+36-20-333-6475 info@omniverzum.hu
Oldal kiválasztása

A december az év legsötétebb időszaka. Ilyenkor egyre inkább rövidül a nappali, fénnyel teli órák száma, és közeledünk a leghosszabb éjszakához.

A tél a fagyokkal, a hideggel, a kinti sötéttel a befelé fordulásra, a belső létre szólít fel minket. Kint a passzivitást, a mozdulatlanságot és egy tetszhalott állapotban lévő természetet találunk. Emiatt ösztönösen érezzük a késztetést arra, hogy bent legyünk a melegben, a fényben, a közösségben. A téli időszakban rengeteg ünnep van, aminek egyik célja az is, hogy ezt a bent töltött időszakot értékessé tegyük, és felhasználjuk arra, hogy belső világunkhoz kapcsolódjunk, ott gazdagodjunk és fejlődjünk.

December 21-e a téli napforduló ünnepe, a Fény születésének is hívják. Ekkor a leghosszabb az éjszaka és a legrövidebb a nappal. Ilyenkor a sötétség van túlsúlyban, és ebben a sötétben tud megszületni, felvillanni és megnyilvánulni a Fény, mely lehet igazán apró, mégis óriásinak tűnő a sötéttel szemben.

Ez a nap és ez az időszak a bennünk lévő Fénnyel való kapcsolódás időszaka. Ez a Fény-születés valójában a belső Fényünkkel, a Lelkünkkel, a Szellemünkkel való kapcsolódás lehetősége. A Karácsonyi ünnepkor misztikája is arra szólít fel mindannyiunkat, hogy befelé lépjünk, önmagunk felé, és kapcsolódjunk önmagunk Fényéhez, és ezt vigyük be a Karácsony ünnepébe.

Ingyenes Meditációra hívunk!

Szeretnénk együtt megünnepelni, átélni, és segíteni mindenkit, hogy kapcsolódni tudjon Belső Fényével, Lelkével, Szellemével. A meditáció és a belső kapcsolódás által reméljük, hogy az ünnepek és a következő év is más minőségűvé válik majd.

Időpont:
2023. december 20.,  szerda, 18:30 – 20:15

Helyszín:
1) Személyesen
Omniverzum Szabadegyetem
1132. Budapest, Váci út 4. 2/5.

2) Online
Zoom programon keresztül közvetítjük élőben a meditációt, a helyszínről
a részleteket emailban küldjük

Programot vezeti:
Steinmüller Csilla Magdolna és Marelin-Domokos Erzsébet

Mindenkit szeretettel várunk, aki szívesen kapcsolódna önmagához, Belső Fényéhez!


A program ingyenes, de a részvétel regisztrációhoz kötött!

A program két részből áll: először egy rövid bevezetővel megismerjük az aktuális természeti dinamikákat, az ünnepben rejlő jelentéseket, tartalmakat. Ezt követi majd a vezetett meditáció.

Célunk a bennünk Élő Fény felfedezése.

Fény = Tűz = Szellemiség

December a Szellemi-Lelki újjászületés lehetőségét kínálja fel számunkra, melynek csúcspontja a téli nap-éj egyenlőség december 21-én, ami az év legsötétebb éjszakája. De a bennünk élő Fény be tudja ragyogni terünket, át tud transzformálni, ha felfedezzük.

„December archetípusában a „fényfiú” születését fedezhetjük fel, a gyertya fénye szimbolizálja azt a fényt, amely a magban van, s ami az új élet hordozója.”

Antalfai Márta

Fény Születése

Mi Lelkek vagyunk!

Egyéleti, emberi létezésünkön túl vannak Lélekminőségeink, melyek Kauzális, Buddhikus és Atmikus minőségek.
Lelkek vagyunk, akiknek ez az emberi létezés  „csak” egy állomás a Lélekfejlődésben.

Ez a Hármasság – Kauzális, Buddhikus, Atmikus – jelenleg nem érhető el számunkra, mert az egyéleti, emberi minőségünkkel azonosulunk.

Azonban minden évben, újra és újra emlékeztet minket a természet és az Égi Rend, hogy figyeljünk befelé, emeljük fel érzelmi és gondolati világunkat Lelkünk felé.
A kinti legsötétebb időszakban tárjuk ki szívünket Önmagunk Nagysága, Lelkünk felé.

Haljunk meg egyéleti embernek és szülessünk meg (s ez a Karácsony szellemi jelentése) Lelki-embernek.

 

Személyes és Online jelenléttel

 2023. december 20. 18:30 – 20:15

Regisztráció határideje: 2023. december 17. éjfél

A programra a jelentkezés lezárult.

Saját alkotás

Ha megérintett ez a kis történet olvass tovább. Itt kérheted 3 részes ingyenes „Spiri-mini-tréningünket” amiben bemutatjuk az Omniverzum Szabadegyetem módszereit, majd rendszeresen küldünk léleképítő, önismeret fejlesztő tartalmakat.

ITT Kérheted INGYENES mini tréningünket >>>

KÉPZÉSEK

Szolgáltatásaink

Személyes képzéseink

Ismerd meg az Omniverzum Szabadegyetem képzéseit, válassz személyes képzéseink közül.

Távoktatás képzéseink

Otthonodból, saját időbeosztásod szerint is elvégezheted az Omniverzum Szabadegyetem képzéseit.

Online tanfolyamok

Rövidebb, online kurzusainkon egy-egy spirituális részterületet sajátíthatsz el, akár otthonodból.

Köszönjük, hogy igényelted Önismereti program tájékoztatónkat