+36-20-333-6475 info@omniverzum.hu
Oldal kiválasztása

Egyéni beszélgetés, tanácsadás

 

Spirituális Lélekgyógyászati beszélgetés

Vezeti: Cerny Ildikó * Spirituális Lélek- és Energiagyógyász

TÁMOGATLAK

Támogatlak, hogy belenézz saját tükrödbe

spirituális lélekgyógyász
spirituális lélekgyógyász

Egyéni beszélgetés, tanácsadás, hogy 

KÖZELEBB KERÜLJ ÖNMAGADHOZ, ÉLETEDHEZ, FELADATODHOZ

Gondolkodtál már azon, hogy mit mutat meg a tükör, ha belenézel?  Minden mozdulatodat, testtartásodat, grimaszodat, érzelmedet. Ha dühöt érzel, egy dühös tekintet néz vissza rád. Ha fenyegetsz, a tükör visszafenyeget, de ha mosolyogsz és örömet érzel, a tükörből is egy kedves arc tekint vissza. A tükröd a saját reakcióidat mutatja meg neked.

A körülötted élő emberek ugyanilyen tükörként jelzik vissza számodra, a tudattalonod üzeneteit. Mondhatod magadnak, hogy nyugodt vagy, és törekedhetsz nyugodt benyomást kelteni, de ha belül harc dúl benned, a környezeted a saját belső konfliktusoddal szembesít, amikor reagál a megnyilvánulásaidra.

Mindenki viselkedését a saját belső mintái, blokkjai, elfojtásai határozzák meg. Ezek a bensőnkben aktív vagy éppen nyugvó, de mindenképpen működő folyamatok lépnek működésbe, amikor reagálunk különböző helyzetekre. A saját reakcióink csupán felhívják a figyelmünket arra, amivel dolgunk van. A feladatainkat tükrözi minden negatív kifejeződésünk, míg a pozitív megnyilvánulásaink rámutatnak egyensúlyi állapotunkra.

Amikor reagálsz a szüleid, a társad, a gyermeked, vagy éppen egy ismerős vagy ismeretlen megjegyzésére, esetleg viselkedésre, a bensődben létező blokkot aktiválja a másikból érkező energetikai hatás. Hagytad, hogy hasson rád, hagytad, hogy felébressze az esetlegesen nyugvó mintáidat, így reagálsz a másikból származó energiára. Hogy felháborodsz, megsértődsz, elérzékenyülsz, vagy éppen meglepődsz-e, csak a benned elfojtott, blokkolt mintától függ.

 

Válj tudatossá!

Gyakran halljuk ezt a kifejezést, főként, ha az önismeret útját járjuk. De vajon tisztában vagyunk azzal, hogy mit is jelent ez, és hogyan kell csinálni?

Legtöbben személyiségünk berögzült mintáit használjuk nap, mint nap. Élethelyzeteinkre megszokott módon reagálunk, kiválasztjuk magunknak azokat a személyeket, akikkel szívesen szóba állunk és eltávolodunk azoktól, akik valamiért zavarnak bennünket.

Belesüllyedünk a rutinba, mind viselkedési szokásainkkal, védelmi mechanizmusainkkal, mind mindennapi cselekedeteinkkel. Sokszor fel sem tűnik, hogy ugyanúgy csinálunk mindent. Különböző dolgokra ugyanazzal az indulattal reagálunk, különböző személyek ugyanazt a negatív érzésmintát váltják ki belőlünk.

Az első lépés, ami a tudatosság felé vezet, ha észrevesszük ezeket a folyamatokat. S ha már észrevettük, vajon elgondolkodunk-e azon, hogy mi váltja ki a haragunkat, ellenszenvünket vagy éppen a szomorúságunkat. Ha kérdéseket teszünk fel magunknak azzal kapcsolatban, amire éppen tudatosak lettünk, a válasz mindenképpen megérkezik.

És itt jön még egy kifejezés, ami előtt szintén sokan értetlenül állnak.

 

„A válasz benned van.”

