+36-20-333-6475 info@omniverzum.hu
Oldal kiválasztása

Spirituális Válogatás – Omniverzum Esszencia * 1. rész

Szeretettel Üdvözöllek!

 

Nagyon örülök és gratulálok, hogy megvásároltad 3 részes Spirituális Válogatásunkat.

Nagy szeretettel és lelkesedéssel állítottuk össze az anyagot, bízva abban, hogy felkeltjük érdeklődésedet az Önismeret, a Tudatos Fejlődés és a Vízöntő-kori Új Tudás irán.

Az Omniverzum Szabadegyetem legjobban kedvelt tanításait szedtük össze Neked. 

Az első részt alábbiakban találod, olvashatod, de akár le is töltheted pdf. formájában, melyet kinyomtathatsz, és bármikor belenézhetsz.

 

Itt tudod letölteni a Spirituális Válogatás első részét:

KLIKK IDE A LETÖLTÉSÉRT >>>

Roppant fontos időszakot élünk. Változnunk, változtatnunk, nemesednünk, tudatra ébrednünk kell, ha létezésünket magasabb szintre kívánjuk emelni. Változásunk nélkül senki nem tud megmenteni minket. Felelősek vagyunk az életünkért, a sorsunkért, az emberiségért, a Bolygóért és a Kozmoszért is.

Fontos kérdés, hol van életünk súlypontja? S ebből következik, mi az, ami motivál bennünket?

Igen sokan az egyéleti személyiségben gondolkodnak. Legyen jó az életem, egészséges, boldog, gazdag legyek. Ekkor életünk súlypontja az egyéleti személyiségben van, mely meghatározza gondolkodásunk és cselekedetünk mozgatórugóit, vagyis motivációnkat.

Azonban Ember tudnod kell, hogy Te NEM a személyiséged vagy! Te a Tudat vagy, mely halhatatlan Esszencia benned. Lelked és Szellemed is van, igaz ma még ezen Minőségek mélyen elzárva Tőled léteznek.

Rá kell ébrednünk, hogy életünket új alapra kell helyeznünk. Ez az alap pedig a Tudat felébresztése és a Lélek felé aktív munkával elért közeledés.

Szükséges, hogy tágabb szemszögből tekintsünk önmagunkra és világunkra is. Tanfolyamunkkal a célunk, hogy ne a személyiség szintjén szemléld magad, hanem beleláss a Kozmosz Működésébe és Rendjébe. Értsd meg, hogy életünket magasabb erők vezetik és támogatják, hogy itt a Földön szabad akaratunkkal kell választanunk a Tudat emelkedését; a tágabb, Lelkibb nézőpontokat és életet. Ez véletlenül nem tud megtörténni. Aktív részvételt, energia befektetést és munkát kíván. Ezt megspórolni nem lehet.

Spirituális válogatásunk három leckéből áll:

  1. Számmisztika: mely ajtót szeretne nyitni egy magasabb gondolkodási szintre. Ebben a leckében a Személyes év erejével, hatásával és ritmusával ismerkedsz meg.
  2. Omnipszichológia: melyben tágítjuk látásmódunkat az emberről és annak működéséről, a Kozmoszról, az emberiség fejlődéséről és az evolúció lépéseiről.
  3. Spirituális Lélekgyógyászat: mely leckében egy Lélek működési szeletre tekintünk rá a „karma kabbalisztika” nézőpontjából.

Számmisztika

A számmisztikai leckék kiindulópontja, hogy életünknek célja és terve van, melyet megmutat a születési számunk és a nevünk is. Ez a cél egyrészt a Lélek felé közeledés, másrészt pedig a Lélek szintű fejlődés.
És igen, kérheted a számmisztikai elemzésedet, a horoszkópod kiértékelését vagy a Maja asztrológiai elemzésedet is, de ezek a leírások nem igazán tudnak neked segíteni. Azonban ha veszed a fáradtságot és magad tanulgatod önmagad, igyekszel születési üzenetedre rátekinteni megtanulva a számok vagy a bolygók üzenetét, hiteles tükörbe tudsz betekinteni energia befektetéssel, mely közelebb vihet Önmagadhoz.

