+36-20-333-6475 info@omniverzum.hu
Oldal kiválasztása

Visszajelzések

Számunkra nagyon fontos, hogy akik hozzánk járnak vagy elvégezték képzéseinket, hogyan értékelnek minket, milyen visszajelzéseket adnak. Hogy érzik, mennyire hasznos az elsajátított tudásanyag. Olvasd el, korábbi Diákjaink miként vélekednek az Omniverzum Szabadegyetemen szerzett tudásról…

 

Visszajelzések

Diákjaink visszajelzései

Erika

Erika

ÉletÚt és Lélekút távoktatás képzés

Erika 6 hónapja jár az ÉletÚt és LélekÚt távoktatás tanácsadó képésünkre
Átlagos életet élő nő, feleség és anyuka voltam 2021. december 31-ig. Idén azonban engem is megcsapott a változás szele. Olyan dolgok kezdtek érdekelni, amelyekről korábban semmit
sem tudtam. Még az is érdekelt, hogy miért érzek úgy ahogy. Rátaláltam a számmisztikára és tudtam, hogy segítségével a kérdéseimre útmutatást kaphatok. Ahogy a válaszokat kerestem a
spiritualitás énem is felébredt, és megváltozott a gondolkodásom.
Az Omniverzum Szabadegyetem hirdetésével is evvel egy időben találkoztam. Az nem volt kérdés, hogy jelentkezem csak az, hogy melyik képzést válasszam. Végül az Életút és Lélekút tanácsadói
képzés mellett döntöttem távoktatásban. Így a hőn vágyott számmisztika mellett még olyan dolgokat is tanulhatok, mellyel mások segítségére is lehetek. A képzés 6. hónapjánál tartok.
Az élet dolgaira történő rálátásom, meglátásaim folyamatosan fejlődik. Bevezettem a mindennapos meditációt, az ÉN időt, megismertem a sorsfeladatomat, melyet tudatosan
próbálok teljesíteni. 48 évesen megszereztem idén szeptemberben a gépkocsivezetői jogosítványt. Csak pár dolog azok közül, amiket a tanfolyamnak köszönhetően megváltozott szemléletváltásom miatt valósítottam meg.

Kedves Olvasó!
Fontosnak tartom, hogy írjak neked, mert annak idején én is elolvastam a hallgatói hozzászólásokat, és az Ő írásaik, lelkesedésük segített nekem is abban, hogy belevágjak ebbe
a csodás kalandba. Ha úgy érzed ez hiányzik az életedből vágj bele, mert meg fogod kapni azt, amit kerestél!
Szeretettel: Erika
Merci

Merci

Spirituális Lélekgyógyász képzés, távoktatás

2022 februárjában iratkoztam be a "Spirituális lélekgyógyász" tanfolyamra. Már az első 3 lecke után világossá vált számomra,

hogy jó helyen járok, minden egyes tananyag a részemmé vált azonnal. Az eddig kialakult meglátásaimat rendkívül érthetően mégis szakszerűen megfogalmazza. A  tananyag képes felépíteni egy egész rendszert magukban arra vonatkozóan, hogy minél mélyebbre áshassunk önmagunkban, majd a világban, apró részleteket is meglátva.

Sokkal jobban érzem magam, mióta választ találtam a tananyagban a bennem lévő eddig hiányos képkockákra.

Kedvenc mondatom: – Az individualizáció egy nagyon magányos út! – És valóban az, de mégis örömteli minden pillanata.

A tananyag szerves része a mindennapjaimnak az oktatók és a titkárság pedig fáradhatatlanul éreztetik, hogy értünk vannak.

Merci
2022. 09. 09.

M. C.

M. C.

Spirituális lélekgyógyász hallgató

Spirituális Lélekgyógyász diák 1 év végén
Kedves Csilla és Böbe!

