+36-20-333-6475 info@omniverzum.hu
Oldal kiválasztása

Családállítás

Helyszín: Budapest, V. kerület Kossuth Lajos utca 2/b.

Vezeti: Cerny Ildikó

VÁRUNK!

Családállítás a változásért és a fejlődésért

spirituális lélekgyógyász

Budapest, V. kerület, Kossuth Lajos utca 2/b.

Mi is az a családállítás?

Az Élet meghatározott Rendekben fejlődik ki. Ezek a Rendek előre adottak, mint a születés és a halál.
A családunk Rendje az alap, amelyben gyökerezünk. A családunkból és annak történetéből kilépni nem tudunk. Aki ezzel megpróbálkozik, olyan lesz, mint a gyökereitől megfosztott fa. Testi és lelki szenvedéseink oka ebben rejlik.

A családállítások során láthatóvá válnak a családon belüli feszültségek, konfliktusok és a családtagok közötti megterhelő kapcsolódások. Megmutatkozik a családtagok egymás közötti viszonya, az elhunyt családtagoké ugyanúgy, mint az élőké. Több nemzedéken keresztül felfedezhetjük a szülők, nagy- és dédszülők nemzedékének tagjaival való tudattalan kötődéseinket, kapcsolatunkat. Ezzel napvilágra kerülnek azok az erők, amelyek tudattalanul meghatározzák életünket. Hirtelen lelepleződik, hogy egy-egy betegség, egy ősfélelem, a kapcsolatok kudarca vagy sikertelensége mögött mi rejlik.

Képtelen megoldani jelenlegi, vagy az életét végigkísérő gondjait?
Párkapcsolata válságban van?
Elhagyta a párja, elkeseredett és nem tudja, mitévő legyen?
Képtelen feldolgozni a szerette elvesztését?
Nem találja a helyét a hivatásában, az életében?
Képtelen megtalálni önmagát?
Folyamatosan zűrzavar veszi körül?
Nem tudja, hogyan kerüljön ki szorult helyzetéből?
Már-már belebetegszik gondjaiba?
Már mindent próbált és semmi nem segít?

Szeretettel várom a Családállításra:
Cerny Ildikó

JELENTKEZÉS

Jelentkezés a Családállításra

A Családállítást vezeti:

A Családállítás ára:

Annak, aki állítat: 25.000.- Ft

Segítői részvételi díj: 5.000.- Ft, az Omniverzum Szabadegyetem diákjainak ingyenes.

Helyszín:

Budapest, V. kerület Kossuth Lajos utca 2/b.

ITT jelentkezhetsz a „Családállítás” programra

Mi is a Családállítás?

Gondolatok a Családállításról

A családállítás módszere

A családunkból származunk. A családunknak köszönhetjük az életünket, annak minden lehetőségével és korlátjával és a családunk határozza meg sorsunkat is.
A szüleinknek és azok szüleinek a sorsközössége, kihat a mostani családunkra is. Ami a családunk múltjában történt, az nemzedékeken át ható következményekkel jár.
A családállítás felhozza a tudatba a tudat alatti kötelékeket, és az eredendő szeretetnek újból szabad utat nyit.

A családállítás történhet egyéni és csoportos terápia keretében.

A tanácsot kérő röviden összefoglalja a problémáját, majd kiválasztja önmaga és a szóban forgó családtagok képviselőit. A saját belső képe alapján felállítja őket a teremben. Ezután a terapeuta vezetésével történik a leképezés. 

A családfelállítások bizonyossá teszik, hogy képesek teljesen idegen emberek megmutatni, hogyan érzik magukat egyes családtagjaink a lelkük mélyén. Gyakran láthatóvá válik, hogy milyen eddig rejtett dinamika működik egy betegség, egy párkapcsolati probléma vagy egy lelki zavar hátterében.

És aki először vesz részt családállításon, valami egészen új dolgot élhet meg. Egy ismeretlen ember szerepében állva olyan testi és érzelmi érzékeléseket, sőt mentális belátásokat él meg, amelyek egy másik személyhez, és annak az életéhez tartoznak. Aki először szembesül ezzel, azt elbűvöli, amikor ezt a többieken látja, majd meglepődik, amikor egy szerepbe kerülve saját maga is megéli.

