+36-20-333-6475 info@omniverzum.hu
Oldal kiválasztása

Rólunk * Szellemiségünk * Célunk

Ha kész vagy elindulni a fejlődés, az önismeret, az integráció nem mindig könnyű útján, hogy először Önmagad válj tudatosabb és nemesebb emberré, majd aztán az utánad jövőknek is meg tudd mutatni a kiteljesedettebb élethez vezető utat, sok szeretettel várunk, ismerj meg minket, légy a Diákunk.

 

„Elengedhetetlen tudnunk, hogy honnan jövünk, merre tartunk, mi okból és célból vagyunk itt.

Élni pusztán azért, hogy éljünk, enni, hogy létezzünk, dolgozni, hogy ehessünk: ez nem lehet az egyetlen valódi életcélunk.

Kétségkívül meg kell oldanunk létezésünk rejtélyét, meg kell értenünk az élet értelmét ….

Így hát, elérkezett az óra, hogy megtudjuk, kik vagyunk. A fizikai test nem minden,
Látni egy ember testét nem jelenti azt, hogy megismertük a valódi lényét ….”

Samael Aun Weor

Omniverzum Szabadegyetem

Célunk * Tanításunk * Munkánk * Utunk

Spirituális képzésközpont

Omniverzum Szabadegyetem a Tudásiskola

A Kozmosz, Isten és mi emberek is a Nagy Tudati Váltás kellős közepében “állunk”.
Vagyis inkább haladunk, azonban, hogy ki merre veszi az irányt az teljes mértékben az egyéni szabad döntésén múlik. Ezt a döntést az emberek tudattalanul vagy tudatosan hozzák.
Te melyik csoportba tartozol?

Ahhoz, hogy Te ennek a változásnak és tudatossági szint emelkedésnek aktív részese legyél, TUDATOS változtatások szükségesek. Le kell lépnünk a több tízezer éve taposott, jól bejáratott utunkról, és egy totálisan Új Úton kell elindulni.

Mit jelent ez?
Elhagyni a személyiségszintű, ego játszmákat, kilépni a dualitás fogságából, integrálni leszakadt és letapadt én-részeinket, és “megfogni” a Lélek kezét.

Létünkkel, életünkkel, tudásunkkal mi magunk az Új Utat járjuk és ezt kívánjuk mindenkinek megmutatni aki ezt választja. Felnőttképző iskolánkkal, képzéseinkkel a Tudatos Fejlődést és a Tudatosság Nagy Váltását támogatjuk.

Ha kész vagy elindulni a fejlődés, az önismeret, az integráció nem mindig könnyű útján, hogy először Önmagad válj tudatosabb emberré, majd az utánad jövőknek is meg tudd mutatni a kiteljesedettebb élethez vezető utat, sok szeretettel várunk, légy a Diákunk.

Valódi Lényünk = Lélek

Hogyan tudunk közelebb kerülni Lélek minőségünkhöz és a tudatos fejlődéshez?

* Szellemi Törvények megismerése nagyon fontos fejlődési lépés: a Kozmosz és az ember kapcsolata, a teremtés csodája, Univerzális Törvényszerűségek megismerése, az ember Isteni hármasságának felfedezése (Test-Szellem- Lélek). Ezen tudás alapja az Ősi Bölcsességek és az Aranykor Tudása.

* Hiteles Önismeret: ennek feltétele egy belső önismereti munka. “Ember, ismerd meg önmagad, s így megismered a Világegyetemet és az Isteneket!”
Mert bizony a fejlődés itt kezdődik. Az önmegismerés és Sorskódjaink megismerése (asztrológia, számok, ránk jellemző szín és rezgésminőségek, Sugár minőségünk, Szellemi Lényünk, vagyis Lelkünk fejlődési szintje, ezéleti Terve, stb..) alapvető lépések a tudatos fejlődés útján.
Továbbá tisztában kell lennünk az energiák működési elvével, a szervezet öngyógyító folyamataival, azok beindításával a különböző módszerek segítségével (meditáció, ima, légzéstechnikák, koncentrációs gyakorlatok, Rúna gyakorlatok).
És ma már egyre  fontosabbá válik a Fehér Mágia ismerete és alkalmazása is.