„Gnóthi szeauton!” * Ismerd meg tenmagad!

És még egy fontos dolog: a számok NEM mennyiségek, hanem MINŐSÉGEK! Tehát az egy nem kevesebb, mint például a nyolc. Minőségileg különbözőek, más és más energiákat mutatnak.

Személyes év

A Mindenséget a ciklikusság jellemzi. És ha ezt végig gondolod és megfigyeled a természetet és az életedet felfedezed a ciklikusságot. Tavasz, nyár, ősz és tél körforgását; a nappalok és éjszakák ritmusát; a születés, élet, halál, és a halál utáni létezés forgását.
A számok a Mindenség Teremtését és megnyilvánulását tükrözik. A számmisztika életünk kilenc éves ciklusairól tanít. Ezen ciklusok egymásra épülnek, egy felfelé emelkedő spirállal ábrázolhatnánk. Ismétlődnek, azonban újabb és újabb minőségeket emelnek be az életünkbe.
A kilenc éves ciklusok mindegyike más-más energiával rendelkezik. Ha képesek vagyunk együtt működni az adott év energiával, akkor zökkenőmentesen fejlődünk és tapasztalunk, azonban ha ellenállunk, akkor nehézségekkel, ütközésekkel fogunk szembesülni. Úgy is ábrázolhatnánk ezt, mint egy hajó a tengeren. A vitorlákat szélirányba állíthatjuk és a hajó száguldva halad, míg nem használjuk ki a szelek erejét, vagy ellenállunk annak, akkor bizony nem haladunk, hiába igyekszünk.
A Személyes év azt az energetikai hátteret mutatja meg, melyben az adott évet éljük. A Személyes év születésnaptól születésnapig tart. A Személyes év száma a tudatosságot érintő egyik legfontosabb szám/energia.

Kiszámolása:

Az utolsó születésnapunk dátumát írjuk le és adjuk össze a számokat.
Az én Személyes évem jelenleg: 2019. 08. 29. → 2 + 1 + 9 + 8 + 2 + 9= 31, és a kapott értéket egyszámjegyűre redukáljuk, mely az én esetemben 4. Ez a ciklus tart számomra 2020. 08. 28-ig.
A következő Személyes évem: 2020. 08. 29. indul → 2 + 2 + 8 + 2 + 9= mely 23, vagyis egy 5-ös Személyes év lesz.
És ez így megy 9-ig (2024. 08. 29 → 27 = 9), utána pedig ismét egy 1-es év következik (2025. 08. 29. → 28=10, vagyis 1).
Tehát jelenleg én a 4-es Személyes évemben vagyok, mely energetikailag a munkát, a szilárd alapokat, a földeltséget, a gyakorlatiasságot, a korlátozottságot adja háttérszélnek. Érzem a munka fontosságát és szükségesnek tartom a konkrét lépéseket ebben. Ez a Személyes év olyan cselekedetekre ösztönzött, melyet az előző évben el sem tudtam volna képzelni. (A 3-as év nem erről szólt.)
Jönnek a gyakorlati feladatok, melyekbe beleálltam. Ennek a tanfolyamnak az írására külső motiváció ösztönzött, de nem hátra léptem és elengedtem, hanem beleálltam és megvalósítottam, tehát meglovagoltam azt az energetikai hullámot, melyet a Mindenség felajánlott nekem. (És ez minden szempontból nagyon jó. Rajta vagyok saját energetikai hullámomon.)

