+36-20-333-6475 info@omniverzum.hu
Oldal kiválasztása

Utam, gondolataim, olvasmányaim, belső haladásom

Belkezdek ebbe az oldalba. Olyan sokszor felmerül bennem, hogy megosztanám pár gondolatban, hogy mit olvasok, nézek, gondolok. Most megteszem.

Semmit nem akarok bebizonyítani és ráerőltetni senkire. Megosztani kívánom azokat a dolgokat, melyek nekem sokat adnak.

Steinmüller Csilla Magdolna

Csodák és Csodák vesznek körül ...

Csodák és Csodák vesznek körül ...

2023. január 6.

Reméljük, hogy válaszaink segítenek a többségnek, amíg még van rá idő, hogy sok mindent kijavítsanak önmagukban, és elérjék, hogy a Teremtő Hierarchiájába jussanak…

Szeklitova Larisza és Sztrelnikova Ludmila: Hogyan ne kerüljünk a Pokolba című könyvének hátsó borítóján olvasható a fenti mondat.
És amire most utalni szeretnék az a “sok mindent kijavítsanak önmagukban” rész.

Mert én magam is a Szellemi Utat járom. Tanulmányozom az Aranykor Tudását, és végtelenül hálás vagyok, hogy ez a lehetőség megadatott nekem. Csodás dolognak tartom, hogy olvashatom és érthetem a 6. Emberi Faj Tudását.  Szembesülhetek a Törvényekkel, az Isteni Tervvel és Renddel, és részletes tudást szedhetek össze az ember biológiai és finomenergetikai testeiről, életprogramjáról, az Égi Tanítóról, a Kozmikus Terekről, a benne lakó Lényekről, továbbá ISTENről és a Sátánról is.

Azonban TUDOM, hogy roppant fontos a “személyiség” megdolgozása, és egyre tisztábbá és nemesebbé finomítani a Rendszeremet, Rendszereimet (lélek-testeimet).

És nagyon hálás vagyok, hogy megkaptam és megértettem a következő személyiség-megdolgozó lehetőségemet. (Igaz, már vagy 15 évvel ezelőtt szembejött, olvastam, de nem ezt választottam. És most ismét visszatért, és most IGENT tudtam rá mondani.)

Több vonalon indult el önmagam újabb szintű megdolgozása, az a „sok minden, amit ki kell javítani magamban”. Azért gondoltam, hogy leírom, hátha – csak egy ember is – meríteni tud UTAMBÓL.

1.) Dr. David R. Hawkins amerikai pszichiáter által leírt Tudatszintek modell és a hozzá kapcsolódó tudatszintemelkedés.  Az elengedés / önátadás technikája című könyv alapmű MINDENKI számára. (Kötelező is fogom tenni az Omniverzum Szabadegyetem diákjai számára.)

2.) Szergej Lazarev könyvei, melyek teljes mértékben kiegészítik Hawkins tanítását. Csak egy példa: 
“A tudatalatti agresszió magas foka az emberiség információs struktúrájában már a közeljövőben globális katasztrófák egész sorát gerjesztheti, amelyeket nem lehet megelőzni a kiszolgáló személyzet technikai szintjének növelésével. Elsőrangúan fontos a lélek ökológiájának kérdése, mivel éppen ez határozza meg a környező világ állapotát.

A törvények legsúlyosabb megsértése az Isteni megtagadása, a felfokozott pragmatizmusba süllyedés, amely a tizedik században vette kezdetét. Ez a törvénysértés ma jelen van a Föld minden lakójának mezejében.” (Szergej Lazarav: Karmadiagnosztika 1. könyv)

A Vízöntő-kor, mint tudjuk levegős minőség. S ezen módszerek is TUDATI (levegős) munkát követelnek. Jelenlét, tudatosság, szembesülés, transzformáció.

Használjuk ki napjainkat, éveinket, hogy lélekként egyre feljebb emelkedjünk a Fejlődés Spirálján.

Ölellek Benneteket: Csilla

Lehetőségeink ajtajai

Lehetőségeink ajtajai

2022. december 30.

