+36-20-333-6475 info@omniverzum.hu
Oldal kiválasztása

Női kreativitás teremtő ereje

2 napos Mozgásterápiás műhely

H. Nagy Krisztina

 

2 NAPOS PROGRAM

Mozgásterápiás műhelyre invitálunk minden érdeklődőt

Szeptember 3. és 17.

Női Mozgásterápi Nap

Mozgás * Zene * Felszabadultság * Nőiségünk felfedezése 

Várlak egy kétnapos, mozgás és táncterápiás alkotófolyamatba, ahol a zenére, a mozgásra és az érintésekre támaszkodva járjuk körbe a nőiség aspektusait.

Célunk a két alkalmas közös alkotómunkában megkeresni női létünk gyökereit, felidézni családunkból kapott mintáinkat, újra átélni a fogantatás és a születés misztériumát, majd a kislánykorból kamaszkoron át a felnőttkorba érkezve, társ- és párkapcsolataink különböző vetületeit felelevenítve megkeresni nőiségünk hiányait, bizonytalanságait és rátalálni azokra az életet adó belső forrásokra, melyek segítségével átélhetjük és újra alkothatjuk női mivoltunkat.  

Ez egy gyakorlati kétnapos foglalkozás, ahol mozgunk, érintünk, átéljük női minőségünket és közben a fejlődés útján is járunk.

Ez a két nap maradandó, örök élményt ad számodra.

Várlak szeretettel: H. Nagy Krisztina

Művészetterápia 

Mozgás és táncterápia

A művészetterápiák fókuszában az alkotás áll. Egy tág értelmezésben egész életünk egy folyamatos alkotás, melyben pillanatról pillanatra megjelenítjük, kifejezzük önmagunkat. 

Alkotó erőink akkor szabadulhatnak fel, ha képesek vagyunk szembenézni múltunkkal és jelenünkkel. A megszokott, szavakkal történő kommunikáció mellett a közös mozgás, zenehallgatás megnyitja az utat belső világunk felé, ahol rátalálhatunk a nehéz élethelyzetekben is segítségül hívható éltető energiákra, önmagunk legbelső erőforrásaira.

A tánc a legősibb gyógyító művészetek közé tartozik. Minden korban és minden tájon felfedezték a mozgásos kreativitás jótékony, felszabadító és integráló hatását. 

Együttlétünk során nem tánclépéseket tanulunk, hanem megkíséreljük spontán mozgással kifejezni érzéseinket, megalkotva korábbi, jelenlegi, vagy vágyott és elérhető állapotainkat.

A két nap során szabadon, zenére mozgunk. NINCS szügség semmilyen tánctudásra. A test a zenére magától mozdul. Felszabadító élmény tud lenni.

Kétnapos Női Mozgásterápiás Nap

Kinek ajánlható?

MINDENKINEK!

Fantasztikus dolog megtapasztalni a szabadságot, a felszabadultságot és a test erejét.

S köben mélyülni női minőségünk megélésében.

A megszerzett tapasztalat veled marad és támogatja női léted kiteljesedését.

Időpont:

2022. szeptember 3. és 17., 10-17 óra között. 

A két nap tematikája egymásra épül és a csoport zárt körben dolgozik.

JELENTKEZÉS

a “Női kreativitás teremtő ereje” műhelyre:

Érdeklődni, jelentkezni:

H. Nagy Krisztina pszichológus, pár- és családterapeuta, mozgásterapeuta

e-mail: krisztinahnagy@gmail.com

Időpont:

2022. szeptember 3. és 17. szombati napokon
10-17 óra között

A kétnapos Mozgásos Női műhely ára:

Részvételi díj: 18.000 Ft /nap.

Omniverzum Szabadegyetem diákoknak: 14.000.- Ft/nap

Helyszín:

Omniverzum Szabadegyetem és Központ

Budapest, XIII. kerület, Váci út 4. 2/5.

Töltsd ki alábbi űrlapot és küldjük a jelentkezéshez szükséges információkat.

RÓLUNK

Rólunk mondták

Korábbi tanítványaink visszajelzései

"Sok új dolgot tanultam már eddig is, elég összetett de egymásra épülő a tananyag. Ha valami egyből nem is egyértelmű idővel az is szépen letisztul. Van 1-2 gyakorlati rész amit nem mindig tudok a gyakorlatba beépíteni, de próbálkozok vele. Viszont észre vettem, hogy sokszor a tanultak szemszögéből figyelem az embereket és észre veszek olyan dolgokat amiket eddig nem. A szammisztikával akadnak problémáim a kiszámolás az megy viszont az elemzésnél mindig elakadok arra valahogy nem akarok ráérezni. Láttam, hogy a mai lecke az utolsó így elkezdem újra átvenni az egészet, hogy még jobban letisztuljanak a dolgok. Most a Maya asztrológia lett az új tantárgy az még elég ködös, de türelmes vagyok mert az is biztos szépen a helyére kerül majd. Mindenesetre nagyon örülök, hogy belekezdtem ebbe az iskolába, érzem magamon a változást.

Üdv.: Timi"

Kiss Tímea

"Köszönet a tanáraimnak és annak a sok jó módszernek, amivel megismertetett, amit a kezembe adott. Köszönet a diáktársaimnak, az itt tanulóknak, mert a feladatokat csoportokban végeztük, ahol mindenki más, másképpen látja a dolgokat. Köszönet az őszinte szavaiknak, mert ezek mind segítettek az önismereti úton.

A szakdolgozatom megírása, a téma kitalálása, a megírása nagy kihívás volt az életemben, 65 éves koromban, de sikerült. Sokat tanultam belőle. Köszönöm!

Gabriella"

Gabriella

"Szeretném tiszta szívemből megköszönni ezt az értékes tudást, amit ennek a képzésnek a keretein belül kaptam.
Nem igazán tudom elég kifejezően szavakba önteni, mit is érzek minden egyes alkalommal, amikor az aktuális lecke sorait olvasom, de az biztos, hogy magányt egy percig sem. Sőt..!
Kérdezheted, hogy jön ide a magány.
Nos, amit a képzés során Csilla is sokszor kiemel, és utamon magam is folyamatosan ezzel szembesülök, hogy a tudatos úton járás, a Lélek, a Szellem útja bizony elszántságot és bátorságot, változtatni akarást kívánhat meg Tőlünk.
A hétről hétre érkező leckéket mindig nagy izgalommal várom, mert olyan Tudás van bennük, ami a legminőségibb táplálék a tudatosságra éhezőknek.
Egy szó, mint száz, ennél a képzésnél jobb dolog, aligha történhetett volna Velem. Köszönet!
Hoffmann Gabriella (24)"

Hoffmann Gabriella

Lépj velünk kapcsolatba

4 + 2 =

Telefon

+36-20/333-6475

Marelin-Domokos Erzsébet

Cím

Omniverzum Szabadegyetem
Budapest XIII. kerület, Váci út 4.
2 emelet 5.
82-es kapucsengő

mini-spiri-trening

Köszönjük, hogy igényelted Spiri-mini-tréningünket