+36-20-333-6475 info@omniverzum.hu
Oldal kiválasztása

8. Maja Évindító Nap

Energetikai Évindító Nap a Maja Asztrológia alapján

Időpont: 2024. július 27. szombat 9:30 – 17:00

MAJA ÉVINDÍTÓ

Indítsd velünk az új energetikai évet

Új energiák – új lehetőségek

Te is szeretnéd tudatosabban megélni a következő időszakot?

Szeretnél használható életvezetési és önfejlesztési megoldásokat?

Időpont: 2024. július 27. szombat, 9:30-17:00

Minden évben nyáron kezdődik az energetikai újév, mely új energiákat, új belső és külső folyamatokat indít el. Ezek a dinamikák határozzák meg, hogy milyennek éljük meg a világot, hogyan alakul a társadalom, a világ élete. A most induló Kék Ritmikus Vihar év a 2019-ben indult 13 éves ciklus 6. éve.

– Szeretnéd Te is megismerni, milyen energiák, dinamikák, érzelmek és lehetőségek lesznek a következő energetikai évben?

– Szeretnél eszközöket, mankókat kapni a következő évre.

– Szeretnéd tudatosabban járni az önismeret, az önfejlesztés útját arra fókuszálva, ami most kívülről is támogatást kap?

– Szeretnél az életed minden szintjére kiterjedő megoldásokat, stratégiát, amit bármikor tudsz alkalmazni?

Mindezeket megtudhatod az idén is megrendezésre kerülő Maja Évindító programunkon.

A Budapesten tartott, 1 napos programon elmondjuk, milyen energetikájú év lesz a következő, és ez milyen hatásokat, folyamatokat helyez előtérbe életünkben, olyan gyakorlatokat csinálunk, melyek segítenek az év dinamikájával összekapcsolódni, és meghatározni önmagadnak az év céljait.

Az előző (Varázsló) év elhozta magával a lehetőséget arra, hogy letisztítsuk érzelmeinket, múltunkat, kapcsolatainkat. Támogatott, hogy összehangoljuk szívünket és elménket. Felhívta a figyelmet arra, hogy mennyire fontos önmagunkra fókuszálni, és emellett az is, hogy másoknak is megadjuk a szabadságot, hogy magukkal törődhessenek. Segített felismerni a mélyen rejlő, akár örökölt, akár előző életekből hozott mintákat, belső motivációkat. Ösztönzött arra, hogy tudatosítva, szeretettel elfogadva írjuk át ezeket, hogy ráléphessünk Lelkünk valódi életútjára. Rávilágított arra, hogy hol és milyen módon próbáljuk meg másoktól megszerezni az elismerést vagy mindazt, amire vágyunk. 

A most induló (Vihar) év mindezt egy új szinten viszi tovább, hiszen…
* ….

Mindezekről részletesen beszélünk a Maja napon, és megtanítjuk azokat a gyakorlatokat is, amik segíthetnek Neked az év során. Támogató eszközöket és módszereket adunk Neked, amik szerintünk vezérfonalként tudnak átvezetni Téged az év hozta feladatokon.

Mit kapsz, ha eljössz a Maja napra?

A Maja nap programja - KLIKK IDE

Ezen a napon:

– Lezárjuk az előző évet, hogy csak azt vigyük magunkkal, ami szolgál minket.

– Megismerjük az új év energiáit, az érzelmi és gondolati hatásokat.

– Kiemeljük azokat a területeket, belső állapotokat, amikkel dolgozni érdemes az év során.

– Gyakorlatok segítségével ráhangolódunk az év dinamikáira, és megtanuljuk felismerni önmagunkban a Varázsló kihívásait.

– Megmutatjuk azokat a módszereket, amelyekkel felismerheted belső motivációidat, hogy elfogadhasd és integrálhasd árnyékaidat. 

– Az évhez kapcsolódó további gyakorlatokat mutatunk és módszereket, amelyekkel tudatosan dolgozhatsz magadon egész évben.

Mit kapsz, ha eljössz a napra?

– Tudást és ismeretet az új év energiáiról, hatásairól, lehetőségeiről és kihívásairól.

– Gyakorlatokat, amelyekkel lezárhatod az előző évet, és tudatosan elindíthatod az újat.

– Támogatást és eszközöket a benned rejlő motivációk felismeréséhez és átírásához.

– Olyan otthon is elvégezhető gyakorlatokat, melyek az adott évhez és témájához kapcsolódva tudnak segíteni.

– A tudáson, élményen és gyakorlatokon túl idén is megkapod a teljes dokumentumcsomagot: Évzáró füzet, Évkövető füzet, Megerősítések Plakát, Év energetikai festménye, a nap hanganyaga.

– Minden résztvevők kap 1 üveggel az Év Eszenciájából: Aromaterápiás, Kristály- és Bach-virág eszenciás keverékünket most is kifejezetten az év dinamikájára állítottuk össze. Te döntöd el, hogy ezt Roll-onos (görgőfejes olajkeverék) vagy Spray-s (fújható, vizes bázisú keverék) változatban szeretnéd-e.

