+36-20-333-6475 info@omniverzum.hu
Oldal kiválasztása

Válts velünk függőlegesre!

Életünk és lehetőségeink keretét meghatározza aktuális világképünk.

Általában mindenki eljut arra a pontra (életében legalább egyszer), hogy saját keretei szűknek bizonyulnak, mikor a számára ismert és általa elismert megoldási lehetőségek sorra kudarcba fulladnak. Ezek a helyzetek rákényszerítenek bennünket arra, hogy új irányok felé nyissunk, változtassunk 
megszokott megoldási mintáinkon és bizony a világképünkön is.
Általában a krízisek tudnak minket kimozdítani, de fontos megjegyezni, hogy ez nem kellene, hogy így legyen!

Hogyan tudunk hatékony változást elérni? Mi lehet ennek a kulcsa? A szemléletváltás, mégpedig multidimenzionális irányba. Igen, ez pontosan olyan meredek váltás, mint amilyennek első hallásra tűnik. Ebben a szemléletben a kulcs a tudat evolúciója, annak megismerése és megértése, hogy fejlődésünk valójában tudatunkon keresztül történik több dimenzióban.

A legtöbb önismereti, önfejlesztő tréning, előadás személyiségünk részeire irányul, melyekkel a hétköznapokban versenybe tudunk szállni, boldogulni, nyerni tudunk.

Az Ősi Bölcsességek szempontjából ez a személyiség csak egy eszköz, melyet nem saját céljaink érdekében kell megerősítenünk, hanem Lelki-, Szellemi minőségeink megnyilvánításához kell összehangolnunk.

A kettő között az az óriási különbség, hogy jelenleg nem is veszünk tudomást a személyiségen túl létező részeinkről, ami azt jelenti, hogy valójában Lélektelen életet élünk.

Érezhető, hogy itt nem a köznyelvben „lelketlennek” nevezett személyekre gondolok, hanem mindenkire, akinek érdekei nem irányulnak túl fizikai testükön, érzelem-, és gondolatvilágukon, függetlenül attól, hogy mindeközben önmagukon, vagy másokon próbálnak segíteni.
A személyiségem lehet nagyon kedves, bájos, segítőkész, szórakoztató, egyedi, kreatív, imádnivaló, ahogy elviselhetetlen, bunkó, tapintatlan, távolságtartó és szürke is. Hogy éppen melyik az elfogadott, azt az aktuális társadalmi szokások határozzák meg. De valójában nem ez a lényeg.

A személyiség, a maga eszköztárával, ami a kinézetünk, az érzelmeink és gondolataink, a viselkedésünk, halandó részünkhöz, egyéleti személyiségünkhözt tartoznak.
A multidimenzionális szemlélet lényege az, hogy elkezdünk ezen túl is keresgélni, ott ahol már halhatatlan részeink találhatók. Lelkünk otthona ezekben a terekben (dimenziókban) van. Elkezdjük keresni azokat a feladatokat, amelyeket a Lélek sugall, és amiket egyébként teljesen hétköznapi cselekedetekben is meg lehet élni. A lényeg tehát a fókusz, a nézőpont áthelyezése.

Hogyan tudjuk ezt megtenni, hogyan tudunk ezekhez a részeinkhez közelebb kerülni?

„A halhatatlan örök lét eléréséhez, az örök értékek felé kell fordulni.”

Tehát meg kell ismerni a Szellemi Törvényeket, a Kozmikus Rendet, az önismeret segítségével dolgoznunk kell személyiségünkön, de nem önös érdekből, hanem azért, hogy Lelkünk arcát rajta keresztül a világ felé fordíthassuk és megmutassuk.

Képzéseinkben a különböző tanult módszerekben ez a fajta szemléletkövetés a lényeg. Valójában az életünket élnünk kell a hétköznapi, úgynevezett „horizontális” szinten is, de ez lehetséges úgy, hogy szemléletünkben már „vertikálisak” vagyunk. A kettő együtt adja azt a spirális haladást, amely a fejlődés útja.

Ahhoz, hogy mindez beépüljön az életünkbe időre van szükség (hónapokra, évekre) és többszintű megértésre. Az első lépés a szemléletváltás, ez után jön a szemléletkövetés.

Válts velünk függőlegesre!

Képzéseinken megtapasztalhatod és megtanulhatod mindazt, ami segít váltani.

  • Ha nincs időd utazni, vagy távol vagy tőlünk, Távoktatásos képzéseink segítségével is közelebb kerülhetsz a tudáshoz, a változáshoz és a fejlődéshez.

Szeretettel Várunk!

Ha megérintett ez a kis történet olvass tovább. Itt kérheted 3 részes ingyenes “Spiri-mini-tréningünket” amiben bemutatjuk az Omniverzum Szabadegyetem módszereit, majd rendszeresen küldünk léleképítő, önismeret fejlesztő tartalmakat.

ITT Kérheted INGYENES mini tréningünket >>>

KÉPZÉSEK

Szolgáltatásaink

Személyes képzéseink

Ismerd meg az Omniverzum Szabadegyetem képzéseit, válassz személyes képzéseink közül.

Távoktatás képzéseink

Otthonodból, saját időbeosztásod szerint is elvégezheted az Omniverzum Szabadegyetem képzéseit.

Online tanfolyamok

Rövidebb, online kurzusainkon egy-egy spirituális részterületet sajátíthatsz el, akár otthonodból.

mini-spiri-trening

Köszönjük, hogy igényelted Spiri-mini-tréningünket