Nézzünk pár példát a Személyes év kiszámítására :

2009. 11. 23. →
2010. 04. 07. →
2009. 09. 27. →

Ha Mesterszám jön ki, azt nem egyszerűsítjük, azonban tudjuk, hogy a 11-es Személyes év az hordozza a 2-es energiát is, a 22-es a 4-es, a 33-as pedig a 6-ost.
A Személyes év ismeretében tudni fogjuk, hogy milyen energiák vesznek körül az adott időszakban, és ez segíthet megérteni, hogy miért éppen ez vagy az a dologok történnek velünk.
Az egyes évekhez hazarendeltem Tarot lapokat is, mely segíthet felismerni a feladatot. Kontemplálj el a képeken, és fejtsd meg számodra milyen üzenetet hordoz az adott évre. (Az Álom Tarot lapjait használtam. Azért esett erre a választásom, mert az álmunk, a képzeletünk támogathatja vagy gátolhatja haladásunkat. Gondolj csak a Tudat teremtő erejére.)

1-es, mint Személyes év

Kulcsszava: Új kezdetek, Lelkesedés, Energikusság.

Az egyes Személyes év függetlenség igényét, új kezdeteket, új lehetőségeket, és bizonyos értelemben magányt is hozhat. Több lelkesedés hatja át az embert és energikusabb, mint a többi Személyes évben. Kaphat olyan hírt, mely az életében pozitív változást hozhat.

Az új kezdetek éve az 1-es Személyes év. (Gondolj a tavasz megújító, energiával teli erejére. Az 1-es év magában hordozza ezt a hatalmas, kitörő, tüzes energiát, mely igen alkalmas dolgok elkezdésére.)

Az új változás jelenthet új lakhelyet, új munkahelyet, új ismeretséget, új kapcsolatot. Ebben az évben ki kell használni a Nap energiáját[1], a vezetői képességet, a jobb fellépést és az önbizalmat. Ez az év pihenést hozhat az elmúlt kilences év nagy felelősségétől.

Alkalmas új vállalkozás elindítására, vagy a régi felfrissítésére, új munkatársak, új arcvonal felvételére. Amit elkezdünk nagy valószínűséggel sokáig fontos lesz számunkra, és jó kezdete a következő kilenc évnek.

Az 1-es év felerősíti a férfias energiamintákat, kihangsúlyozva az egyéniséget, a bátorságot, az önbizalmat, a kezdeményező készséget és az agresszivitást is.

A férfi képletében ez az év aktiválja a kora gyermekkorhoz kapcsolódó tudattalan emlékeket. Felszínre jöhetnek az apjával, fiútestvéreivel, férfi tanárival vagy saját férfi énjével kapcsolatos kora emlékei, melyek meggátolhatják saját útján. Nő esetében is a férfiakkal (főleg az apával) szemben felmerült nehézségek kerülnek előtérbe.

Felébredt tudatosságra van szükség a fejlődéssel szembeni ellenállások elhárításához.

[1] Az 1-es számhoz a Nap tartozik, mint bolygó.

2-es, mint Személyes év

Kulcsszava: Türelmes várakozás.

Ez az év szelídebb év, mint az 1-es.

A kapcsolat éve. Kiválóan alkalmas kapcsolatok kialakítására. Az ember ekkor szeretné megosztani érzelmeit és élményeit másokkal.

Fontos számára a nyugodt környezet, a stresszt nehezebben viseli. Készséges, együttműködő, diplomatikus, alkalmazkodó lesz, jó társa lesz partnerének.

Ha az 1-es évben nem használtuk, aki az indító energiákat, akkor ebben az évben érzelmi megpróbáltatásokra kell felkészülni. Az előző évre jellemző erőteljes nyomulásával szemben ezt az évet diplomácia és jól időzített szünetek jellemzik, hiszen most a dolgok bővítése, fejlesztése és finomítása a feladat.

A 2-es a női energiához tartozik, és a női kapcsolatainkra helyezi a hangsúlyt.

Megjelenhetnek félelmek is, melyekkel szembe kell nézni és felülemelkedni rajta.

Az intuíció felerősödése is jellemzi ezt a Személyes évet.

Ez az év a „türelmes várakozás” éve. Nyugodtan hallgassunk megérzéseinkre, és élvezzük a szeretteinkkel töltött időt.

3-as, mint Személyes év

Kulcsszava: Élvezetes, Örömteli, Gondatlan

Ez egy kellemes, örömteli, gondtalan esztendő.

