+36-20-333-6475 info@omniverzum.hu
Oldal kiválasztása

VÁRUNK …

A Vízöntő-kori új imák hatása az ember finomenergetikai mezőire.

spirituális lélekgyógyász

Időpont: november 24. csütörtök 18 óra

Szeretettel várunk egy tudatnyitogató beszélgetésre.

A Vidd Hírét a Magyaroknak Alapítvány nevében szeretettel meghívunk minden érdeklődőt egy olyan klub estre, ahol a Világegyetem Kozmikus Törvényeiről fogunk beszélgetni.
Mire van szüksége korunk emberének? A Vízöntő-kornak megfelelően milyen új imákat ismerünk és azok milyen hatással vannak ránk?
Érdekes kérdésekre érdekes válaszokat fogunk kapni.
Légy részese Te is, ennek az eseménynek! 
Várunk!

Klubest-beszélgtetés

 

A Vízöntő-kori új imák hatása az ember finomenergetikai mezőire.

beszélgetés, elmélkedés, együtt gondolkodás

Időpont:

Helyszín: Omniverzum Szabadegyetem
Budapest, XIII. kerület, Váci út 4. 2/5.

Facebook esemény: www.facebook.com/events/819290665981704/?ref=newsfeed

Részvétel: ingyenes

Világosság Omniverzum irás
Világosság Omniverzum irás
Világosság Omniverzum irás

ITT AZ IDŐ …

Tudatos fejlődés és változás

EMBER! Változtatnunk kell hozzáállásunkon, életmódunkon és életünk súlypontján is. Új nézőpontokra kell szert tennünk. Megismerni az Isteni Tervet és a Célt, ami felé haladunk, mint emberiség.
Fontos lenne tudnunk a Világegyetem Kozmikus Törvényeit is, hogy életünk útjelzői legyenek.
Ezen klubest-beszélgetés keretében megismerkedhetsz mindezen Új Tudással.

Nem lenne felesleges felidézni, hogy ma az emberiség szembesül a civilizáció fennmaradásának kérdésével, hogy közvetlen ok-okozati összefüggés van a spiritualitás hiánya, a földi kataklizmák, a gazdasági és politikai válságok, valamint a Covid19 világjárvány között. A Magasabb Tudás, amelyet Isten Szeklitova Larisza-n és Sztrelnikova Ludmila-n keresztül közvetít az emberiségnek, el kellett volna terjedniük az egész Földön, és megváltoztatni az emberek világnézetét. Ezért nagyon fontos az Új Tudás terjedésének sebessége.” Alexandr Jelcsinov az Új Tudás terjesztéséről, 2021

 

 

RÓLUNK

Rólunk mondták

Korábbi tanítványaink visszajelzései

"Sok új dolgot tanultam már eddig is, elég összetett de egymásra épülő a tananyag. Ha valami egyből nem is egyértelmű idővel az is szépen letisztul. Van 1-2 gyakorlati rész amit nem mindig tudok a gyakorlatba beépíteni, de próbálkozok vele. Viszont észre vettem, hogy sokszor a tanultak szemszögéből figyelem az embereket és észre veszek olyan dolgokat amiket eddig nem. A szammisztikával akadnak problémáim a kiszámolás az megy viszont az elemzésnél mindig elakadok arra valahogy nem akarok ráérezni. Láttam, hogy a mai lecke az utolsó így elkezdem újra átvenni az egészet, hogy még jobban letisztuljanak a dolgok. Most a Maya asztrológia lett az új tantárgy az még elég ködös, de türelmes vagyok mert az is biztos szépen a helyére kerül majd. Mindenesetre nagyon örülök, hogy belekezdtem ebbe az iskolába, érzem magamon a változást.

Üdv.: Timi"

Kiss Tímea

"Köszönet a tanáraimnak és annak a sok jó módszernek, amivel megismertetett, amit a kezembe adott. Köszönet a diáktársaimnak, az itt tanulóknak, mert a feladatokat csoportokban végeztük, ahol mindenki más, másképpen látja a dolgokat. Köszönet az őszinte szavaiknak, mert ezek mind segítettek az önismereti úton.

A szakdolgozatom megírása, a téma kitalálása, a megírása nagy kihívás volt az életemben, 65 éves koromban, de sikerült. Sokat tanultam belőle. Köszönöm!

Gabriella"

Gabriella

"Szeretném tiszta szívemből megköszönni ezt az értékes tudást, amit ennek a képzésnek a keretein belül kaptam.
Nem igazán tudom elég kifejezően szavakba önteni, mit is érzek minden egyes alkalommal, amikor az aktuális lecke sorait olvasom, de az biztos, hogy magányt egy percig sem. Sőt..!
Kérdezheted, hogy jön ide a magány.
Nos, amit a képzés során Csilla is sokszor kiemel, és utamon magam is folyamatosan ezzel szembesülök, hogy a tudatos úton járás, a Lélek, a Szellem útja bizony elszántságot és bátorságot, változtatni akarást kívánhat meg Tőlünk.
A hétről hétre érkező leckéket mindig nagy izgalommal várom, mert olyan Tudás van bennük, ami a legminőségibb táplálék a tudatosságra éhezőknek.
Egy szó, mint száz, ennél a képzésnél jobb dolog, aligha történhetett volna Velem. Köszönet!
Hoffmann Gabriella (24)"

Hoffmann Gabriella

Lépj velünk kapcsolatba

Telefon

+36-20/333-6475

Domokos Erzsébet

Cím

Omniverzum Szabadegyetem
Budapest XIII. kerület, Váci út 4.
2 emelet 5.
82-es kapucsengő

mini-spiri-trening

Köszönjük, hogy igényelted Spiri-mini-tréningünket