+36-20-333-6475 info@omniverzum.hu
Oldal kiválasztása

Reméljük, hogy válaszaink segítenek a többségnek, amíg még van rá idő, hogy sok mindent kijavítsanak önmagukban, és elérjék, hogy a Teremtő Hierarchiájába jussanak…

Szeklitova Larisza és Sztrelnikova Ludmila: Hogyan ne kerüljünk a Pokolba című könyvének hátsó borítóján olvasható a fenti mondat.
És amire most utalni szeretnék az a “sok mindent kijavítsanak önmagukban” rész.

Mert én magam is a Szellemi Utat járom. Tanulmányozom az Aranykor Tudását, és végtelenül hálás vagyok, hogy ez a lehetőség megadatott nekem. Csodás dolognak tartom, hogy olvashatom és érthetem a 6. Emberi Faj Tudását.  Szembesülhetek a Törvényekkel, az Isteni Tervvel és Renddel, és részletes tudást szedhetek össze az ember biológiai és finomenergetikai testeiről, életprogramjáról, az Égi Tanítóról, a Kozmikus Terekről, a benne lakó Lényekről, továbbá ISTENről és a Sátánról is.

Azonban TUDOM, hogy roppant fontos a “személyiség” megdolgozása, és egyre tisztábbá és nemesebbé finomítani a Rendszeremet, Rendszereimet (lélek-testeimet).

És nagyon hálás vagyok, hogy megkaptam és megértettem a következő személyiség-megdolgozó lehetőségemet. (Igaz, már vagy 15 évvel ezelőtt szembejött, olvastam, de nem ezt választottam. És most ismét visszatért, és most IGENT tudtam rá mondani.)

Több vonalon indult el önmagam újabb szintű megdolgozása, az a „sok minden, amit ki kell javítani magamban”. Azért gondoltam, hogy leírom, hátha – csak egy ember is – meríteni tud UTAMBÓL.

1.) Dr. David R. Hawkins amerikai pszichiáter által leírt Tudatszintek modell és a hozzá kapcsolódó tudatszintemelkedés.  Az elengedés / önátadás technikája című könyv alapmű MINDENKI számára. (Kötelező is fogom tenni az Omniverzum Szabadegyetem diákjai számára.)

2.) Szergej Lazarev könyvei, melyek teljes mértékben kiegészítik Hawkins tanítását. Csak egy példa:
“A tudatalatti agresszió magas foka az emberiség információs struktúrájában már a közeljövőben globális katasztrófák egész sorát gerjesztheti, amelyeket nem lehet megelőzni a kiszolgáló személyzet technikai szintjének növelésével. Elsőrangúan fontos a lélek ökológiájának kérdése, mivel éppen ez határozza meg a környező világ állapotát.

A törvények legsúlyosabb megsértése az Isteni megtagadása, a felfokozott pragmatizmusba süllyedés, amely a tizedik században vette kezdetét. Ez a törvénysértés ma jelen van a Föld minden lakójának mezejében.” (Szergej Lazarav: Karmadiagnosztika 1. könyv)

A Vízöntő-kor, mint tudjuk levegős minőség. S ezen módszerek is TUDATI (levegős) munkát követelnek. Jelenlét, tudatosság, szembesülés, transzformáció.

Használjuk ki napjainkat, éveinket, hogy az Isteni Terv szerint lélekként egyre feljebb emelkedjünk a Fejlődés Spirálján.

Ölellek Benneteket: Csilla

Ha megérintett ez a kis történet olvass tovább. Itt kérheted 3 részes ingyenes “Spiri-mini-tréningünket” amiben bemutatjuk az Omniverzum Szabadegyetem módszereit, majd rendszeresen küldünk léleképítő, önismeret fejlesztő tartalmakat.

ITT Kérheted INGYENES mini tréningünket >>>

KÉPZÉSEK

Szolgáltatásaink

Személyes képzéseink

Ismerd meg az Omniverzum Szabadegyetem képzéseit, válassz személyes képzéseink közül.

Távoktatás képzéseink

Otthonodból, saját időbeosztásod szerint is elvégezheted az Omniverzum Szabadegyetem képzéseit.

Online tanfolyamok

Rövidebb, online kurzusainkon egy-egy spirituális részterületet sajátíthatsz el, akár otthonodból.

mini-spiri-trening

Köszönjük, hogy igényelted Spiri-mini-tréningünket