Ez az év a közösség, a társasági élet éve, valamint a tanulásé, a tanfolyamoké. El kell kerülni a rutinszerű, unalmas foglalatosságokat. Az ember szeret színházba, moziba, társasági összejövetelekre eljárni ebben a Személyes évben.

A kommunikáció fontos szerepet nyer. A képzelőerő, a fantázia beindul. Lehet, hogy lesz az év során néhány tiszavirág-életű hobbink.

A 3-as év a kreativitás, az új ötletek és az önkifejezés ideje. Az 1-es férfi és a 2-es év női energiái egyesülnek, és a művészi és esztétikai hajlamok felélednek.  Ez a flörtök, a romantika, a jó barátok való együttlétek ideje.

Lehet, hogy kénytelen lesz kiegyezni a múlttal, az eddig meg nem oldott kapcsolatokkal és szituációkkal. Itt az idő a hibás szülői magatartásból eredő régi sebek begyógyítására. Találkozhat olyan rokonaival és volt szeretőivel, akiket már régóta nem látott.

Ebben az évben megnő a kisugárzása, fontos lesz az egyén számára az öltözködés, a küllem. Kedvező a hosszú távú kapcsolatok kialakítására. De fontos szem előtt tartani, hogy az első mindig a belső férfi és női oldalunk „házassága”, integrációja. Szerelmi ügyekre, nászútra is jó ez az év.

4-es, mint Személyes év

Kulcsszava: Szorgos munka, a Célok megvalósítása

A (3-as) szórakozás éve után a 4-es Személye év a rendkívüli fizikai aktivitás időszaka, kulcsa a szorgos munka.

Bizonyos korlátozottságot is hoz ez az év. Ha az év elején kitűzünk magunk elé valamilyen célt (célok megvalósítása), év végén azt vesszük majd észre, hogy sikerült megvalósítanunk. Ebben az évben az ember munkamániás lehet, odafigyel a részletekre, új terveket dolgoz ki, fejleszti a vállalkozását. Személyes varázsa azonban csökken.

Minden lépésnél „akadályokba” ütközhet, és valami mindig az útjában lehet. Fontos a határozott biztonság érzése.

Fontolgatja a saját és a hozzá legközelebb állók jövőjét, és sokkal többet tervez előre. Nem vágyik társaságba, otthon szeret tartózkodni

Az év alkalmas ingatlanok vételére és beruházásokra, családi ház építésének elkezdésére, tőkegyűjtésre, hosszabb távra szóló dolgok vásárlására.

Támogatást és ösztönzést keres, mert bizonytalannak érezheti magát.

Spirituális szinten a 4-es év (különösen huszonnyolc éves kor után) fokozhatja a vágyat az egyénben arra, hogy az Atya, az égi apa által számára jónak tartott munkát megtalálja. Azonban, ha a nehéztelést nem tudtuk megszüntetni, amit szüleink felé érzünk, akkor hogyan tudnánk elfogadni az Égi Atyát? Ez az időszak a bensőnk szerinti munkára való ráhangolódás időszaka. A Lélek izgatott és nyugtalan lehet, mert érzi egy fontos lehetőség közeledét.

5-ös, mint Személyes év

Kulcsszava: Változás, Változatosság, Váratlan meglepetések

Ez az év a változás, a változatosság, a szabadság, az utazás és a szórakozás éve.

Fordulatot jelent és megszabadulást minden olyan korlátozástól, amelynek alá volt rendelve az ember az előző négy évben. Mozgásra és változásokra számíthat a külső körülményekben.

Az 5 az értelem, az érzékek és az emberiség száma. Kiváló időszak lehet ez az egészségedet és testi kondíciódat javító alternatív gyógyító technikák mélyebb megismeréséhez.

Az ebben a Személyes évben megjelenő élményéhség veszélyes túlkapásokhoz is vezethet az alkohollal, a kábítószerekkel vagy a szexualitással kapcsolatban.

