+36-20-333-6475 info@omniverzum.hu
Oldal kiválasztása

Demeter Márta ~ Lélekrajz workshop

Szeretettel meghívlak Lélekrajz workshopomra.

Ahhoz, hogy részt vegyél a workshopon, nincs szükséged rajztudásra vagy bármilyen kreatív művészi előképzettségre!

LÉLEKRAJZ

Lélekrajz workshop

Ismerd meg a Lélekrajzot és azt, amit adhat az életedbe.

Ismerj meg egy igazi élményt nyújtó alkotó technikát.

A workshop időtartama 4 vagy 5 óra.

Az alap workshop a fekete-fehérr színre épülő foglalkozás, a második pedig a színes workshop.

Időpontok: péneki napon
~ október 21. * alap workshop
~ október 28. * 3D és színes workshop

Szeretnél örömöt lelni a rajzolásban?

Ezzel a technikával érezni fogod, hogy milyen vonalat húzz vagy éppen milyen köröket szeretnél rajzolni.
Elég, ha csak arra gondolsz, hogy időnként firkálunk a papír szélére telefonálás közben vagy beszélgetés során, esetleg óra alatt. Legtöbbször nemcsak azért, mert unatkozunk, hanem mert nem tudjuk megállítani a gondolatainkat.

A firkálás, a firkarajzolás abban segít, hogy lecsendesedj, megszabadulj terhektől. Nem kell megtervezned az alkotásodat, csak hagyni kell, hogy a belsőd inspiráljon, geometriai formák, virág formák vagy vonalak, hullámvonalak, kacskaringók formájában.
És a végén összeáll egy gyönyörű alkotás, amelytől boldoggá, kiegyensúlyozottá válsz, megtapasztalva a flow élményt.

Amennyiben szeretnél részt venni a foglalkozáson, úgy érzed, hogy rád férne egy ilyen típusú összekapcsolódás magaddal, bátran jelentkezz a megadott e-mail címen vagy telefonszámon.

Demeter Márta

dmarti811@gmail.com

Honlapom: lelekart.hu

Telefon: 06-70/415-0859

A Lélekrajz mottója:

„Isten keze mindig vezeti azt, aki hittel halad előre az úton.”

Paulo Coelo: Brida

A Lélekrajz célja:

Hogy megtaláld a benned élő alkotót, belső gyermeket, lelket, kapcsolatot az égi irányítóddal, önvalóddal. Ez által felébreszti a kreatív gondolkodásodat, megnyugvást ad a hétköznapok dübörgő őrületében, lehetőséget biztosít arra, hogy kinyisd a képességeidet egy nagyobb világra. Az által, hogy kirajzolod a benned zajló érzéseket, gondolatokat, mind azt, ami a lelkedben munkálkodik egy békés, belső középpontba, relaxált állapotba kerülsz.

Amit ad:

Kapcsolat önmagaddal, örömérzés, belső megnyugvás érzés, flow élmény, magabiztosság, könnyebb helyzetkezelés. Fejleszti az intuíciódat, kreatív gondolkodásodat minden területen. Legyőződ a benned élő kritikust és az elvárásokat, a tökéletesség igényét más megvilágításba helyezi, valamint elgördíti az akadályokat az alkotás útjából. Könnyebben kapcsolódsz össze önmagaddal. Kinyitja azokat a csatornákat, amelyek eddig zárva voltak. Rájössz, hogy igen is

tudsz rajzolni. Képesé válsz belefeledkezni a rajzolásba, intuíciód erősödik, jobban átlátsz helyzeteket, elindul a kreatív gondolkodás, könnyebben engedsz el vagy oldasz meg feladatokat, illetve problémákat, nehézségeket a mindennapokban.

Technika:

Firkálni fogunk , geometriai formákat, kacskarigós vonalakat, virágformákat, köröket, íves formákat, pontokat, vonalakat és ebből alakul ki a csoda, egy váratlan izgalmas alkotás, amit csak a végén látsz meg, mert előre tervezni nem fogunk, hagyjuk, hogy maguktól jöjjenek elő belőled a dolgok.

Ezzel a módszerrel bárhol alkothatsz, ahol van egy kis időd, lehetőséged és főleg egy szabad kezed.

Lélekrajz 3D és színes workshop

Ezt a foglalkozást azoknak szánom, akik már elvégezték az alapozó foglalkozást és gyakorolják azóta is, beillesztve a mindennapokba a Lélekrajzot.

Ha már gyakorlod a Lélekrajzolást, feltűnhet egy idő után, hogy színezni szeretnéd, kontrasztosabbá tennéd, mélységet adnál a rajzodnak és teltséget a gömbölyded formáknak, szívesen használnál színeket is.

Arra bíztatlak, ha bensődben érzed a hívást – hogy igen, van ilyen vágyam, szeretném megtanulni vagy kipróbálni – akkor bátran csatlakozz a foglalkozáshoz.
Olyan apró „trükköket” fogsz megtanulni, amellyel csodálatos, térbeli alkotásokat tudsz készíteni grafit segítségével vagy a színek pompázatos árnyalataival kiemelve alkotásaidat.