Hogyan lehetséges az, hogy egy ember, egy általa ismeretlen, talán már régen halott emberrel, – akiről semmilyen információval nem rendelkezik,- olyan módon kapcsolódjon össze, hogy felvegye annak identitását, úgy érezzen, úgy gondolkodjon, akár úgy is beszéljen, mint ő? 
A családállítások során a rejtett valóságok jeleníthetők meg. Az válik láthatóvá, ami van. Az állítások, mint lelkünk tükrei, mutatják meg a kapcsolataink összefüggéseit és elvezethetnek a megoldáshoz.

„Minél többet tudok, annál világosabb számomra, hogy semmit sem tudok.”  * Szókratész

 

spirituális lélekgyógyász
spirituális lélekgyógyász

Budapest, V. kerület Kossuth Lajos utca 2/b.

Az élet elfogadása – Családállítás

A családállítás során végzett munka a meghaltak lelkivilágára is visszahat, akik a családi rendhez éppúgy hozzátartoznak, mint az élők.
A korábban született elhunyt családtagjaink a szeretet legerősebb szálaival kötődnek a családrendszerük valamennyi más tagjához. Hogy maradéktalanul helyreálljon a rend, családunk élő, holt, elfelejtett, kirekesztett, bűnös vagy akár ártatlan tagját is figyelembe kell vennünk.

A XIX. századig általában sokkal gyorsabban és váratlanabbul haltak meg az emberek. Abban az időben télen megfagyni, olyannyira érdektelen volt, mint 35 évesen idősnek számítani. A járványok, betegségek, éhhalál, a gyermekhalandóság drasztikusan lenyomták az átlagéletkort, egy 70 éves már különlegességnek számított. Könnyen oltottak ki életeket, hamar kimondtak és végrehajtottak halálos ítéleteket.

Akkoriban nem létezett jövőtervezés, az időtudat teljesen más volt, mint ma. Sokszor azért is hálásak voltak az emberek, ha a másnap reggelt megérték. Az középkori emberek alázattal viszonyultak az élet ajándékához.

Ma azonban úgy gondoljuk, jogunk van hosszú életet élni, így elvárásaink miatt a halált ellenségnek tekintjük. Mindent megteszünk magunkért és szinte semmit a közösségért. Régen ez éppen fordítva volt. Az egyes ember szinte semmit sem ért, a család, a céh, a közösség, az egyház, a rend számított.

Az élet és a halál összetartozik, és aki helyesen viszonyul a halálhoz, egyben az életét is szolgálja. Aki fél a haláltól, az élettől is fél. Aki teljes szívvel elfogadja az életet a mélypontjaival és csúcspontjaival együtt, az a halált is békével fogadja. A tudat számára a halál ijesztő lehet, de a léleknek nem az. Az élők és a holtak érzelmileg szorosabban kötődnek egymáshoz, mint azt gondolnánk.

„A fájdalom gyógyít és lehetővé teszi az új kezdetet.” * Thomas Schäfer

Az igazi segítség – Családállítás

A modern tudat problémái által a lélek szenved, és nagy szüksége van a segítségre. Az általános és háziorvosok arról panaszkodnak, hogy rengeteg beteggel tulajdonképpen, csak beszélgetniük kellene, mert panaszuk lelki eredetű.

Felírják hát a nyugtatókat, antidepresszánsokat, amik nem segítenek és ráadásul súlyos mellékhatásokkal is járnak, mert valójában többre nincs idejük.
Ezekben az esetekben az egyik igazi segítséget a lélekgyógyászok jelentik.

A segítséget keresők legnagyobb része azonban nem klasszikus lelki betegségben szenved. Egyszerűen csak nem igazodnak el egyedül a saját életükben. Nyomást és túlterhelést éreznek.

Nem boldogulnak a kapcsolataikkal, a munkájukkal, már nem látják az életük értelmét, anyaként túlhajszoltnak érzik magukat, esetleg fizikai betegséget hoz számukra az élet.
Pedig csak az iránymutatás hiányzik, amelyhez az életüket igazíthatnák.
A modern világ a lélek számára meglehetősen üres és halott.

Mindazok, akik ezt felismerik és segítséget keresnek, olyan irányba indulhatnak, amely számukra belső nyugalmat és iránymutatást adhat. Ez az út a valóságra való rálátás útja.

