+36-20-333-6475 info@omniverzum.hu
Oldal kiválasztása

Belső Gyermek Nap

Művészet- és Meseterápiás Önismereti Nap

A létszám betelt. Jelenleg várólistára tudsz jelentkezni

Belső Gyermek

Kapcsolódj önmagadhoz új módokon!

Felszabadultság, játékosság, spontaneitás…

Te is szeretnél önazonosan és felszabadultan élni?

Szeretnél találkozni
Belső Gyermekeddel?

Egy napos önismereti program, mely során tudatosan kapcsolódunk Belső Gyermeki részünkhöz Ezen részünk a Kreatív Énünk, aki magában hordozza az öröm megélésének képességét. Ugyanis amikor örömet adó tevékenységet folytatunk, mely nem függ senkitől és semmitől, akkor igazán szárnyalunk, áramlunk, harmóniában és boldogságban vagyunk. Ez az állapot segít, hogy töltekezzünk, lelkesedéssel, szenvedéllyel telítődjünk. Az ebből fakadó energiabomba támogat minket céljaink elérésében, önmagunk kibontakoztatásában, a Valódi Énünk életünkbe integrálásában.

Ehhez a folyamathoz a művészet- és meseterápia eszköztárát hívjuk segítségül. Az alkotásokon és mesén keresztül közeledünk Valódi Énünkhöz és Belső Gyermekünkhöz, akiket az életünkbe beengedve egy sikeres, fókuszált és tudatos életet élhetünk. Ezen részeink a kitágult önmagunk valósága. Velük érezhetjük igazán azt, hogy kiteljesedettek vagyunk, és ők hordozzák magukban mindazokat a képességeket, amelyek kinyílásra várnak bennünk.

A művészetterápia módszere lehetővé teszi számunkra, hogy az ego kikerülésével összekapcsoljuk tudatunkat és tudattalanunkat. A különböző eszközök más-más módon hatnak ránk, de a módszer legnagyobb szépsége, hogy kapcsolat épül ki tudattalanunkkal, és képessé válunk harmóniában működtetni energiáinkat.

 A meseterápia pedig segít, hogy ne csak elménkkel dolgozzunk, hanem tudattalanunkba is elraktározzuk mindazokat a mintákat, amik a mindennapok sikereihez kellenek. Segít, hogy mi magunk legyünk életünkben a főhősök, akik bár próbákon keresztül, de mindig elérik céljaikat.

A módszerek nem kívánnak művészi vagy tudásbeli előképzettséget, mindössze nyitottságot, lazaságot és önmagunk beleengedését a folyamatba. Az eszközök segítenek tudatba emelni mindazt, ami mélyen bennünk rejlik. Nem az esztétikai érték elérése a cél, hanem az, hogy elmerüljünk önmagunkban, miközben az eszközök segítenek megteremteni az egyensúlyt. A ráhangolódást zene, vers vagy épp mese segíti, ezáltal képessé válik minden résztvevő arra, hogy kilépjen a fejéből, és átadja magát az alkotás áramlásának és élményének.

Ismerd meg a Belső Gyermeked

A Bennünk élő Gyermek

Bár önmagunk részének nevezzük, valójában a Belső Gyermekünknek hívott részünk önmagunk kinyílt változata. Ezen részünk valójában jobb agyféltekénk, érzelmeink, spontaneitásunk, játékosságunk, kreativitásunk. De ő hordozza magában sérüléseinket, fájdalmainkat, régi élményeinket, melyek valamilyen módon meghatároznak minket.

Belső Gyermeknek hívjuk, pedig igazából ez a részünk a Lelkünk, az Igazi Önvalónk, akinek kiszabadításával saját kiteljesedésünknek adunk teret. 

Ő az ártatalnság bennünk, melyet életünk előre haladásával egyre nagyobb falakkal próbálunk megvédeni. És ezekkel a falakkal önmagunkat zárjuk be. Ott van a falak mögött mindaz az öröm, boldogság, nyugalom, tapasztalás, amit a hétköznapokból hiányolunk. Ha lebontjuk ezeket a falakat, meggyógyítjuk a régi sebeket, Gyermeki részünk és vele együtt a nevetés, öröm, könnyedség és rugalmasság is újra az életünk részévé válhat. Általa önmagunk valódi lényegének adunk szabadságot.

