+36-20-333-6475 info@omniverzum.hu
Oldal kiválasztása

Lélekrajz foglalkozás

 

Péntek délután 4 órában * Zentangle módszer alapján

A programon való részvétel rajztudást vagy művészeti, alkotói előképzettséget nem igényel.

MIÉRT?

Miért hasznos megtanulni a Lélekrajzolást?

Hamarosan indul!

Lélekrajz foglalkozás

Ha kedvet érzel ahhoz, hogy az alkotásban elmélyülve megpihenj, akkor ez a foglalkozás neked szól.

A módszer célja: A lenyugvás, az elcsendesedés, a csapongó gondolatok megzabolázása, rendezése.  „Egyensúlyba kerülni”, „a pillanatban, a jelenben lenni”, mint egy meditációban vagy relaxációban, egy bizonyos dologra koncentrálva.

Mi a firkálás: Unalom űzés. Egy tartalmatlan, egyhangú továbbképzésen, esetleg egy érdektelen egyetemi előadáson, egy unalmas értekezleten önkéntelenül is elkezdesz firkálni. Csupán azért, hogy oldódjon a várakozás, a tétlenség energiája. Ilyenkor mindig kirajzoljuk magunkból azt, ami bennünk munkálkodik, amire gondolunk vagy foglalkoztat bennünket. A firka rajzolás abban segít, hogy jobban tudj összpontosítani, elmélyülni magadban, feloldani a stresszt, a szorongást. Ez a fajta tevékenység kikapcsol és energiával tölt fel.

Mit nyújt a foglalkozás:

 1. Lélekrajz foglalkozáson megtanulhatod, hogyan válts át a jobb agyféltekés kreatív tevékenységre, hogy használd tudatosan ezt a módszert az önmagaddal való „belső munkára”.
 2. A módszer fejleszti a kreativitást, az intuíciót, szabadságérzést, sikerélményt ad, és növeli az önbizalmadat. Szabadon vetheted papírra, ami megjelenik benned, nincsenek megkötések, a megtanult mintákat, formákat, kacskaringókat használhatod, saját érzéseid, belátásod szerint. Mindent megtehetsz úgy, ahogyan neked jól esik, igazi „műalkotást” készítve.
 3. Saját magad is kitalálhatsz mintákat. Bárhol csinálhatod, akár ebédszünetben, repülőn vagy ha a főnököd nem neheztel érte, akár a munkahelyeden is – az eszközök elférnek a kézitáskádban.

A Zentangle módszer Rich Roberts és Mária Thomas módszere, amelyet mindenki képes elsajátítani.

Miért ez a jó választás:

Mert ez a módszer szórakoztató, egyszerűen megtanulható, nincs hibázási lehetőség. Nincs előre tervezés, véletlenszerű minták váltakoznak. Van úgy, hogy csak az alkotás befejeztével látjuk meg azt, amit alkottunk. Mindig érezzük, hogy mi a következő lépés, könnyeddé, felszabadulttá válunk rajzolás közben.

A végeredmény egy gyönyörű alkotás, ami hálával és büszkeséggel tölt el.

A rajzolás elcsendesíti az elmét és hozzá férünk a bennünk lévő kreativitáshoz, intuícióhoz, ez által a belső béke állapotába kerülünk.

Információk a részvételhez:

Alap foglalkozás: a módszer alapjának elsajátítása, alapmotívumok: sorminták, kacskaringók, virágformájú minták, körvonalak, kompozíciók rajzolása.

Az alaptanfolyamra épülő lehetőségek:
3D-s színes foglalkozás: haladó motívumok, 3D hatás, árnyékolás grafittal, színekkel (4-5 óra).

Tematikus gyakorló foglalkozások a technika gyakorlásához, fejlesztéséhez (2-3óra).

Létszám: ideális a 4-5 fő, maximum 8 fő.

Terveink szerint az alap foglalkozást havonta egyszer megtartjuk.

 

“Isten keze mindig vezeti azt, aki hittel halad előre az úton.” Coelo: Brida

RÉSZLETEK

Részletek a Lélekrajz foglalkozásról:

Időpont

Hamarosan

A foglalkozás díja: 8.000.- Ft

A szükséges rajzeszközök igényelhetők Demeter Márta foglalkozásvezetőnél. Ennek ára kb. 2.500.- Ft, vagy hozhatod saját felszerelésedet is.

