+36-20-333-6475 info@omniverzum.hu
Oldal kiválasztása

Esszenciaélmény workshop

 

Ismerd meg az esszenciális olajok világát!

 

Ha érdekel a doTERRA Illóolajok használata hívj és találkozzunk: Szántó Adrienn

VÁRLAK …

Ismerkedés az aromás életmóddal és a Föld ajándékaival

spirituális lélekgyógyász

Kövektező idpont: január 

Szeretettell várlak egy jó hangulatú, kötetlen együttlétre, ahol lehetőséged van testközelből megismerni a doTERRA illóolajok csodás hatásait.

Ha érdekel, hogyan tudjuk a természet erejével elősegíteni a mindennapi életünk harmonikus működését, ha szeretnél biztonságos, hatékony egészségügyi megoldásokat, akkor szeretettel várlak Téged egy jó hangulatú, illatos eseményen, ahol megismerheted a 100% tisztaságú, terápiás minőségű olajok varázslatos erejét, melyekkel természetes módon tudjuk magunkat és családunkat támogatni a hétköznapi kihívásokkal szemben.

Szeretettel várlak egy kötetlen illatélményre, ha kíváncsi vagy arra:

  • Hogyan hatnak az illóolajok a testünkre, lelkünkre?
  • Hogyan lehet egyszerű és hatékony módon pozitív változásokat előidézni az életünkben az esszenciális olajok segítségével?
  • Hogyan tudunk az egészségünk megőrzése érdekében természetes, hatékony és biztonságos házipatikát kialakítani?
  • Hogyan tudjuk a háztartásunkban lévő kemikáliákat és vegyszereket egyszerű módon lecserélni?

Töltsünk együtt egy délutánt a terápiás minégű illóolajok társaságában!

Megismerjük az esszenciális olajok legfontosabb testi-lelki felhasználásuk előnyeit, kipróbáljuk őket, kártyát húzunk, beszélgetünk azokról a kérdésekről, amik a leginkább foglalkoztatnak a témával kapcsolatban!
A nap végén pedig mindenki választhat egy ajándék illóolaj mintát, amit hazavihet magával!

Időpont:

Helyszín: Omniverzum Szabadegyetem
Budapest, XIII. kerület, Váci út 4. 2/5.

Hozzájárulás az eseményhez: 4.000.- Ft, mely tartalmaz egy ajándék doTERRA esszenciális olajat, illetve kedvezményt illóolajos konzultációra és AromaTouch kezelésre.

Ha érdeklődsz a doTERRA Illóolajok világa íránt hívj vagy írj és találkozzunk: Szántó Adrienn

info@illatosmindennapok.hu

06- 30/503-3460

Facebook: Illatos mindennapok

Világosság Omniverzum irás
Világosság Omniverzum irás

MAGAMRÓL

Szántó Adrienn vagyok

Magamról:

Mindig is kerestem a természetes, tiszta forrású, megbízható termékeket. Kisfiam születését követően, anyaként vált igazán fontossá, hogy minél biztonságosabb és hatékony megoldásokat tudjak biztosítani a családom számára.

Pár évvel ezelőtt sikerült megtalálnom azokat a bevizsgált minőségű és terápiás hatású esszenciális olajakat, amelyek bámulatos erővel bizonyították hatékonyságukat és teljes mértékben az életünk részévé váltak.
Nagy szerelem lett számomra az aromaterápia, lenyűgöz az a hatás, amivel ezek a kis üvegcsébe zárt növényi esszenciák képesek változásokat hozni a testünkben és a Lelkünkben. Szeretném másoknak is megmutatni és megtanítani, hogy tudjuk az életünket egyszerűbb és jobbá tenni az illóolajok segítségével.

JELENTKEZÉS

Jelentkezés az Illatélmény workshopra

Érdeklődés, jelentkezés:

Szántó Adrienn 

info@illatosmindennapok.hu

06- 30/503-3460

Workshop díja

4.000.- Ft / alkalom, 

mely tartalmaz egy ajándék doTERRA esszenciális olajat, illetve kedvezményt illóolajos konzultációra és AromaTouch kezelésre.

Helyszín

Omniverzum Szabadegyetem

1132 Budapest, Váci út 4. 2/5.

ITT is jelentkezhetsz az Illatélmény workshopra

RÓLUNK

Rólunk mondták

Korábbi tanítványaink visszajelzései

"Sok új dolgot tanultam már eddig is, elég összetett de egymásra épülő a tananyag. Ha valami egyből nem is egyértelmű idővel az is szépen letisztul. Van 1-2 gyakorlati rész amit nem mindig tudok a gyakorlatba beépíteni, de próbálkozok vele. Viszont észre vettem, hogy sokszor a tanultak szemszögéből figyelem az embereket és észre veszek olyan dolgokat amiket eddig nem. A szammisztikával akadnak problémáim a kiszámolás az megy viszont az elemzésnél mindig elakadok arra valahogy nem akarok ráérezni. Láttam, hogy a mai lecke az utolsó így elkezdem újra átvenni az egészet, hogy még jobban letisztuljanak a dolgok. Most a Maya asztrológia lett az új tantárgy az még elég ködös, de türelmes vagyok mert az is biztos szépen a helyére kerül majd. Mindenesetre nagyon örülök, hogy belekezdtem ebbe az iskolába, érzem magamon a változást.

Üdv.: Timi"

Kiss Tímea

"Köszönet a tanáraimnak és annak a sok jó módszernek, amivel megismertetett, amit a kezembe adott. Köszönet a diáktársaimnak, az itt tanulóknak, mert a feladatokat csoportokban végeztük, ahol mindenki más, másképpen látja a dolgokat. Köszönet az őszinte szavaiknak, mert ezek mind segítettek az önismereti úton.

A szakdolgozatom megírása, a téma kitalálása, a megírása nagy kihívás volt az életemben, 65 éves koromban, de sikerült. Sokat tanultam belőle. Köszönöm!

Gabriella"

Gabriella

"Szeretném tiszta szívemből megköszönni ezt az értékes tudást, amit ennek a képzésnek a keretein belül kaptam.
Nem igazán tudom elég kifejezően szavakba önteni, mit is érzek minden egyes alkalommal, amikor az aktuális lecke sorait olvasom, de az biztos, hogy magányt egy percig sem. Sőt..!
Kérdezheted, hogy jön ide a magány.
Nos, amit a képzés során Csilla is sokszor kiemel, és utamon magam is folyamatosan ezzel szembesülök, hogy a tudatos úton járás, a Lélek, a Szellem útja bizony elszántságot és bátorságot, változtatni akarást kívánhat meg Tőlünk.
A hétről hétre érkező leckéket mindig nagy izgalommal várom, mert olyan Tudás van bennük, ami a legminőségibb táplálék a tudatosságra éhezőknek.
Egy szó, mint száz, ennél a képzésnél jobb dolog, aligha történhetett volna Velem. Köszönet!
Hoffmann Gabriella (24)"

Hoffmann Gabriella

Lépj velünk kapcsolatba

Telefon

+36-20/333-6475

Domokos Erzsébet

Cím

Omniverzum Szabadegyetem
Budapest XIII. kerület, Váci út 4.
2 emelet 5.
82-es kapucsengő

mini-spiri-trening

Köszönjük, hogy igényelted Spiri-mini-tréningünket