Tegnap este egy ismeretlentől kaptam egy Messenger Facebook üzenetet. Minden ilyen esetben megjelenik bennem egy kis feszültség, hogy vajon miről is fogok olvasni. (Nem jók a tapasztalatiam az ilyen üzenetekkel, telefonokkal kapcsolatban.) Az üzenet:

Lezajlott a levelezés, elbúcsúztunk, és aztán az utolsó mondat is odakerült: “nagyon elkeseredtem hogy ezt csak így lehet”. (Vajon mit jelent ez? Gondolom a pénzt, a képzés árát, hiszen más fel sem merült kérdésként.)

Mit is tudnék erre egy ismeretlen embernek válaszolni este 20.30-kor? Mit kellene elmagyaráznom? És azt hogyan is tehetném?
Kérdések sokasága, és oly szívesen elmondanám – és most le is írom – a következőket:

Igen, kimondva, hogy a 3 év képzési idő alatt 900.000.- Ft-ot kell az iskolának kifizetni, ez így nagyon soknak hangzik. Azonban:

1) Egy iskola üzemeltetése vállalkozást kíván, tanárokat, oktatási helyszínt, színvonalat, honlapot, diákoldalt, marketingest, könyvelőt, iskolatitkárt, ennek mindennemű költségeivel együtt. (És az a Felnőttképzési Szerződés, amely az első tanítási napon aláírásra kerül, tartalmazza a tandíjat, és ez a 3 év alatt NEM változik semmilyen körülmények között!)

2) Minden tudásba energiát kell fektetni.

A személyiség fejlődés (és a Lélek-fejlődés is!) befektetést kíván. Másként nem is lehetséges.

Ha ismernénk az Isteni Törvényeket és Rendet, ami az Egész Mindenséget – az Isten Világait – áthatja, TUDNÁNK, hogy MINDENÉRT FIZETNI KELL! (Még Isten is fizet mindenért!)

És itt a Földön a fizetség a pénz. A Magasabb Világokban a fizetség az ENERGIA, mert bizony ott is fizetni, fizetned kell!

3) Innen nézve: 3 év fizetés és aztán majd ki tudja mi lesz. NEM így van. (Ezt csak a mai szemüvegünkön keresztül látjuk így.)

Egyrészt ez befektetés önmagunkba, Lélekfejlődésünkbe, ami megfizethetetlen. Hiszen létezésünk célja a Lélekfejlődés! Ezért élünk a Földön. Ez az Isteni Terv.

És már az első félév során elkezdünk változni. Másként látni a világot. Kinyílnak olyan tudati ajtók és ablakok, melyek a fizikai világban is elindítanak változásokat (persze csak akkor, ha ebben partnerek vagyunk).

Új Tudati Szintre lépünk, ahol már NEM a régi törvényszerűségek működnek, hanem ÚJAK, melyeket addig nem is láttunk. Gondoljunk csak arra, hogy van egy 10 szintes kilátó, de mi csak az első szintre merészkedünk fel, és azt gondoljuk, hogy onnan látjuk az egész várost, és ezt tekintjük az egész panorámának.

Aztán amikor bátorságot merítünk és felmegyünk a második, majd haramadik szintre, rájövünk, hogy mennyivel többet látunk, mennyivel tágabb a tér, mennyivel sokrétűbb és szélesebb az amit látunk.

Új lehetőségek, új kapcsolódások, új megértések részesei leszünk.

4) És már az első év végén – ha TANULUNK – új tudások birtokába kerülünk, amikor is azzal már elkezdhetünk pénzt “keresni”, amiből finanszírozni tudjuk a további évek tanulmányát. Mi erre bíztatjuk a diákokat, és ehhez minden segítséget megadunk számukra.

Mert akkor tudok magasabbra lépni a tudásom létráján, ha amit már jól tudok és begyakoroltam átadom másoknak. (Ez is egy Törvényszerűség! Azt azonban tudni érdemes, hogy a felelősségünk nagyon nagy, de a képzéseinkben ezt is bőven körüljárjuk.)

Ahhoz, hogy a világunk változzon NEKÜNK kell változni! És ehhez BÁTORSÁG kell!

Hirtelen most ennyit szerettem volna elmondani az üzenet kapcsán.

Üdvözöllek Téged, aki elolvastad és megértetted azt ami írtam.

Üdv: Steinmüller Csilla Magdolna

2022. 12. 30.

 

Gondolkodj és Változz Ember!

Gondolkodj és Változz Ember!

