+36-20-333-6475 info@omniverzum.hu
Oldal kiválasztása

Hangvilla Rezgés kezelés

 

HANG- ÉS REZGÉS ALAPÚ ÖNISMERET, SEGÍTŐ TANÁCSADÁS, ENERGETIKAI TISZTÍTÁS, MEDITATÍV ELLAZULÁS, FELTÖLTŐDÉS

BELSŐ ELLAZULÁS

Finom hangolás, Egyensúly, Fejlődés

Személyes Rezgés alapú tanácsadás Hoffmann Gabriellával

Ismerd meg a Hangok és Rezgések világát!

A Szellemi Világ és a Spiritualitás állandóan körbevesz Bennünket, akár hiszünk benne, akár nem. Hiszen a Szellem (spirit) mindent áthat ebben a Világegyetemben.

Napjaink felgyorsult, technokrata világában azonban ezt egyre nehezebb átélnünk, de sokszor még elképzelnünk is, hiszen személyes életünk mindennapjaiban is legtöbbször inkább a nagy Egésztől való elválasztottság érzését és az egyre erősödő lekorlátozottságot tapasztalhatjuk meg.
Ez azonban nem véletlenül van így, mint ahogy jóformán semmi sem. A mai kor ugyanis a tettek és a konkrét cselekedetek ideje és kora, ahol a puszta hit, személyesen megszerzett tudás és befektetett munka nélkül semmit sem ér, legyen szó akár fizikai szintű, akár tudati szintű változás vagy sikerek eléréséről.

Az energia egyik nagyon fontos tulajdonsága, hogy az sosem vész el, csupán csak átalakul. Ezért ha Mi Magunk hajlandóak vagyunk új elképzelések, cselekvési módok és gondolatformák felé nyitni, és azok szerint átformálni életvitelünket és cselekedeteinket, akkor annak bizonyosan meg lesz a pozitív eredménye.

„Te egy lépést teszel felém, én százat teszek feléd.” – Sathya Sai Baba, az 5. emberi faj és India Szellemi Vezetője.

Árak

Kezelési típusok:

1.) Általános tisztítás, energetizálás: 10.000.- Ft

2.) 1 alkalmas Hangvilla kezelés, mely után átbeszéljük a kezelés során tapasztalt rezgéskülönbségeket, elakadásokt, és hogy mi lehet ezek hátterében: 15.000.- Ft

3.) 5 alkalmas Önismereti Hangvilla konzultáció: 50.000.- Ft

Kezelések időtartama: 50 perc

 

A Hangvilla Terápia alkalmazása, hatásai:

* Angel Tuners szettel

4096 Hz, 4160 Hz, 4225 Hz

Alkalmazása: Tér és aura tisztítás
Tér és aura friss, konstruktív energiával való feltöltés
Hangokon keresztüli kapcsolódás magasabb tudatszintekhez, inspirált állapotra hangolás

* OM Hangvillával

136.1 Hz

Általános hatása: Egység- és Biztonságérzet megteremtése
Mélyen relaxált állapot elérése
Ősbizalom érzetének átélése
Befogadó állapot megteremtése
Fájdalom menedzsment, Dinamikus földelés*
*Dinamikus földelés előnyei: tudatosságunk testünkbe helyeződése, egyenletes energiaáramlás beindítása, nyugtató – stressz csökkentő hatás, a személyes aura feszültségkeltő rezgéseinek kivezetése, energetikai stabilizálás, a környezettel való kapcsolat érzékelésének felerősödése.

