+36-20-333-6475 info@omniverzum.hu
Oldal kiválasztása

„Ha úgy érezzük, az Úr elhagyott minket, feltehetőleg mi már előbb elhagytuk Őt. Azaz mi már korábban bezártuk szívünk ajtaját előtte.”

Fejlődésünk folyamatában mélyíteni kell spirituális tudatosságunkat.

Meglátni, hogy a fizikai valóság (mely a Valóság mindössze 5%-át teszi ki) mögött ott a Szellemi Valóság (a maga 95%-al). S ha jól belegondolunk ebbe, akkor például egy betegségnél 5%-ot tegyünk a fizikai szinten, és 95%-ot a lelki és szellemi szinteken.

Gondoljuk csak meg, hogy amennyit ma teszünk a fizikai szinten (legyen az munka, szórakozás vagy kapcsolódás) kilencszer annyit kellene tennünk gondolati, érzelmi, energetikai, spirituális és lelki szinten.

A jelen időkben lélekfejlődésünk szempontjából roppant fontos, hogy Új szemmel tekintsünk az életünkre és a hitünkre is.

Az Isteni Terv szerint a Nap és az Ő Rendszere rálépett a fejlődés következő ívére. Ez az emberek számára is VÁLTOZÁST generál. Már nem fognak soha többet úgy menni a dolgok, mint eddig.

Új Tudásra és Új Hitre van szükségünk, hogy együtt áramoljunk az Isteni Tervvel.

Mindig is voltak olyan emberek, Szentek, akik koruk előtt jártak, és példát és Utat mutattak embertársaiknak.

Két héttel ezelőtt adta le a TV a Pio atyáról szóló filmet. Magamtól biztosan nem néztem volna meg, de jelenleg velünk él az Anyukám, és az Ő kérésére néztük meg együtt.

Érdekes és megérintő élettörténet Pio atyáé. És ha belegondolok, hogy 1968-ban halt meg, amikor már én is éltem, elgondolkodtat, hogy a Szentek itt élnek közöttünk. Nem a múltban, hanem a mindennapokban.

És akkor láttam, hogy 2022 végén megjelent egy könyv: Egy év Pio atyával.

Mivel fontosnak tartom az élő hitet önmagam számára, és törekszem a mindennapokban ezt meg is élni, úgy döntöttem megveszem ezt a könyvet. És tegnap meg is érkezett.

Minden napra egy rövidke Bibliai idézet, majd Pio atya gondolata és aztán egy mondat napi „bölcsesség” gondolat, amit forgathatok magamban.

~ 132. Növekedj tovább! ~

Testvérek … elfelejtem, ami mögöttem van, és nekilendülök annak, ami előttem van. Futok a kitűzött cél felé, az égi  hivatás jutalmáért, amelyre Isten meghívott Krisztusban. * Fil 3,13-14

Látom, hogy meglehetősen messzire jutottál már az istenszeretetben, így pusztán ara indítalak, hogy növekedj ebben tovább!

Uram, add, hogy ma növekedhessek a szeretetedben, hogy a nap végére még inkább a tied lehessek, és még inkább neked tetsző lehessek a szemedben, mint a kezdetben!

Patrica Treece: Egy év Pio atyával, 162. oldal

Nem véletlenül élünk, nem véletlenül teremtődtünk, nem VÉLETLEN SEMMI.

Mi Istenhez tartozunk, Ő teremtett minket, lelkeket céllal és feladattal. És tudom, hogy maga Isten kérdése sokakban ellenállást szül, de nem kell hinned. Nyisd meg a szívedet és a lelkedet és forgass Szent Gondolatokat és a hit magától megérkezik. Ha nem zárjuk be a szívünket és a lelkünket egy Nagyobb Valóság előtt, az előbb-utóbb megmutatja Önmagát.

Egy év Pio atyával könyv segítehet HAZATALÁLNI.

Ölelés: Csilla
2023. január 14.

Ha megérintett ez a kis történet olvass tovább. Itt kérheted 3 részes ingyenes „Spiri-mini-tréningünket” amiben bemutatjuk az Omniverzum Szabadegyetem módszereit, majd rendszeresen küldünk léleképítő, önismeret fejlesztő tartalmakat.

ITT Kérheted INGYENES mini tréningünket >>>

KÉPZÉSEK

Szolgáltatásaink

Személyes képzéseink

Ismerd meg az Omniverzum Szabadegyetem képzéseit, válassz személyes képzéseink közül.

Távoktatás képzéseink

Otthonodból, saját időbeosztásod szerint is elvégezheted az Omniverzum Szabadegyetem képzéseit.

Online tanfolyamok

Rövidebb, online kurzusainkon egy-egy spirituális részterületet sajátíthatsz el, akár otthonodból.

Köszönjük, hogy igényelted Önismereti program tájékoztatónkat