A családállítás a családi és kapcsolati rendszereink felállítása által világít rá a megoldásokra életünkben.
Ez az út mutatja meg, mi vezérli belülről a lelkünket és mire van szükségünk ahhoz, hogy a világgal és önmagunkkal összhangba kerüljünk.

„ A betegség az a hely, ahol tanul az ember.”  * B. Pascal

 

RÓLUNK

Rólunk mondták tanítványaink

"Sok új dolgot tanultam már eddig is, elég összetett, de egymásra épülő a tananyag.

Ha valami egyből nem is egyértelmű, idővel az is szépen letisztul. Van 1-2 gyakorlati rész, amit nem mindig tudok a gyakorlatba beépíteni, de próbálkozok vele. Viszont észrevettem, hogy sokszor a tanultak szemszögéből figyelem az embereket, és észreveszek olyan dolgokat, amiket eddig nem. A számmisztikával akadnak problémáim, a kiszámolás az megy, viszont az elemzésnél mindig elakadok, arra valahogy nem akarok ráérezni.

Láttam, hogy a mai lecke az utolsó, így elkezdem újra átvenni az egészet, hogy még jobban letisztuljanak a dolgok. Most, a Maya Asztrológia lett az új tantárgy, az még elég ködös, de türelmes vagyok, mert az is biztos szépen a helyére kerül majd.

Mindenesetre nagyon örülök, hogy belekezdtem ebbe az iskolába, érzem magamon a változást.

Üdv.: Timi"

2020. június

Kiss Tímea

"Sziasztok leendő Jelentkezők!"
Szeretnék megosztani Veletek egy érzést és gondolatot!
Idén kezdtem el az Omniverzum Spirituális Lélekgyógyász képzést,és lassan vége az első szemeszternek. Sokáig halogattam a döntést,hogy belevágjak-e a képzésbe..merthogy 3 év,és a manapság egyébként sem egyszerű mindennapok anomáliai,es persze az életkor..:
De kijelenthetem hogy az egyik legjobb döntést hoztam az életemben hogy megembereltem magam,és jelentkeztem,majd elkezdhettem a tanulmányokat!
Már most nagyon sok mindent gyakorlatban használhatok a tanultakból a munkám során! Fantasztikus a tanári kar,és a szivből átadott tananyag!
Az egész szervezés és rendszer profi! Az összes segitség a tanulok felé,az iskola részéről maximális!
A csoporttársaim fantasztikusak,és már most összekovácsolodott a csapat! Csak ajánlani tudom az iskola bármely képzését!
Ne halogassátok az időt a tanulásra! Köszönök szépen ezúton is minden segitségeteket Omniverzum!!
Szeretettel!"

2023. május

Lapos Enikő

"Az első félévemen vagyok túl az Omniverzum Szabadegyetemen, és nem lehetek elég Hálás az Égieknek, hogy ide vezettek engem. 1 éves képzésre jelentkeztem, de már az első hétvége után tudtam, hogy 3 évre itt ragadok, és remélem, ennek a 3 évnek sosem lesz vége!!!
Amióta itt tanulhatok, az életem nem csak múlik, hanem telik!!!!
Rengeteget tanultam magamról, és változtam már 5 hónap alatt, máshogy szemlélem a világot és a körülöttem élő embereket. Szeretem az iskola sokszínűségét, a végtelenül lelkes és segítőkész tanárainkat, az online órákat, a könyvtárat, ahol választani sem tudok a rengeteg könyv közül!
És nem utolsó sorban csodás, önzetlen, támaszt adó Barátokra leltem a csoportunkban!!!!
Alig várom a szeptembert, hogy folytassuk.

Szívből ajánlom mindenkinek, hogy kezdje el az Omniverzum csodás útját járni!!!!"

2023. június

Vereczkey Dorottya

Lépj velünk kapcsolatba

9 + 10 =

Telefon

+36-20/333-6475

Domokos Erzsébet

Cím

Omniverzum Szabadegyetem
Budapest XIII. kerület, Váci út 4.
2 emelet 5.
82-es kapucsengő

Köszönjük, hogy igényelted Önismereti program tájékoztatónkat