+36-20-333-6475 info@omniverzum.hu
Oldal kiválasztása

Parcsami Mónika

Maja Asztrológus

Parcsami Mónika vagyok

Üdvözöllek!

Parcsami Mónika vagyok, végzett Maja Asztrológus.

Az Omniverzum Szabadegyetemen végeztem 2015-ben, mint Spirituális Lélekgyógyász. A tanulmányaim során nagyon sok értékes rendszerrel ismerkedhettem meg, de az igaz szerelem a Maja Asztrológia lett. Ebben az összetett rendszerben találtam meg a válaszokat és lettem a rabja immáron 12 éve. 😊

Még 2012 nyarán estem szerelembe, amikor is Marelin-Domokos Erzsébet Maja Évindító előadását hallgathattam meg. Emlékszem az előadás után hazafelé menet felhívtam Böbét és kértem, hogy bár ez csak a jövő vi tananyagunk, küldjön át előre mindent. Azóta elválaszthatatlanok vagyunk, és minél többet olvasok, vagy tanulok a Maja energiákról, egyre jobban megfog ez az összetett rendszer.

hálás vagyok omniverzum

Lévén eléggé szkeptikus ember voltam, eleinte kétkedve fogadtam, ugyan mi újat tudnak mondani Nekem, Rólam a Maják, amit a többi rendszer eddig nem mutatott meg…?

A válaszon ledöbbentem. Nem csak hogy mélyebb rálátást adott Nekem Önmagamról, de felfedezhettem az állandó kérdésemre a választ: „Oké. Ha tudom is, hogy mi az amit meg kellene fejlődjek, de mégis HOGYAN fogjak neki?”

Ez a rendszer segített szembenéznem kihívásaimmal és megmutatta az „árnyék bölcsességét”, nevezetesen azt, hogy a negatív állapotomat hogyan tudom a Fénybe emelni és a javamra fordítani. Mely jegyek azok, amelyek segítségemre vannak az utamon. Útmutatást kaptam arra, hogyan használjam az energiáikat, támogatásukat. Melyik az, ami ki tud húzni a negatív állapotomból, vagy hogy melyik jegy az, amelynek tulajdonságain dolgozva a „hiányosságaimat” pótolhatom.

Tudom azt, hogy sosem leszünk Tökéletesek, de hiszek abban, hogy mindig törekedni kell rá, hogy fejlődhessünk!

Amivel segíthetek Neked:

» Kövesd a Napi energiákat az Időzítő oldalán, melyek mintegy előrejelzésként segíthetnek tudatosan felkészülni és a javunkra fordítani az aznapi energiákat.

» Szívesen elkészítem a Személyes Elemzésedet, hogy nagyobb rálátást kaphass hozott energiáidra és arra, hogyan fordítsd mindezt a javadra, fejlődésedre.

» Személyre szóló, egyedi kristály karkötő készítése.

Remélem, hogy minél több embert megérint majd ez a rendszer és hamarosan Neked is segíthetek amikor készen állsz rá.

online színterápia

Elérhetőségeim:

email:
parcsami_monika@yahoo.com

honlapom: idozito.com

Facebook csoport

Parcsami Mónika

Maja Asztrológus

vissza a TANÁCSADÓINK oldalra >>>

KÉPZÉSEK

Tanácsadó képzéseink

Hiteles tanácsadó az lehet, aki maga is állandóan doglozik önmagán, fejlődik, és a tudását is állandóan bővíti, mélyíti és tökéletesíti.

Spirituális Lélekgyógyász képzés

A Spirituális Lélekgyógyász segít az embernek közelebb kerülni lelkéhez és teljesebb életet élni.

ÉletÚt és LélekÚt tanácsadó

Két éves képzés, mely során a tanácsadás magas szintjét sajátítja el a hallgató.

Önismereti tancsadó képzés

1,5 éves képzés, mely az önismeret és a lélekismeret témákban ad átfogó tudást.

Köszönjük, hogy igényelted Önismereti program tájékoztatónkat