2022. november

Közeledik a karácsony, készülődünk, és közben észre sem vesszük, hogy nem a Fényt, a Szellemet, az Isteni Energiákat engedjük be az otthonunkba, hanem a Negatív, a "Fenevad", a Sátáni erőket.

Közeledik a karácsony, a Fény és Jézus születésének ünnepe.

És döbbenten látom, hogy hogy süllyed az ember, az emberiség egyre mélyebbre, az “alvilágba”, – vagy ahogy Samael Aun Weor mester mondja, – az állati létformába.

Szép lassan elveszítjük EMBERI minőségünket, erényeinket és hitünket, és egyre inkább elembertelenedünk. (Nézd meg a háborúkat, az erkölcstelenséget, a gyermekbántalmazást, a szerv- és emberkereskedelmet, stb…)

ÉBREDNI kellene! Gondolkodni és tudatosabban szemlélődni a világban, s elindulni a tudatos fejlődés, nemesedés és erényesedés útján.

Nézd meg a két karácsonyi szimbólum közötti különbséget:

A karácsonyfa egy égbe törő minőség. Lakásunkba a Szellemi-Isteni energiákat lehorgonyzó antenna, mellyel a Magasabb Világokkal való kapcsolatunkat keressük.

A gincsfa pedig, melyet ma oly szeretettel helyezünk a otthonunkba, a negatív, “sátáni” energiákat hozza be a térbe. (A csúcsa a föld felé mutat.)

Az emberi létezés spirituális, mi igazából lelkek vagyunk. Nem öncélú az életünk, hanem azzal Istennek Terve van. (Ehhez azonban ismernünk kellene Istent, és többek között az Isteni Tervet és Célt is.)

Azonban mi emberek nagyon eltávoldtunk létezésünk valódi okától és céljától. Elvesztettük spirituális, égi gyökereinket, melyekkel felfelé “törtünk” (karácsonyfa) Isten felé.

És egy lefelé törekvő (pokol, sátáni világ – grincsfa) bontakozik ki előttünk.

Nézd csak ezt más nézőpontból is. Már a templomok is az alsó, Negatív Erőket szolgálják:

Mátyás templom * 1825-ben épült templom, melyből időközben pub lett Londoban (és ez csak egy a több közül)

Nem lenne felesleges felidézni, hogy ma az emberiség szembesül a civilizáció fennmaradásának kérdésével, hogy közvetlen ok-okozati összefüggés van a spiritualitás hiánya, a földi kataklizmák, a gazdasági és politikai válságok, valamint a Covid19 világjárvány között. A Magasabb Tudás, amelyet Isten Szeklitova Larisza-n és Sztrelnikova Ludmila-n keresztül közvetít az emberiségnek, el kellett volna terjedniük az egész Földön, és megváltoztatni az emberek világnézetét. Ezért nagyon fontos az Új Tudás terjedésének sebessége.

Alexandr Jelcsinov az Új Tudás terjesztéséről, 2021

GONDOLKODJ és VÁLTOZZ EMBER!

2022. november 16.

—————————————————————————————–

2022. november 17.

Megosztottam ezt az írást a diákokkal, és a hozzászólások további gondolatokat indítottak el bennem.

Azonban ezt a részt csak az igazán BÁTRAKnak javaslom elolvasásra, és azoknak akik TUDNI kívánják az IGAZSÁGOT.

Zsuzsanna ezt írta: „A zsurló, amiből készül (a grincsfa), mérgező növény.
Ráadásul nekem mindig összeszorul a szíve, hogy „le vannak kötözve a szárnyai”.

Az Isteni Rendben szabadság van (nincs lekötözöttség). Azonban a Sátáni Rendben NINCS szabadság. Előre meghatározott program szerint zajlik a Sátáni Rendszerbe tartozó lélek-ember élete. „Le van kötözve”!!!

Az, hogy ki melyik Rendszerbe tart, az az életben megélt minőség alapján dől el. S ez nem akarom vagy nem akarom kérdése. Cselekedeteink, gondolataink, érzelmeink és TUDÁSunk a mérce. Ha az Isteni Rendszerhez szeretnénk tartozni akkor ahhoz méltón kell élnünk! Nem önzésből, hanem szolgálatból. Nem öncélúan, hanem másokért és Istenért. És napi szinten kell törekednünk a fejlődésre, a nemesedésre, az erényesedésre, a magas minőségű érzelmekre és gondolatokara.

