+36-20-333-6475 info@omniverzum.hu
Oldal kiválasztása

A Föld és az emberiség a következő századok során gyökeres átalakulásokon fog keresztülmenni.

Az emberiség és a bolygó teljes átalakulásának folyamata fog megvalósulni. Ez a folyamat az erkölcsi és etikai hozzáállás megváltozását vonja maga után, a gondolkodásmódban, az életszemléletben és mindabban, ami az embert körülveszi, és ami benne található (ezek is világok és „finom” testek).

Az összetett és hosszú újjászületés folyamata maga is egy új élet szükségességéhez vezet, amelynek támpontja az Új Tanítás lesz az emberek számára, mert nélküle nem lesz sem cél sem pedig, tudás-ismeret ISTENRŐL, és az Ő ellentétéről – a Sátánról.

Az Új Tanítás már nem a Bibliához hasonló meseszerű variánsban kerül bemutatásra, hanem a létező realitások hiteles valóságában, amelyek feltárják az emberek számára ISTENT, mint a Hatalmas Magaspotenciálú Egyént….”.

A legfontosabb pedig, hogy miért is csinálják mindezt a Fentiek, mit is akarnak elérni az összes átalakításuk eredményeként?

«…A hatodik fajt megnyitó új embereknek, és az azt alkotó későbbi emberek számára sokkal tökéletesebb információt adunk, amely a végső cél felé viszi őket az elkövetkező két évezred adott szakaszában. Ezen végső cél elérésében történik az emberiség további transzmutációja, majd a fejlődés egy bizonyos fokának általa való elérése után, Mi ismét újabb tudás-ismeretet továbbítunk számára, amelyek tovább, a végső célhoz vezetnek, de már a tökéletesedés egy másik szakaszában. És ez így lesz mindaddig, amíg az ember át nem halad a Földön a fejlődés minden szakaszán…..
Majd mindezek után ellenőrizni fogjuk és eldöntjük, hogy sikeres volt-e a MI Földön végzett kísérletünk, valamint összességében milyen lelkekkel rendelkezünk. Kísérletünk a mindenkiért, és minden felett való Szeretet kifejlesztésében rejlik.

Az egyetemes szeretet lesz a kulcs az általános kölcsönös megértéshez, és az engedelmességhez. A tiszteleten és szereteten alapuló engedelmesség – a lélek evolúciós érettségének és magasabb tudatosságának jele.

A mindenki iránt való tisztelet, magasztos érzések, és magas Szintű erkölcs által érhető el, amelyet MI a legújabb ismeretekben továbbítunk önöknek….
Az erkölcs – az az új Törvény, amely által a társadalomnak fel kell építenie magában a fejlődés további célját, és eme cél felé kell törekednie, mert cél nélkül az élet nem élet, és a halál nem halál”.

(Szeklitova Larisza, Sztrelnikova Ludmila: „ A Világegyetem Törvényei, avagy az ISTENI Hierarchia létezésének alapjai”.)
FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA „VÁLASZ PÜTHAGORASZNAK”

Olvass tovább: https://magasabb-vilag.webnode.hu/news/nagyon-fontos-a-6-faj-emberisege-szamara/

További olvasmányok az Aranykor Tudásáról:

» Aranykor Tudása blog >>>

» Videók

» Aranykor Tudása KÖNYVEK >>>

RÓLUNK

Rólunk mondták tanítványaink

"Sok új dolgot tanultam már eddig is, elég összetett, de egymásra épülő a tananyag.

Ha valami egyből nem is egyértelmű, idővel az is szépen letisztul. Van 1-2 gyakorlati rész, amit nem mindig tudok a gyakorlatba beépíteni, de próbálkozok vele. Viszont észrevettem, hogy sokszor a tanultak szemszögéből figyelem az embereket, és észreveszek olyan dolgokat, amiket eddig nem. A számmisztikával akadnak problémáim, a kiszámolás az megy, viszont az elemzésnél mindig elakadok, arra valahogy nem akarok ráérezni.

Láttam, hogy a mai lecke az utolsó, így elkezdem újra átvenni az egészet, hogy még jobban letisztuljanak a dolgok. Most, a Maya Asztrológia lett az új tantárgy, az még elég ködös, de türelmes vagyok, mert az is biztos szépen a helyére kerül majd.

Mindenesetre nagyon örülök, hogy belekezdtem ebbe az iskolába, érzem magamon a változást.

Üdv.: Timi"

2020. június

Kiss Tímea

"Sziasztok leendő Jelentkezők!"
Szeretnék megosztani Veletek egy érzést és gondolatot!
Idén kezdtem el az Omniverzum Spirituális Lélekgyógyász képzést,és lassan vége az első szemeszternek. Sokáig halogattam a döntést,hogy belevágjak-e a képzésbe..merthogy 3 év,és a manapság egyébként sem egyszerű mindennapok anomáliai,es persze az életkor..:
De kijelenthetem hogy az egyik legjobb döntést hoztam az életemben hogy megembereltem magam,és jelentkeztem,majd elkezdhettem a tanulmányokat!
Már most nagyon sok mindent gyakorlatban használhatok a tanultakból a munkám során! Fantasztikus a tanári kar,és a szivből átadott tananyag!
Az egész szervezés és rendszer profi! Az összes segitség a tanulok felé,az iskola részéről maximális!
A csoporttársaim fantasztikusak,és már most összekovácsolodott a csapat! Csak ajánlani tudom az iskola bármely képzését!
Ne halogassátok az időt a tanulásra! Köszönök szépen ezúton is minden segitségeteket Omniverzum!!
Szeretettel!"

2023. május

Lapos Enikő

"Az első félévemen vagyok túl az Omniverzum Szabadegyetemen, és nem lehetek elég Hálás az Égieknek, hogy ide vezettek engem. 1 éves képzésre jelentkeztem, de már az első hétvége után tudtam, hogy 3 évre itt ragadok, és remélem, ennek a 3 évnek sosem lesz vége!!!
Amióta itt tanulhatok, az életem nem csak múlik, hanem telik!!!!
Rengeteget tanultam magamról, és változtam már 5 hónap alatt, máshogy szemlélem a világot és a körülöttem élő embereket. Szeretem az iskola sokszínűségét, a végtelenül lelkes és segítőkész tanárainkat, az online órákat, a könyvtárat, ahol választani sem tudok a rengeteg könyv közül!
És nem utolsó sorban csodás, önzetlen, támaszt adó Barátokra leltem a csoportunkban!!!!
Alig várom a szeptembert, hogy folytassuk.

Szívből ajánlom mindenkinek, hogy kezdje el az Omniverzum csodás útját járni!!!!"

2023. június

Vereczkey Dorottya

Lépj velünk kapcsolatba

Telefon

+36-20/333-6475

Domokos Erzsébet

Cím

Omniverzum Szabadegyetem
Budapest XIII. kerület, Váci út 4.
2 emelet 5.
82-es kapucsengő

Köszönjük, hogy igényelted Önismereti program tájékoztatónkat