Ezen a foglalkozáson is a nyitottságot kérem tőled, engedd el minden negatív berögződésedet, amik pl. a rajzórán tapasztaltak miatt rögzültek be nálad! Hidd el, gyönyörűen visszatudod adni a „türkökkel”, amit mutatni szeretnél! Bátran mélyülj el benne és szárnyalj, alkoss!

Eszközként grafitceruzát, papírrudat, színesceruzát fogunk használni, természetesen a fekete tűfilc mellett. Az első foglalkozáson használt alapeszközöket hozd magaddal, a többit pedig nálam tudod beszerezni!

Legyetek részesei ennek a kiteljesítő élménynek, amellyel teltebbé tehetitek alkotásaitokat és színekkel is kifejezhetitek önmagatokat!

Rólam

Mindig is szerettem rajzolni, gyermekként is ez nyugtatott meg. Aztán felnőttként egy átélt krízishelyzetből vált kivezetőmmé a rajzolás. Nem volt tudatos a kezdés, de idővel azzá vált. A rajzfüzetek, eszközök mindenhol megtalálhatóak voltak a lakásban, utazáshoz becsomagoltam őket. Bármilyen élmény, behatás ért, vagy csak fáradt voltam, mindig segített megpihenni, kitisztítani a gondolataimat, papírra vetni az érzéseimet. A rajz sokat adott, és ad a mai napig is…

Úgy érezem a lelkem, és az égiek üzennek ez által nekem.

A technika kidolgozására egyrészt Mária Thomas és Rick Roberts találmánya inspirált. Ez a Zentangle módszer. Róluk és a módszerükről a saját személyes oldalukon olvashattok. Az ő technikájukkal 2015-ben ismerkedtem meg.
Másrészt korábban már hasonló típusú rajzokat készítettem magamtól, pedig akkor még nem ismertem az ő módszerüket. Azt tudtam, hogy valami olyan működik a rajzolás során, ami nagyon sokat ad számomra, lelkemből jön.

Később, célul tűztem ki, hogy az ismereteimet megosszam másokkal is, hogy nekik is örömet adhasson ez a technika. Lélekrajznak neveztem el.

2013 nyarától „firkálgatok” , sokkal több ez, mint firka: egy szerelem, egy életstílus. Bátrabbá, önzetlenebbé tesz, segít, mint egy jó barát, ha fájdalmam van, ott van minden percben az életemben, örömet, boldogságot ad és én rajzolok, rajzolok és rajzolok.

A mindennapokban úgy használom a rajzolást, hogy van egy rajzfüzetem, amiben spontán, akármikor rajzolhatok. Belefér a táskámba, magammal vihetem bárhova és bármikor, illetve bárhol rajzolhatok, ahol éppen megszáll az ihlet. Én nem hagyok ki egy napot sem a rajzolásból.

Amennyiben megszólított a Lélekrajz megismerése, keress bátran és vegyél részt a workshopomon! Várlak szeretettel a foglalkozáson, hogy bátran indulhass el ezen a felfedező úton!

Demeter Márta

Lélekrajz workshop program menete

Lékrajz workshop programja - KLIKK IDE

Egy bemelegítéssel, ráhangolódással kezdjük el a programot, hogy ellazuljunk, megnyíljon agyunk, szívünk ennek a folyamatnak, technikának.

Aztán belevágunk a formák megismerésébe.

Három alkotást fogunk elkészíteni.

Három különböző mintacsoporttal ismerkedünk meg. Gyakoroljuk, rajzoljuk őket, amik segítséget adnak a saját önálló rajzod elkészítéséhez, átbeszéljük, amit a feladat megalkotásukról tudni kell.

És belevágunk a feladatba:

Relaxációval hangolódunk rá a saját alkotások elkészítésére. Ne ijedj meg akkor sem, ha nem szoktál, esetleg úgy érzed, hogy nem tudsz relaxálni vagy meditálni! Amikor már egyedül készíted el a rajzaidat elegendő lesz az is, ha az alkotási szándék benned van. Leülsz a füzeted elé és rövid időn belül megindul az alkotás. Bárhol tartózkodhatsz, akár otthon, a természetben, egy jó séta vagy kirándulás közben is képes leszel rajzolni. Elég lesz egy kis befelé figyelés és már indul is a mű elkészítése. Képes leszel a legzajosabb helyen is rajzolni, összpontosítani a kép megszületésére.

Lélekrajz workshop

Időpontok: 

~ október 21. * alap workshop
~ október 28. * 3D és színes workshop

Létszám: minimum 4 fő, maximum 6 fő

Időtartam: 4 – 5 óra

Helyszín: Omniverzum Szabadegyetem Központ
1132 Budapest, Váci út 4. 2/5

Alap tanfolyam díja: 7.500.-Ft + a rajzeszközök, amely a helyszínen megvásárolható, ára: 1500 Ft vagy hozhatod a saját felszerelésedet is.

