+36-20-333-6475 info@omniverzum.hu
Oldal kiválasztása

Stabil Énkép, Önértékelés, Önbizalom, Önbecsülés

Önismereti csoport

Tudtad, hogy emberi kapcsolataid minőségét nagymértékben befolyásolja, hogy milyen viszonyban vagy saját magaddal? Nehéz valakivel tartósan jó kapcsolatot kialakítani, ha saját magunkkal nem tudunk jól együtt lenni.

Sokszor hallom a hozzám fordulóktól, hogy az
– “önértékelésemmel problémák vannak”,
– “nincs önbizalmam”,
– “az önbecsülésem a béka feneke alatt van”,
de vajon mi a különbség ezek között? Hogyan hatnak ezek a tényezők a mindennapi életünkre és párkapcsolatainkra?

Az, hogy hogyan vagyok jelen az életemben, a külvilágban, a munkában, az emberi kapcsolataimban, az nagymértékben függ attól, hogy milyen viszonyban vagyok saját magammal.

– Az Énkép, amit felállítottál magamról, reális vagy messze van a valóságtól?
– Hogyan értékeled ezt a magadról felállított képet?
– Az Énképed és az önértékelésed magabiztosságot kölcsönöz számodra, vagy éppen ellenkezőleg?
– Hogyan tudom magam tartósan jól érezni a párkapcsolatomban?

A nap során ezekkel a kérdésekkel fogunk fogllkozni és beszélünk arró, hogyan határozza meg önbecsülésünk a kapcsolatainkat és mindennapjainkat, valamint megtanulunk ezen pozití virányban változtatni. Ránézünk, hogy milyen viszonyban vagy jelenleg önmagaddal és a gyakorlatok segítségével megláthatod új nézőpontokból eddig negatívnak vélt tulajdonságaidat, részeidet.

Az önismereti csoportfoglalkozáson lehetőséged nyílhat egy szeretetteljes és biztonságos térben kapcsolatot teremteni saját magaddal, egyes részeiddel és belső nehézségeket oldhatsz meg. Eszközöket kaphatsz belső egyensúlyod megteremtéséhez és egy harmonikusabb működés kialakításához

Mi várható?

A program első felében beszélünk arról, hogy mi a különbség az énképed, önértékelésed, önbizlmad és az önbecsülésed között és megvizsgáljuk önbecsülésed forrásait. Szó lesz természetes arról is, hogy mindezek a belső tartalmak hogyan hozhatók összefüggésbe a párkapcsolatokkal és bármilyen nemű emberi kapcsolatoddal.

A nap második felét a gyakorlatoknak szenteljük. Első körben asszociációs kártyákkal fogunk dolgozni, melynek segítségével erősítjük a magadról alkotott pozitív énképet és másoknak is segítségére lehetsz meglátásaiddal.

A programot egy vizualizációval zárjuk, ehhez kapcsolódóan alkotást készítünk porpasztellel, melyhez nem szükséges rajztudás vagy bármiféle előképzettség. Itt csak az számít, hogy papírra vessük a bennünk lévő képeket, a saját készségeink szerint. Nem az esztétikai érték a cél, hanem, hogy nyitottsággal bele engedjük magnkat a folyamatba.

A módszerekről, melyekkel dolgozni fogunk:

Az asszociációs kártyákal való munka egy hihetetlenül hatásos módszer, amely segíti  az elmélyülésben, önmagunk megismerésében, saját tudattalan folyamataink feltérképezésében. A kártyákkal való munka közben hagyjuk, hogy a képek hatást gyakoroljanak ránk. Ezeket megfogalmazva és kimondva valós képet kaphatunk saját állapotunkról, tudattalan tartalmainkról, melyek nagymértékben befolyásolják életünket a mindennapokban.

A porpasztell kréta puhasága és árnyalhatósága miatt segít sokkal inkább az intuitív és érző funkcióinkat beindítani alkotás közben. A benned megmozduló színek és képek papírra vetésével beindulnak belső folyamataind, melyek pozitív változásokhoz vezetnek, csupán ez a lényeg.

Miben nyújt segítséget a program?

A program célja, hogy önmagaddal egy tartósan jó viszonyt tudj kialakítani, hogy ezáltal párkapcsolatodban és minden nemű emberi kapcsolatodban is tartósan és elégedetten tudj jelen lenni.

Megmutatom, hogy a gyengeségeidnek vélt tulajdonságaidat miként tudod pozitívvá formálni és ezekből egy egészséges önképet felépíteni, mely elengedhetetlen alappillére a boldogságnak és a kiegyensúlyozott érzelmi állapotnak.

Mire lesz szükséged?

– Nyitottságra
– Egy füzetre és egy tollra (a többi eszközt én biztosítom).

Mire NEM lesz szükséged?

– Bármilyen előképzettségre vagy rajztudásra, mivel a gyakorlat könnyen kivitelezhető.

 

Ha hívást érzel a témával kapcsolatban, akkor várlak szeretettel!

A program időpontja

2023. november. 26. vasárnap, 9:30-14:00-ig

Helyszín: Omniverzum Szabadegyetem
Budapest XIII. kerület Váci út 4. 2/5
82-es kapucsengő

Részvételi díj: 12.000 Ft
Omniverzum diákoknak: 10.000 Ft
Maximális létszám 10 fő.

A programot tartja:
Éliás Nikolett
Spirituális Lélekgyógyász, Önismereti tanácsadó

Jelentkezési határidő: november 22. szerda

Jelentkezni lehet:
telefonon: 0620-379-4775
e-mailben: lelekmozsar@gmail.com

Ha megérintett ez a kis történet olvass tovább. Itt kérheted 3 részes ingyenes „Spiri-mini-tréningünket” amiben bemutatjuk az Omniverzum Szabadegyetem módszereit, majd rendszeresen küldünk léleképítő, önismeret fejlesztő tartalmakat.

ITT Kérheted INGYENES mini tréningünket >>>

KÉPZÉSEK

Szolgáltatásaink

Személyes képzéseink

Ismerd meg az Omniverzum Szabadegyetem képzéseit, válassz személyes képzéseink közül.

Távoktatás képzéseink

Otthonodból, saját időbeosztásod szerint is elvégezheted az Omniverzum Szabadegyetem képzéseit.

Online tanfolyamok

Rövidebb, online kurzusainkon egy-egy spirituális részterületet sajátíthatsz el, akár otthonodból.

Köszönjük, hogy igényelted Önismereti program tájékoztatónkat