+36-20-333-6475 info@omniverzum.hu
Oldal kiválasztása

„Mindent, ami a dolgok alaptermészetéből állítható össze, számelvek alakítanak, az alkotó lelkében ugyanis számelvű volt a minta, amelytől a sok-sok elem származik, és az időrend, a csillagok mozgása és az ég forgása, a mindenség létével egyetemben, mind-mind számkapcsolatokon alapul. A számok tehát nagy és magasrendű erőkkel hatalmasak.”

Agrippa Von Nettesheim

Röviden a Számmisztikáról

A Számmisztika tudománya több ezer évre nyúlik vissza. A mai Számmisztikát Püthagorasz nevéhez kapcsoljuk, akit a „Számok Atyjának” is nevezünk.
A Számmisztika, ahogy a neve is mutatja a számokkal foglalkozik. Elsősorban a születési számaink mögött meghúzódó energiák elemzésére használjuk, de ezen felül számos területe van, amellyel megvizsgálhatjuk az életünket és a minket körülvevő Univerzumot.

A Számmisztika egyik alapelve, hogy a számok nem mennyiségeket, hanem minőségeket mutatnak.

Ily módon, egyik sem jobb vagy rosszabb a másiknál, csak más. Más energiát közvetít, máshogy rezeg és ezáltal máshogy van hatással Ránk. A számok ISTEN ujjlenyomatai, a Számmisztika pedig az Univerzum nyelve, egy magasabb szintű rend földi megnyilvánulása. A számok mögött Szellemi Létezők vannak, akik biztosítják, hogy az egyes számok tisztán nyilvánuljanak meg a mi fizikai világunkban. A számok mögött húzódó minőségek megismerése segítheti a fejlődésünket az életünk számos területén.

Mi vár ránk 2024-ben a Számmisztika tükrében?

A Számmisztika segítségével ránézhetünk az előttünk álló év energetikájára, mely segít megmutatni, hogy milyen területekre érdemes jobban odafigyelnünk, mire helyezzük a fókuszunkat az év során. Hiszen, ha tudjuk, hogy kollektíven milyen energiák hatnak ránk, a saját egyéni fejlődésünk szolgálatába állíthatjuk őket.

Hogyan számoljuk ki az év energiáját?

Az év számjegyeit egyesével adjuk össze: 2+0+2+4=8

Így megkapjuk a 8-as számot, ami az előttünk álló év fő minőségét mutatja.

Mi jellemző a 8-as számra?

A Kozmikus Egyensúlyt, az igazságosságot és a megújulást jelképezi.
A Világmindenség rendjét szimbolizálja. A nyolcas szám a Végtelen száma.

A 8-as szám hívószavai: pénz, siker, erő, vezetés, hatalom, egyensúly, idő, karma, rend, igazság, törvény

Ennek fényében az előttünk álló év nagy sikereket, de nagy bukásokat is hozhat magával. Az aratás  éve lesz, learathatjuk azt, amiért az elmúlt 7 évben dolgoztunk.
Ez az aratás mindenki életében egyéni lesz, az előzőekben befektetett munka alapján. Anyagi javaink tekintetében hordozza a meggazdagodás lehetőségét.

Bolygója a Szaturnusz, mely az Idő és a Karma ura. Lehetőséget adhat az év a karmikus adósságok ledolgozására. Időszerűvé válhatnak olyan események és döntések, amelyeket eddig csak halogattunk. Fontos lesz a becsületesség.
Ha próbálunk kibújni a törvény alól, igazságtalanul viselkedünk, többszörösen kaphatjuk vissza.

A 8-as szám egyik szimbóluma a lemniszkáta, vagyis fektetett 8-as.

Ez az egyensúlyt szimbolizálja, az ok-okozat törvényét. Érdemes észben tartanunk, hogy a világ azt adja vissza nekünk, amit mi adunk, amilyenek vagyunk. Ha egy nehéz helyzetben találjuk magunkat, el kell gondolkoznunk rajta, hogy mi vezetett a helyzet kialakulásához, mit tanít nekünk, illetve hol van a saját felelősségünk az adott helyzet kialakulásában, ugyanis mindennek oka van.

Az év során elsajátítandó minőségek többek között a türelem, mértékletesség, önzetlenség, nagyvonalúság, igazságosság.

