+36-20-333-6475 info@omniverzum.hu
Oldal kiválasztása

Közeledik a karácsony, készülődünk, és közben észre sem vesszük, hogy nem a Fényt, a Szellemet, az Isteni Energiákat engedjük be az otthonunkba, hanem a Negatív, a „Fenevad”, a Sátáni erőket.

Közeledik a karácsony, a Fény és Jézus születésének ünnepe.

És döbbenten látom, hogy hogy süllyed az ember, az emberiség egyre mélyebbre, az “alvilágba”, – vagy ahogy Samael Aun Weor mester mondja, – az állati létformába.

Szép lassan elveszítjük EMBERI minőségünket, erényeinket és hitünket, és egyre inkább elembertelenedünk. (Nézd meg a háborúkat, az erkölcstelenséget, a gyermekbántalmazást, a szerv- és emberkereskedelmet, stb…)

ÉBREDNI kellene! Gondolkodni és tudatosabban szemlélődni a világban, s elindulni a tudatos fejlődés, nemesedés és erényesedés útján.

Nézd meg a két karácsonyi szimbólum közötti különbséget:

A karácsonyfa egy égbe törő minőség. Lakásunkba a Szellemi-Isteni energiákat lehorgonyzó antenna, mellyel a Magasabb Világokkal való kapcsolatunkat keressük.

A gincsfa pedig, melyet ma oly szeretettel helyezünk a otthonunkba, a negatív, “sátáni” energiákat hozza be a térbe. (A csúcsa a föld felé mutat.)

Az emberi létezés spirituális, mi igazából lelkek vagyunk. Nem öncélú az életünk, hanem azzal Istennek Terve van. (Ehhez azonban ismernünk kellene Istent, és többek között az Isteni Tervet és Célt is.)

Azonban mi emberek nagyon eltávoldtunk létezésünk valódi okától és céljától. Elvesztettük spirituális, égi gyökereinket, melyekkel felfelé “törtünk” (karácsonyfa) Isten felé.

És egy lefelé törekvő (pokol, sátáni világ – grincsfa) bontakozik ki előttünk.

Nézd csak ezt más nézőpontból is. Már a templomok is az alsó, Negatív Erőket szolgálják:

Mátyás templom * 1825-ben épült templom, melyből időközben pub lett Londoban (és ez csak egy a több közül)

Nem lenne felesleges felidézni, hogy ma az emberiség szembesül a civilizáció fennmaradásának kérdésével, hogy közvetlen ok-okozati összefüggés van a spiritualitás hiánya, a földi kataklizmák, a gazdasági és politikai válságok, valamint a Covid19 világjárvány között. A Magasabb Tudás, amelyet Isten Szeklitova Larisza-n és Sztrelnikova Ludmila-n keresztül közvetít az emberiségnek, el kellett volna terjedniük az egész Földön, és megváltoztatni az emberek világnézetét. Ezért nagyon fontos az Új Tudás terjedésének sebessége.

Alexandr Jelcsinov az Új Tudás terjesztéséről, 2021

GONDOLKODJ és VÁLTOZZ EMBER!

2022. november 16.

————————————————————————————————-

2022. november 17.

Megosztottam ezt az írást a diákokkal, és a hozzászólások további gondolatokat indítottak el bennem.

Azonban ezt a részt csak az igazán BÁTRAKnak javaslom elolvasásra, és azoknak akik TUDNI kívánják az IGAZSÁGOT.

Zsuzsanna ezt írta: „A zsurló, amiből készül (a grincsfa), mérgező növény.
Ráadásul nekem mindig összeszorul a szíve, hogy „le vannak kötözve a szárnyai”.

Az Isteni Rendben szabadság van (nincs lekötözöttség). Azonban a Sátáni Rendben NINCS szabadság. Előre meghatározott program szerint zajlik a Sátáni Rendszerbe tartozó lélek-ember élete. „Le van kötözve”!!!

Az, hogy ki melyik Rendszerbe tart, az az életben megélt minőség alapján dől el. S ez nem akarom vagy nem akarom kérdése. Cselekedeteink, gondolataink, érzelmeink és TUDÁSunk a mérce. Ha az Isteni Rendszerhez szeretnénk tartozni akkor ahhoz méltón kell élnünk! Nem önzésből, hanem szolgálatból. Nem öncélúan, hanem másokért és Istenért. És napi szinten kell törekednünk a fejlődésre, a nemesedésre, az erényesedésre, a magas minőségű érzelmekre és gondolatokara.

A választás a miénk, és a döntésünket az életünk példázza.

Ha megérintett ez a kis történet olvass tovább. Itt kérheted 3 részes ingyenes „Spiri-mini-tréningünket” amiben bemutatjuk az Omniverzum Szabadegyetem módszereit, majd rendszeresen küldünk léleképítő, önismeret fejlesztő tartalmakat.

ITT Kérheted INGYENES mini tréningünket >>>

KÉPZÉSEK

Szolgáltatásaink

Személyes képzéseink

Ismerd meg az Omniverzum Szabadegyetem képzéseit, válassz személyes képzéseink közül.

Távoktatás képzéseink

Otthonodból, saját időbeosztásod szerint is elvégezheted az Omniverzum Szabadegyetem képzéseit.

Online tanfolyamok

Rövidebb, online kurzusainkon egy-egy spirituális részterületet sajátíthatsz el, akár otthonodból.

Köszönjük, hogy igényelted Önismereti program tájékoztatónkat