Színes tanfolyam díja: 8.500.- Ft
Kérlek hozd a saját alapfelszerelésedet, a már elindított Lélekrajz füzetedet, ha még van benne szabad hely. A színesceruzát ottani használatra kapod meg, az
alkotás ideje alatt, de ha szeretnéd, meg is vásárolhatod, ára: 2.500 Ft. A satírozórúd a tiéd marad. Ha az alapeszközöd is hiányzik valami miatt, azt is betudod szerezni nálam 1.500 Ft-ért.

Eszközszükséglet az alapfoglalkozáshoz:
– A/5 méretű rajzfüzet, rajzlap minőségű lapokkal;
– S-es vagy 0,2; 0,3 fekete tűfilc;
– HB-s grafitceruza;
– faragó.

 Az alapfoglalkzásra épülő 3D színes workshop: 3D-s színes foglalkozás: haladó motívumok, 3D hatás, árnyékolás grafittal, színekkel (4-5 óra)

A jól ismert eszközök mellett, még a következőket fogjuk használni a 3D és színes foglalkozáson:
– Satírozórúd
– Színesceruza (14 szín, a színrózsa 12 színe+2szín)
– és most a radír is jöhet.

További terveim között szerepel: tematikus gyakorló foglalkozások a technika gyakorlásához, fejlesztéséhez, inspirálásához, együtt alkotás (2-3óra)

Itt tudsz jelentkezni Lélekrajz workshopra

RÓLUNK

Rólunk mondták

Korábbi tanítványaink visszajelzései

"Sok új dolgot tanultam már eddig is, elég összetett de egymásra épülő a tananyag. Ha valami egyből nem is egyértelmű idővel az is szépen letisztul. Van 1-2 gyakorlati rész amit nem mindig tudok a gyakorlatba beépíteni, de próbálkozok vele. Viszont észre vettem, hogy sokszor a tanultak szemszögéből figyelem az embereket és észre veszek olyan dolgokat amiket eddig nem. A szammisztikával akadnak problémáim a kiszámolás az megy viszont az elemzésnél mindig elakadok arra valahogy nem akarok ráérezni. Láttam, hogy a mai lecke az utolsó így elkezdem újra átvenni az egészet, hogy még jobban letisztuljanak a dolgok. Most a Maya asztrológia lett az új tantárgy az még elég ködös, de türelmes vagyok mert az is biztos szépen a helyére kerül majd. Mindenesetre nagyon örülök, hogy belekezdtem ebbe az iskolába, érzem magamon a változást.

Üdv.: Timi"

Kiss Tímea

"Köszönet a tanáraimnak és annak a sok jó módszernek, amivel megismertetett, amit a kezembe adott. Köszönet a diáktársaimnak, az itt tanulóknak, mert a feladatokat csoportokban végeztük, ahol mindenki más, másképpen látja a dolgokat. Köszönet az őszinte szavaiknak, mert ezek mind segítettek az önismereti úton.

A szakdolgozatom megírása, a téma kitalálása, a megírása nagy kihívás volt az életemben, 65 éves koromban, de sikerült. Sokat tanultam belőle. Köszönöm!

Gabriella"

Gabriella

"Szeretném tiszta szívemből megköszönni ezt az értékes tudást, amit ennek a képzésnek a keretein belül kaptam.
Nem igazán tudom elég kifejezően szavakba önteni, mit is érzek minden egyes alkalommal, amikor az aktuális lecke sorait olvasom, de az biztos, hogy magányt egy percig sem. Sőt..!
Kérdezheted, hogy jön ide a magány.
Nos, amit a képzés során Csilla is sokszor kiemel, és utamon magam is folyamatosan ezzel szembesülök, hogy a tudatos úton járás, a Lélek, a Szellem útja bizony elszántságot és bátorságot, változtatni akarást kívánhat meg Tőlünk.
A hétről hétre érkező leckéket mindig nagy izgalommal várom, mert olyan Tudás van bennük, ami a legminőségibb táplálék a tudatosságra éhezőknek.
Egy szó, mint száz, ennél a képzésnél jobb dolog, aligha történhetett volna Velem. Köszönet!
Hoffmann Gabriella (24)"

Hoffmann Gabriella

Szolgáltatásaink

Személyes képzéseink

Minőségi elméleti és gyakorlati tudás.

Távoktatás képzéseink

Otthonról is elvégezhető képzések

Online tanfolyamok

Saját időbeosztásod alapján haladhatsz…

Ingyenes programok

Számos ingyenes programunk közül válogathatsz…

Lépj velünk kapcsolatba

8 + 5 =

Telefon

+36-20/333-6475

Domokos Erzsébet

Cím

Omniverzum Szabadegyetem
Budapest XIII. kerület, Váci út 4.
2 emelet 5.
82-es kapucsengő

mini-spiri-trening

Köszönjük, hogy igényelted Spiri-mini-tréningünket