+36-20-333-6475 info@omniverzum.hu
Oldal kiválasztása

Családállítás

Helyszín: Budapest, V. kerület Kossuth Lajos utca 2/b.

Vezeti: Cerny Ildikó

VÁRUNK!

Családállítás a változásért és a fejlődésért

spirituális lélekgyógyász

Budapest, V. kerület, Kossuth Lajos utca 2/b.

Mi is az a családállítás?

Az Élet meghatározott Rendekben fejlődik ki. Ezek a Rendek előre adottak, mint a születés és a halál.
A családunk Rendje az alap, amelyben gyökerezünk. A családunkból és annak történetéből kilépni nem tudunk. Aki ezzel megpróbálkozik, olyan lesz, mint a gyökereitől megfosztott fa. Testi és lelki szenvedéseink oka ebben rejlik.

A családállítások során láthatóvá válnak a családon belüli feszültségek, konfliktusok és a családtagok közötti megterhelő kapcsolódások. Megmutatkozik a családtagok egymás közötti viszonya, az elhunyt családtagoké ugyanúgy, mint az élőké. Több nemzedéken keresztül felfedezhetjük a szülők, nagy- és dédszülők nemzedékének tagjaival való tudattalan kötődéseinket, kapcsolatunkat. Ezzel napvilágra kerülnek azok az erők, amelyek tudattalanul meghatározzák életünket. Hirtelen lelepleződik, hogy egy-egy betegség, egy ősfélelem, a kapcsolatok kudarca vagy sikertelensége mögött mi rejlik.

Képtelen megoldani jelenlegi, vagy az életét végigkísérő gondjait?
Párkapcsolata válságban van?
Elhagyta a párja, elkeseredett és nem tudja, mitévő legyen?
Képtelen feldolgozni a szerette elvesztését?
Nem találja a helyét a hivatásában, az életében?
Képtelen megtalálni önmagát?
Folyamatosan zűrzavar veszi körül?
Nem tudja, hogyan kerüljön ki szorult helyzetéből?
Már-már belebetegszik gondjaiba?
Már mindent próbált és semmi nem segít?

Szeretettel várom a Családállításra:
Cerny Ildikó

JELENTKEZÉS

Jelentkezés a Családállításra

A Családállítást vezeti:

A Családállítás ára:

Annak, aki állítat: 25.000.- Ft

Segítői részvételi díj: 5.000.- Ft, az Omniverzum Szabadegyetem diákjainak ingyenes.

Helyszín:

Budapest, V. kerület Kossuth Lajos utca 2/b.

ITT jelentkezhetsz a “Családállítás” programra

Mi is a Családállítás?

Gondolatok a Családállításról

A családállítás módszere

A családunkból származunk. A családunknak köszönhetjük az életünket, annak minden lehetőségével és korlátjával és a családunk határozza meg sorsunkat is.
A szüleinknek és azok szüleinek a sorsközössége, kihat a mostani családunkra is. Ami a családunk múltjában történt, az nemzedékeken át ható következményekkel jár.
A családállítás felhozza a tudatba a tudat alatti kötelékeket, és az eredendő szeretetnek újból szabad utat nyit.

A családállítás történhet egyéni és csoportos terápia keretében.

A tanácsot kérő röviden összefoglalja a problémáját, majd kiválasztja önmaga és a szóban forgó családtagok képviselőit. A saját belső képe alapján felállítja őket a teremben. Ezután a terapeuta vezetésével történik a leképezés. 

A családfelállítások bizonyossá teszik, hogy képesek teljesen idegen emberek megmutatni, hogyan érzik magukat egyes családtagjaink a lelkük mélyén. Gyakran láthatóvá válik, hogy milyen eddig rejtett dinamika működik egy betegség, egy párkapcsolati probléma vagy egy lelki zavar hátterében.

