+36-20-333-6475 info@omniverzum.hu
Oldal kiválasztása

Ingyenes Online Művészetterápia

Alkossunk és töltődjünk együtt!

A tavasz megélése és a nyárra való nyitás.

 

Online foglalkozás

Alkotás, befelé fordulás, idő önmagunknak

Ingyenes Online Művészetterápia

Online együttes alkotásra hívlak.

A jelenlegi világhelyzetben nagyon sok a feszültség, a félelem, a szorongás. Sokat gondolkodtam, mit tudnék tenni azért, hogy támogassak másokat. Amit tudtam egy szinten, már megtettem. De sok az érzelem mindenkiben, és az általam ismert egyik legjobb eszköz az önmagunkkal és a bennünk lévő érzelmekkel való munkára, a művészetterápia.

A művészetterápia egy kreatív önismereti és önfelfedező módszer, melynek során a saját alkotási folyamat kap fő hangsúlyt, a bennünk felmerült képek, gondolatok és érzések formájában. Ez a módszer többek között fejlődési, feszültségoldási, önismereti lehetőségeket tartalmaz, mely segítségével finoman dolgozhatunk önmagunkon.

A művészetterápia és az alkotás egy csodálatos módszer arra, hogy töltekezzünk, egyensúlyba és harmóniába kerülhessünk. Amikor alkotunk, az felér egy mélyebb meditációval. Jelenleg nagy szükség van arra, hogy időt szánjunk az elmélyülésre, a befelé fordulásra és az önmagunkkal való találkozásra. Ennek szeretnék teret adni 5 alkalommal, az ingyenes Online Művészetterápiás Program segítségével.

A részvétel teljesen ingyenes, de a szükséges eszközöket mindenkinek magának kell biztosítani.

A programra előzetes jelentkezés nincs.
Várlak a lent megadott időpontokban:

Marelin-Domokos Erzsébet

Ingyenes Művészetterápiás online foglalkozás

Amikre szüksége lesz minden résztvevőnek:

 • Famentes rajzlap – lehetőleg A3-as méretben, de minimum A4-esben (minden alkalomra 1db)
 • Valamilyen színes eszköz – inkább porpasztell vagy olajpasztell kréta, de lehet vízfesték vagy színes ceruza is. Mindenki egyénileg választhatja ki, hogy melyikkel szeretne dolgozni.
 • Zoom program – ingyenesen letölthető
 • Mikrofon és kamera a számítógéphez vagy telefonhoz.

 A részvételhez nincs szükség előképzettségre vagy rajztudásra, és az is rendben van, ha csak 1-2 alkalommal tudsz részt venni. Nem épülnek egymásra az alkalmak, bár tény, hogy együtt mélyebb munkára nyílik lehetőség, de a lényeg, hogy már egy alkalom is csodásan ellazít, kikapcsol és beemel új minőségeket.

 

Ami történni fog:

 • A létszám nincs korlátozva, és a részvételnek nincs előfeltétele, de csak olyan jelentkezzen, aki valóban alkotni is fog. Itt a fő lényeg az alkotáson és a belső folyamatokon van, így alkotás nélkül ez a program nem érheti el a kívánt hatást.
 • Mindig lesz egy rövid relaxáció, amelyhez kapcsolunk verset és zenét vagy valamilyen mesét.
 • Mindig az aktuális természeti dinamikával dolgozunk majd. Most a tavaszt járjuk körül, annak dinamikáit, érzelmi hatásait, bennünk lezajló folyamatait. Ehhez kapcsolódóan alkotunk majd, és címet adunk az alkotásnak.

 

Ami nem lesz:

 • Az elkészült rajzokat, alkotásokat nem elemezzük. Ennek egyik oka, hogy a művészetterápia lényege nem az esztétikai értékekben vagy a rajz minőségében rejlik, és nem is abban, hogy egy másik személy mit tud kielemezni a rajzomból. Itt a hangsúly a belső folyamatokon, a belső képeken és az alkotáson van.
 • Nem lesz hosszabb megbeszélés vagy egyéni problémák átbeszélése. Ez egy rövid, 2 órás program, ahol a témához kapcsolódóan lehet majd egy-két mondatot mondani, illetve az alkotásokat bemutatni, de a mélyebb, egyéni tanácsadásnak itt nem lesz se tere, se ideje.

Online ingyenes művészetterápisá foglalkozás

A program 5 alkalommal, hétfőnként, 17:30-19:30-ig kerül megszervezésre. A kezdéstől számítva 5 percig lehet még csatlakozni a programhoz. Utána már nem tudok beengedni senkit, mert a folyamat kezdetét tiszteletben tartjuk.

A foglalkozások NEM egymásra épülnek, ezért akár csak egyen is részt vehetsz.