* Otto (osteophonic; súlyokkal ellátott) Hangvillával 

128 Hz
a súlyozott hangvillák erősebb és hosszabb ideig tartó vibráció keltésére alkalmasak; valamint csontos területekhez érintve alkalmazható

Alkalmazása: Idegrendszer működésének kiegyenlítése
Ízületi- akupunktúrás- és akupresszúrás pontok, valamint izomfelületek és meridiánok stimulálása
Izomfájdalmak csökkenése, fejfájás enyhülése, megszünése
Izületi merevség és fájdalmak enyhülése, fokozódó izületi mobilitás
Szimpatikus és paraszimpatikus idegrendszer működésének harmónizálódása
Stressz szintjének csökkenése
Alvás minőségének javulása
A szervezet NO* szintjének optimalizálódása

NO nitrogén-oxid
 Egy néhány évtizeddel ezelőtt felfedezett, a testben termelődő gáz, mely a sejtek közötti megfelelő kommunikációért felel. 1 nitrogén és 1 oxigén atomból tevődik össze, illetve a legújabb kutatások szerint szabályozza a vérkeringést, valamint az idegsejtek egymás közti kommunikációját. Fokozott vérkeringés esetén több tápanyag jut az izomsejtekbe, így kitolva a fáradtság érzetét. Hatással van az endokrin rendszerre, valamint szerepe van a szív megfelelő működtetésében. Optimalizált jelenléte növeli éberségünket, valamint csökkentheti fájdalom érzetünket.

Tapasztald meg a Hangvillák és Koshik testre és lélekre ható csodálatos hatását

Finom Rezgések, mely támogatás testnek, elmének és léleknek

Az Új elérésének lehetősége mindenki számára lehetséges, akár közvetlen, akár közvetett módon.
A Rezgésterápia módszertana a magas szintű rezgések, mindennapokba való bevezetésén keresztül kíván hozzájárulni, és stabil alapkövet teremteni testi-lelki és szellemi életünk egységének kialakításához. Az egyes rezgések fizikai-, valamint energetikai szintű testekbe való bejuttatása által megfelelő környezetet és állapotot teremtve, nem csak a gyógyulási folyamatok természetes beindulása lehetséges, hanem akár a magasabb tudatsíkok, valamint létállapotok információinak befogadása is.

Mivel Világegyetemünkben minden energia és rezgés, ennél fogva mi magunk is minél magasabb rezgésű tudati, érzelmi és gondolati szinten tartózkodunk és éljük mindennapjainkat, annál nagyobb és kiszélesedettebb mértékben tapasztalhatjuk meg a minden pillanatban jelenlevőség, a valódi tudatosság és éberség érzését, valamint az Istenivel Egységben való létezés valódiságát.

Testünk 75%-a vízből áll, mely a legalkalmasabb materiális közeg az egyes rezgések és hanghullámok felvételére.
A Rezgésterápia ezt kihasználva, szinte azonnali hatást gyakorol az emberi szervezet fizikai és finomenergetikai folyamataira. Rendszeres gyakorlása és alkalmazása mellett, hosszú távú változásokat  indíthat be életünkben, természetesen kiegészítve mindezeket egyéni, tudatos munkánkkal.
A Rezgésterápiában bizonyos speciális, az emberi szervezetre gyógyító hatással levő frekvenciákra hangolt terápiás eszközöket és hangszereket használva igyekszünk minél jobb körülményeket és alapot teremteni egy tiszta, önismeret alapú és folyamatosan a fejlődést szem előtt tartó élményhez és élethez.
Az egyes eszközök és hangszerek gyógyító frekvenciákra hangoltsága képes azonnali hatást gyakorolni az ember testének bio- és energia mezejére, ezáltal tökéletes állapotot teremtve a magasabb tudatossággal való összekapcsolódáshoz.

Amennyiben sikereket és progresszív fejlődést szeretne elérni életének bármely területén, keressen bizalommal!

Rólam

Hoffmann Gabriella vagyok

 

Kinek tudok segíteni a Hangvilla kezeléssel?