* Céltudatos Egyéniség felépítése: cselekedet-érzelem-gondolat-tudat működése és egymásra hatása a gyógyításban, gyógyulási folyamatban. Saját „vezérlő elveink” felfedezése, megismerése, személyiség-énjeink tudatos felismerése, ezek integrálása. A Lélek fejlődési szintje és Életfeladatunk  feltérképezése.

* Tudás: konkrét, mélyen gyökerező, tiszta, magas rezgésű új tudás és jól használható tudásanyag átadása és elsajátítása, új nézőpontok megismerése, befogadása.

* Megértés: a tudás utáni következő lépés, amikor ráébredek, hogy életünket Szellemi Törvények és Kozmikus Rend írányítja.  Amíg ezeket nem ismerjük fel, addig is hatnak ránk, amikor pedig felismerjük, megtanuljuk és tudatosan alkalmazzuk is őket, onnantól pozitívan befolyásolhatják életünket. Segítségükkel kijelölt mederben, de azt folyamatosan szélesítve haladhatunk utunkon, és a kudarcokat SIKEREK váltják fel.

* Megélés: bizony nem elég tudni, CSELEKEDNI is kell. Mindannak a tudásnak és megértésnek, amit magunkévá tettünk, hitelesen kell megnyilvánulni a világban. Hiszen hogyan tudjuk bizonyítani belső folyamatainkat, változásunkat? Csakis a viselkedésünkkel és az életünkkel. Amikor mindhárom minőség egyértelműen jelen van az életedben, akkor Mesterré váltál, önmagad mesterévé és innentől kezdve elfoglalod helyed a Kozmikus Rendben, és az energiák is támogatni fognak.

A jó hírem az, hogy útnak sosincs vége, mindig van még több, még feljebb …
Ahogy Szepesi Mária mondta: Minden megoldást befelé és fölfelé találsz meg!
Képzéseink ebben a Szellemiségben, ezeket az elveket követve és megtartva épülnek fel Szolválva az Aranykor Tudását és a Lélek fejlődését.

Képzéseink nem jogosítanak fel beteg emberek kezelésére!

Célunk: az egészséges és mélyebb Lélek szintű Önismeretre és fejlődésre kész emberek
» a Lélek fejlődésének és feladatának felismerése;
» önismeretének fejlesztése;
» önmagukra találásának támogatása;
» a LélekÚt és az
» ÉletÚt megtalálásának segítése;
»  az Életfeladat felismerése; és
» hozzásegítése egy kiteljesedett, beteljesedett és kerek élet felé.

Várunk szeretettel:
Marelin-Domokos Erzsébet
 * Művészeti Terapeuta, oktatási vezető
06-20/333-6475
infoomnverzum@gmail.com

A Nagy Fohász

A Fényforrásból, mely Isten elméjében él
Áradjon fény az emberi elmékbe.
Szálljon Világosság a Földre.

A Szeretetből, mely Isten szívében él
Sugározzon szeretet az emberek szívébe.
Térjen Krisztus vissza a Földre.

A központból, ahol Isten Akaratát ismerik,
Cél vezérelje a kis emberi akaratokat –
A cél, amit Mesterek ismernek és szolgálnak.

A központ, melyet emberfajnak hívunk
A Fény, s Szeretet Tervét teljesítse be,
S gonoszság lakának ajtaját zárja le.

A Fény, Szeretet és Erő állítsa helyre a Tervet e Földön.

“A fenti fohász vagy invokáció nem egyetlen személyé vagy csoporté, hanem az egész emberiségé. Ennek a könyörgésnek a szépsége és ereje az egyszerűségben rejlik és abban, hogy bizonyos sarkalatos igazságokat fejez ki, amelyeket minden ember természetesen és ösztönösen elfogad. Egy alapvető Intelligencia létezésének igazságát, akinek történetesen az Isten nevet adtuk; az igazságot, hogy egy nagy Személyiség jött a Földre, akit a keresztények Krisztusnak hívnak és úgy testesítette meg a szeretetet, hogy megérthessük; az igazságot, hogy mind a szeretet, mind a tudás annak a megnyilvánulása amit mi Isten Akaratának nevezünk; és végezetül azt a magától értetődő igazságot, hogy az Isteni Terv csak az emberiségen keresztül tud megnyilvánulni.” * Alice A. Bailey

A Tanítvány Mantrája

Fénypont vagyok
a nagyobb Fényben.
A szeretet energiájának medre vagyok
az Isteni Szeretet folyamában.
Az áldozati Tűz pontja vagyok,
amely Isten tüzes Akaratában összpontosul.
Ez vagyok én.