Eszköz szükséglet az alapfoglalkozáshoz:

 • A/5 méretű rajzfüzet, rajzlap minőségű lapokkal;
 • S-es vagy 0,2; 0,3 fekete tűfilc;
 • HB grafitceruza;
 • faragó.

A foglalkozás helyszíne

Omniverzum Szabadegyetem
Budapest XIII. kerület, Váci út 4. 2/5.
82-es kapucsengő

JELENTKEZÉS

Jelentkezés a Lélekrajz foglalkozásra

Tanfolyamvezető

Demeter Márta
“Lélekből Léleknek” spirituális rajzoló

Jelentkezés

Demeter Márta: dmarti811@gmail.com email címen,

vagy az alábbi űrlapon,

vagy telefonon: +36-70/776-8118

Eszközigény

A foglalkozáshoz eszközök szükségesek. Ezeket kérheted Mártától, aki a foglalkozást vezeti, ennek önköltsége kb. 2.500.- Ft. Természetesen az eszközök a tiéid lesznek, hazaviszed  magaddal és használod. Mert ez a cél.

De hozhatod otthonról is. Ami szükséges:

 • A/5 méretű rajzfüzet, rajzlap minőségű lapokkal;
 • S-es vagy 0,2; 0,3 fekete tűfilc;
 • HB grafitceruza;
 • faragó.

ITT is jelentkezhetsz a Lélekrajz foglalkzásra.

RÓLUNK

Rólunk, mondták

Korábbi tanítványaink visszajelzései

"Sok új dolgot tanultam már eddig is, elég összetett de egymásra épülő a tananyag. Ha valami egyből nem is egyértelmű idővel az is szépen letisztul. Van 1-2 gyakorlati rész amit nem mindig tudok a gyakorlatba beépíteni, de próbálkozok vele. Viszont észre vettem, hogy sokszor a tanultak szemszögéből figyelem az embereket és észre veszek olyan dolgokat amiket eddig nem. A szammisztikával akadnak problémáim a kiszámolás az megy viszont az elemzésnél mindig elakadok arra valahogy nem akarok ráérezni. Láttam, hogy a mai lecke az utolsó így elkezdem újra átvenni az egészet, hogy még jobban letisztuljanak a dolgok. Most a Maya asztrológia lett az új tantárgy az még elég ködös, de türelmes vagyok mert az is biztos szépen a helyére kerül majd. Mindenesetre nagyon örülök, hogy belekezdtem ebbe az iskolába, érzem magamon a változást.

Üdv.: Timi"

Kiss Tímea

"Köszönet a tanáraimnak és annak a sok jó módszernek, amivel megismertetett, amit a kezembe adott. Köszönet a diáktársaimnak, az itt tanulóknak, mert a feladatokat csoportokban végeztük, ahol mindenki más, másképpen látja a dolgokat. Köszönet az őszinte szavaiknak, mert ezek mind segítettek az önismereti úton.

A szakdolgozatom megírása, a téma kitalálása, a megírása nagy kihívás volt az életemben, 65 éves koromban, de sikerült. Sokat tanultam belőle. Köszönöm!

Gabriella"

Gabriella

"Szeretném tiszta szívemből megköszönni ezt az értékes tudást, amit ennek a képzésnek a keretein belül kaptam.
Nem igazán tudom elég kifejezően szavakba önteni, mit is érzek minden egyes alkalommal, amikor az aktuális lecke sorait olvasom, de az biztos, hogy magányt egy percig sem. Sőt..!
Kérdezheted, hogy jön ide a magány.
Nos, amit a képzés során Csilla is sokszor kiemel, és utamon magam is folyamatosan ezzel szembesülök, hogy a tudatos úton járás, a Lélek, a Szellem útja bizony elszántságot és bátorságot, változtatni akarást kívánhat meg Tőlünk.
A hétről hétre érkező leckéket mindig nagy izgalommal várom, mert olyan Tudás van bennük, ami a legminőségibb táplálék a tudatosságra éhezőknek.
Egy szó, mint száz, ennél a képzésnél jobb dolog, aligha történhetett volna Velem. Köszönet!
Hoffmann Gabriella (24)"

Hoffmann Gabriella

Lépj velünk kapcsolatba

Telefon

+36-20/333-6475

Domokos Erzsébet

Cím

Omniverzum Szabadegyetem
Budapest XIII. kerület, Váci út 4.
2 emelet 5.
82-es kapucsengő

mini-spiri-trening

Köszönjük, hogy igényelted Spiri-mini-tréningünket

mini-spiri-trening

Köszönjük, hogy igényelted Spiri-mini-tréningünket