Írtátok, hogy lehet véleményt vagy élménybeszámolót írni arról, hogy mit kaptunk, milyen élmények és megtapasztalások érintettek meg minket az első évben, arra gondoltam, hogy ha nem is a nagyközönségnek, de Nektek szeretném pár mondatban leírni és megosztani, mit adott nekem az első év itt az Omniverzumban. (M. megengedte, hogy megosszuk az oldalon az írását.)
Az első napon a legnagyobb nyugodtággal és összeszedettséggel, belső egyensúllyal és teli szívvel ültem be közétek.
Mit sem sejtettem abból, ami már ott lapult a háttérben, és ahogy beléptem a 1-es személyes évembe (7-es szögcsúcsban), minden a feje tetejére állt.
Minden amit addig tudtam, hittem, láttam, tapasztaltam, egy pillanat alatt omlott össze, mint egy kártyavár.
Voltak nagyon mély és fájó szakaszok, megjártam a depresszió és a sötétség ismeretlen utcáit, de mindvégig éreztem és tudtam, hogy vezetve vagyok, fogják a kezem és minden csakis én értem történik. A hétvégék az iskolában sokszor olyanok voltak, mint egy korty víz a száraz sivatagban. A csoportom és a tanárok, az anyag, a tudás nagyon sokat adott és segített.
Ahogy egy magzat 9 hónap alatt fejlődik ki és a folyamat végén megszületik, én is 9 hónap alatt alakultam át és születtem újjá.
Ez a 9 hónap elég volt ahhoz, hogy letegyem a munkámat, a repülést, ami az életem volt szó szerint. Rádöbbentem, hogy milyen régóta már nem vagyok önazonos, nem önmagam vagyok és kihúnyt a lelkemben a munka iránti alázat; szeretet, szolgálat.
Közel 20 év után felmondtam és végre az lehetek aki igazán vagyok, fel merem vállalni igazi életcélomat, feladatomat és merek bátran lépni, tenni, tanulni azért, hogy azt csinálhassam, amivel Isten megbízott.
Általatok találkoztam olyan csodálatos emberekkel, akik hozzájárulnak a fejlődésemhez, segítenek, támogatnak utamon, ami hatalmas kincs a mai világban.

Elmondhatatlan érzések kavarognak bennem.
Ezért csak annyit írok, Hálával teli szívvel KÖSZÖNÖK MINDENT!

Találkozunk jövőre, csodás nyarat és jó pihenést kívánok!

Sok ölelés és puszi,
2022. július 16.
Péczi Ilona

Péczi Ilona

Spirituális Lélekgyógyász képzés, távoktatás

Egy évvel ezelőtt, egy belső űr, hiányérzet csillapítására, beiratkoztam az Omniverzum Szabadegyetem online, Spirituális Lélekgyógyászat szakára.
Vonzó, sokrétű módszerei által elindultam egy teljesen új, ismeretlen úton.
Heti rendszereséggel kapott tananyagon keresztül, az önképzést mutatva, a lelkem kibontakozásában nagyon nagy segítséget nyújtott.
Mai napig hálás vagyok, tanáraim szakértelméért, türelmes támogatásukért, biztató szavaikért. Együtt járva az élet kihívásait, családias környezetben, tapasztalásokon keresztül, kiegyensúlyozottabbá, egy egész részeként, teljessé kezdtem válni.
Életem legjobb döntése volt, mikor jelentkeztem, és az új kor tudás útjára léptem. ‌
💛 Köszönöm: Péczi Ilona
47 éves / tanuló
Dudás Kitti

Dudás Kitti

ÉletÚt és LélekÚt tanácsdó * végzett diák

2018-ban kezdtem az Omniverzum Szabadegyetemen a ÉletÚt és LélekÚt Tanácsadó képzést, távoktatásban. A vizsgát nemrégiben tettem le, és az ott elhangzott kérdésre szeretném most - veletek is – mogosztani a válaszomat.

A kérdés az volt, hogy: Mit adott nekem ez a képzés?

A válaszom az volt, hogy:

Önismeretet. A képzés alatt, a leckékek és feladatoknak köszönhetően rengeteg dolgot tudtam meg magamról, energiáimról, feladataimról az életben. Idővel persze, környezetemet is egyre jobban megismertem, átértékeltem.

Elfogadást...mind magam, mind mások felé. Érdekes dolog meglátni azt, hogy ki miért működik és viselkedik úgy, ahogy. Azonban ennek elfogadására úgy gondolom elengedhetetlen az, hogy ezeket a folyamatokat, mozgatórugókat megértsük.

