+36-20-333-6475 info@omniverzum.hu
Oldal kiválasztása

Készítsd el Te is Lelked rajzát

Következő időpont: szeptember 17.

Szeretettel hívlak a Lélekrajz workshopomra. Szeretném megismertetni Veled a Lélekrajzot és azt, amit adhat az életedbe.

Ahhoz, hogy részt vegyél a workshopon, nincs szükséged rajztudásra vagy bármilyen kreatív művészi előképzettségre!

Ehhez a technikához nem kell rajztudás, érezni fogod, hogy milyen vonalat húzz, vagy éppen milyen köröket szeretnél rajzolni. Elég, ha csak arra gondolsz, hogy időnként firkálunk a papír szélére telefonálás közben vagy beszélgetés során vagy óra alatt. Legtöbbször nem csak azért, mert unatkozunk, hanem mert nem tudjuk megállítani a gondolatainkat.

A firkálás, a firkarajzolás abban segít, hogy lecsendesedj, megszabadulj terhektől. Nem kell megtervezned az alkotásodat, csak hagyni kell, hogy a belsőd inspiráljon, geometriai formák, virág formák vagy vonalak, hullámvonalak, kacskaringók formájában. És a végén összeáll egy gyönyörű alkotás, amelytől boldoggá, kiegyensúlyozottá válsz, megtapasztalva a flow élményt.

Amennyiben szeretnél részt venni a foglalkozáson, úgy érzed, hogy rád férne egy ilyen típusú összekapcsolódás önmagaddal, bátran jelentkezz vagy érdeklődj a megadott e-mail címen vagy telefonszámon.

Demeter Márta

dmarti811@gmail.com

0670 415 0859

Szellemi Törvények Omniverzum
Szellemi Törvények Omniverzum
Szellemi Törvények Omniverzum
Szellemi Törvények Omniverzum

A Lélekrajz mottója:

„Isten keze mindig vezeti azt, aki hittel halad előre az úton.” * Paulo Coelo: Brida

Célja:

Hogy megtaláld a benned élő alkotót, gyermeket, lelket, kapcsolatot az égi irányítóddal, önvalóddal. Ez által felébreszti a kreatív gondolkodásodat, megnyugvást ad a hétköznapok dübörgő őrületében, lehetőséget biztosít arra, hogy kinyisd a képességeidet egy nagyobb világra. Az által, hogy kirajzolod a benned dübörgő érzéseket, gondolatokat egy békés, belső középpontba kerülsz.

Amit ad:
Kapcsolat önmagaddal, örömérzés, belső megnyugvás érzés, flow élmény, magabiztosság, könnyebb helyzetkezelés. Fejleszti az intuíciódat, kreatív gondolkodásodat minden területen. Legyőződ a benned élő kritikust és az elvárásokat, a tökéletesség igényét más megvilágításba helyezi, valamint elgördíti az akadályokat az alkotás útjából.

Technika:
Firkálni fogunk 😊, geometriai formákat, kacskarigós vonalakat, virágformákat, köröket, íves formákat, pontokat, vonalakat és ebből alakul ki a csoda, egy váratlan izgalmas alkotás, amit csak a végén látsz meg, mert előre tervezni nem fogunk, hagyjuk, hogy maguktól jöjjenek a dolgok.

Ezzel a módszerrel bárhol alkothatsz, ahol van egy kis időd, lehetőséged és főleg egy szabad kezed.

Időpont: pénteki napokon, 16:30-tól
* szeptember 17.

Létszám: minimum 4 fő, maximum 6 fő

Időtartam: 4 óra

Helyszín: Omniverzum Szabadegyetem Központ, 1132 Budapest, Váci út 4. 2/5

A részvétel díja: 7500.-Ft + a rajzeszközök, amely a helyszínen megvásárolható, ára: 1500 Ft vagy hozhatod a saját felszerelésedet is.

Eszköz szükséglet az alapfoglalkozáshoz:
– A/5 méretű rajzfüzet, rajzlap minőségű lapokkal,
– S-es vagy 0,2; 0,3 fekete tűfilc,
– HB grafitceruza,
– faragó (hegyező).

Az alapfoglalkozásra épülő további tervek:
– egy 3D-s színes foglalkozás: haladó motívumok, 3D hatás, árnyékolás grafittal, színekkel (4-5 óra)
– tematikus gyakorló foglalkozások a technika gyakorlásához, fejlesztéséhez, inspirálásához (2-3 óra)

 

Szeretettel Várlak:
Demeter Márta
Spirituális Lélekgyógyász hallgató
2021. 06. 23.

Visszajelzések a Lélekrajz workshopról:

 

Berczeli Cintia Mercédesz:
Kedves Márti!  ❤️ 
Szeretném még egyszer kifejezni hálámat az iskolának, amiért folyamatosan azon dolgozik a Tanári kar, hogy a diákok számára színes, önismereti és önfejlesztő elfoglaltságokat kínáljanak. És végtelen Hálámat Neked, amiért ilyen hatalmas alázattal és szeretettel adtad át számunkra azt az értékes tudást, melyet évek alatt sajátítottál el, és fejlesztettél ennyire egyedivé.
Egy hihetetlen módszert adtál át, mely úgy érzem, az életem minden területén hasznossá fog válni. Nem csak a Bennem felbukkanó stressz és feszültség kidolgozásában lesz nagy hasznomra, hanem arra, hogy felvehessem a kapcsolatot, egy minőségi, szeretetteljes kapcsolatot, a művészet útján, a Belső gyermekemmel. 
Minden szavadból áramlott a szeretet a tudás és alázat.
Érzem, hogy egy olyan eszközt adtál a kezembe, mely egész életemen át el fog kísérni. 
Márti, köszönöm szépen!
Nem tudom kifejezni elégszer a hálámat!
Ziegler Mónika:
Szia Márti!
Elkészült az első lélek rajzom! Fogadd szeretettel! Nagyon köszönöm Neked, hogy segítettél olyan kapukat megnyitni, amiktől nem is tudtam, hogy bennem vannak! ❤️🤗 Minden nap egy kicsit rajzoltam a tanfolyam óta. Sokkal nyugodtabb vagyok és duzzad bennem az alkotó vágy! Hálásan köszönöm a lehetőséget, várom a folytatást! 😍

Ha tetszett fenti összefoglalónk, itt kérheted 3 részes ingyenes „Spiri-mini-tréningünket” amiben bemutatjuk az Omniverzum Szabadegyetem módszereit, majd rendszeresen küldünk léleképítő, önismeret fejlesztő tartalmakat.

ITT Kérheted INGYENES mini tréningünket >>>

KÉPZÉSEK

Szolgáltatásaink

Személyes képzéseink

Ismerd meg az Omniverzum Szabadegyetem képzéseit, válassz személyes képzéseink közül.

Távoktatás képzéseink

Otthonodból, saját időbeosztásod szerint is elvégezheted az Omniverzum Szabadegyetem képzéseit.

Online tanfolyamok

Rövidebb, online kurzusainkon egy-egy spirituális részterületet sajátíthatsz el, akár otthonodból.

Köszönjük, hogy igényelted Önismereti program tájékoztatónkat