Az online alkalmakat Zoom programon keresztül vezetem majd, az alábbi időpontokkal és linkekkel:

1.) Március 21. hétfő, 17:30-19:30-ig

2.) Április 11. hétfő, 17:30-19:30-ig

3.) Május 2. hétfő, 17:30-19:30-ig

4.) Május 16. hétfő, 17:30-19:30-ig * IDŐPONTVÁLTOZÁS

Zoom link: https://us02web.zoom.us/j/87615259524?pwd=U09UMEV6b0pZend5dnFSeG00TzVpdz09

 • Meeting ID: 876 1525 9524
 • Passcode: 497570

  5.) Június 13. hétfő, 17:30-19:30-ig

  Zoom link: https://us02web.zoom.us/j/82617659159?pwd=VlNxRjQ2OFNDRlZ5SnlqaWtkVHMzZz09

  • Meeting ID: 826 1765 9159
  • Passcode: 521324

  A programra jelentekezés nincs. Várlak a megadott időpontokban!

  Művészetterápia

  Alkotás, befelé fordulás, kikapcsolódás

  A programot vezeti:

  Marelin-Domokos Erzsébet

  Katarzisz Komplex Művészeti Terapeuta

  alkotoonismeret@gmail.com

  +36-20/333-6475

  Ingyenes Online Művészetterápia, melyhez Zoom programon keresztül tudsz csatlakozni.

  Időpontok: 5 ALKALOMMAL hétfőnként, 17:30-19:30-ig

  1. Március 21.
  2. Április 11.
  3. Május 2.
  4. Május 16.
  5. Június 13.

  A programra előzetes bejelentkezés nincs, a részvétel teljesen ingyenes és nincsen semmilyen kötelezettsége vagy utólagos költsége.

  Várlak a megadott időpontokban.

  RÓLUNK

  Rólunk mondták

  Korábbi tanítványaink visszajelzései

  "Sok új dolgot tanultam már eddig is, elég összetett de egymásra épülő a tananyag. Ha valami egyből nem is egyértelmű idővel az is szépen letisztul. Van 1-2 gyakorlati rész amit nem mindig tudok a gyakorlatba beépíteni, de próbálkozok vele. Viszont észre vettem, hogy sokszor a tanultak szemszögéből figyelem az embereket és észre veszek olyan dolgokat amiket eddig nem. A szammisztikával akadnak problémáim a kiszámolás az megy viszont az elemzésnél mindig elakadok arra valahogy nem akarok ráérezni. Láttam, hogy a mai lecke az utolsó így elkezdem újra átvenni az egészet, hogy még jobban letisztuljanak a dolgok. Most a Maya asztrológia lett az új tantárgy az még elég ködös, de türelmes vagyok mert az is biztos szépen a helyére kerül majd. Mindenesetre nagyon örülök, hogy belekezdtem ebbe az iskolába, érzem magamon a változást.

  Üdv.: Timi"

  Kiss Tímea

  "Köszönet a tanáraimnak és annak a sok jó módszernek, amivel megismertetett, amit a kezembe adott. Köszönet a diáktársaimnak, az itt tanulóknak, mert a feladatokat csoportokban végeztük, ahol mindenki más, másképpen látja a dolgokat. Köszönet az őszinte szavaiknak, mert ezek mind segítettek az önismereti úton.

  A szakdolgozatom megírása, a téma kitalálása, a megírása nagy kihívás volt az életemben, 65 éves koromban, de sikerült. Sokat tanultam belőle. Köszönöm!

  Gabriella"

  Gabriella

  "Szeretném tiszta szívemből megköszönni ezt az értékes tudást, amit ennek a képzésnek a keretein belül kaptam.
  Nem igazán tudom elég kifejezően szavakba önteni, mit is érzek minden egyes alkalommal, amikor az aktuális lecke sorait olvasom, de az biztos, hogy magányt egy percig sem. Sőt..!
  Kérdezheted, hogy jön ide a magány.
  Nos, amit a képzés során Csilla is sokszor kiemel, és utamon magam is folyamatosan ezzel szembesülök, hogy a tudatos úton járás, a Lélek, a Szellem útja bizony elszántságot és bátorságot, változtatni akarást kívánhat meg Tőlünk.
  A hétről hétre érkező leckéket mindig nagy izgalommal várom, mert olyan Tudás van bennük, ami a legminőségibb táplálék a tudatosságra éhezőknek.
  Egy szó, mint száz, ennél a képzésnél jobb dolog, aligha történhetett volna Velem. Köszönet!
  Hoffmann Gabriella (24)"

  Hoffmann Gabriella

  Lépj velünk kapcsolatba

  13 + 12 =

  Telefon

  +36-20/333-6475

  Marelin-Domokos Erzsébet

  Cím

  Omniverzum Szabadegyetem
  Budapest XIII. kerület, Váci út 4.
  2 emelet 5.
  82-es kapucsengő

  mini-spiri-trening

  Köszönjük, hogy igényelted Spiri-mini-tréningünket