Nem jó az év hosszú távú tervekre, a pillanatnyi helyzetnek megfelelően döntsünk. Ha esetleg váratlan ajánlatot, álláslehetőséget kap, fogadja el, mert ezek jóindulatú lehetőségek.

Ez tökéletes időszak arra, hogy megváltoztassunk az életünkbe mindent, amiben már nem leljük örömünket, legyen az foglalkozás, otthon, társ vagy ország. Ebben az évben szeret utazni (repülővel vagy gyors autóval), a változatosság gyönyörködtetni fogja, és hozhat kalandot is.

Jó lesz a tárgyaló képessége, használja ki ezt az üzleti életben. Szüksége van a társadalmi kapcsolatokra, az emberekkel való érintkezésre és a barátságra.

Fontos lesz a gondolatszabadság és a fizikai mozgás szabadsága. A hirtelenségből, türelmetlenségből és nyugtalanságból bőven kijut ebben az időszakban. Jobb, ha felkészülünk ebben az évben váratlan meglepetésekre.

Nyisd meg magad az új gondolkodásmódnak és újfajta életszemléletek előtt, lépj kapcsolatba és érintkezz minél több, a legkülönfélébb kultúrákhoz és szubkultúrákhoz tartozó emberek sokaságával.

Az 5 az emberi természet és az élet Isteni törvényének száma. E törvényeket megtagadhatod, de élhetsz harmóniában is velük, dharmád[1] szerint. Az 5-os év az az időszak, amikor ezt megteheted, amikor örömmel és élvezettel lépkedhetsz a Lelked által kijelölt úton.

[1] Dharma az egyetemes törvény, amely minden hatás mélyén rejlik, mindent átható létezésével fenntartja a mindenség örökkévalóságát, működését, és minden létező entitást meghatároz.

6-os, mint Személyes év

Kulcsszava: Otthon és Család, Felelősség, Szolgálat

Az otthon, a család, a felelősség, a szolgálat és az áldozat kérdései jelennek meg ebben az évben.

Kötelességeit magától értetődőnek fogja fel. Ebben az évben belső Igény jelentkezik mások szolgálatára. Segítséget nyújt a rászorulóknak, és a gondoskodás szinte természetes lesz számára, gondozhat egy öreg, beteg családtagot, esetleg egy háziállatot hoz a házhoz.

Ez az időszak alkalmas az emberekkel való megismerkedésre, tartós kapcsolatok kialakítására, a kapcsolatok megerősítésére a már fennálló viszonyokban. Kevés időt hagy ez az időszak a Személyes vágyaink kielégítésére.

Az ember szerelmes lesz, megnősül, férjhez megy, gyermekei születnek, vagy unokái. Ott, ahol eddig veszekedés, viszály uralkodott, ezek az ellentétek most harmóniával megoldódnak, illetve áthidalódnak.

Finom változásokra kerül sor az ember belső természetében, a Vénusz (mely a 6-os számhoz tartozik) érezteti hatását. Ez az év jó időszak az otthon felújítására, szépítésére. Fontos lesz a barátok, ismerősök megvendégelése. A harmónia megteremtése és fenntartása előtérbe kerül.  Akárhogy is, a legtöbb gondolatunk és energiánk az otthonunk és a szeretteink köré fog koncentrálódni.

A nyüglődő házasságok gyakran véget érnek a 6-os évben. Sok házaspár a szülői mintákat működteti a kapcsolatban, de a tudatos párok megtanulnak elszakadni a régi, tudattalan családi mintáktól. A 6 a kapcsolati függőség archetipikus száma is, és az év során a függők számára sorra jönnek a leckék.

A 6-os évben a Személyes ellentmondásaink feloldásán van a hangsúly. Ebben az évben dilemmás döntésekkel is szembesülhetünk.

Fejlődésednek ezt a szakaszát tekintheted emberszereteted próbakövének is. Azonban az egyensúly (mások szolgálata és egy kis önzés) nagyon fontos tanulólecke ekkor.