Út vagyok, amelyen az ember elérhet valamit.
Az erő forrása vagyok,
amely képessé teszi őt, hogy kitartson.
Fénynyaláb vagyok, amely megvilágítja útjukat.
Ez vagyok én.

Így keringek,
s járom az utat, az emberek útját,
s ismerem az Isten útjait.
Ez vagyok én.

Érdeklődni és jelentkezni:

Marelin-Domokos Erzsébet
oktatási vezető, Katarzisz Komplex Művészeti Terapeuta
06-20/333-64-75
infoomniverzum@gmail.com

Várunk minden tudatosan fejlődő Embert, legyen a diákunk,
utána pedig a kollégánk.

RÓLUNK

Rólunk mondták

Korábbi tanítványaink visszajelzései

"Sok új dolgot tanultam már eddig is, elég összetett de egymásra épülő a tananyag. Ha valami egyből nem is egyértelmű idővel az is szépen letisztul. Van 1-2 gyakorlati rész amit nem mindig tudok a gyakorlatba beépíteni, de próbálkozok vele. Viszont észre vettem, hogy sokszor a tanultak szemszögéből figyelem az embereket és észre veszek olyan dolgokat amiket eddig nem. A szammisztikával akadnak problémáim a kiszámolás az megy viszont az elemzésnél mindig elakadok arra valahogy nem akarok ráérezni. Láttam, hogy a mai lecke az utolsó így elkezdem újra átvenni az egészet, hogy még jobban letisztuljanak a dolgok. Most a Maya asztrológia lett az új tantárgy az még elég ködös, de türelmes vagyok mert az is biztos szépen a helyére kerül majd. Mindenesetre nagyon örülök, hogy belekezdtem ebbe az iskolába, érzem magamon a változást.

Üdv.: Timi"

Kiss Tímea

"Köszönet a tanáraimnak és annak a sok jó módszernek, amivel megismertetett, amit a kezembe adott. Köszönet a diáktársaimnak, az itt tanulóknak, mert a feladatokat csoportokban végeztük, ahol mindenki más, másképpen látja a dolgokat. Köszönet az őszinte szavaiknak, mert ezek mind segítettek az önismereti úton.

A szakdolgozatom megírása, a téma kitalálása, a megírása nagy kihívás volt az életemben, 65 éves koromban, de sikerült. Sokat tanultam belőle. Köszönöm!

Gabriella"

Gabriella

"Szeretném tiszta szívemből megköszönni ezt az értékes tudást, amit ennek a képzésnek a keretein belül kaptam.
Nem igazán tudom elég kifejezően szavakba önteni, mit is érzek minden egyes alkalommal, amikor az aktuális lecke sorait olvasom, de az biztos, hogy magányt egy percig sem. Sőt..!
Kérdezheted, hogy jön ide a magány.
Nos, amit a képzés során Csilla is sokszor kiemel, és utamon magam is folyamatosan ezzel szembesülök, hogy a tudatos úton járás, a Lélek, a Szellem útja bizony elszántságot és bátorságot, változtatni akarást kívánhat meg Tőlünk.
A hétről hétre érkező leckéket mindig nagy izgalommal várom, mert olyan Tudás van bennük, ami a legminőségibb táplálék a tudatosságra éhezőknek.
Egy szó, mint száz, ennél a képzésnél jobb dolog, aligha történhetett volna Velem. Köszönet!
Hoffmann Gabriella (24)"

Hoffmann Gabriella

Lépj velünk kapcsolatba

12 + 8 =

Telefon

+36-20/333-6475

Marelin-Domokos Erzsébet

Cím

Omniverzum Szabadegyetem
Budapest XIII. kerület, Váci út 4.
2 emelet 5.
82-es kapucsengő

mini-spiri-trening

Köszönjük, hogy igényelted Spiri-mini-tréningünket