+36-20-333-6475 info@omniverzum.hu

5. Maja Évindító

Energetikai Évindító Nap a Maja Asztrológia alapján

A Maja Évindító napra a jelentkezési lehetőség betelt. A nagy érdeklődésre való tekintettel szervezünk július 24.-én egy ONLINE Maja Évindító napot, amelyre még tudsz jelentkezni.

MAJA ÉVINDÍTÓ

Indítsd el az új energetikai évet

Új energiák, dinamikák, érzelmek, lehetőségek…

Te is szeretnéd tudatosabban megélni a következő időszakot?

Szeretnél használható életvezetési megoldásokat?

Minden évben nyáron kezdődik az energetikai újév, mely új energiákat, dinamikákat és külső folyamatokat indít el. Ezek az energiák határozzák meg, hogy milyennek éljük meg a világot, hogyan alakul a társadalom, a világ élete.

– Szeretnéd Te is megismerni, milyen energiák, dinamikák, érzelmek és lehetőségek lesznek a következő energetikai évben?

– Szeretnél eszközöket, mankókat kapni a következő évre.

– Szeretnéd tudatosabban járni az önismeret, az önfejlesztés útját arra fókuszálva, ami most kívülről is támogatást kap?

– Szeretnél az életed minden szintjére kiterjedő megoldásokat, stratégiát, amit bármikor tudsz alkalmazni?

Ebben szeretnénk segíteni az idén is megrendezésre kerülő Maja Évindító programunkkal.

Ezen az egynapos programon megismerheted a következő év energetikáját, dinamikáját, érzelmi és gondolati hatásait.

Amellett, hogy elmondjuk, milyen energetikájú év lesz a következő, és ez milyen hatásokat, folyamatokat helyez előtérbe életünkben, olyan gyakorlatokat csinálunk, melyek segítenek az év dinamikájával összekapcsolódni, és meghatározni önmagadnak az év céljait.

Az előző év (Vihar) a káosz, a felkavarodás, a korlátozás és a szabadság kérdésének éve volt. Mindezek hátterében pedig ott munkálkodott az a belső késztetés, hogy létrehozzunk, elindítsunk valamit, ami rólunk szól, minket tükröz, amivel boldogabbak, kiegyensúlyozottabbak lehetünk, és harmonikusabb életet élhetünk. Olyan terveket fogalmazhattunk meg önmagunk számára, amelyek a kiteljesedésünkről, a bennünk lévő tervekről, sikerről szóltak.

A most következő (Mag) év elhozza számunkra azt a támogató közeget, amelyben ezek a tervek megvalósulhatnak. Lehetőséget és segítséget kapunk ahhoz, hogy az elültetett magok szárba szökkenjenek, hogy kiteljesíthessük önmagunkat, és megéljük a sikert. Mindehhez nem kell más, mint tudatosság, önfegyelem, nemesedés és az energiákra való odafigyelés.

Ismerd meg a Maják tudását

A Maja Asztrológia és Szimbólumrendszer:

Az univerzális energiák leíró-rendszere. Több, mint az általános asztrológia, mert azon kívül, hogy megmutatja, milyen energiák mozognak bennünk és a világban, megadja azokat a kulcsokat, megoldásokat is, amelyekkel ezeket saját fejlődésünkre és életünk jobbá tételére tudjuk használni.

Általa megismerhetjük a természet idejét. Összekapcsol minket a természet ciklusaival, így saját természetes ciklusainkkal is. Megmutatja, milyen dinamikák, energiák vesznek minket körül és áramlanak bennünk. Az év energiáinak leírása csak az egyik része, amire használható. Természetesen ezzel is készíthető személyes életút és elemzés felvázolása, de az általános rendszerek helyett ez egy magasabb dimenzióba köt minket. Kiemel az asztrális időből, és átköt minket az univerzum valós idejébe.

Emellett megtanítja azokat a működési dinamikákat, Szellemi Törvényeket, amelyek hatással vannak ránk a mindennapokban, és melyek segítségével valóban megélhetjük a Vízöntő-kori fejlődést és minőségeket.

Rólam

A Maja Asztrológiai és Szimbólumrendszer az önismeretem alapjává vált, amikor elsajátítottam. Olyan megoldási kulcsokat és önmagamra nézve olyan felismeréseket kaptam általa, amelyet egyik korábban megismert rendszer sem adott (Számmisztika, Asztrológia, Kronobiológia, stb.). Sőt, ez a rendszer mind magába tudja olvasztani az említett módszereket, összefoglalva és irányba terelve az azokban leírt hatásokat, erősségeket és gyengeségeket.