A választás a miénk, és a döntésünket az életünk példázza.

Emberi Értékek Oktatási Program

Emberi Értékek Oktatási Program

2022. november

Az Isteni Terv szerint az emberi-lelkeknek - vagyis nekünk -, tovább kell lépni a fejlődésben, és el kell indulniuk a Hatodik Faj Fejlődési Útján.

Az Aranykor Tudása az első helyre teszi a nemesedést, a tiszta erkölcs szerinti életet és az igaz emberré válást.

Az Isteni Terv, hogy minél több emberi-lélek érje el a fejlődés következő szintjét. Ehhez pedig nekünk itt a földön aktív, cselekvő, jóság irányba fejlődő életet kell élni. Egyre több pozitív tulajdonsággal kell rendelkeznünk, egyre nemesebbnek, egyre alázatosabbnak és erényesebbnek kell lennünk.

El kell engednünk az önös érdekű életet, és meg kell tanulnunk élni embertársainkért, a lélekfejlődésünkért, az Isteni Tervért és ISTENért élni.

Ha körülnézünk a tanítások világában, bizony mindegyik a nemesedésről, az erényesedésről, a lélekfejlődésről beszél. Készítettem egy összegzést ehhez: ebredesemutjan.wordpress.com/2022/11/06/letezesunk-celja-a-fejlodes

Rudolf Steiner gondolata 1907-ben:
Az az ember, aki megpróbál sok jó cselekedetet végrehajtani, a kiváltott érzések eredményeként a következő életben határozott tehetséggel fog rendelkezni a jó cselekedetekhez; emellett alaposan fejlett lelkiismerettel fog rendelkezni, és magas erkölcsi elvekkel rendelkező ember lesz.” GA 99

2022. november 5-én (20 év várakozás után) elindultam az Emberi Értékek Oktatási Program képzésén. És erről az igen fontos Útról fogok irogatni, mely írásokat személyes blogomon olvashatod: ebredesemutjan.wordpress.com/category/emberi-ertekek-oktatasa/

Ezt az anyagot majd még bővíteni fogom.

Marina Gyacsenko - Szergej Gyacsenko: Alekszandra és a Teremtés növendékei

Marina Gyacsenko - Szergej Gyacsenko: Alekszandra és a Teremtés növendékei

2022. október

Ez a könyv évek óta a könyvespolcunkon van, azonban nem olvastam. Aztán Böbe lányom hívta fel rá a figyelmemet, és elolvastam. AJÁNLOM!!

Nem igen szoktam ilyesmi könyvet olvasni, regényt pedig szinte soha. Annyi jó „szakmai” könyv van, hogy nincs is időm másra.

Azonban most kivételt tettem. Ennek több oka is volt: egyrészt az írók személye (orosz házaspár, akik oroszul és ukránul is írtak. Továbbá, mert ott Oroszországban van valami Igaz, Szellemi Tudás.), másrészt pedig mi úgy döntöttünk, hogy lefordíttatjuk Sztrelnikova Ludmila: A batu törzs titka című orosz, Aranykor Tudása regényt, hogy egyre több emberhez jusson el az Új Tudás. (Mert az Isteni Terv szempontjából ez nagyon fontos!)

A lányom hívta fel a figyelmemet Alekszandra és a Teremtés növendékei című könyvre, abból az aspektusból, hogy a hozzánk – Omniverzum Szabadegyetemre – beiratkozó diákoknak már az első hétvégén elmondom, hogy olvassanak olyan szellemi tartalmú könyvet, melyből lehet, hogy semmit nem értenek. Olvassanak heti 2-3x 15-20 percet, és ne adják fel. A szükséges fejlődés szempontjából roppant fontos ez az impulzus.

Tehát a javaslatra elolvastam a regényt. És ajánlom, hogy MINDENKI olvassa el!

Valami történt bennem. Valami megnyílt. Valami csoda született a finom érzékelésemben.

Több történt, mint egy jó könyv elolvasása. Valami mag született meg bennem.

Úgy döntöttem, elolvasom Marina Gyacsenko és Szergej Gyacsenko magyarul megjelent további két regényét is.

Aztán pedig Ludmila A batu törzs titka című könyv következik, mely – terveink szerint – február környékén fog megjelenni.

