+36-20-333-6475 info@omniverzum.hu
Oldal kiválasztása

Metamorf masszázs

Málits Flóra

„A sors akkor állít minket nagy döntések elé, amikor a legkevésbé sem számítunk rá. Ilyenkor derül ki, elég bátrak vagyunk-e, hogy megváltoztassuk az életünket. Ilyenkor nem tehetünk úgy, mintha mi sem történt volna, és nem hivatkozhatunk arra, hogy még nem vagyunk felkészülve a döntésre. A próba nem vár. Az élet nem néz hátra.” Paulo Coelho

MASSZÁZS

Metamorf masszázs

Metamorf masszázs

Lelki blokkok oldása

Földi létünk során több kellemetlen hatás is érhet bennünket, ilyenek például a traumák, sokkhatások, fájdalmak, megaláztatás és megrázkódtatások, szégyen érzése, lelkiismereti kérdések és a szeretetmegvonás.
Ezek lehetnek nagy volumenű történések az életünkben, azonban érnek olyan kisebb behatások, amikre mi magunk nem emlékszünk már, de sejtemlékezetünk megőrzi emlékét.

Ezeket hívjuk a metamorf masszázsban lelki blokkoknak, gátaknak. Ezek összessége akadályozhat minket szabadságunkban testileg, lelkileg és szellemileg, akadályozza egészséges életenergia áramlásunkat és ki alakulhatnak testi, érzelmi, értelmi tünetek az életünkben.

A metamorf kezelések során három idősíkot érintünk:

1.) előző életekből hozott blokkok,

2.) magzati korszakból hozott blokkok,

3.) a születéstől a jelenig létrejött blokkok kezelése/oldása történik.

A kezelések során a felgyűjtött tartalmak feldolgozása által élet-energiaáramlásunk helyre áll és javulás állhat be életünkben.

Metamorf masszázs

  A metamorfózis görög eredetű szó, melynek jelentése: átalakulás. Életünk folyamán számtalan változáson haladunk át, ez segíti fejlődésünket is. A metamorf masszázs finom érintések útján, melyek a lábfejeken, a kézfejeken és a fejen történnek, visszajuttatja az embert három létsíkra. Ez a három létsík, melyet érint a metamorf masszázs az előző életek síkja, a magzati kor síkja és a születésünktől a jelen pillanatig tartó időszak.

  A technika a gerinc reflexpontjait célozza a finom érintésekkel. Ezek a reflexpontok a test több pontján is megtalálhatóak, így a lábfej belső vonalán, a kézfejen a hüvelykujj csúcsától egészen a csuklóig, de még a fejtetőn is. Egy rendszert alkotva, a láb- és kézfej, fej tetején található reflexpontok összeköttetésben állnak a gerincen található fő pontokkal (lásd az ábrán). A kezelések során, a három létsíkon történő munkával, az előzőéletekből tárolt minták, képek a tudattalanból bukkannak fel és kerülnek feloldásra. Ugyan így a magzati korban ért hatások és a jelen életben szerzett blokkok is a tudattalanban tárolt működéseket tárják fel. Ez annak köszönhető, hogy a már említett gerincben futnak az idegek, melyek információt közölnek az idegrendszerrel és a nyúltaggyal. A nyúltagyban található a vegetatív idegrendszer központja és a tudatalatti egyaránt. A reflexpontok finom stimulálásával megkapja az impulzust tehát a gerinc és azon keresztül az idegrendszer, majd a tudatalatti székhelye a nyúltagy is.

  A csakrákról röviden

  A csakra szó a szanszkrit „kerék” szóból származik, több hagyományban is jelentős szerepet játszik, mint például az indiai, a hindu tantrizmus és a tantrikus budhizmusban. Az élet maga is energia, s a csakrák eme színtiszta energia megnyilvánulásai. Az egyetemes életerő áramlik át rajtuk, és a lét élményével ajándékoz meg bennünket. A csakrák a világegyetem energiájának tárházai és átadóállomásai, és mindegyik a mindenség más-más frekvenciájának felel meg. A csakrák kölcsönhatásba lépnek az elektromágneses energiamezővel, és átalakítják az életünket fenntartó energiává. A csakrák azok a csatornák, amelyeken az egyetemes energia belénk árad. Mi ebből annyit észlelünk, hogy az energia az anyaföldből az alsóbb csakráinkon át feláramlik a magasabb rendű csakráinkba, ám ez a mozgás korántsem egyirányú – inkább körkörös és mindkét irányba tart. – (David Pond – Csakrák c. könyv részlete)

  A metamorf masszázsban a szívcsakrának van különös jelentősége, mert a szívcsakrán keresztül oldjuk fel/dolgozzuk ki a felbukkant kapcsolatainkat, terheket, sérüléseket és traumákat. A szívcsakra szanszkrit elnevezése: anáhata. Jelentése „nyitott”, „érintetlen”, „sértetlen”. A mellkas közepén helyezkedik el, színe a zöld. Ide kapcsolódik a szeretet, könyörületesség, együttérzés, feltételek nélküli szeretet, öröm, elfogadás és megbocsájtás.