Illetve, kitartást. Egy 2 éves képzésnél sok minden közbe jöhet, főleg, ha az ember nem mindig elsődlegesen a tanfolyamra fókuszál. Volt ez így nálam is ez idő alatt. Jó néhányszor kértem 2-3 hét szünetet a leckék közt. Akár nyaralás, családi okok, vagy túl sok munka miatt.
Ezeket nagyon rugalmasan kezelték az Omniverzumban és mindig nagyon segítőkészek, támogatóak voltak.

Nem fogok hazudni, sokszor nagyon nehéz volt. Főleg a szünetek után visszatéri a folyamatos önismeretbe, leckékbe, tanulásba.

Azonban mindenkit arra bíztatok, hogy ne adja fel! Sokszor, mikor a legnehezebbnek tűnik a folyamat és a legkönnyebbnek tűnik az abból való kilépés, de mégis kitartuk, az hozhatja meg a legnagyobb áttörést.

Kitti * 2021. 09. 20.

Keresztes Erika

Keresztes Erika

Bizalmi tanácsadó képzés, távoktatás

Kerestem "valami" után, nem tudtam pontosan megfogalmazni, de határozottan éreztem, hogy tanulnom kell, hogy van valami, amit nem tudok, és hiányzik.
Ebben a keresésben találtam rá az Omniverzum Szabadegyetemre, ami teljes mértékben éppen azt adta, amire szükségem volt. Egyből éreztem-tudtam, hogy ez az a tudás, amire mindig is vágytam.
A kėpzès teljes anyaga felemelő. Az átadott tudás olyan módszer ès eszköze az ėletemnek, ami vezet, tanít, irányt mutat, ami bíztat, hogy fejlődjek, nemesedjek. Mindennapjaim részévé vált a tanulás, a gyakorlatok, a tudatos önmegfigyelès.
Tudom, hogy az ėletemėrt èn magam vagyok felelős, fejlődèsem állandó ès sok munkát kíván, viszont azt is tudom, hogy az Úton mindig számíthatok segítsègre.
Köszönöm a sok elmėleti tudást ès gyakorlati útmutatást, amire mankókènt támaszkodhatok az Úton, a fejlődés spirálján.
Ölelés, Erika
Barta Krisztina

Barta Krisztina

Spirituális Lélekgyógyász távoktatásban tanuló diák

Azért írok, mert muszáj néhány gondolatot megosztanom Veled.

Először is, nagyon élvezem az online beszélgetéseket, nagyon inspirálóak és nagyon sokat adnak.Ugyanakkor minél többet olvasunk, minél többet tanulok és biztosan haladok is, annál inkább úgy érzem, hogy nagyon messze vagyok. Annál inkább érzem milyen kicsi vagyok és mennyi mindenben kéne fejlődnöm. Olyan messze vagyok még én is. Hosszú az út és olyan érzésem van, hogy ha minden egyes ember most azonnal elkezdene fejlődni akkor is késő lenne…. Én magam sem tudok úgy változni, ahogy szeretnék….

Minél nagyobb, vagy szélesebb a látószög annál inkább látszik, hogy milyen sokat kéne még tenni. 

Megváltozott az értékítéletem is…. Általam korábban nagyra becsült kollégákkal nem találom a közös hangot, mert másképp gondolkodom, másképp látok, mint ők.

Ez az iskola sokkal, de sokkal többet ad, mint gondoltam… Talán már nem is az fontos, hogy “mi leszek a végén”… Hogy milyen papírt ad…. Sokkal fontosabb a megtett út. 

Kriszti

Lengyel Marianna

Lengyel Marianna

Spirituális Lélekgyógyász diák, 1. szemeszter vizsga után: 2021. január

Kedves Tanulni vágyók! Az Omniverzum Szabadegyetem, ahová 2020. szeptemberében kezdtem járni, egy igazi ébresztő óra!

Ezzel nem tudunk szundizni, halogatni, itt felébredünk és elindulunk. Az iskola segít, hogy a spirituális érdeklődésünk mellé egy olyan önismereti tudást kapjunk, amivel ötvözni tudjuk az eddigi ismereteinket és továbbiak megszerzésével igazi önmagunk valóját tárjuk fel saját magunk előtt s ezáltan a környezetünk számára is. Magam sem hittem volna, hogy ennyi módja van a felfedezésnek. Minden alkalom újabb és újabb lehetőséget mutat az előre haladásban. Magam ennek a közel öt hónapnak az eredményét is lélegzet elállva tapasztalom és értékelem. Legyetek bátrak önmagatok irányába és ismerjétek meg magatokat igazán.

