+36-20-333-6475 info@omniverzum.hu
Oldal kiválasztása

Mindent az ALAPOKtól ~ 5 alkalmas Jógatanfolyam kezdőknek

Január 10. szerda 17-19 óra között

5 x 1,5 óra

5 alkalmas alaptanfolyam, melyben az alapvető fogalmaktól, a helyes ülés, állás, járás szabályain át, megtanuljuk a legalapvetőbb elveket, ajánlásokat és az ötödik alkalom végére a gyakorló eljut odáig, hogy egy általános elméleti és gyakorlati ismerete lesz arról, hogy innentől kezdve kellő tudással és biztonsággal tudjon gyakorolni csoportban és otthon is.

Időpontok: január 10. szerda 17:00-19 és a következő szerdákon.

+36-30/266-72-66

Kováts Enikő

jogagyakorlasenikovel@gmail.com

Mit tanulunk az ALAPOKról?

Megismerjük az alapvető fogalmakat, a helyes ülés, állás és járás szabályait.

Megtanuljuk a legalapvetőbb elveket, ajánlásokat és az ötödik alkalom végére a gyakorló eljut odáig, hogy egy általános elméleti és gyakorlati ismerete lesz arról, hogy innentől kezdve kellő tudással és biztonsággal tudjon gyakorolni csoportban és otthon is.

Saját tapasztalatból tudom azt, hogy bármilyen testgyakorlás, edzés vagy akár egy táncórán való részvétel előtt milyen fontos lenne az, hogy az alapokat tisztán megértsük és begyakoroljuk.

Sok évvel ezelőtt, amikor először léptem be egy tornaterem ajtaján és vettem részt életem első jógaóráin, akkor azt tapasztaltam, hogy bekerültem egy összeszokott és gyakorlott közegbe, ahol rajtam kívül mindenki tudta azt, hogy mit kell/kellene csinálni pontosan és miért.

Sok-sok rosszul elvégzett gyakorlat és ennek eredményeként kellemetlen testi tünetek megtapasztalása után jutottam el odáig, hogy magamon próbálgatva, hogy esetleg másképp végezve a gyakorlatokat, talán más lesz a hatásuk is, jutottam el nagyon lassan oda, hogy kezdtem végre megérezni egy-egy ászanának azt a hatását, melyet az ősi iratok leírnak, hogy milyen hatást eredményeznek a helyesen elvégzett pózkitartások. Majd lassan megértve és bátorságomat összeszedve, hogy már kérdezni is mertem, kezdett összeállni a kép.

Azonban a teljes megértés akkor született meg bennem, amikor a Magyar Jóga Akadémia tanulójaként, majd később Indiában a Kaivalyadhama Intézetben és itthon a női jógaoktatói képzés alkalmával eddigi tudásomat még jobban elmélyítettem és az addig tanultakat rendszerezni tudtam.
Az alapelvek kellő szintű elsajátítását azért tartom nagyon fontosnak, hogy már az elejétől fogva a megfelelő mintázatok rögzüljenek bennünk. Már a kezdetekkor megérezzük a gyakorlatok jótékony hatását és el tudjuk kerülni az esetleges nem megfelelő gyakorlásból adódó káros hatásokat.

Ez a 5 x 1,5 óra elegendő idő lesz arra, hogy egy olyan alapot tudjak adni, ami megfelelő tudást ad majd a további közös és egyéni gyakorláshoz is.

Várlak a csoportban!

Várlak szeretettel:
Kováts Enikő

jógaoktató és jógaterapeuta

+36-30/266-72-66

Helyszín

Omniverzum Szabadegyetem Központ

1132 Budapest, Váci út 4. II. 5.

kapukód: 82 kulcs 3015

Ára

15.000.- Ft az 5 x 1,5 óra Alaptanfolyam

Köszönjük, hogy igényelted Önismereti program tájékoztatónkat