7-es, mint Személyes év

Kulcsszava: Tanulás, Bölcsesség, Belső fejlődés

Ez a meditáció, a befelé fordulás, a tanulás és önvizsgálat ideje. Önmagunk felfedezésének vágya a pszichológiában, a tudományban, a vallásos, a metafizikai és spirituális tudományokban.  (Javaslom a Vipassana elvonulást.)

Ez az év magányos időszak. Lehetőséget ad számodra, hogy tudatosságodat magasabb szintre emeld.

Változásokat hozhat ez az év, melyek fájdalmasan érinthetik az érzelmeket, a barátságot, szerelmi kapcsolatot, otthont és munkát, és az ember bensőjét. Fáradságos év lehet.

Ez a lelki haladás éve, amely kényszeríteni fogja az embert, hogy foglalkozzon lelki kérdésekkel (halál, halál utáni élet, stb.). Meg is betegedhet, elveszíthet valakit a családjából vagy egy barátot. Lehet, hogy valakit ápolnia kell, vagy megértést kell tanúsítania egy szorult élethelyzetben lévő emberrel szemben.

Előfordulhat, hogy azon veszi magát észre, hogy elfeledkezik a saját nyomorúságáról, hogy segítsen másokon, mert ez a szolgálat éve is. Több egyedüllétre lesz szükségünk, hogy elmélkedhessünk dolgokon.

A 7-es Személyes évben sokan vonzódni kezdenek spirituális vagy filozófiai témákhoz. Ebben az évben sokan folytatni fogják tanulmányaikat, fontos a tanulás és a belső fejlődés. Az alternatív gyógymódok ebben az évben jobban érdeklik.

Az év nem alkalmas üzleti spekulációra, pénzbefektetésre, vállalkozás indítására. Hozhat olyan anyagi dolgokat, melyért nem kellett az illetőnek megdolgozni (örökség, ajándék).

8-as, mint Személyes év

Kulcsszava: Pénz, Megérdemelt jutalom

A 8-as évben az előmenetel, társadalmi rang, pénzügyi helyzet, vezeti képesség, tekintély, hatalom és üzleti érdekek témáira esik a hangsúly.

Alkalmas az idő a bőség törvényeinek tanulmányozására és a szegénység-tudatosságon való munkára.

Egyensúlyt és nyugalmat szerezhet ebben a Személyes évben az ember. Valamint az előző tapasztalatokból megértést és erőt meríthet.

Sikere attól függ, hogyan járt el az előző hét évben. Ez a pénz, siker, megérdemelt jutalom, „beérik az eltelt hét év gyümölcse”. („Ki mint vet, úgy arat.”) Találkozhat egy gazdag ügyféllel, mecénással, a vállalkozás pénzt hozhat számára.

Vezetői képességet ad ez az év. Most szorgos, de anyagilag kifizetődő munka vár az emberre. Tevékeny és független időszak, szinte fáradhatatlan az illető. Azonban sokan hajlamosak magunkat túlhajszolni magukat, ami egészségügyi gondokat okozhat.

Év közben célszerű biztosítani magunknak egy kis szabadidőt a pihenésre, lazításra.

9-es, mint Személyes év

Kulcsszava: Felülvizsgálás, Elengedés, Előre tekintés

Ez az előző ciklus lezárásának és az új ciklus felé közeledés éve, melynek kulcsszava a felülvizsgálás.

Áttekintjük az elmúlt kilenc évet és hátrahagyjuk az idejétmúlt dolgokat. Az elengedés sohasem könnyű, ezért lehet, hogy ez fájdalmas feladat.

Kiváló időszak ez a lelki önvizsgálatra, az előző évek fejlődése és áttörései során felhozott dolgok maradványaitól való megszabadulásra, az éretlen érzelmek, a negatív gondolkodás és más korlátozó viselkedésminták felismerésére. Azok azonban, akik nehezen engedik el a múltat depressziós, betegségekkel és csalódásokkal teli év lehet.

9 a legmélyebb vágyaink és álmaink megvalósulásának száma is. Ha kellően dolgoztunk önmagunkon és követtük személyes fejlődésünk ciklusát, ez az év nagy beteljesülést és megelégedést hozhat.