És aki először vesz részt családállításon, valami egészen új dolgot élhet meg. Egy ismeretlen ember szerepében állva olyan testi és érzelmi érzékeléseket, sőt mentális belátásokat él meg, amelyek egy másik személyhez, és annak az életéhez tartoznak. Aki először szembesül ezzel, azt elbűvöli, amikor ezt a többieken látja, majd meglepődik, amikor egy szerepbe kerülve saját maga is megéli.

Hogyan lehetséges az, hogy egy ember, egy általa ismeretlen, talán már régen halott emberrel, – akiről semmilyen információval nem rendelkezik,- olyan módon kapcsolódjon össze, hogy felvegye annak identitását, úgy érezzen, úgy gondolkodjon, akár úgy is beszéljen, mint ő? 
A családállítások során a rejtett valóságok jeleníthetők meg. Az válik láthatóvá, ami van. Az állítások, mint lelkünk tükrei, mutatják meg a kapcsolataink összefüggéseit és elvezethetnek a megoldáshoz.

„Minél többet tudok, annál világosabb számomra, hogy semmit sem tudok.”  * Szókratész

 

spirituális lélekgyógyász
spirituális lélekgyógyász

Budapest, V. kerület Kossuth Lajos utca 2/b.

Az élet elfogadása – Családállítás

A családállítás során végzett munka a meghaltak lelkivilágára is visszahat, akik a családi rendhez éppúgy hozzátartoznak, mint az élők.
A korábban született elhunyt családtagjaink a szeretet legerősebb szálaival kötődnek a családrendszerük valamennyi más tagjához. Hogy maradéktalanul helyreálljon a rend, családunk élő, holt, elfelejtett, kirekesztett, bűnös vagy akár ártatlan tagját is figyelembe kell vennünk.

A XIX. századig általában sokkal gyorsabban és váratlanabbul haltak meg az emberek. Abban az időben télen megfagyni, olyannyira érdektelen volt, mint 35 évesen idősnek számítani. A járványok, betegségek, éhhalál, a gyermekhalandóság drasztikusan lenyomták az átlagéletkort, egy 70 éves már különlegességnek számított. Könnyen oltottak ki életeket, hamar kimondtak és végrehajtottak halálos ítéleteket.

Akkoriban nem létezett jövőtervezés, az időtudat teljesen más volt, mint ma. Sokszor azért is hálásak voltak az emberek, ha a másnap reggelt megérték. Az középkori emberek alázattal viszonyultak az élet ajándékához.

Ma azonban úgy gondoljuk, jogunk van hosszú életet élni, így elvárásaink miatt a halált ellenségnek tekintjük. Mindent megteszünk magunkért és szinte semmit a közösségért. Régen ez éppen fordítva volt. Az egyes ember szinte semmit sem ért, a család, a céh, a közösség, az egyház, a rend számított.

Az élet és a halál összetartozik, és aki helyesen viszonyul a halálhoz, egyben az életét is szolgálja. Aki fél a haláltól, az élettől is fél. Aki teljes szívvel elfogadja az életet a mélypontjaival és csúcspontjaival együtt, az a halált is békével fogadja. A tudat számára a halál ijesztő lehet, de a léleknek nem az. Az élők és a holtak érzelmileg szorosabban kötődnek egymáshoz, mint azt gondolnánk.

„A fájdalom gyógyít és lehetővé teszi az új kezdetet.” * Thomas Schäfer

Az igazi segítség – Családállítás

A modern tudat problémái által a lélek szenved, és nagy szüksége van a segítségre. Az általános és háziorvosok arról panaszkodnak, hogy rengeteg beteggel tulajdonképpen, csak beszélgetniük kellene, mert panaszuk lelki eredetű.

Felírják hát a nyugtatókat, antidepresszánsokat, amik nem segítenek és ráadásul súlyos mellékhatásokkal is járnak, mert valójában többre nincs idejük.
Ezekben az esetekben az egyik igazi segítséget a lélekgyógyászok jelentik.

A segítséget keresők legnagyobb része azonban nem klasszikus lelki betegségben szenved. Egyszerűen csak nem igazodnak el egyedül a saját életükben. Nyomást és túlterhelést éreznek.