– Extra tartalomként elküldünk további hanganyagon lévő vizualizációs gyakorlatokat, hogy támogassák a belső munkádat.

 

BÓNUSZOK

Számos bónuszt nyújtunk Neked…

Ha jelentkezel ez mind-mind a Tiéd:

h

Évzáró füzet

Ami segít, hogy tudatosan összegezd magadnak az előző évet.

i

Évkövető füzet

Mely egész évben segít a tudatos mindennapokban, és a kezed ügyében tartja a gyakorlatokat.

Plakát

Az év megerősítő mondataival és mantráival.

Hanganyag

Az évindító nap és extra gyakorlatok hanganyaga.

Saját Évkártyát

Amelyen a Te erőt adó szavaid és az éved céljai lesznek.

Év Esszenciája

Minden résztvevő megkapja az Év Esszenciája – Aromaterápiás, Kristály és Bach-virág esszenciás keveréket, mely fizikailag, érzelmileg és mentálisan támogat az év folyamán.

Év energetikai festménye

Idén is újra elkészült az év energiájához kapcsolódó Festmény, melyet mindenki megkap A4-es méretben.

Amire nem lesz szükséged:

– Előképzettségre a Maja Asztrológia területén, mert elmondunk mindent, ami fontos a megértéshez.

– Rajztudásra vagy bármilyen kézügyességre, mivel könnyen kivitelezhető gyakorlatok lesznek, amelyeknek nem célja az esztétikai érték vagy megmérettetés.

Ismerd meg a Maják tudását

A Maja Asztrológia és Szimbólumrendszer:

Az univerzális energiák leíró-rendszere. Több, mint az általános asztrológia, mert azon kívül, hogy megmutatja, milyen energiák mozognak bennünk és a világban, megadja azokat a kulcsokat, megoldásokat is, amelyekkel ezeket saját fejlődésünkre és életünk jobbá tételére tudjuk használni.

Általa megismerhetjük a természet idejét. Összekapcsol minket a természet ciklusaival, így saját természetes ciklusainkkal is. Megmutatja, milyen dinamikák, energiák vesznek minket körül és áramlanak bennünk. Az év energiáinak leírása csak az egyik része, amire használható. Természetesen ezzel is készíthető személyes életút és elemzés felvázolása, de az általános rendszerek helyett ez egy magasabb dimenzióba köt minket. Kiemel az asztrális időből, és átköt minket az univerzum valós idejébe.

Emellett megtanítja azokat a működési dinamikákat, Szellemi Törvényeket, amelyek hatással vannak ránk a mindennapokban, és melyek segítségével valóban megélhetjük a Vízöntő-kori fejlődést és minőségeket.

Rólam

A Maja Asztrológiai és Szimbólumrendszer az önismeretem alapjává vált, amikor elsajátítottam. Olyan megoldási kulcsokat és önmagamra nézve olyan felismeréseket kaptam általa, amelyet egyik korábban megismert rendszer sem adott (Számmisztika, Asztrológia, Kronobiológia, stb.). Sőt, ez a rendszer mind magába tudja olvasztani az említett módszereket, összefoglalva és irányba terelve az azokban leírt hatásokat, erősségeket és gyengeségeket.

Több mint 13 éve dolgozom ezzel a Maja Asztrológia és Szimbólumrendszerrel, és bizton állíthatom, hogy sokszor olyat mutat meg belőlünk, amire más rendszerek nem tudnak rámutatni. Megtanítja, mivel foglalkozzunk az életünk során, és melyek azok a témák, amik ezen életünkben nem hangsúlyosak. Megvilágítja alapvető működéseinket, amelyekre az életünk tapasztalatai felépülnek majd. Nem is egy egyszerű energia-leíró rendszer ez, hanem egy olyan eszköz, amivel a mélyben munkálkodó, egész életünkre hatást gyakorló feladatokat, hiányokat tárhatjuk fel. És ezek olyan ismeretek, amelyekre más rendszerben eddig nem találtam rá.

Ez lesz a 8. évindító nap, amit ilyen formában tartok. Minden ilyen nap egyben új kihívás is, hogy új nézőpontot tudjak adni és olyan eszközöket, amelyek valóban segítenek az év során. Én magam is sokat forgatom minden évben az Évkövető füzetet, mert segít, hogy tudatosan éljem meg a mindennapokat. Támogat abban, hogy tudjam, mi fontos és mi nem. Segít szem előtt tartani az évem célját, és követni a fejlődést hónapról-hónapra. Támogat abban, hogy könnyebben éljem meg a nehéznek tűnő időszakokat, tudatosan arra összpontosítva, ami fejlődést segítő az adott energiákban. És a célom is ez, hogy ezen a napon átadjam mindazt, amivel számodra is világosabbá válik az út, amit az év során bejárhatsz.

Marelin-Domokos Erzsébet

ÁRA

Mennyibe kerül a Maja nap?

Alapdíj

24.000 Ft

Early Bird

20.000 Ft

(Június 30-ig)

Omniverzum Diák vagy
Visszatérő Résztvevő

20.000 Ft

Még ennyi ideig jelentkezhetsz Early Bird kedvezménnyel:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

A program maximális létszáma 20 fő, így mindenképp jelentkezz időben, hogy biztosan legyen helyed!

