+36-20-333-6475 info@omniverzum.hu
Oldal kiválasztása

Hála

Tegnap este (2019. 12. 30.) a Szellemi Csoport foglalkozásra mentem, amikor felmerült bennem, hogy a mai meditációnkban a HÁLÁval dolgozzunk, legyen témánk a hála kérdésköre.

Évlezárás, számvetés, azonban a hálaadás is igen fontos. Mert (ha elfogadjuk, ha nem) emberek MINDENT KAPUNK!

Most mondhatod, hogy “megdolgoztam érte”, “elértem”, az “én érdemem”, az “én sikerem”, azonban ez spirituális nézőpontból nem állja meg a helyét.

Átutazók vagyunk a fizikai létben, az életünket is “kapjuk”, és vele együtt minden lehetőséget, kihívást, nehézséget, megfejlődni valót, mely a mi megdolgozott „ajándékunk” Lelkünk és Szellemünk számára.

A Csoportban végeztünk egy vizualizációs-meditációt, melybe beléptünk Szívünk Szentélyébe. Ott (mindegyikőnk szívében) egy csodálatos kert található, ahol virágot szedtünk, melyet szívünk oltárára helyeztünk.

És Szívünk Szentélyébe alázattal és tisztelettel telve hálát adtunk a 2019-es év pillanataiért, eseményeiért, kihívásaiért és mindenért, amely akkor ott megfogalmazódott bennünk.

A Hála kimondása és megélése lágyít rajtunk. Bennem alázat, fejet hajtás, elfogadás és lágyság jelenik meg.

Ott akkor azt éreztem, hogy az én csodálatos Szív Szentélyembe egy hatalmas és gyönyörűséges karácsonyfa is áll. Erre a karácsonyfára tettem fel az én hála jelképeimet. Az otthonomat, a családomat, a munkámat, az Utamat, a haladásomat és még hosszan sorolhatnám.

Végtelenül finom energiák jelentek meg bennem és a térben is. Áthatott minket egy Szellemi jelenlét, melyet most is érzek, mikor ezeket az emlékeket felidézem és igyekszem leírni.

Szívszentélyünk belső csendjében hálával telten átéreztük Lényünk és Szellemi Családunk nagyságát és szeretetét.

Megéreztünk a teret és minket is átható nyugalmat, elfogdást, szeretetet, bölcsességet, türelmet, haza-térést és erőt, melyet olyan jó most újra felidézni és átélni. Hála van bennem tapasztalataimért, utamért, a társakért az úton és Belső Mesterem útmutatásáért és vezetéséért.

Mindenki saját élményét élte át és tapasztalta meg, melyből utána igen keveset tudtunk csak megosztani. Áthatott minket az a finom, szeretettel teli energia, és a legszívesebben még hosszú percekig csak csendben, befelé figyelve ültünk.

Bíztatlak Téged is, hogy vedd számba 2019 év történéseit, és adj hálát életed eseményeiért, a csodákért, a feladatokért, az ajándékokért és a nehézségekért is.

Adj hálát, járjon át a hála érzése és mondj köszönetet Lelkednek, Szellemednek, Istennek, a Kozmikus Erőknek, vagy saját hitrendszered szerint a téged éltető, tápláló és vezető Szellemi Energiáknak. Nem a név számít! Az érzés, a kapcsolódás, a tisztelet, az alázat, ami számít.

És aztán kezdődhet 2020, melyről a következő bejegyzésben írok.

Steinmüller Csilla Magdolna
spirituális tanító
2019. december 31.

Ha megérintett ez az írást olvass tovább. Itt kérheted 3 részes ingyenes “Spiri-mini-tréningünket” amiben bemutatjuk az Omniverzum Szabadegyetem módszereit, majd rendszeresen küldünk léleképítő, önismeret fejlesztő tartalmakat.

ITT Kérheted INGYENES mini tréningünket >>>

KÉPZÉSEK

Szolgáltatásaink

Személyes képzéseink

Ismerd meg az Omniverzum Szabadegyetem képzéseit, válassz személyes képzéseink közül.

Távoktatás képzéseink

Otthonodból, saját időbeosztásod szerint is elvégezheted az Omniverzum Szabadegyetem képzéseit.

Online tanfolyamok

Rövidebb, online kurzusainkon egy-egy spirituális részterületet sajátíthatsz el, akár otthonodból.

mini-spiri-trening

Köszönjük, hogy igényelted Spiri-mini-tréningünket