Sok sikert és jó haladást kívánok ebben a szemléletű közösségben!

Szeretettel: Lengyel Marianna

Dudás Kitti

Dudás Kitti

ÉletÚt és LélekÚt tanácsadó képzés távoktatás, 2020 június

Azt kérdeztem Kittitől mit ad neki a távoktatás képzés? Hu, nem is tudom, hol kezdjem, ...

Hu, nem is tudom, hol kezdjem, hogy mit ad nekem a képzés…. Emlékszem, először nagyon hezitáltam, hogy belevágjak-e, fogalmam sem volt mit kapok majd ettől a képzéstől. Aztán, folyamatosan jöttek a jelek, hogy, hajrá! vágjunk bele es meglátjuk, mi lesz!

Mindig is szerettem jokat beszélgetni, tanácsnokát osztogatni, amiról ugye írtam is, hogy fogalmam sem volt, hogy nem helyesen csinálom, és biztosan voltak szituációk, amikor több kárt tettem, mint hasznot.

A képzés elött kicsit ilyen “bumm bele” spiritusszal bírtam, nem voltam tudatos, hogy minek mi a következménye, amit mondok, teszek.  A képzés megtanított kicsit lelassulni, átgondolni a dolgokat, tudatosan látni mi miért történik. És ami még nagyon érdekes, hogy azt érzem, a szinkronicitás folyamatosan jelen van az életemben. Tehát például ha egy cikket, vagy egy könyvet el kezdek olvasni, vagy valakivel beszélgetni egy melyebb témáról, az valószínűleg féltűnik a következő leckében, igy kapok egy másik, vagy egy melyebb rálátását arra, amivel épp foglalkozom.

Azt érzem, hatalmas változásokon mentem keresztül a program kezdete óta. Meg tudtam és mertem hozni olyan döntéseket, amelyekről álmomban sem gondoltam volna, hogy majd megmerem, vagy kepés leszek rá. Segített az önértékelésemben, a felelősség vállalásban, és úgy érzem, azóta a környezetemnek is jobban tudok segíteni.

Nagyon őrülök neki, hogy belevágtam, azóta úgy érzem, hogy csodálatos dolgokat vonzok magamhoz, elkezdtem tanulni, hogy hogyan vállatják felelősséget az életemért, a döntéseimért, és olyan remek dolgok “jönnek velem szembe”, mint például a Női Mese és Művészetterápiás képzés, amit szinten úgy érzek, pont akkor jött, amikor kellett.

Hálás vagyok a tanultakért, és folyamatosan szeretnem csinálni 🙂

Szép napot, jó hétvégét!

Kitti

 

Kiss Tímea

Kiss Tímea

Távoktatásban tanuló Spirituális Lélekgyógyász diák, 2020. június

Kedves Csilla! Amikor elkezdtem az iskolát nem gondoltam, hogy ekkora fába vágom a fejszém ?. Gyerekek mellett nem egyszerű a tanulás főleg ...
így tavoktatásban ( hiányzik a személyes rávezetés és csoportos átbeszélés), de próbálok nem lemaradni az anyaggal és mindig kíváncsian várom az új leckéket. Sok új dolgot tanultam már eddig is, elég összetett de egymásra épülő a tananyag. Ha valami egyből nem is egyértelmű idővel az is szépen letisztul. Van 1-2 gyakorlati rész amit nem mindig tudok a gyakorlatba beépíteni, de próbálkozok vele. Viszont észre vettem, hogy sokszor a tanultak szemszögéből figyelem az embereket és észre veszek olyan dolgokat amiket eddig nem. A szammisztikával akadnak problémáim a kiszámolás az megy viszont az elemzésnél mindig elakadok arra valahogy nem akarok ráérezni. Láttam, hogy a mai lecke az utolsó így elkezdem újra átvenni az egészet, hogy még jobban letisztuljanak a dolgok. Most a Maya asztrológia lett az új tantárgy az még elég ködös, de türelmes vagyok mert az is biztos szépen a helyére kerül majd. Mindenesetre nagyon örülök, hogy belekezdtem ebbe az iskolába, érzem magamon a változást.
Üdv.: Timi
Hoffmann Gabriella

Hoffmann Gabriella

Távoktatásban tanuló diák, 2020. január

Szeretném tiszta szívemből megköszönni ezt az értékes tudást, amit ennek a képzésnek a keretein belül kaptam. ...