8. Maja Évindító nap

A program időpontja és helyszíne:

Időpont: 2024. július 27. szombat, 9:30-17:00-ig

Omniverzum Szabadegyetem

1132 Budapest, Váci út 4. 2/5.

(a Nyugati pályaudvarnál a Drogéria és a Vasedény boltok közötti kapu)

Kapucsengő: 82

A programot vezeti:

Marelin-Domokos Erzsébet

* Maja Asztrológus, Spirituális Lélekgyógyász, Katarzisz Komplex Művészeti Terapeuta

Éliás Niki

* Spirituális Lélekgyógyász, Önismereti Tanácsadó

Érdeklődni:

Marelin-Domokos Erzsébet:

alkotoonismeret@gmail.com

06-20-333-6475

Itt tudsz jelentkezni a Maja napra

RÓLUNK

Rólunk mondták tanítványaink

"Sok új dolgot tanultam már eddig is, elég összetett, de egymásra épülő a tananyag.

Ha valami egyből nem is egyértelmű, idővel az is szépen letisztul. Van 1-2 gyakorlati rész, amit nem mindig tudok a gyakorlatba beépíteni, de próbálkozok vele. Viszont észrevettem, hogy sokszor a tanultak szemszögéből figyelem az embereket, és észreveszek olyan dolgokat, amiket eddig nem. A számmisztikával akadnak problémáim, a kiszámolás az megy, viszont az elemzésnél mindig elakadok, arra valahogy nem akarok ráérezni.

Láttam, hogy a mai lecke az utolsó, így elkezdem újra átvenni az egészet, hogy még jobban letisztuljanak a dolgok. Most, a Maya Asztrológia lett az új tantárgy, az még elég ködös, de türelmes vagyok, mert az is biztos szépen a helyére kerül majd.

Mindenesetre nagyon örülök, hogy belekezdtem ebbe az iskolába, érzem magamon a változást.

Üdv.: Timi"

2020. június

Kiss Tímea

"Sziasztok leendő Jelentkezők!"
Szeretnék megosztani Veletek egy érzést és gondolatot!
Idén kezdtem el az Omniverzum Spirituális Lélekgyógyász képzést,és lassan vége az első szemeszternek. Sokáig halogattam a döntést,hogy belevágjak-e a képzésbe..merthogy 3 év,és a manapság egyébként sem egyszerű mindennapok anomáliai,es persze az életkor..:
De kijelenthetem hogy az egyik legjobb döntést hoztam az életemben hogy megembereltem magam,és jelentkeztem,majd elkezdhettem a tanulmányokat!
Már most nagyon sok mindent gyakorlatban használhatok a tanultakból a munkám során! Fantasztikus a tanári kar,és a szivből átadott tananyag!
Az egész szervezés és rendszer profi! Az összes segitség a tanulok felé,az iskola részéről maximális!
A csoporttársaim fantasztikusak,és már most összekovácsolodott a csapat! Csak ajánlani tudom az iskola bármely képzését!
Ne halogassátok az időt a tanulásra! Köszönök szépen ezúton is minden segitségeteket Omniverzum!!
Szeretettel!"

2023. május

Lapos Enikő

"Az első félévemen vagyok túl az Omniverzum Szabadegyetemen, és nem lehetek elég Hálás az Égieknek, hogy ide vezettek engem. 1 éves képzésre jelentkeztem, de már az első hétvége után tudtam, hogy 3 évre itt ragadok, és remélem, ennek a 3 évnek sosem lesz vége!!!
Amióta itt tanulhatok, az életem nem csak múlik, hanem telik!!!!
Rengeteget tanultam magamról, és változtam már 5 hónap alatt, máshogy szemlélem a világot és a körülöttem élő embereket. Szeretem az iskola sokszínűségét, a végtelenül lelkes és segítőkész tanárainkat, az online órákat, a könyvtárat, ahol választani sem tudok a rengeteg könyv közül!
És nem utolsó sorban csodás, önzetlen, támaszt adó Barátokra leltem a csoportunkban!!!!
Alig várom a szeptembert, hogy folytassuk.

Szívből ajánlom mindenkinek, hogy kezdje el az Omniverzum csodás útját járni!!!!"

2023. június

Vereczkey Dorottya

Szolgáltatásaink

Személyes képzéseink

Minőségi elméleti és gyakorlati tudás.

Távoktatás képzéseink

Otthonról is elvégezhető képzések

Online tanfolyamok

Saját időbeosztásod alapján haladhatsz…

Ingyenes programok

Számos ingyenes programunk közül válogathatsz…

Lépj velünk kapcsolatba

8 + 1 =

Telefon

+36-20/333-6475

Marelin-Domokos Erzsébet

Cím

Omniverzum Szabadegyetem
Budapest XIII. kerület, Váci út 4.
2 emelet 5.
82-es kapucsengő

Köszönjük, hogy igényelted Önismereti program tájékoztatónkat