Több mint 10 éve dolgozom ezzel a Maja Asztrológia és Szimbólumrendszerrel, és bizton állíthatom, hogy sokszor olyat mutat meg belőlünk, amire más rendszerek nem tudnak rámutatni. Megtanítja, mivel foglalkozzunk az életünk során, és melyek azok a témák, amik ezen életünkben nem hangsúlyosak. Megvilágítja alapvető működéseinket, amelyekre az életünk tapasztalatai felépülnek majd. Nem is egy egyszerű energia-leíró rendszer ez, hanem egy olyan eszköz, amivel a mélyben munkálkodó, egész életünkre hatást gyakorló feladatokat, hiányokat tárhatjuk fel. És ezek olyan ismeretek, amelyekre más rendszerben eddig nem találtam rá.

Ez lesz az 5. évindító nap, amit tartok. Minden ilyen nap egyben új kihívás is, hogy új nézőpontot tudjak adni és olyan eszközöket, amelyek valóban segítenek az év során. Én magam is sokat forgatom minden évben az Évkövető füzetet, mert segít, hogy tudatosan éljem meg a mindennapokat. Támogat abban, hogy tudjam, mi fontos és mi nem. Segít szem előtt tartani az évem célját, és követni a fejlődést hónapról-hónapra. Támogat abban, hogy könnyebben éljem meg a nehéznek tűnő időszakokat, tudatosan arra összpontosítva, ami fejlődést segítő az adott energiákban. És a célom is ez, hogy ezen a napon átadjam mindazt, amivel számodra is világosabbá válik az út, amit az év során bejárhatsz.

Domokos Erzsébet

Mit kapsz, ha eljössz a Maja napra?

A maja nap programja - KLIKK IDE

Ezen a napon:

– Lezárjuk az előző évet, hogy csak azt vigyük magunkkal, ami szolgál minket.

– Megismerjük az új év energiáit, az érzelmi és gondolati hatásokat.

– Megtanuljuk, milyen eszközökkel lehet érzelmileg stabilnak maradni.

– Megmutatjuk, mit tehetsz, hogy gondolataid letisztultak maradjanak, és a célra tudj összpontosítani.

– Megmutatjuk azokat a módszereket, amelyekkel felerősítheted motivációdat, önbizalmadat és újra lelkes lehetsz a mindennapokban.

Mit kapsz, ha eljössz a napra?

– Tudást és ismeretet az új év energiáiról, hatásairól, lehetőségeiről és kihívásairól.

– Gyakorlatokat, amelyekkel lezárhatod és tudatosan elindíthatod az éved.

– Támogatást és eszközöket a céljaid megfogalmazásához, hogy tudatos tervekkel és fókuszált energiával vágj bele ebbe a 365 napba.

– A tudáson, élményen és gyakorlatokon túl további bónuszokat és egy idei meglepetést.

 

BÓNUSZOK

Számos bónuszt nyújtunk Neked…

Ha jelentkezel ez mind-mind a Tiéd:

– Évzáró füzet, ami segít, hogy tudatosan összegezd magadnak az előző évet.

– Évkövető füzet – mely egész évben segít a tudatos mindennapokban, és a kezed ügyében tartja a gyakorlatokat, módszereket.

– Plakátot az év megerősítő mondataival

– Saját Évkártyát, amelyen a Te erőt adó szavaid és az éved céljai lesznek.

– Idén extra ajándék minden résztvevőnek az Év Esszenciája – Aromaterápiás és Bach-virág esszenciás keverék, mely fizikailag, érzelmileg és mentálisan támogat az év folyamán.

Amire nem lesz szükséged:

– Előképzettségre a Maja Asztrológia területén, mert elmondunk mindent, ami fontos a megértéshez.

– Rajztudásra vagy bármilyen kézügyességre, mivel könnyen kivitelezhető gyakorlatok lesznek, amelyeknek nem célja az esztétikai érték vagy megmérettetés.

AZ ÁR

Mennyibe kerül a Maja nap?

Alapdíj

19.000 Ft

Early Bird

14.000 Ft

(Június 21.-ig)

Omniverzum Diák

14.000 Ft

Még ennyi ideig jelentkezhetsz Early Bird kedvezménnyel:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

A program maximális létszáma 20 fő, így mindenképp jelentkezz időben, hogy biztosan legyen helyed

5. Maja Évindító nap

A program időpontja és helyszíne:

Időpont: 2021. július 25.