Szeretném tiszta szívemből megköszönni ezt az értékes tudást, amit ennek a képzésnek a keretein belül kaptam.

Nem igazán tudom elég kifejezően szavakba önteni, mit is érzek minden egyes alkalommal, amikor az aktuális lecke sorait olvasom, de az biztos, hogy magányt egy percig sem.  Sőt..!
Kérdezheted, hogy jön ide a magány.
Nos, amit a képzés során Csilla is sokszor kiemel, és utamon magam is folyamatosan ezzel szembesülök, hogy a tudatos úton járás, a Lélek, a Szellem útja bizony elszántságot és bátorságot, változtatni akarást kívánhat meg Tőlünk.

A hétről hétre érkező leckéket mindig nagy izgalommal várom, mert olyan Tudás van bennük, ami a legminőségibb táplálék a tudatosságra éhezőknek.

Egy szó, mint száz, ennél a képzésnél jobb dolog, aligha történhetett volna Velem. Köszönet!
Hoffmann Gabriella (24)

Gabriella

Gabriella

Végzett Omniverzum hallgató, 2016. november

Ki is vagyok valójában? Miért születtem erre a földre? Mi az életfeladatom, a küldetésem? Miért írok gyerekkorom óta naplót? Miért írok verseket?. ...

Ki is vagyok valójában? Miért születtem erre a földre? Mi az életfeladatom, a küldetésem? Miért írok gyerekkorom óta naplót? Miért írok verseket? Miért szeretem a kéket a sárgát és a fehér színeket? Miért segítek állandóan másoknak? Miért ismétlődnek élethelyzetek az életemben? Miért úgy alakul az életem, ahogy alakul? Mit csinálok, jól vagy rosszul? Hogyan lehetne másképpen?

Ezer és ezer kérdés, amire nem tudjuk a feleletet. Miért nem tudjuk, mert nem ismerjük önmagunkat. Az iskolában ezt nem tanítják meg a gyerekeknek, de az Élet feladja a leckéket, amiből vagy tanulunk, vagy nem. Van, hogy ösztönösen tudjuk, megérezzük, de nem vagyunk tudatosak. Ha tudatosak lennénk, ha ismernénk önmagunkat, ha tudnánk, hogy milyen erősségekkel és gyengeségekkel születtünk, másképpen alakulna az életünk. Ha ismernénk a magasabb rendű törvényeket, akkor megértenénk, hogy mi miért történik? Nem hibáztatnánk a sorsot, másokat, hisz mi vagyunk a sorsunk kovácsa. Mindennek oka van, nincsenek véletlenek. Ha csak legalább a jó, régi bölcs magyar közmondásokat ismernénk, már akkor sokkal többet értenénk. Itt van például: „Ki, mint vet, úgy arat”. Ez az egyik legfontosabb Élettörvény.

A legtöbb ember úgy éli le az életét, hogy nem ismeri saját magát, nincs helyes énképe magáról. Lehet, hogy amit magáról hisz, az egy idealizált énkép, és valójában nem is olyan, csak olyan szeretne lenni. Tele van félelemmel, de kifelé nagyon bátornak mutatja magát.

Meg szeretnéd tudni, hogy valóban milyen vagy? Szeretnél szembesülni az igazsággal, még akkor is, ha az nagyon fájó lesz?

Igen, én szerettem volna tudni, hogy ki is vagyok valójában, milyen ember vagyok, van-e még feladatom ebben az életben? Hisz eddigi életemben csak a szerepeimnek akartam megfelelni. Jó gyerek, jó testvér, jó barát, jó szerető, jó édesanya, jó nagymama, jó beosztott, jó vezető, jó sportoló szerettem volna lenni. Persze mindig tele voltam kétségekkel, hogy meg tudok-e felelni ezeknek a szerepeknek. Hol sikerült, hol nem? Mind a sikert, mind a kudarcot csak magamnak köszönhettem. Most már tudom, mert ez az iskola felnyitotta a szemem, segített, hogy valójában megismerjem magam, hogy ne ösztönösen, hanem tudatosan éljek. Elindított a helyes úton. Nem mondom, hogy könnyű volt, de sokat adott.