Hát igen. Tudatunk mindenre tudja a választ. S hogy ez számunkra is világossá váljon, jelzéseket küld nekünk az érzéseinken keresztül.

Hányan vannak, akik legbenső érzéseiket még saját maguk elől is elzárják. Pedig az érzéseink a legjobb jelzőberendezésként működve közvetítik felénk a válaszokat. Ha az érzéseinket elzárjuk, negatív személyiséggé válunk és előbb-utóbb megbetegszünk. Ha azonban érzéseinket megfigyeljük, intuíciós, azaz belső megérzőképességünk megnyílik és a kapott válaszok tisztán és akadálymentesen emelkedhetnek felszínre.

Ha megengedjük magunknak, hogy érezzünk, hogy érzelmeink szabadon átáramolhassanak rajtunk, egy olyan tisztulási folyamatot indítunk el, amely megszabadít bennünket berögződött reakció mintáinktól. Így eljuthatunk oda, ahol a válaszok értelmet kapnak, melyek nélkülözhetetlenek jó közérzetünk és fejlődésünk szempontjából.

Az intuíciónk, mely egy öt érzékelésen túli érzékelés, minden pillanatban segít bennünket. Abban is segítségünkre van, hogy személyiség vonásainkat megfelelően egyensúlyba hozzuk és letisztítsuk. Általa válunk kreatívvá, döntésképessé és kellő inspirációval is ellát bennünket. Egy olyan fajta kommunikációs eszköz, mely kapcsolatot teremt a személyiségünk és a lelkünk között és elvezet bennünket a tudatos élethez.

Világosság Omniverzum irás
Világosság Omniverzum irás
Világosság Omniverzum irás

Gondolataink eredménye vagyunk

Gondolataink alakítják a világunkat. Szinte közhelyszerű az a megállapítás, miszerint a gondolatainkkal teremtünk. Mégis, ha tudnánk, mekkora igazságot takar, jobban odafigyelnénk rájuk.

Minden pillanatban, amikor gondolatok születnek meg bennünk, elindulunk valami felé, ami tapasztalatokhoz juttat bennünket. Bármi történik is az életünkben, bármilyen nehézség vagy feladat tárul elénk, elsőként mindig gondolati formában jelenik meg.

Mi rendelünk meg mindent. A gondolatunkat követő kimondott szavunkkal pedig véglegesítjük a rendelésünket.

Mi történik vajon, mikor gondolunk, esetleg ki is mondunk olyan kifejezéseket, mint „attól tartok” vagy „félek hogy”?  

Előidézzük az ezt követő tapasztalatot éppen úgy, mint amikor azt mondjuk, hogy „képes vagyok rá” vagy „jól érzem magam”.

A múltunkban elkövetett drámáink az akkori gondolkodásunk eredményei. 

Amikor gondolatban a múltban járunk, saját drámáinkat játsszuk újra. 

Ilyenkor jó, ha felismerjük, hogy az életünkben megtörtént események tapasztalathoz juttattak egykor.

S bármilyen gondolati forma is alakította drámáinkat, az azokból szerzett tapasztalatainkat újra fel tudjuk használni egy jobb eredmény érdekében. 

Ez az eredmény hozza el számunkra a fejlődést új felismeréseken keresztül, s formálhatja felbukkanó gondolatainkat.

Régi drámáink olyanok, mint megannyi akta, amiket legjobb tudásunk szerint kell megoldanunk majd lezárnunk. A múltunk eseményeit elfogadni, a drámáinkban betöltött szerepünkkel megbékélni fontos ahhoz, hogy tanulhassunk belőlük. Valami olyat tanulunk meg, mely örökös kincsünkké válik, hiszen a legnagyobb drámáink vezetnek el a legértékesebb tapasztalatainkhoz.

A tapasztalat érték, mely megmutatja, hogyan gondolkodtunk egykor, s ez által a gondolkodás által mivé váltunk, kik vagyunk ma. És egyenesen rámutat arra is, hogyan célszerű a jelen pillanatban gondolkodnunk.

Úton Lelkünk felé!