  Ez a csakra híd az alsó földies és a felső szellemi csakrák között. Jelen rövid leírásból érezhetjük miért a szívcsakra az, melyen keresztül az oldás történik. De nem csak az energiák kidolgozásai történik a szívcsakrában, hanem a masszázs végén a kiürült energiák helyét (amik már nem szolgáltak), a szívcsakráján keresztül töltjük fel, hogy ne keletkezhessen energia hiány a testben!

  Az alábbi ábrán látható, hogy a kapcsolati rendszereinkben melyik oldalon, milyen kapcsolati sémák oldatóak fel. A jobb oldalhoz tartoznak a férfi minőségű kapcsolataink, ezen belül is a kézhez a gyermekeink, férjek és szerelmek, míg a lábon az apa és az apa férfi felmenői hét generációra visszamenőleg. A baloldalon a női kapcsolatok találhatóak, a kézhez tartoznak a lány gyermekek, feleségek és szerelmek. A lábnál csakúgy, mint a férfi oldalon az anya és az anya női felmenői hét generációra visszamenőleg!

  És hogy ez miért is lényeges?

  Talán már hallottál arról a kifejezésről, hogy morfogenetikus mező. De más néven hívhatjuk kollektív tudattalannak is. Ez a mező számos információt tartalmaz, mint például: érzések lenyomatát, gondolatokat és azok lenyomatát. Tartalmazza minden valaha élt személy lenyomatát – tehát az érzelmeit, gondolatait, hiedelmeket és ezek itt rögzülnek. Ez a mező mindnyájunkat körülvesz, most a jelen pillanatban is! Hatással van ránk, akár akarjuk akár nem. Azonban hozzá való viszonyunkat (morfogenetikus mező) formálhatjuk a vele, való munkával. Gondoljunk csak bele, hét generációra visszamenőleg – ami csak a mi felmenőinket illeti – mennyi minden tárolódhatott el családi rendszerünk mezejében?! Rupert Sheldrake elmélete szerint, ha valami elég alkalommal megismétlődik, akkor létre jön egy morfogenetikus mező. De tovább ment és azt is állítja, hogy hasonlóságunk családtagjainkra nem csak a DNS-től függ, hanem a családi morfogenetikus tér is szerepet játszik benne. Ugyanígy a mezőből leképzünk viselkedési mechanizmusokat, melyeket sok esetben észre sem veszünk, amikor működik. Csupán utólag mondunk olyanokat, hogy „ezt már múltkor is, és az előtt is eljátszottam. És most megint… Miért csinálom én ezt?” vagy „miért reagálok így, minden egyes ilyen helyzetben? Nem is értem magamat!” A metamorf technika segít a családi morfogenetikus mezőből hozott sérülések, működések és traumák felismerését és gyógyítását.

  A masszázs segítségével javulhat életminőségünk, életvitelünk, az életszemlélet és a kedélyünk is! Segít feloldani a negatív ismétlődő gondolatokat, félelmeket, negatív érzelmeket. Így megnő az életkedv, oldottabbá válhatunk, javul az életbe vetett hitünk, megtalálhatjuk céljainkat és ezekbe vetett hit is megjelenik ezzel együtt. Hatással van a testi tünetekre, mint például a migrén, izomgörcsök és fájdalmak, esetleg tikkelések. A belső szerveinkre is pozitív hatást gyakorol.

  Masszázs menete

  A kezelés alkalmával kényelmes környezetek teremtek számodra, hogy a kezdeti relaxáció és később a masszázs során is kényelmes és ellazult lehess. A meditáció és a kezelés alatt is, lágy zene szól, gyertyák égnek (melyekre jómagamnak is szükségem van az energiákkal való munkához).

  Miután megtörtént a meditáció egy mély tudati állapotba kerülsz, ahol a masszázs során érzések, gondolatok, képek, akár illatok és színek is felbukkanhatnak. Neked csupán annyi a dolgod, hogy kényelmesen elhelyezkedj és hagyd megtörténni mindent, ami felbukkan.

  Miután megnyitottuk a meditáció során a szív és koronacsakrát is, elkezdődik a masszázs: előbb a jobb, majd a bal lábon haladok végig, három-három alkalommal (3 létsík), majd a jobb és balkézfejen szintén három-három alkalommal és ugyan ezen elven végül a fejtetőnél is. Minden kört követően a szívcsakrán keresztül dolgozom el azokat a felbukkanó energiákat, melyek már nem szolgálják energetikai rendszeredet, majd, mint ahogy már fentebb említettem itt is töltöm vissza, hogy ne maradjanak „lyukak” energetikai rendszeredbe.