A 8-as mellett meg kell vizsgálnunk egyesével az évet alkotó számjegyeket is, ugyanis ezek átszínezik az év energiáját, plusz minőségekkel ruházzák fel.

2: Hold bolygó, nőiség, együttműködés, Társ, párkapcsolat, érzelmek, béke, segítőkészség, anyaság, szeretet, dualitás.

0: Küldetése van. Felerősíti az előtte álló szám minőségét. Jelen esetben a 2-est.

2: Ismétlődő szám, fokozottan érvényesül a minősége.

4: Föld és az Uránusz bolygó. Figyelem, fegyelem, munka, szilárdság, materializmus, gyakorlatiasság, kitartás, pénz, szexualitás, földi javak.

Ha levesszük az évszázadot jelentő 20-as energiát és összeadjuk a 24-es számot 2+4=6-ot kapunk.

6: család, otthon, gondoskodás, együttműködés, harmónia, szolgálat, felelősség, szeretet, szépség

Ezek az energiák mind-mind átszínezik a 2024-es évünket.

Összefoglalva: A 2024-es év a számvetés éve lesz.

Egyeseknek jól, másoknak nehezebben alakulhat a sorsa az előző évek mérlege alapján. Fontos lesz, hogy minden helyzetben legyünk becsületesek és igazságosak. Ha úgy érezzük, igazságtalanság ért minket, nézzünk magunkba és törekedjünk megvizsgálni a mögötte húzódó okokat.

Az Önmegfigyelés és a Tudatosság hangsúlyos lesz ezekben a szituációkban.

Fontos szerepet kap az évben a közösség és a család. Összefogásra, szeretetre és szolgálatra szólít fel minket az év. Lényeges lesz felismernünk, hogy mekkora ereje van a közösségnek, a családnak és az emberi kapcsolatoknak. Forduljunk szeretettel embertársainkhoz, Önmagunkhoz.

Türelmünket őrizzük meg minden helyzetben, még ha első reakciónkból robbannánk is. Törekedjünk az egyensúly megtalálására minden helyzetben és Önmagunkon belül is. Óvakodjunk a túlkapásoktól, törekedjünk a mértékletességre.

Az év gyarapodást hozhat anyagiakban, akár a család szintjén is, gyermekáldás képében. Jogi dolgokban legyünk megfontoltak. Szerződéskötés esetén, alaposan gondoljuk át a  lehetőségeinket, vizsgáljuk meg a szituációt több aspektusból.

Karmikus tartozásaink ledolgozása előtérbe kerül, lehetőségünk van nagyot előre lépni ezen a téren. Ideje megbocsátani a haragosainknak és elengedni ezeket a régi, visszahúzó energiákat.

Hangsúlyozni szeretném, hogy az év sok lehetőséget rejt magában, azonban mindenkire egyénileg fog hatni. Egyéni felelősségünk van, elsősorban azért tudunk felelősséget vállalni, amit teszünk, amit gondolunk és akik vagyunk. Ha törekszünk a fejlődésre, napról napra jobb embernek lenni, a jutalom nem marad el, learathatjuk azt a gyümölcsöt, amiért megdolgoztunk.

Kívánok sikerekben, fejlődésben és Önmeghaladásban gazdag 2024-es évet Mindenkinek!

Írta: Klányiné Hudecz Tímea

2024. 01. 01.

Ha megérintett ez a kis történet olvass tovább. Itt kérheted 3 részes ingyenes „Spiri-mini-tréningünket” amiben bemutatjuk az Omniverzum Szabadegyetem módszereit, majd rendszeresen küldünk léleképítő, önismeret fejlesztő tartalmakat.

ITT Kérheted INGYENES mini tréningünket >>>

KÉPZÉSEK

Szolgáltatásaink

Személyes képzéseink

Ismerd meg az Omniverzum Szabadegyetem képzéseit, válassz személyes képzéseink közül.

Távoktatás képzéseink

Otthonodból, saját időbeosztásod szerint is elvégezheted az Omniverzum Szabadegyetem képzéseit.

Online tanfolyamok

Rövidebb, online kurzusainkon egy-egy spirituális részterületet sajátíthatsz el, akár otthonodból.

Köszönjük, hogy igényelted Önismereti program tájékoztatónkat