Omniverzum Szabadegyetem

1132 Budapest, Váci út 4. 2/5.

(a Nyugati pályaudvarnál a Rossmann és a Vasedény boltok közötti kapu)

A programot vezeti:

Domokos Erzsébet

* Maja Asztrológus, Spirituális Lélekgyógyász, Katarzisz Komplex Művészeti Terapeuta 

Szántó Adrienn

* Spirituális Lélekgyógyász és Bach-virág Tanácsadó

Érdeklődni:

Domokos Erzsébet:

alkotoonismeret@gmail.com

06-20-333-6475

Itt tudsz jelentkezni a Maja napra

A Maja napra a jelentkezési lehetőségek elfogytak, a létszám betelt.

Köszönjük, hogy ilyen sokan érdeklődtetek.

A nagy érdeklődésre tekintettel szervezünk egy Online Évindító napot is.

Ha érdekel az Online Maja Évindító nap KATTINTS IDE a részletekért

RÓLUNK

Rólunk, mondták

Korábbi tanítványaink visszajelzései

"Sok új dolgot tanultam már eddig is, elég összetett de egymásra épülő a tananyag. Ha valami egyből nem is egyértelmű idővel az is szépen letisztul. Van 1-2 gyakorlati rész amit nem mindig tudok a gyakorlatba beépíteni, de próbálkozok vele. Viszont észre vettem, hogy sokszor a tanultak szemszögéből figyelem az embereket és észre veszek olyan dolgokat amiket eddig nem. A szammisztikával akadnak problémáim a kiszámolás az megy viszont az elemzésnél mindig elakadok arra valahogy nem akarok ráérezni. Láttam, hogy a mai lecke az utolsó így elkezdem újra átvenni az egészet, hogy még jobban letisztuljanak a dolgok. Most a Maya asztrológia lett az új tantárgy az még elég ködös, de türelmes vagyok mert az is biztos szépen a helyére kerül majd. Mindenesetre nagyon örülök, hogy belekezdtem ebbe az iskolába, érzem magamon a változást.

Üdv.: Timi"

Kiss Tímea

"Köszönet a tanáraimnak és annak a sok jó módszernek, amivel megismertetett, amit a kezembe adott. Köszönet a diáktársaimnak, az itt tanulóknak, mert a feladatokat csoportokban végeztük, ahol mindenki más, másképpen látja a dolgokat. Köszönet az őszinte szavaiknak, mert ezek mind segítettek az önismereti úton.

A szakdolgozatom megírása, a téma kitalálása, a megírása nagy kihívás volt az életemben, 65 éves koromban, de sikerült. Sokat tanultam belőle. Köszönöm!

Gabriella"

Gabriella

"Szeretném tiszta szívemből megköszönni ezt az értékes tudást, amit ennek a képzésnek a keretein belül kaptam.
Nem igazán tudom elég kifejezően szavakba önteni, mit is érzek minden egyes alkalommal, amikor az aktuális lecke sorait olvasom, de az biztos, hogy magányt egy percig sem. Sőt..!
Kérdezheted, hogy jön ide a magány.
Nos, amit a képzés során Csilla is sokszor kiemel, és utamon magam is folyamatosan ezzel szembesülök, hogy a tudatos úton járás, a Lélek, a Szellem útja bizony elszántságot és bátorságot, változtatni akarást kívánhat meg Tőlünk.
A hétről hétre érkező leckéket mindig nagy izgalommal várom, mert olyan Tudás van bennük, ami a legminőségibb táplálék a tudatosságra éhezőknek.
Egy szó, mint száz, ennél a képzésnél jobb dolog, aligha történhetett volna Velem. Köszönet!
Hoffmann Gabriella (24)"

Hoffmann Gabriella

Szolgáltatásaink

Személyes képzéseink

Minőségi elméleti és gyakorlati tudás.

Távoktatás képzéseink

Otthonról is elvégezhető képzések

Online tanfolyamok

Saját időbeosztásod alapján haladhatsz…

Ingyenes programok

Számos ingyenes programunk közül válogathatsz…

Lépj velünk kapcsolatba

15 + 5 =

Telefon

+36-20/333-6475

Domokos Erzsébet

Cím

Omniverzum Szabadegyetem
Budapest XIII. kerület, Váci út 4.
2 emelet 5.
82-es kapucsengő

mini-spiri-trening

Köszönjük, hogy igényelted Spiri-mini-tréningünket

mini-spiri-trening

Köszönjük, hogy érdeklődsz irántunk