+36-20-333-6475 info@omniverzum.hu
Oldal kiválasztása

… most állj meg egy pillanatra, és nézz körül. Mit látsz az életedben?
Körbe vesznek a barátaid, a családod, a párod? Szeretetteljes emberi kapcsolataid biztonságot nyújtanak a mindennapokban? Van meleg otthonod, munkád, ahol megbecsülnek mint embert és munkaerőt?
Netán tanulsz, építed magad és boldogsággal töltenek el a sikereid, ami nem csak téged emel, hanem másokat is?
Így is lehet élni…

Vagy épp az ellenkezőjét tapasztalod? A kapcsolataid széthullóban?
A barátaid kezdenek teljesen elkopni mellőled? A fizetésed nem tart ki egyiktől a másikig? A párkapcsolat nem működik, mert akivel össze hoz a sors, megbízhatatlan, átver, eltűnik, kihasznál?
Vagy éppen teljes magányban, elszigetelve éled az életedet, így elkerülve az újabb csalódásokat?

Bárhogy is legyen, a saját filmedet nézed.
Ez a Te privát mozid… csak Neked van jegyed. Sőt, mondok ettől jobbat! Te vagy a vetítő gép, és a környezeted a vászon! A párod, a főnököd, a gyereked, az anyagi helyzeted, a családod, a lakásod. Minden, ami körbe vesz Téged, csak azt a filmet képes megjeleníteni vászonként, ami a vetítőgépedbe van fűzve.

Hogy mit jelent ez?

Annyit, hogy minden, ami a külvilágod, az a belvilágod kivetülése. Csak az tud megjelenni kint, ami bent van! Nem fordítva!! Olyanok a kapcsolataid, amilyen a hozzáállásod magadhoz. Annyi a pénzed, amennyit hited szerint megérdemelsz. Úgy bánnak veled, ahogyan Te bánsz magaddal. Olyan “könnyű” a hibát másban keresni, mert úgy nem kell szembe nézni azzal, hogy minden ami bánt, valójában belőled származik. A vásznon egyetlen dolog jelenhet meg, az pedig a film, amit bele fűztek a gépbe. A vetítő pedig Te magad vagy!

A külvilág nem fog elismerni, ha a saját önbecsülésed nullán van. Az emberek nem fognak tisztelni és nem leszel nekik prioritás, ha mindenki más fontosabb önmagadnál! Nem azért mert “rosszak” az emberek. Hanem azért mert Te így bánsz magaddal és így ők sem bánhatnak Veled másképp.

Érted már a lényeget? Semmit sem kaphatunk meg kívülről abból, amire vágyunk mindaddig, amíg szükségünk van rá. Amíg a belső hiány állapotában vagyunk, addig kívülről is csak ez látszik.

Joggal merül fel a kérdés, hogy mégis hogyan lehet ebből kilépni, ha kívül is és – ezáltal – belül is hiány van? És ezen a ponton tudok kapcsolódni az idei Maja Fehér Varázsló év minőségéhez:

Korábbi sérüléseink lezárásával és hibás programrajaink átírásával meg tudjuk változtatni az érzéseinket pozitív irányba. Ez már egy erős megámogatása annak, hogy teremtő gondolataink is javunkra forduljanak.

Hogyan vélekedsz magadról? Felismered saját képességeidet, erősségeidet, pozitív minőségeidet? Elég jónak érzed magad ahhoz, hogy ami benned van, megoszd a világgal, hogy az mások javára váljon?

Ha már tudsz:

– magadért döntéseket hozni,

– IGENT mondani MAGADRA megfeleléskényszer helyett,

– első vagy a saját életedben,

– nem hajszolod a pénzt, mert tudod, hogy az egy folyton áramló energia, ami mindenkinek jár, ha azt teszi, ami a valódi dolga

.. akkor a belső stabilitás állapotában vagy. Nincs többé égető szükséged a külső elismerésre. Onnan tudod, hogy nincs rá szükséged, hogy megkapod… automatikusan.

A belső egyensúly hiánya azt jelenti, hogy folyton reagálunk a környezetünkre, a külső ingerekre, melyekre nincs ráhatásunk, azaz nem tőlünk függenek!

Akaratunk irányításához a fókuszt belülre kell helyeznünk, hogy ne a külső események határozzák meg a reakcióinkat. Ne a másik reakciója indítson el bennünk folyamatokat, hanem a cselekvést belső erőközpontunkból indítsuk el.

Így a külvilág nem, vagy csak nagyon csekély módon lesz ránk hatással!

.

Értjük már? Mi vagyunk a projektor!
Kívül csak a vászon van.

Éliás Niki

2023. 07. 23.
Lélekmozsár
facebook oldal

Ha megérintett ez a kis történet olvass tovább. Itt kérheted 3 részes ingyenes „Spiri-mini-tréningünket” amiben bemutatjuk az Omniverzum Szabadegyetem módszereit, majd rendszeresen küldünk léleképítő, önismeret fejlesztő tartalmakat.

ITT Kérheted INGYENES mini tréningünket >>>

KÉPZÉSEK

Szolgáltatásaink

Személyes képzéseink

Ismerd meg az Omniverzum Szabadegyetem képzéseit, válassz személyes képzéseink közül.

Távoktatás képzéseink

Otthonodból, saját időbeosztásod szerint is elvégezheted az Omniverzum Szabadegyetem képzéseit.

Online tanfolyamok

Rövidebb, online kurzusainkon egy-egy spirituális részterületet sajátíthatsz el, akár otthonodból.

Köszönjük, hogy igényelted Önismereti program tájékoztatónkat