Fejlődjünk, nemesedjük, tudatosodjunk. Járjuk célirányosan lélekfejlődési utunkat.

Üdv: Csilla

Rímtündér - Hétvári Andrea költő, meseíró

Rímtündér - Hétvári Andrea költő, meseíró

2022. szeptember

Feladatunk az utánunk jövők tanítása (is). Ebbe a feladatba tartozik bele gyermekeink, unokáink segítése a tudati fejlődésben, melyet már nagyon korai életkorban el kell kezdeni. Hétvári Andrea - Rímtündér könyvei sokat tudnak adni a gyermekek tudati és lelki fejlődéséhez.

Mint tudjátok többszörös nagymama vagyok. Jelenleg öt unokám van. Nagyon fontos dolognak tartom az tudati és lelki fejlődésüket.

Rátaláltam Hétvári Andrea – Rímtündér költő és meseíróra. Akinek óvodás korú gyermek van a közelében, annak ismernie kell a Rímtündért.

Szeretem a könyveit. Egyszerű kis versikék, azonban szívhez szólóak és melegséggel töltik meg a szívemet. Nagyon szívesen olvasom az unokáimnak.

Az egyik kedvencem azt “Égbe szálló gyermekimák” könyv. Most ebből osztok meg veletek egy kis versikét:

Hálaima a nagymamáért

Az én drága nagymamám
éljen vagy száz évig,
aranyból van az ő szíve,
a szívemig fénylik.

Köszönöm, hogy velem lehet,
kedves, Jóistenem,
sose küldtél ennél drágább
ajándékot nekem!

facebook oldala: facebook.com/rimtunder

oldala:rimtunder.hu/

Herbafulvo esszencia

Herbafulvo esszencia

2022. augusztus

Fontos a test táplálása is. Hiszen, hogy haladjunk a lélekfejlődési utunkon erőre és egészségre is szükségünk van.

Életünk program szerint zajlik. Ezt a programot az Égiek állítják össze az ember számára.

Az ember jelenlegi fejlettségi szintjén NINCS beleszólása az életprogramjába!

Kihívásokat, betegségeket, nehézségeket kapunk, hogy egyrészt dolgozzunk karmánkon, másrészt pedig energiát termeljük az Égi Hierarchia és a Föld számára.

Mester Károly munkássága alapján létrehoztt Herbafluvo esszenicia mindenképpen érdekes egészségünk szempontjából.

Ne mondj ítéletet, hanem ismerkedj meg vele.

Szerintem Ő is dr Béres József útján halad, abban a tekintetben, hogy nem igazán értik meg őt. Az idő fogja bebizonyatani, hogy amit letett az asztalra az sokak számára segítség lehet.

Nekem semmilyen hasznom nincs a termék reklámozásából. Egyszerűen szedem és nagyon jónak találom.(Ez nem az ízére vonatkozik, mert az bizony nem finom. wink)

Szellemi útmutatások a 21. századra

Szellemi útmutatások a 21. századra

2022. augusztus

Gellért Ferenc összes könyvét tudom ajánlani.

Nagy élmény volt ezt az összefoglaló művet olvasni. Elolvastam egyedül, majd a Szellemi csoportban is elolvastuk együtt.

Aztán pedig felkerült az Omniverzum Szabadegyetem Spirituális lélekgyógyász képzésének kötelező olvasmányai közé.

A Szellem útat és megközelítést nem mindenki tudja elfogadni. (Az, hogy az elfogadás és megértés megszületik-e bennünk az függ lélekfejlettségi szintünktől. És ez nem ítélkezés!!! Ez tény.)

Iskolánban NINCS semmilyen vizsga a szellemi tantárgyakból. Azonban mi nagyon fontosnak tartjuk tudatunk tágítását és nézőpontunk szélesítését. És eljön az idő a lélek számára (s ez lehet bizony a következő életekben is), hogy rádöbben a Magasabb Igazságra.

Ajánlom forgatára ezt a könyvet, sőt Gellért Ferenc összes írását.

megismeres.hu

Ahrimán inkarnációja * Korcsog Balázs előadása

Ahrimán inkarnációja * Korcsog Balázs előadása

2022. augusztus

Jó előadásnak tartom. Fontos a tájékozottság.