A személyiségünk az a részünk, amelyet meghatároz az idő, így abban él, és abban is hal meg. Erre az életünkre kaptuk, tehát addig használjuk, amíg élünk. 

A halál pillanatában anyagi szinten semmi nem tűnik el, csak a női és férfi személyiségeink, amelyek a tudattalan tartalmaiból erednek, s jelentősen meghatározzák viselkedésünket.

Személyiségünkből fakadnak gondolataink és tetteink, melyek által földi életünkben fejlődünk. Minden pillanatunkban döntünk, a legapróbb dolgaink is döntéseken alapulnak. 

Éppúgy döntés, hogy reggel felkelünk-e az ágyunkból, milyen ruhát veszünk fel, mint az, hogy a sorsunkat meghatározó eseményekben mit lépünk.  

A különbség csak abban rejlik, hogy a választásunk tudatos-e és milyen jelentőségű, mert a tudatos választásunk által, fejlődésünk is tudatossá válik.

A személyiségünkből adódó cselekedeteink, érzeteink és gondolataink megmutatják, hogy milyen emberként nyilvánulunk meg a külvilágban. 

Amikor haragot, félelmet, gyűlöletet, bosszúvágyat, szomorúságot, szégyent érzünk, amikor ítélkezni, befolyásolni, kihasználni, hatalmat szerezni akarunk, a személyiségünkből fakadóan tesszük. 

S ugyanez a helyzet a pozitív megnyilvánulásainkkal is, amikor megértők, kedvesek és bölcsek vagyunk. Legyen bármilyen is a személyiségünk, a lelkünkből fakadó tapasztalatok által kaptuk.

A lelkünk által, ami halhatatlan, és kísér bennünket életeken át. Minden tapasztalat, amelyet a Földön szerzünk, arra irányul, hogy személyiségünk egyesüljön a lelkünkkel. A személyiség mely valójában, a lélekből kiáradó természetes erő, mely képes az anyagi világban való működésre. 

A mostani életünk csupán egy élet a sok közül, amelyet az időn kívül is létező lélek megtapasztal. A lelkünk mérhetetlen távlatokat képes befogadni, a szándékainkat érzékeli, és válaszol is rájuk.

Bármilyen testben és személyiséggel éljük le életünket, a lelkünk a fejlődésünk felé vezet bennünket. Ha képessé válunk megszabadulni félelmeinktől és kétségeinktől, múltunkat és jövőnket is beragyogja az időtől független lelkünk. 

Hiszen a személyiségünk annál kiegyensúlyozottabb, minél inkább kapcsolatban van a lelkünk mélységeivel. A személyiségünk és lelkünk finom összeolvadásával az életünk minden területe harmonikussá válik.

 

JELENTKEZÉS

Jelentkezés az Egyéni beszélgetésre

Díja:

Spirituális Lélekgyógyászat: 12.000.- Ft          

mely magában foglal:

– 60 perc probléma megoldó beszélgetést 
– teljes test átfogó energiakezelését

Cerny Idikó

A munkám lényege az emberközpontúság, ahol az EMBER-t, nem véletlenül írtam csupa nagybetűvel.

A testi, lelki problémák megoldását sokféleképpen meg lehet találni.

Úgy gondolom azonban, nem mindegy a „hogyan”.

A figyelem iránya, a feltétel nélküliség, az empatikus hozzáállás és a ráfordított idő sokat jelent azoknak, akiknek segítségre van szükségük. A lélek megmutatja a test szükségleteit, míg a betegségek elvezetnek a lélekből induló okokhoz.

Családállítás segítségével lélek szinten állítható helyre a családi rend és az egyensúly azon belül.

Számok segítségével Életút és Sorselemzés, esetleg Segítő beszélgetés vezethet el a megoldásokhoz életünkben.

Prana Energiakezelés pedig a csakráinkon keresztül segíthet abban, hogy testünk harmonikusan működjön.

Spirituális Önismereti Kurzusokon pedig a saját ütemükben fejlődhetnek, akik saját magukban keresik a megoldást.

