám – és most le is írom – a következőket:

Igen, kimondva, hogy a 3 év képzési idő alatt 900.000.- Ft-ot kell az iskolának kifizetni, ez így nagyon soknak hangzik.

Azonban:

1) Egy iskola üzemeltetése vállalkozást kíván, tanárokat, oktatási helyszínt, színvonalat, honlapot, diákoldalt, marketingest, könyvelőt, iskolatitkárt, ennek mindennemű költségeivel együtt. (És az a Felnőttképzési Szerződés, amely az első tanítási napon aláírásra kerül, tartalmazza a tandíjat, és ez a 3 év alatt NEM változik semmilyen körülmények között!)

2) Minden tudásba energiát kell fektetni.

A személyiség fejlődés (és a Lélek-fejlődés is!) befektetést kíván. Másként nem is lehetséges.

Ha ismernénk az Isteni Törvényeket és Rendet, ami az Egész Mindenséget – az Isten Világait – áthatja, TUDNÁNK, hogy MINDENÉRT FIZETNI KELL! (Még Isten is fizet mindenért!)

És itt a Földön a fizetség a pénz. A Magasabb Világokban a fizetség az ENERGIA, mert bizony ott is fizetni, fizetned kell!

3) Innen nézve: 3 év fizetés és aztán majd ki tudja mi lesz. NEM így van. (Ezt csak a mai szemüvegünkön keresztül látjuk így.)

Egyrészt ez befektetés önmagunkba, Lélekfejlődésünkbe, ami megfizethetetlen. Hiszen létezésünk célja a Lélekfejlődés! Ezért élünk a Földön. Ez az Isteni Terv.

És már az első félév során elkezdünk változni. Másként látni a világot. Kinyílnak olyan tudati ajtók és ablakok, melyek a fizikai világban is elindítanak változásokat (persze csak akkor, ha ebben partnerek vagyunk).

Új Tudati Szintre lépünk, ahol már NEM a régi törvényszerűségek működnek, hanem ÚJAK, melyeket addig nem is láttunk. Gondoljunk csak arra, hogy van egy 10 szintes kilátó, de mi csak az első szintre merészkedünk fel, és azt gondoljuk, hogy onnan látjuk az egész várost, és ezt tekintjük az egész panorámának.

Aztán amikor bátorságot merítünk és felmegyünk a második, majd haramadik szintre, rájövünk, hogy mennyivel többet látunk, mennyivel tágabb a tér, mennyivel sokrétűbb és szélesebb az amit látunk.

Új lehetőségek, új kapcsolódások, új megértések részesei leszünk.

 

4) És már az első év végén – ha TANULUNK – új tudások birtokába kerülünk, amikor is azzal már elkezdhetünk pénzt “keresni”, amiből finanszírozni tudjuk a további évek tanulmányát. Mi erre bíztatjuk a diákokat, és ehhez minden segítséget megadunk számukra.

Mert akkor tudok magasabbra lépni a tudásom létráján, ha amit már jól tudok és begyakoroltam átadom másoknak. (Ez is egy Törvényszerűség! Azt azonban tudni érdemes, hogy a felelősségünk nagyon nagy, de a képzéseinkben ezt is bőven körüljárjuk.)

Ahhoz, hogy a világunk változzon NEKÜNK kell változni! És ehhez BÁTORSÁG kell!

Hirtelen most ennyit szerettem volna elmondani az üzenet kapcsán.

Üdvözöllek Téged, aki elolvastad és megértetted azt ami írtam.

Üdv: Steinmüller Csilla Magdolna

2022. 12. 30.

 

Ha megérintett ez a kis történet olvass tovább. Itt kérheted 3 részes ingyenes „Spiri-mini-tréningünket” amiben bemutatjuk az Omniverzum Szabadegyetem módszereit, majd rendszeresen küldünk léleképítő, önismeret fejlesztő tartalmakat.

ITT Kérheted INGYENES mini tréningünket >>>

KÉPZÉSEK

Szolgáltatásaink

Személyes képzéseink

Ismerd meg az Omniverzum Szabadegyetem képzéseit, válassz személyes képzéseink közül.

Távoktatás képzéseink

Otthonodból, saját időbeosztásod szerint is elvégezheted az Omniverzum Szabadegyetem képzéseit.

Online tanfolyamok

Rövidebb, online kurzusainkon egy-egy spirituális részterületet sajátíthatsz el, akár otthonodból.

Köszönjük, hogy igényelted Önismereti program tájékoztatónkat