Az év második felében már előre tekinthetünk és megmutatkozhat a következő kilenc év célja és feladata. Előfordulhat, hogy év közben többször téves nyomvonalon indulunk útnak, de az utolsó negyedévben sokkal világosabban látjuk, hová szeretnénk eljutni a következő kilenc esztendőben.

Hozd egyensúlyba magad, és állj készen az előtted álló új ciklusra.

11-es, mint Személyes év

Kulcsszava: Felforgató év lehet

Ez nem egy sima 2-es év. Igaz, fontos az érzelmi támogatás és a társ jelenléte, azonban ebben az évben az Uránusz[1] felforgató energiája is jelen van.

Olyan esemény történhet, mely teljesen kimozdít abból a megszokott ritmusból melyben addig jól elvoltunk. És meglesz hozzá az erőnk és a bátorságunk, hogy „felálljuk” és tovább induljunk életünk útján, de nem a hagyományos, jól megszokott utat fogjuk választani. Még minket is meglephetnek reakcióink és döntéseink.

Felerősödik vallásos, misztikus és pszichikus tudatosságod. Itt az idő szunnyadó spirituális képességeid kifejlesztésének. Kerüld a fanatizmust és a túlbuzgóságot.

Ez az energia teljes mértékben megtámogatja a most zajló Vízöntő-kori változásokat.

[1] Mert a 11-es számhoz az Uránusz tartozik, mint bolygó. Uránusz a felforgató, a forradalmár energiája.

22-es, mint Személyes év[1]

Kulcsszava: Érzelmi telítettség,

A 4-es munka itt telítődik érzelemmel, szeretettel és jó érzésekkel. A 22-es év olyan új, magas szintű, spirituális munkát ígér, mely nem csak az egyént, hanem az emberiséget is „szolgálja”. Könnyebben közelebb kerülhetünk Szellemi Lényünk által választott életfeladathoz.

Használjuk ki ezt a csodálatos évet, hogy személyiségünk közelebb kerüljön Lelkünkhöz. Mert ez bizony ebben az évben a szolgálat által könnyebben megtörténik.

Használd fel ezt az időt lelki törekvéseidnek kézzelfogható valósággá való alakítására.

(A 22-nek és a 33-nak nincs Tarot lapja.)

33-as, mint Személyes év

Kulcsszava: Sok ember jólétét és egészségét érintő erőfeszítés

Ez az időszak megkövetelheti tőled azt a nehéz áldozatot, hogy személyes időd nagy részéről lemondva részt vegyél egy, többek életét megmentő közös erőfeszítésben.  Ha művész vagy, művészi önkifejezésed új megnyilvánulási szintre emelkedhet. Érzelmi ösztöneid kifinomultak és éberek.

Feladat: Nézd vissza életed fontos eseményeinek időpontját, és vizsgáld meg, milyen Személyes év energia hatotta át azt az évet számodra. Sok érdekes dolgot fogsz felfedezni. Minél több mindent fedezel fel, annál jobban át fogod látni az energiák mozgását és ritmusát az életedben.

Jó számolgatás kívánok!

Ketrectudat → Szakráltudat[1]

Tudatunk számára, a Világfejlődésben most olyan helyzet állt elő, mint annak az állatnak a helyzetében, aki ketrecben születvén és nevelkedvén, egyszerre csak a nyitott ketrec-ajtóval találja magát szemben. 

Az állat tudata – ez esetben – „ketrectudat”, és nem is ismer mást.

A Mindenség Világa, az ő számára, a ketrec-környezetének a minősége. Érzi, hogy léte e környezet által determinált, természetesnek veszi és elvárja a gondoskodást, miközben csupán „naiv”, szubjektív sejtései vannak a „külvilágról”. 

A ketrecajtó kinyílásával, számára, eljött a „minden-ségbe” való lépés lehetősége. 