Köszönet a tanáraimnak és annak a sok jó módszernek, amivel megismertetett, amit a kezembe adott. Köszönet a diáktársaimnak, az itt tanulóknak, mert a feladatokat csoportokban végeztük, ahol mindenki más, másképpen látja a dolgokat. Köszönet az őszinte szavaiknak, mert ezek mind segítettek az önismereti úton.

A szakdolgozatom megírása, a téma kitalálása, a megírása nagy kihívás volt az életemben, 65 éves koromban, de sikerült. Sokat tanultam belőle. Köszönöm!

Gabriella

 

  1. november 12.
Kata

Kata

Végzett Omniverzum hallgató, 2019. június

Az én történetem szerintem a mai világban meglehetősen átlagosan indult. Adott egy 30+-os lány, aki nagyon nem érezte jól magát a bőrében, munkájában maximalista volt - kollégái ezt nehezen viselték, ...

Sziasztok, Kata vagyok

Az én történetem szerintem a mai világban meglehetősen átlagosan indult. Adott egy 30+-os lány, aki nagyon nem érezte jól magát a bőrében, munkájában maximalista volt – kollégái ezt nehezen viselték, magánéletében kiegyensúlyozatlan, nagyon erősen kontrollálta az élete minden területét. És eljutott odáig, hogy nap mint nap inkább a világ másik végére utazott volna, hogy ezt az egész katyvaszt maga mögött hagyja. És akkor elhangzott az a mondat, ami megváltoztatta az életemet, felindultságomban azt mondtam páromnak, hogy keressen nekem egy olyan helyet, ahol senki sem szól hozzám és nekem sem kell senkivel beszélnem…. és megtalálta: Omniverzum Szabadegyetem által tartott Vipassana meditációs tábor. Egy hét csend – fizikai értelemben legalábbis biztosan, egy hét csak magammal, de fantasztikus támogatással, aminek köszönhetően megindulhattak a belső folyamataim körvonalazódása és tisztulása. Természetesen a hét vége sírással talált rám, leginkább azért, mert nem tudtam, hogy az elindult folyamatokat hogy tudnám jól megdolgozni: ekkor ajánlotta az iskola vezetője, hogy próbáljam meg a 3 éves képzésüket – Spirituális Lélekgyógyász képzést.

3 év…. sok idő, gondoltam magamban, de magam miatt úgy voltam vele megpróbálom. Szédítő élmény volt már az első ismerkedős alkalom is, ahol ízelítő keretében kaptunk magunkról pár információt (numerológia, tarot, stb.) és kapkodtam a fejem, hogy a homlokomra van írva az életem, vagy honnan tudnak ennyi mindent rólam “idegenek”? 

A három év alatt rengeteg módszerrel ismerkedtem meg, volt, ami azonnal közel állt hozzám (pl. Számmisztika,  NLP) és volt, ami csak lassan ért meg bennem: ilyen a nagyon finom energiákkal dolgozó Bach virág terápia. Az első másfél év, hát mit ne mondjak kutya kemény volt, folyamatos szembesülés a hibáimmal, felkavaró információk a tudattalanból, kommunikációs és egyéb borulások tömkelege – spirituális méregtelenítés ezerrel…. és ez az amit igazán éreztem, hogy tisztulok, hogy tisztábban látok és érzek. Számomra nagy kihívás volt nőiességem helyes megélése: befogadó, passzív, támogató – hogyan, amikor hírhedt megjegyzésem szerint “Ostobák a férfiak!”? Valamint szintén nagy kihívás volt a nőiesség egyik legszebb fejezetének elfogadása: az anyaság – mérhetetlen ellenállás volt bennem, többször fakadt ki belőlem a tiltakozás – hát igen nem igazán volt a helyén minden. 🙂

