+36-20-333-6475 info@omniverzum.hu
Oldal kiválasztása

Életcél – Lélekcél

írta: Steinmüller Csilla Magdolna

Életünkben Lelkünk fejlődik, gyarapodik, energiát gyűjt. Minden életnek célja és értelme van. Szükséges lenne ismernünk életünk célját, mert ez célirányos fejlődési lehetőséget teremt Lelkünk számára.

Életcélunk/Lélekcélunk kódolva van nevünkben és születési számainkban is. Fontos lenne megfejteni önmagunk számára saját kódjainkat, mert ezzel még közelebb kerülhetünk Életcélunkhoz/Lélekcélunkhoz.

Megtehetjük, hogy elmegyünk olyan szakemberhez, aki tudja ezeket „olvasni” és ő „kicsomagolja” számunkra a mi Kód-csomagunkat. Azonban sokkal többet profitál Lelkünk abból, ha mi vesszük kezünkbe ezt a folyamatot, és tanulással lépésenként Önmagunk Útját fejtjük meg.

Tudatos Tanulás, Fejlődés fontossága

És minden egyes terület megfejtése – nevünk, számmisztikai képletünk, asztrológiai ábránk, Maja asztrológiai jellemzőink – mind egy-egy újabb szeletre, területre világítanak rá. És azt látjuk, ahogy haladunk a tudás útján, hogy mindegyik rendszer minket mutat. Mindegyikben önmagunkra, Lelkünk Útjára ismerünk.

Ezekben a furcsa időkben fontos lenne Lelkünk, Lélekcélunk felé lépegetnünk. Ha közelebb kerülünk Lelkünkhöz, ezzel a világ számára is több Fényt hozunk. Ha megismerjük kik is vagyunk valójában, mi létezésünk célja és mi felé kell törekednünk, azzal segítjük és támogatjuk Isten Tervét a Földön is.

„mindegyik lélek saját numerikus számmal vagy kóddal rendelkezik. A lelkeknek nincs nevük, náluk minezt kódok helyettesítik. Vagyis a finomenergetikai síkon a lelket kód alapján tudják megtalálni, a fizikai síkon pedig a neve alapján. ..

A nevek egyéni energiája a bennük található különböző alfabetikus kombináció által került meghatározásra, ami lehetővé tette a lélek azon energiával való munkára hangolását, amelyet az adott testetöltésében kellett feldolgoznia és kidolgoznia.” – ezek a gondolatok Szeklitova Larisza és Sztrelnikova Ludmila: Csodálatos ember könyvében olvashatók.

Ez a könyv azon jelenlegi (Ötödik) Faj emberének adatott, akik célirányosan törekeszenek a progresszív fejlődés folyamatában a Hatodik Emberi Faj tagjává válni.

A Lélek a tudás által gyarapszik, energiát gyűjt és fejlődik. Legyünk nyitottak a tudásra és a tanulásra.

 

Üdv: Steinmüller Csilla Magdolna

  1. október 5.

Ha tetszett fenti összefoglalónk, itt kérheted 3 részes ingyenes „Spiri-mini-tréningünket” amiben bemutatjuk az Omniverzum Szabadegyetem módszereit, majd rendszeresen küldünk léleképítő, önismeret fejlesztő tartalmakat.

ITT Kérheted INGYENES mini tréningünket >>>

KÉPZÉSEK

Szolgáltatásaink

Személyes képzéseink

Ismerd meg az Omniverzum Szabadegyetem képzéseit, válassz személyes képzéseink közül.

Távoktatás képzéseink

Otthonodból, saját időbeosztásod szerint is elvégezheted az Omniverzum Szabadegyetem képzéseit.

Online tanfolyamok

Rövidebb, online kurzusainkon egy-egy spirituális részterületet sajátíthatsz el, akár otthonodból.

Köszönjük, hogy igényelted Önismereti program tájékoztatónkat