Ekkor, felfogni sem képes még e „világmindenségnek” mint az eddigi világához képesti „szabadságnak” a minőségét, az ebben való lehetőségeit (mint példánkban Galvani), továbbá a ketreclét-tudatának – amit eddig teljes (nagyjából „mindent tudó”) tudatvilágának hitt – az Új Tapasztalások révén való alapvető és Totális leendő megváltozásának a jelentőségét. 

Az állat, kezdetben ki sem lép ketrecéből, csak kinéz az ajtón, később, kint pár lépést tesz. Egy idő múlva már napjában többször is, rendszeres felfedező utakra jár, majd eljön az idő, amikor kint is alszik, kint akár több napot is eltölt.

Végül, kívül, „természetes létkörnyezetében” kezdi berendezni új életét, és volt ketrecét – mint „köldökzsinórt – csupán „etetőként” használja. 

Ez akkor következik be, amikor a „génjeibe”, az „ösztönébe” kódolt, a hajdan dominálisan működő tudatminősége felébred addigi „álmából” – emberlény esetében ez a léttudat feletti Szakráltudat (ösztön, lélek) „felébredését” jelenti – és ez, a további egyéleti létének a vezetésében dominanciához jut. 

Végül, ha már megoldotta külső létfeltételeinek biztosítását, a ketrecbe többé már nem tér vissza. 

Ekkor válik tudata képessé arra, hogy volt ketrec-létére, és volt ketrec-tudatának hajdani minőségére, Teljes-séggel Rá-lásson. 

Emberlénységünk eddig, a maga ketrec-tudatában, a maga ketrectudatával élt. 

Tudatunk eddigi ketrece a múlt-determinált, anyagsági tapasztaláson alapuló léttudat (volt). 

Most, a Mindenség Fejlődésének a 7S alá való lépésével – lévén tudatfejlődésünk felnőtt, megérett a Tiszta Tudatba való Lépésre – tudati ketrecünk ajtaja kinyílt, annak következtében, hogy megnyilvánultságaink eddigi állapot-sága – vagyis determináltságunk minősége a Felsőbb dimenziókban – Alapvetően Megváltozott!

Ez jelenti valójában a földi Elt-ben (emberilény tudat), a mintegy negyvenezer éve már előre pontosan évre (2000-re) ismert, és azóta is az Elt-ben folyamatosan tudott un. „Világ-végének” a bekövetkeztét, és az un. „Feltámadás” Megkezdődését, tudatunk számára! 

Most ketrectudatunkban a nyílt ajtó létének első perceit, legfeljebb első óráit éljük. 

A ketrecajtó hiányát még észre sem vesszük, és ha igen, még szinte ügyet sem vetünk rá. 

Még csak nem is értjük ma, ha valaki, valamiféle „Feltámadásról” beszél, mert anyagdeterminált felfogásunkban a „Világvégét” csakis Anyagsági értelemben keressük, holott jelen tudatminőségünk – mint „Lényeg-ségünk” – „Világvégé-jéről” van most szó! 

Ezen információ a Mindenség Tudásától származó információ-minőség.

 

Hamarosan folytatjuk …

 

Üdv:

Steinmüller Csilla Magdolna

spirituális tanító

 

[1] Ezen írás Z. Gánti Péter írása. 2006 évtől kezdődően tanultam nála, haladtunk együtt a fejlődés és a tudati tágulás útján. Életcéljának – miután Ő keresztül ment a tudat felébredésén – az emberek tudatra ébresztést tartotta. Hálás vagyok az együtt megtett Útért és a sok-sok információért amit Tőle kaptam.

KÉPZÉSEK

Szolgáltatásaink

Személyes képzéseink

Ismerd meg az Omniverzum Szabadegyetem képzéseit, válassz személyes képzéseink közül.

Távoktatás képzéseink

Otthonodból, saját időbeosztásod szerint is elvégezheted az Omniverzum Szabadegyetem képzéseit.

Online tanfolyamok

Rövidebb, online kurzusainkon egy-egy spirituális részterületet sajátíthatsz el, kényelmesen, otthonodból.

Köszönjük, hogy igényelted Önismereti program tájékoztatónkat