Rólam

A Belső Gyermekkel való munka tanácsadói tevékenységem alapjainak része. Saját Belső Gyermekemmel már akkor dolgoztam, mielőtt a tanácsadói pálya mellett döntöttem. Időről-időre visszatérő téma, hiszen az új kliensek, új csoportok önismereti folyamataiban mindig előkerülő részünk. Sok kérdés, elakadás, érzelem kapcsolódik hozzá.

Ennek az is az oka, hogy önmagunk olyan állapota a Belső Gyermeknek hívott rész, amelynek megélésére mindannyian vágyunk. Ezért van a sok kreatív lehetőség, a számtalan foglalkozás, ahol alkothatunk, gyermekiek lehetünk, önmagunk lehetünk. Mégis, a hétköznapokban valahogy elveszik a kapcsolódást ezen részünkkel, és a mindennapok rutinja veszi át a helyét.

A munkámban mindig fontos volt nekem, hogy elindítsam a hozzám fordulókat a belső szabadság útján. Ennek számtalan iránya és módja van, és ebben a folyamatban nekem a leghatásosabb segítőim a Művészet- és Meseterápia módszertana. Lehetővé teszik, hogy a Belső Gyermekünkhöz kapcsolódjunk már csak azáltal, hogy alkotunk, hogy színezünk, és mesét hallgatunk. Ez a nap is azon célból született meg, hogy térképet adjak a résztvevőknek önmagukhoz, Valódi Énükhöz és Belső Gyermekükhöz, melyek valójában kitágult önmaguk.

Marelin-Domokos Erzsébet

Mire számíthatsz, ha részt veszel a Belső Gyerek Önismereti Napon?

Belső Gyermek Önismereti nap programja - KLIKK IDE

Ezen a napon:

– Megismerheted, mit takar a Belső Gyermek megfogalmazás.

– Megismerkedhetsz a Belső Gyermeki részeddel.

– Megtanulhatod felismerni, mikor vagy kapcsolatban Belső Gyermekeddel és mikor van háttérbe szorítva.

– Mesén keresztül megismerhetjük önmagunk kitágításának, kiteljesítésének útját és hogyanját.

– Alkotunk, Relaxálunk, Mesét hallgatunk és újra alkotunk.

Mit viszel magaddal a nap végén?

– Módszertant az önmagadhoz és Belső Gyermekedhez való kapcsolódáshoz.

– Egy mesét és szimbólumvilágát, ami segít az élet és a hétköznapok sűrűjében is kapcsolódni önmagadhoz.

– Információt a Belső Gyermekről, Valódi Énedről és önmagadról.

– Minden elkészült alkotást.

– A megtanult meditáció szövegét, képanyagot, jegyzeteket és egy extra ajándékot.

– Élményt, tapasztalatot, örömöt, nyugalmat és jókedvet. 🙂

 

Mire NEM lesz szükséged a részvételhez?

– Nem kell rajztudás, előképzettség vagy alapismeretek.

– A Művészetterápia NEM rajzképző vagy festőképző. Pusztán eszközöket használunk, mindenki a maga képességei és tudása szerint. Nincs esztétikai minősítés vagy rajzelemzés. Az alkotás eszköz és nem a nap célja.

– Nem kell tudnod meditálni. Vezetett vizualizáció lesz, amelyhez elegendő, hogy becsukd a szemed, lélegezz és megengedd magadnak a belső képek áramlását.

– Eszközöket én adok, úgyhogy ezt sem kell hoznod.

Mit hozz magaddal?

– Tollat és jegyzetfüzetet, amibe tudsz írni.

– Nyitottságot és szándékot önmagad megismerésére.

Belső Gyerek Önismereti nap

A program időpontja: 

2022. május 29. vasárnap 9:30-17 óráig

A program során több kisebb szünet és egy 3/4 órás ebédszünet lesz.