De: az iskola óráinak köszönhetően egyre jobban megismerhettem magamat, a végén már nevettem, ha megint ugyanaz az alap “hiba” merült fel, csak már egy finomabb megnyilvánulási formában, ezzel is jelezve a fejlődést, hogy még mélyebben meg lehet dolgozni mindent. A saját családállításaimnak köszönhetően sikerült sok tehertől mentesítenem az életemet, mások családállításaiban kapott szerepek pedig segítettek egy-egy bennem dolgozó aspektust megélnem, megértenem, tisztítanom. Nőiesség elfogadásában, megélésében végtelenül sokat segített a különböző tematikákra helyezett művészetterápia, ahol közel kerülhettem a teremtéshez, a kreatív alkotáshoz, a finomodáshoz.

És hova vezetett ez a három év: fel mertem vállalni a felelősséget pl. a munkámban – középvezető lettem; a párkapcsolatomban rácsodálkozhattam, hogy folyamatosan egymástól tanulunk – minden összezörrenésünk ellenére; stabil lelki alapot adott ahhoz, hogy bármi történjék az életemben ismerek módszereket, melyek segítenek – feldolgozni, vagy akár rögtön segíteni, ha arra van szükség. 

A tanulmányaimat pedig azzal zárhattam, hogy egy már korábban is hozzám közelálló dologban a szimbólumok világában elmélyedhettem és erről tanáraim bátorítására összeállíthattam egy anyagot , melyet remélem mások is hasznosnak találnak majd.

És legvégül, ami számomra igazán megmutatta, hogy milyen sokat köszönhetek ennek az iskolának: megszületett kisfiam Nimród, akinek az érkezését már a fogantatás első heteiben tudtam, akivel a várandósság öröm volt, akinek a születésére tudatosan készültem, ezért a szülés minden probléma ellenére nagyon szép emlék maradt, és akivel folyamatosan fedezem fel magamban a felelősség vállalást, az alázatot, a szeretettel teli szolgálatot, a pillanatokba gyönyörködést, a fejlődés csodáját, a szeretetet, és miután fiúcska tanít majd arról miben és miért mások a férfiak – és hogy ezt ilyen örömmel élhetem meg azt tanáraimnak, csoport társaimnak és belső lényemnek köszönhetem: Köszönöm!

L. Gabriella

L. Gabriella

Online képzést végzett hallgató, 2019 szeptember

A munkám kapcsán évek óta emberekkel foglalkozom. Azért választottam a Bizalmi tanácsadó képzést, hogy a tanácsadás technikámat fejlesszem. ...

A képzéssel kapcsolatban két fontos dolgot emelnék ki. Az első, hogy a gondosan összeállított oktatási anyag lehetőséget nyújtott számomra, hogy a meglévő tudásomat rendszerezzem és kibővítsem. A második, hogy a tanfolyam során elsajátítható elméleti és gyakorlati technikák nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy az önismeretemet fejlesszem.

“Önmagunk megismerése és elfogadása, a múltunk lezárása és az ezzel járó lelki blokkok feloldása, megérkezés a jelenbe, ahol felvállaljuk önmagunkat és ebből a pontból formálni a jövőnket a rendelkezésünkre álló mentális eszköztárral…” Engem ezek a gondolatok motiválnak.

A képzés ezen dolgok kivitelezéséhez nagyon erős alapokat adott. Végül, ha összegeznem kellene az elmúlt hónapokat, azt mondanám, hogy sokkal többet kaptam, mint amire számítottam.

Hálás vagyok és köszönöm a lehetőséget!

Cserta Zsófia

Cserta Zsófia

Végzett Omniverzum hallgató, 2019. október

2017-ben végeztem az Omniverzum Szabadegyetemen. Rendkívül sokat fejlődött a személyiségem az itt töltött 3 év alatt. Mind az elméleti mind a gyakorlati oktatásokon keresztül sok-sok megértésre tettem szert. ....

 Feldolgozhattam régi traumáimat, ráláthattam meg nem értett viselkedési, működési mintáimra. Mind a pszichológiai, mind a szellemi tanítások nagymértékben hozzájárultak ahhoz, hogy javuljon az általános közérzetem, hogy magasabb nézőpontból rálássak önmagamra, másokra és a kapcsolataimra. Amikor krízisbe kerültem, nem engedték el a kezem, éreztem, hogy biztonságban megnyílhatok és dolgozhatok magamon. Életem egyik legjobb döntése volt, hogy elvégeztem ezt az iskolát.

