+36-20-333-6475 info@omniverzum.hu
Oldal kiválasztása

Nem egyszerű időket élünk. Sok-sok vihar és kihívás kívül és belül (volt, van és lesz is). A régi módszerekkel nem fogjuk tudni megoldani a külső és belső helyzeteket.

A Gnosztikus tanítás szerint a Föld 1962. február 4-én 14-15 óra között belépett a Vízöntő-korba. Ekkor a Bolygók felsorakoztak Felsőbb Tanácskozásra a Vízöntő jegyében, elindítani az Új Kort.

S lehet, hogy ezt egyáltalán nem hiszed, nem fogadod el, nem érted és/vagy nem is igazán érdekel, DE a Mindenség részéről Új Rend indult el.

Az előző kb. 2160 év, a Halak korszakának ciklusa volt, melynek kiemelkedő alakja Jesua Ben Pandira (Jézus). Uralkodója a Mammon Sugár volt.

A Vízöntő-kor Sugara a Dionüszosz Sugár, mely pozitívan polarizálódva bennünk elhozza a magas szint spirituális út keresését, saját Lényünkkel és Istenanyánkkal való tudatos kapcsolatot, a belső munka igényét.

Nagy változásokat hozott már és még fog hozni a Dionüszosz Sugár. Gondold csak végig 1962-től min ment keresztül az emberiség? Te min mentél keresztül? Hányszor fordult ki a világ, világod a sarkából? (S nem szeretnélek elkeseríteni, de ennek bizony még nincs vége.)

A “Mammon” és a Dionüszosz” Sugár összeférhetetlenek; sohasem értenek egyet.

A Mammon Sugarat az intellektualizmus, pénz, anyagi javak fontossága jellemezte, addig a Dionüsszosz Sugarat  a transzcendentális, misztikus út és átváltozás.
És ha belegondolsz a gyermekeink, vagy már te is ezt a Sugár minőséget hordozod. Csodálkozunk a külső és belső viharokon? Nincs miért.

Tudatosan át kell váltanunk az Új Sugár minőségre!

A tudatos spirituális és emberi fejlődést kell vállalnunk. Önfejlődés, Önfelfedezés, Szolgálat, a Pszichikai-ének megsemmisítése, kapcsolat Belső Lényemmel és Istenanyámmal, a Fehér Mágia és a Fehér Tantra beépítése életünkbe, a Karmával való tudatos munka, … – ezek talán a legfontosabbak.

Steinmüller Csilla Magdolna
spirituális tanító, Útonjáró Tanítvány

vissza a Vízöntő-kor blogbejegyzéseihez >>>

Ha megérintett ez a kis történet olvass tovább. Itt kérheted 3 részes ingyenes „Spiri-mini-tréningünket” amiben bemutatjuk az Omniverzum Szabadegyetem módszereit, majd rendszeresen küldünk léleképítő, önismeret fejlesztő tartalmakat.

ITT Kérheted INGYENES mini tréningünket >>>

KÉPZÉSEK

Szolgáltatásaink

Személyes képzéseink

Ismerd meg az Omniverzum Szabadegyetem képzéseit, válassz személyes képzéseink közül.

Távoktatás képzéseink

Otthonodból, saját időbeosztásod szerint is elvégezheted az Omniverzum Szabadegyetem képzéseit.

Online tanfolyamok

Rövidebb, online kurzusainkon egy-egy spirituális részterületet sajátíthatsz el, akár otthonodból.

Köszönjük, hogy igényelted Önismereti program tájékoztatónkat