Mire használható a Hangvilla kezelés:

~ Egészségmegőrzésre;

~ Finom rezgések megtapasztalására;

~ Stresszoldásra;

~ Egyensúly felállítására a mindennapokban;

REZGÉSTERÁPIA

Jelentkezés a Hangvilla kezelésre:

Érdeklődés * Kérj időpontot:

Hoffmann Gabriella

+36-30/624-5924

email: hofigabriella@gmail.com

Konzultáció és kezelés díja:

1.) Általános tisztítás, energetizálás: 10.000.- Ft

2.) 1 alkalmas terápiás jellegű Hangvilla kezelés: 15.000.- Ft

3.) 5 alkalmas Önismereti Hangvilla terápia: 50.000.- Ft

Kezelések időtartama: 50 perc

 

Konzultáció és kezelés helyszíne:

Omniverzum Szabadegyetem és Központ
Budapest, XIII. kerület, Váci út 4. 2/5.

Töltsd ki alábbi űrlapot és küldjük a jelentkezéshez szükséges információkat.

RÓLUNK

Rólunk mondták

Korábbi tanítványaink visszajelzései

"Sok új dolgot tanultam már eddig is, elég összetett de egymásra épülő a tananyag. Ha valami egyből nem is egyértelmű idővel az is szépen letisztul. Van 1-2 gyakorlati rész amit nem mindig tudok a gyakorlatba beépíteni, de próbálkozok vele. Viszont észre vettem, hogy sokszor a tanultak szemszögéből figyelem az embereket és észre veszek olyan dolgokat amiket eddig nem. A szammisztikával akadnak problémáim a kiszámolás az megy viszont az elemzésnél mindig elakadok arra valahogy nem akarok ráérezni. Láttam, hogy a mai lecke az utolsó így elkezdem újra átvenni az egészet, hogy még jobban letisztuljanak a dolgok. Most a Maya asztrológia lett az új tantárgy az még elég ködös, de türelmes vagyok mert az is biztos szépen a helyére kerül majd. Mindenesetre nagyon örülök, hogy belekezdtem ebbe az iskolába, érzem magamon a változást.

Üdv.: Timi"

Kiss Tímea

"Köszönet a tanáraimnak és annak a sok jó módszernek, amivel megismertetett, amit a kezembe adott. Köszönet a diáktársaimnak, az itt tanulóknak, mert a feladatokat csoportokban végeztük, ahol mindenki más, másképpen látja a dolgokat. Köszönet az őszinte szavaiknak, mert ezek mind segítettek az önismereti úton.

A szakdolgozatom megírása, a téma kitalálása, a megírása nagy kihívás volt az életemben, 65 éves koromban, de sikerült. Sokat tanultam belőle. Köszönöm!

Gabriella"

Gabriella

"Szeretném tiszta szívemből megköszönni ezt az értékes tudást, amit ennek a képzésnek a keretein belül kaptam.
Nem igazán tudom elég kifejezően szavakba önteni, mit is érzek minden egyes alkalommal, amikor az aktuális lecke sorait olvasom, de az biztos, hogy magányt egy percig sem. Sőt..!
Kérdezheted, hogy jön ide a magány.
Nos, amit a képzés során Csilla is sokszor kiemel, és utamon magam is folyamatosan ezzel szembesülök, hogy a tudatos úton járás, a Lélek, a Szellem útja bizony elszántságot és bátorságot, változtatni akarást kívánhat meg Tőlünk.
A hétről hétre érkező leckéket mindig nagy izgalommal várom, mert olyan Tudás van bennük, ami a legminőségibb táplálék a tudatosságra éhezőknek.
Egy szó, mint száz, ennél a képzésnél jobb dolog, aligha történhetett volna Velem. Köszönet!
Hoffmann Gabriella (24)"

Hoffmann Gabriella

Lépj velünk kapcsolatba

2 + 6 =

Telefon

+36-20/333-6475

Domokos Erzsébet

Cím

Omniverzum Szabadegyetem
Budapest XIII. kerület, Váci út 4.
2 emelet 5.
82-es kapucsengő

mini-spiri-trening

Köszönjük, hogy igényelted Spiri-mini-tréningünket