Hálás köszönet Csillának, az összes tanárnak és nem utolsó sorban a csoporttársaimnak!

Cserta Zsófia

  1. 10. 21.
Szóllát Anna

Szóllát Anna

Végzett spirituális lélekgyógyász hallgató, 2019. január

Hogy, mit is jelentett nekem ez az iskola? ...
Szeretném először is kiemelni, hogy az első iskola, ahová minden egyes alkalommal alig vártam, hogy mehessek és nehéz szívvel mentem ki a kapuin.
(Jómagam csak 1 évet terveztem és 3 lett belőle, mert annyira jól éreztem magam.)
Hogy miért?
Itt a diákokat egy családias, támogató környezet várja, ahol mind a tanárok mind a diáktársaik egyaránt szolgálják a fejlődésed..
Milyen fejlődésről beszélek?
Ez persze a te saját utadtól és akaratodtól függ.. Mindenesetre mind a tudás mind a lélek gyarapodása ez…
Persze ehhez Te is kellesz, hogy akarj több lenni, hogy a világot máshogy tudd látni, annak mélységeiben lásd az összefüggéseit..
És ha szeretnél, akár így másoknak is tudj segíteni..
Ez garantáltan olyan iskola, ahol akármerre is sodorjon az élet, a tanultak elkísérnek az utadon és a segítségedre lesznek!!
Hegedűsné Zsuzsa

Hegedűsné Zsuzsa

Végzett ÉletÚt és LélekÚt tanácsadó, 2020. március

Sziasztok, Hegedüsné Zsuzsa vagyok, hatalmas útkereső, sok-sok minden érdekel. A hangok világa, a jóga, a kristalyok, .... Nagyon örültem mikor rátaláltam erre az iskolára, az Életút-Lélekút tanácsadó képzést végeztem távoktatásban.

Sziasztok, Hegedüsné Zsuzsa vagyok, hatalmas útkereső, sok-sok minden érdekel. A hangok világa, a jóga, a kristalyok, ….

Nagyon örültem mikor rátaláltam erre az iskolára, az Életút-Lélekút tanácsadó képzést végeztem távoktatásban.

Ebben a képzésben mindent egy helyen találtam meg. A Maja Asztrológia, a Számmisztika a kedvenceim közé tartozik. A Bach-virágterápiát évek óta használom, mégis sok új nézőpontot kaptam a tananyag által.

 Az oktatás sokszínűsége, az önmegismerés több oldalról való megközelítése nagyon tetszett a tananyagban. A tanárok hozzáértése, rugalmassága és segítőkészsége is nagyon szimpatikus számomra. Amelyik leckét írott anyagban nem értettem lehetőséget biztosítottak, hogy kedvezményes áron beülhettem a nappali hallgatók közé. Mindenkinek jó szívvel ajánlom az Omniverzum képzéseit, aki használható tudásanyagra vágyik.

 

Szeretettel Zsuzsa

 2020. 04. 29. 

KÉPZÉSEK

Szolgáltatásaink

Ha Diákjaink viszajelzései alapján kedvet kaptál a spirituális fejlődéshez, válassz képzéseink közül és fejleszd tudásodat, fejleszd Önmagad.

Személyes képzéseink mellett távoktatás formában és online tanfolyamainkon is tanulhatsz.

Személyes képzéseink

Ismerd meg az Omniverzum Szabadegyetem képzéseit, válassz különböző személyes képzéseink közül.

Távoktatás képzéseink

Otthonodból, saját időbeosztásod szerint is elvégezheted az Omniverzum Szabadegyetem képzéseit.

Online tanfolyamok

Rövidebb, online kurzusainkon egy-egy spirituális részterületet sajátíthatsz el, kényelmesen, otthonodból.

Lépj velünk kapcsolatba

6 + 10 =

Telefon

+36-20/333-6475

Domokos Erzsébet

Cím

Omniverzum Szabadegyetem
Budapest XIII. kerület, Váci út 4.
2 emelet 5.
82-es kapucsengő

mini-spiri-trening

Köszönjük, hogy igényelted Spiri-mini-tréningünket