Nem boldogulnak a kapcsolataikkal, a munkájukkal, már nem látják az életük értelmét, anyaként túlhajszoltnak érzik magukat, esetleg fizikai betegséget hoz számukra az élet.
Pedig csak az iránymutatás hiányzik, amelyhez az életüket igazíthatnák.
A modern világ a lélek számára meglehetősen üres és halott.

Mindazok, akik ezt felismerik és segítséget keresnek, olyan irányba indulhatnak, amely számukra belső nyugalmat és iránymutatást adhat. Ez az út a valóságra való rálátás útja.

A családállítás a családi és kapcsolati rendszereink felállítása által világít rá a megoldásokra életünkben.
Ez az út mutatja meg, mi vezérli belülről a lelkünket és mire van szükségünk ahhoz, hogy a világgal és önmagunkkal összhangba kerüljünk.

„ A betegség az a hely, ahol tanul az ember.”  * B. Pascal

 

RÓLUNK

Rólunk mondták

Korábbi tanítványaink visszajelzései

"Sok új dolgot tanultam már eddig is, elég összetett de egymásra épülő a tananyag. Ha valami egyből nem is egyértelmű idővel az is szépen letisztul. Van 1-2 gyakorlati rész amit nem mindig tudok a gyakorlatba beépíteni, de próbálkozok vele. Viszont észre vettem, hogy sokszor a tanultak szemszögéből figyelem az embereket és észre veszek olyan dolgokat amiket eddig nem. A szammisztikával akadnak problémáim a kiszámolás az megy viszont az elemzésnél mindig elakadok arra valahogy nem akarok ráérezni. Láttam, hogy a mai lecke az utolsó így elkezdem újra átvenni az egészet, hogy még jobban letisztuljanak a dolgok. Most a Maya asztrológia lett az új tantárgy az még elég ködös, de türelmes vagyok mert az is biztos szépen a helyére kerül majd. Mindenesetre nagyon örülök, hogy belekezdtem ebbe az iskolába, érzem magamon a változást.

Üdv.: Timi"

Kiss Tímea

"Köszönet a tanáraimnak és annak a sok jó módszernek, amivel megismertetett, amit a kezembe adott. Köszönet a diáktársaimnak, az itt tanulóknak, mert a feladatokat csoportokban végeztük, ahol mindenki más, másképpen látja a dolgokat. Köszönet az őszinte szavaiknak, mert ezek mind segítettek az önismereti úton.

A szakdolgozatom megírása, a téma kitalálása, a megírása nagy kihívás volt az életemben, 65 éves koromban, de sikerült. Sokat tanultam belőle. Köszönöm!

Gabriella"

Gabriella

"Szeretném tiszta szívemből megköszönni ezt az értékes tudást, amit ennek a képzésnek a keretein belül kaptam.
Nem igazán tudom elég kifejezően szavakba önteni, mit is érzek minden egyes alkalommal, amikor az aktuális lecke sorait olvasom, de az biztos, hogy magányt egy percig sem. Sőt..!
Kérdezheted, hogy jön ide a magány.
Nos, amit a képzés során Csilla is sokszor kiemel, és utamon magam is folyamatosan ezzel szembesülök, hogy a tudatos úton járás, a Lélek, a Szellem útja bizony elszántságot és bátorságot, változtatni akarást kívánhat meg Tőlünk.
A hétről hétre érkező leckéket mindig nagy izgalommal várom, mert olyan Tudás van bennük, ami a legminőségibb táplálék a tudatosságra éhezőknek.
Egy szó, mint száz, ennél a képzésnél jobb dolog, aligha történhetett volna Velem. Köszönet!
Hoffmann Gabriella (24)"

Hoffmann Gabriella

Lépj velünk kapcsolatba

12 + 5 =

Telefon

+36-20/333-6475

Domokos Erzsébet

Cím

Omniverzum Szabadegyetem
Budapest XIII. kerület, Váci út 4.
2 emelet 5.
82-es kapucsengő

mini-spiri-trening

Köszönjük, hogy igényelted Spiri-mini-tréningünket