  Egy kezelés nagyjából 30-40 percet vesz igénybe, ez alatt neked tényleg csak egy dolgod van, hogy pihenj és engedd magad bele a folyamatba! A kezelés végeztével pedig átbeszélésre kerül, hogy milyen érzések, gondolatok, képek bukkantak fel benned. Persze semmit sem kötelező megosztani, minden egyéni igények szerint történik a kezelés végeztével!

  METAMORF

  Jelentkezés a masszázsra:

  Érdeklődés * Időpont egyeztetés:

  Málits Flóra * Metamorf masszázs

  mflora05@icloud.com

  A kezelés díja:

  6.500.- Ft

  A kezelés időtartama: 1 óra

  Helyszín:

  Omniverzum Szabadegyetem és Központ
  Budapest, XIII. kerület, Váci út 4. 2/5.

  Bejelentkezés szükséges!

  RÓLUNK

  Rólunk mondták tanítványaink

  "Sok új dolgot tanultam már eddig is, elég összetett, de egymásra épülő a tananyag.

  Ha valami egyből nem is egyértelmű, idővel az is szépen letisztul. Van 1-2 gyakorlati rész, amit nem mindig tudok a gyakorlatba beépíteni, de próbálkozok vele. Viszont észrevettem, hogy sokszor a tanultak szemszögéből figyelem az embereket, és észreveszek olyan dolgokat, amiket eddig nem. A számmisztikával akadnak problémáim, a kiszámolás az megy, viszont az elemzésnél mindig elakadok, arra valahogy nem akarok ráérezni.

  Láttam, hogy a mai lecke az utolsó, így elkezdem újra átvenni az egészet, hogy még jobban letisztuljanak a dolgok. Most, a Maya Asztrológia lett az új tantárgy, az még elég ködös, de türelmes vagyok, mert az is biztos szépen a helyére kerül majd.

  Mindenesetre nagyon örülök, hogy belekezdtem ebbe az iskolába, érzem magamon a változást.

  Üdv.: Timi"

  2020. június

  Kiss Tímea

  "Sziasztok leendő Jelentkezők!"
  Szeretnék megosztani Veletek egy érzést és gondolatot!
  Idén kezdtem el az Omniverzum Spirituális Lélekgyógyász képzést,és lassan vége az első szemeszternek. Sokáig halogattam a döntést,hogy belevágjak-e a képzésbe..merthogy 3 év,és a manapság egyébként sem egyszerű mindennapok anomáliai,es persze az életkor..:
  De kijelenthetem hogy az egyik legjobb döntést hoztam az életemben hogy megembereltem magam,és jelentkeztem,majd elkezdhettem a tanulmányokat!
  Már most nagyon sok mindent gyakorlatban használhatok a tanultakból a munkám során! Fantasztikus a tanári kar,és a szivből átadott tananyag!
  Az egész szervezés és rendszer profi! Az összes segitség a tanulok felé,az iskola részéről maximális!
  A csoporttársaim fantasztikusak,és már most összekovácsolodott a csapat! Csak ajánlani tudom az iskola bármely képzését!
  Ne halogassátok az időt a tanulásra! Köszönök szépen ezúton is minden segitségeteket Omniverzum!!
  Szeretettel!"

  2023. május

  Lapos Enikő

  "Az első félévemen vagyok túl az Omniverzum Szabadegyetemen, és nem lehetek elég Hálás az Égieknek, hogy ide vezettek engem. 1 éves képzésre jelentkeztem, de már az első hétvége után tudtam, hogy 3 évre itt ragadok, és remélem, ennek a 3 évnek sosem lesz vége!!!
  Amióta itt tanulhatok, az életem nem csak múlik, hanem telik!!!!
  Rengeteget tanultam magamról, és változtam már 5 hónap alatt, máshogy szemlélem a világot és a körülöttem élő embereket. Szeretem az iskola sokszínűségét, a végtelenül lelkes és segítőkész tanárainkat, az online órákat, a könyvtárat, ahol választani sem tudok a rengeteg könyv közül!
  És nem utolsó sorban csodás, önzetlen, támaszt adó Barátokra leltem a csoportunkban!!!!
  Alig várom a szeptembert, hogy folytassuk.

  Szívből ajánlom mindenkinek, hogy kezdje el az Omniverzum csodás útját járni!!!!"

  2023. június

  Vereczkey Dorottya

  Lépj velünk kapcsolatba

  8 + 7 =

  Telefon

  +36-20/333-6475

  Marelin-Domokos Erzsébet

  Cím

  Omniverzum Szabadegyetem
  Budapest XIII. kerület, Váci út 4.
  2 emelet 5.
  82-es kapucsengő

  Köszönjük, hogy igényelted Önismereti program tájékoztatónkat