Összetett világban élünk. Szellemi nézőpontból a Jó mellett megjelenik a Rossz is. Mindkettő jelen van a Földön.

Az ember, mint lélek fejlődésénke lépése, hogy felelősséggel válasszon és a tudása alapján a legjobb döntéseket hozza élete és fejlődése szempontjából.

Tudnunk kell a jelenlévő Pozitív és Negatív erőkröl. Nekem ez az előadás sokat adott.

Mint mindig a tudásaom és saját belső minőségem szempontjából “szűröm” az információt. Ezt az előadást nagyon elgondolkodtatónak tartom:

Az IMA ereje

Az IMA ereje

2022. augusztus

Gondolatok Rudolf Steiner Az Ima ereje előadása kapcsán

Amikor ezt az előadásrészletet elolvastam egy Rudolf Steiner csoportban a facebookon, nagyon megérintett.

Egyrészt, hogy azt mondja Steiner, hogy vizsgáljuk meg az ima hatásossága kapcsán, hogy amikor 10 évig nem imádkoztunk az milyen hatást váltott ki az életünkben, majd 10 év imaidőszakot, és, hogy akkor mit tapasztalunk az életünk sodrában.

Kétszer 10 év!

S mi ma azonnali eredményeket várunk. Azonnali gazdagságot, megvilágosodást, célbaérést. Mibe teszünk bele 10 év (vagy esetleg 20 év) munkát?

Van egy kedvenc mondatom, amit valamikor régebben olvastam:

„A hirtelen sikerhez általában tíz év kell.”

Ezt jó lenne észben tartanunk. A dolgokba erőfeszítést, akaratot, cselekvést és sokszor anyagiakat is kell tenni újra és újra. És ha majd beérik, akkor lesz eredmény. Előbb nem.

A másik amiért megérintett ez az írás, az ima lényege. Tudunk-e, akarunk-e imádkozni? Ez a gondolatmenet még messzebbre (és magasabbra) tudna minket emelni, ha foglalkoznánk vele.

Most pedig a Steiner előadás részlet:

“Az ima természetére vonatkozó ilyen megfigyelések ma nem népszerűek. Hogy a csudába – mondják az emberek -, hogy az ima bármit megváltoztathat, bármit is kérjünk?

A világ menete szükséges törvényeket követ, és nem változtathatunk rajtuk, de ha fel akarunk ismerni egy erőt, ott kell keresnünk, ahol van.

Ma az ima erejét kerestük az emberi lélekben, és rájöttünk, hogy ez az, ami a lelket előre tudja segíteni.

És aki tudja, hogy a Szellem az, ami a világban működik – nem egy képzeletbeli, elvont Szellem, hanem tényleges, tevékeny Szellem –, és hogy az emberi lélek a Szellem birodalmához tartozik, tudni fogja, hogy nemcsak az anyagi erőkre vonatkoznak megváltoztathatatlan törvények a világban; de Szellemi lények is dolgoznak ott, bár tevékenységük általában nem látható.

Ha imával erősítjük lelki életünket, csak várnunk kell a hatásokra; biztosan jönnek.

De az ima hatásait a külvilágban csak az fogja keresni, aki először ismerte fel az ima erejét, mint valóságot.

Bárki, aki felismeri ezt, kipróbálhatja a következő kísérletet.

Hadd tekintsen vissza egy tíz évre, amely alatt megvetette az imát, majd egy második tíz évre, amely alatt felismerte annak erejét. Ha azután összehasonlítja a két időszakot, hamarosan látni fogja, hogyan változott meg az élete azon erők hatására, amelyeket az ima öntött lelkébe.

Az erők hatásai nyilvánvalóvá válnak. Könnyű tagadni az erők létezését, ha nem teszünk semmit azok előhívására.

Hogyan lehet bárkinek joga megtagadni az ima hatalmát, ha soha nem törekedett arra, hogy az ima hatását kifejtse magában?

Feltételezhetjük-e, hogy ismernünk kellene a fényt, ha soha nem gyújtottuk volna meg vagy kerestük volna?

Csak úgy tanulhatjuk meg felismerni azt az erőt, amely a lélekben és a lelken keresztül működik…

Mindenki, aki imádkozik, megérintheti ezt az érzést, ha az ima által eljut az igazi belső megnyugváshoz és a bensőségességhez, majd az önmagától való megszabaduláshoz.