 Számomra a hivatásom a szeretet hivatása. Megmutatom, hogyan lehet elérni a tesi-lelki-szellemi egészséget, talpra állni, mosolyogni, élvezni az életet.

Töltsd ki alábbi űrlapot és küldjük a jelentkezéshez szükséges információkat.

RÓLUNK

Rólunk mondták tanítványaink

"Sok új dolgot tanultam már eddig is, elég összetett, de egymásra épülő a tananyag.

Ha valami egyből nem is egyértelmű, idővel az is szépen letisztul. Van 1-2 gyakorlati rész, amit nem mindig tudok a gyakorlatba beépíteni, de próbálkozok vele. Viszont észrevettem, hogy sokszor a tanultak szemszögéből figyelem az embereket, és észreveszek olyan dolgokat, amiket eddig nem. A számmisztikával akadnak problémáim, a kiszámolás az megy, viszont az elemzésnél mindig elakadok, arra valahogy nem akarok ráérezni.

Láttam, hogy a mai lecke az utolsó, így elkezdem újra átvenni az egészet, hogy még jobban letisztuljanak a dolgok. Most, a Maya Asztrológia lett az új tantárgy, az még elég ködös, de türelmes vagyok, mert az is biztos szépen a helyére kerül majd.

Mindenesetre nagyon örülök, hogy belekezdtem ebbe az iskolába, érzem magamon a változást.

Üdv.: Timi"

2020. június

Kiss Tímea

"Sziasztok leendő Jelentkezők!"
Szeretnék megosztani Veletek egy érzést és gondolatot!
Idén kezdtem el az Omniverzum Spirituális Lélekgyógyász képzést,és lassan vége az első szemeszternek. Sokáig halogattam a döntést,hogy belevágjak-e a képzésbe..merthogy 3 év,és a manapság egyébként sem egyszerű mindennapok anomáliai,es persze az életkor..:
De kijelenthetem hogy az egyik legjobb döntést hoztam az életemben hogy megembereltem magam,és jelentkeztem,majd elkezdhettem a tanulmányokat!
Már most nagyon sok mindent gyakorlatban használhatok a tanultakból a munkám során! Fantasztikus a tanári kar,és a szivből átadott tananyag!
Az egész szervezés és rendszer profi! Az összes segitség a tanulok felé,az iskola részéről maximális!
A csoporttársaim fantasztikusak,és már most összekovácsolodott a csapat! Csak ajánlani tudom az iskola bármely képzését!
Ne halogassátok az időt a tanulásra! Köszönök szépen ezúton is minden segitségeteket Omniverzum!!
Szeretettel!"

2023. május

Lapos Enikő

"Az első félévemen vagyok túl az Omniverzum Szabadegyetemen, és nem lehetek elég Hálás az Égieknek, hogy ide vezettek engem. 1 éves képzésre jelentkeztem, de már az első hétvége után tudtam, hogy 3 évre itt ragadok, és remélem, ennek a 3 évnek sosem lesz vége!!!
Amióta itt tanulhatok, az életem nem csak múlik, hanem telik!!!!
Rengeteget tanultam magamról, és változtam már 5 hónap alatt, máshogy szemlélem a világot és a körülöttem élő embereket. Szeretem az iskola sokszínűségét, a végtelenül lelkes és segítőkész tanárainkat, az online órákat, a könyvtárat, ahol választani sem tudok a rengeteg könyv közül!
És nem utolsó sorban csodás, önzetlen, támaszt adó Barátokra leltem a csoportunkban!!!!
Alig várom a szeptembert, hogy folytassuk.

Szívből ajánlom mindenkinek, hogy kezdje el az Omniverzum csodás útját járni!!!!"

2023. június

Vereczkey Dorottya

Lépj velünk kapcsolatba

Telefon

+36-20/333-6475

Domokos Erzsébet

Cím

Omniverzum Szabadegyetem
Budapest XIII. kerület, Váci út 4.
2 emelet 5.
82-es kapucsengő

Köszönjük, hogy igényelted Önismereti program tájékoztatónkat