Részvételi díj: 17.000.- Ft

Omniverzum Diákoknak: 13.000.- Ft

A program maximális létszáma 12 fő, ezért előzetes jelentkezés szükséges.

A program helyszíne: 

Omniverzum Központ
1132 Budapest, Váci út 4. 2/5.

A Nyugati pályaudvarnál a Rossmann és a Vasedény boltok közötti kapu.

A programot vezeti:

Marelin-Domokos Erzsébet

Katarzisz Komplex Művészeti Terapeuta, Spirituális Lélekgyógyász

Érdeklődni:

Marelin-Domokos Erzsébet:

alkotoonismeret@gmail.com

06-20-333-6475

A létszám betelt. Jelenleg várólistára tudsz jelentkezni

RÓLUNK

Rólunk mondták

Korábbi tanítványaink visszajelzései

"Sok új dolgot tanultam már eddig is, elég összetett de egymásra épülő a tananyag. Ha valami egyből nem is egyértelmű idővel az is szépen letisztul. Van 1-2 gyakorlati rész amit nem mindig tudok a gyakorlatba beépíteni, de próbálkozok vele. Viszont észre vettem, hogy sokszor a tanultak szemszögéből figyelem az embereket és észre veszek olyan dolgokat amiket eddig nem. A szammisztikával akadnak problémáim a kiszámolás az megy viszont az elemzésnél mindig elakadok arra valahogy nem akarok ráérezni. Láttam, hogy a mai lecke az utolsó így elkezdem újra átvenni az egészet, hogy még jobban letisztuljanak a dolgok. Most a Maya asztrológia lett az új tantárgy az még elég ködös, de türelmes vagyok mert az is biztos szépen a helyére kerül majd. Mindenesetre nagyon örülök, hogy belekezdtem ebbe az iskolába, érzem magamon a változást.

Üdv.: Timi"

Kiss Tímea

"Köszönet a tanáraimnak és annak a sok jó módszernek, amivel megismertetett, amit a kezembe adott. Köszönet a diáktársaimnak, az itt tanulóknak, mert a feladatokat csoportokban végeztük, ahol mindenki más, másképpen látja a dolgokat. Köszönet az őszinte szavaiknak, mert ezek mind segítettek az önismereti úton.

A szakdolgozatom megírása, a téma kitalálása, a megírása nagy kihívás volt az életemben, 65 éves koromban, de sikerült. Sokat tanultam belőle. Köszönöm!

Gabriella"

Gabriella

"Szeretném tiszta szívemből megköszönni ezt az értékes tudást, amit ennek a képzésnek a keretein belül kaptam.
Nem igazán tudom elég kifejezően szavakba önteni, mit is érzek minden egyes alkalommal, amikor az aktuális lecke sorait olvasom, de az biztos, hogy magányt egy percig sem. Sőt..!
Kérdezheted, hogy jön ide a magány.
Nos, amit a képzés során Csilla is sokszor kiemel, és utamon magam is folyamatosan ezzel szembesülök, hogy a tudatos úton járás, a Lélek, a Szellem útja bizony elszántságot és bátorságot, változtatni akarást kívánhat meg Tőlünk.
A hétről hétre érkező leckéket mindig nagy izgalommal várom, mert olyan Tudás van bennük, ami a legminőségibb táplálék a tudatosságra éhezőknek.
Egy szó, mint száz, ennél a képzésnél jobb dolog, aligha történhetett volna Velem. Köszönet!
Hoffmann Gabriella (24)"

Hoffmann Gabriella

Szolgáltatásaink

Személyes képzéseink

Minőségi elméleti és gyakorlati tudás.

Távoktatás képzéseink

Otthonról is elvégezhető képzések

Online tanfolyamok

Saját időbeosztásod alapján haladhatsz…

Ingyenes programok

Számos ingyenes programunk közül válogathatsz…

Lépj velünk kapcsolatba

10 + 11 =

Telefon

+36-20/333-6475

Marelin-Domokos Erzsébet

Cím

Omniverzum Szabadegyetem
Budapest XIII. kerület, Váci út 4.
2 emelet 5.
82-es kapucsengő

mini-spiri-trening

Köszönjük, hogy igényelted Spiri-mini-tréningünket