Mindenki megsejthet valamit ebből a hangulatból, amely arra készteti az embert, hogy a múló pillanatból feltekintsen az örökkévalóságba, mert összeköti lelkünkben a múltat, a jelent és a jövőt.

Akár tudja az imádkozó ember, akár nem: mikor imáját Istene felé küldi, akkor gondolatait, érzéseit és szavait, amelyekbe imahangulatát önti, az örökkévalóságnak az a hangulata hatja át, ami Angelus Silesius szép soraiban él. Hadd fejezzük be mai szemlélődésünket ezekkel a sorokkal, amelyek édes isteni aroma gyanánt benne élhetnek minden igazi imában, ha gyakran öntudatlanul is:

Magam vagyok az örökkévalóság, ha az idő kerekét nem űzöm,
Istent magammal, magamat Istennel csendben összefűzöm.

~ Rudolf Steiner az ‘Ima természetéből’ 1910. február 17. Berlin

Steinmüller Csilla Magdolna
2022. 08. 25.

Imák az Aranykor embere számára

Imák az Aranykor embere számára

2022. május

Imák a magasabb energiaszint támogatására

Új emberi faj van születőben. Új időket élünk. Sok minden, ami a múltban segített és támogatott minket, ma már nem éri el azt az energiaszintet, melyre szükségük van.

Új Imákat kaptunk fejlődésünk és haladásunk szempontjából. Megosztom ezeket, hogy ezzel is támogassam a Fejlődést.

itt tudod elolvasni: omniverzum.hu/imak

Szeklitova Larisza és Sztrelnikova Ludmila: IMÁK * A Világegyetem Törvényei alapján

Aranykor Tudásának Hírnökei

Aranykor Tudásának Hírnökei

2022. május

Szeklitova Larisza és Sztrelnikova Ludmila Isteni Hírnökök a ma embere számára

Hínrökök Ők, akik ma közöttünk élnek.

Ők az Isteni Üzenetet könyvek formájában adják át az embereknek. Oroszul már 86 könyv olvasható, magyarul pedig 16. (Itt tudod megnézni őket >>>) Milyen SZUPER! Ajánlom olvasásra őket.

Az Aranykor írásainkat itt olvashatod: omniverzum.hu/aranykor-tudasa

Merjük megnyitni a tudatunkat és a lelkünket az Új Tudás előtt.

A képen Szeklitova Larisza látható.

Könyvek, melyeket olvasok és ajánlok

Könyvek, melyeket olvasok és ajánlok

2022. május

Égi Irányítóm egész életemben a könyvek által vezetett. Hálás vagyok érte nagyon!!!

Könyvajálómat itt olvashatod: https://ebredesemutjan.wordpress.com/

Ingyenes Spirituális Mini Tréning

Ha érdeklődsz a spirituális fejlődés iránt, ismerd meg az Omniverzum Szabadegyetem tanításait.

Le kell lépnünk a több tízezer éve taposott, jól bejáratott utunkról, és egy totálisan Új Úton kell elindulni.

Kérd INGYENES email programunkat és bemutatjuk az ÚT első néhány lépését >>>

KÉPZÉSEK

Szolgáltatásaink

Ha kedvet kaptál a spirituális fejlődéshez, válassz képzéseink közül és fejleszd tudásodat, fejleszd Önmagad.

Személyes képzéseink mellett távoktatás formában és online tanfolyamainkon is tanulhatsz.

Személyes képzéseink

Ismerd meg az Omniverzum Szabadegyetem képzéseit, válassz különböző személyes képzéseink közül.

Távoktatás képzéseink

Otthonodból, saját időbeosztásod szerint is elvégezheted az Omniverzum Szabadegyetem képzéseit.

Online tanfolyamok

Rövidebb, online kurzusainkon egy-egy spirituális részterületet sajátíthatsz el, kényelmesen, otthonodból.

Lépj velünk kapcsolatba

8 + 5 =

Telefon

+36-20/333-6475

Marelin-Domokos Erzsébet

Cím

Omniverzum Szabadegyetem
Budapest XIII. kerület, Váci út 4.
2 emelet 5.
82-es kapucsengő

mini-spiri-trening

Köszönjük, hogy igényelted Spiri-mini-tréningünket